-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Nαι είναι εξαιρούμενος συνδυασμός της ΜυτιλήνηςΜου αρέσει η σιγουριά σου! Ο συνδυασμός έχει τυπωθεί κανονικά μετά το ΜΤΕ και πριν το ΜΤΗ, όπως
συμβαίνει με όλους τους συνδυασμούς στην επαρχία από τη δεύτερη σειρά συνδυασμών και μετά.
Εξαιρούμενοι συνδυασμοί προβλέφθηκαν μόνο στην πρώτη σειρά συνδυασμών (πχ ΜΥΙ μετά το ΜΥΧ κλπ).
Όντως φαίνεται να υπάρχει άλμα στη Λέσβο μετά το ΜΤΕ στο ΜΤΗ, ίσως για λόγους αποθήκευσης του
αποθέματος (βλ. ΒΚΗ μετά το ΒΚΑ).@DrHouse: πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου. Νομίζω πως η ανακατανομή έγινε το καλοκαίρι του 1996,
υπήρχε έλλειψη μετά το ΡΟΖ-29** (2959; 2949; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς...), δόθηκαν πρώτα
ΚΧΑ-7200 ως 8199 και μετά ΚΧΑ-7101 ως 7199, Τα τελευταία δόθηκαν αρχές του 1997 και μετά άρχισαν
χάρτινα ΡΟΖ από το 2960 περίπου και για σχεδόν όλο το 1997 μέχρι να έρθει η περίφημη πρώτη παρτίδα του
Χρόνη στα τέλη του 1997. -
Oκ όλοι κάνουμε λάθη . Απλά δεν πρέπει να έχει δοθεί ακόμα, ίσως παρ' όλο που τον πήραν τον συνδυασμό να τον κρατήσαν ως εξαιρούμενο τελικά. Θα δείξει
-
To τελευταίο ΜΤΕ που αναφέρθηκε ήταν τον Αύγουστο του 2009 και ίσως να μην ήταν πολύ 'τυχερή' παρατήρηση. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως την περίοδο εκείνη είχε ξεκινήσει το ΜΤΖ και απλά δεν έτυχε να το δούμε.
-
ΚΑΜ-4822
@ikarus260: Η παρατηρηση που αναφερομουν για τα ΚΖΧ ηταν αυτη που επισημανες, αλλα απο τη στιγμη που ηταν αστοχη δεν εδωσα συνεχεια.
Επισης εκτος απο τα DenOudsten (δεν εχει DAF στον στολο της η ΕΘΕΛ) θα παρουνε ποδι και αρκετα Ο405Ν1 με τα Citelis.
-
ΑΡΝ 1378 σε αυτό: http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?pid=7586
-
Δεν εχω καλωσορισει κι εγω τους dg 57 και Dr House. Καλωσηρθατε λοιπον!!!!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
To τελευταίο ΜΤΕ που αναφέρθηκε ήταν τον Αύγουστο του 2009 και ίσως να μην ήταν πολύ 'τυχερή' παρατήρηση. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως την περίοδο εκείνη είχε ξεκινήσει το ΜΤΖ και απλά δεν έτυχε να το δούμε.Έστω και εάν είναι έτσι,δεδομένου ότι το ΜΤΗ πρέπει βα βρίσκεται γύρω στο 800, νομίζω ότι 1800 αριθμοί
σε 14 μήνες περίπου, είναι πολλοί για την σημερινή συγκυρία, σε άλλες χρονιές θα μπορούσε.Το 2009 Λέσβος και Λήμνος μαζί είχαν 1094 εγγραφές, η καλύτερη χρονιά τους ήταν το 2006 με 1504. -
Oκ όλοι κάνουμε λάθη . Απλά δεν πρέπει να έχει δοθεί ακόμα, ίσως παρ' όλο που τον πήραν τον συνδυασμό να τον κρατήσαν ως εξαιρούμενο τελικά. Θα δείξειΟΚ. Να ξέρεις όμως πως όταν λέμε 'εξαιρούμενος' εννοούμε αποκλειστικά και μόνο τους συνδυασμούς που
πρόκειται να εξαιρεθούν και τέτοιοι είναι μόνο αυτοί που έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Το ΜΤΖ δεν
εξαιρέθηκε αλλά για κάποιο λόγο δεν δόθηκε στην κανονική του σειρά, κάτι που έχει ξανασυμβεί ανά την
Ελλάδα.@dg57: ΙΜΜ δεν τυπώθηκε για τα δίκυκλα, ενώ τυπώθηκε κανονικά στα αυτοκίνητα και το περιμένουμε μετά
το ΙΚΤ στη δυτική Αθήνα σε καμιά... διετία! Κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί με το ΗΡΡ που τυπώθηκε και δόθηκε
στα δίκυκλα ενώ το ξέχασαν στα αυτοκίνητα. Στη σχετική κατανομή μετά το ΙΜΚ πάει στο ΙΜΝ. Αλήθεια... αν
δεν έχεις τις κατανομές φαντάζομαι πως το γνωστό σε πολλούς εδώ μέσα εξελάκι θα σου φανεί ενδιαφέρον.
Αν το θέλεις στείλε μου πμ. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον DrHouse και όποιον άλλο το θέλει με τον
προφανή όρο πως δε θα το διαδώσουν στο σύμπαν.Για τα ΜΤ* τώρα έχουμε τις εξής ταξινομήσεις (όχι παρατηρήσεις) στη Λέσβο:
ΜΤΒ 999 13/10/08
ΕΖΜ 501 13/10/08
ΕΖΜ 600 18/11/08
ΜΤΕ 1 2/12/08 (μάλλον δε δινόταν τίποτα στο ενδιάμεσο γιατί περίμεναν τη νέα παρτίδα)*
ΜΤΕ 101 30/1/09
ΜΤΕ 181 20/3/09
ΜΤΕ 518 25/6/09
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!- τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί το ΕΖΜ 600 να ήταν ελαφρώς εκτός σειράς και το 599 ας πούμε να
δόθηκε 1-2/12/08.
- τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί το ΕΖΜ 600 να ήταν ελαφρώς εκτός σειράς και το 599 ας πούμε να
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Oκ όλοι κάνουμε λάθη . Απλά δεν πρέπει να έχει δοθεί ακόμα, ίσως παρ' όλο που τον πήραν τον συνδυασμό να τον κρατήσαν ως εξαιρούμενο τελικά. Θα δείξει
ΟΚ. Να ξέρεις όμως πως όταν λέμε 'εξαιρούμενος' εννοούμε αποκλειστικά και μόνο τους συνδυασμούς που
πρόκειται να εξαιρεθούν και τέτοιοι είναι μόνο αυτοί που έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Το ΜΤΖ δεν
εξαιρέθηκε αλλά για κάποιο λόγο δεν δόθηκε στην κανονική του σειρά, κάτι που έχει ξανασυμβεί ανά την
Ελλάδα.@dg57: ΙΜΜ δεν τυπώθηκε για τα δίκυκλα, ενώ τυπώθηκε κανονικά στα αυτοκίνητα και το περιμένουμε μετά
το ΙΚΤ στη δυτική Αθήνα σε καμιά... διετία! Κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί με το ΗΡΡ που τυπώθηκε και δόθηκε
στα δίκυκλα ενώ το ξέχασαν στα αυτοκίνητα. Στη σχετική κατανομή μετά το ΙΜΚ πάει στο ΙΜΝ. Αλήθεια... αν
δεν έχεις τις κατανομές φαντάζομαι πως το γνωστό σε πολλούς εδώ μέσα εξελάκι θα σου φανεί ενδιαφέρον.
Αν το θέλεις στείλε μου πμ. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον DrHouse και όποιον άλλο το θέλει με τον
προφανή όρο πως δε θα το διαδώσουν στο σύμπαν.Για τα ΜΤ* τώρα έχουμε τις εξής ταξινομήσεις (όχι παρατηρήσεις) στη Λέσβο:
ΜΤΒ 999 13/10/08
ΕΖΜ 501 13/10/08
ΕΖΜ 600 18/11/08
ΜΤΕ 1 2/12/08 (μάλλον δε δινόταν τίποτα στο ενδιάμεσο γιατί περίμεναν τη νέα παρτίδα)*
ΜΤΕ 101 30/1/09
ΜΤΕ 181 20/3/09
ΜΤΕ 518 25/6/09
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!- τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί το ΕΖΜ 600 να ήταν ελαφρώς εκτός σειράς και το 599 ας πούμε να
δόθηκε 1-2/12/08.
Σωστός για τις πληροφορίες . Νόμιζα πως τουλάχιστον 1 συνδυασμός στην ανατολική αττική εμφανίζεται τον χρόνο. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί στο 2011 ή μπααααααα?
- τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί το ΕΖΜ 600 να ήταν ελαφρώς εκτός σειράς και το 599 ας πούμε να
-
@όλους
Και πάλι ευχαριστώ για το warm welcome@thaliarque
Αυτό που ανφέρεις παραπάνω σαφώς και θα με ενδιέφερε . Αναμένω οδηγίες...
Χάρτινα ΡΟΖ γιατί δεν θυμάμαι? Τι σου είναι η μνήμη. Τα ΡΟΝ μόνο θυμάμαι, πολύ γέλιο . Μέχρι και σήμερα κυκλοφορούν μερικά με χαρτί...Μιάς κι εδώ τα νούμερα κυλάνε αργά και βασανιστικά, λέω να μαζέψω νούμερα απο άλλες περιοχές για να δώ πόσο πίσω είναι με βάση τον μπούσουλα της πρώτης σελίδας. Με μπλοκάκι με βλέπω κι εμένα...
Και μια ερώτηση. Τα επόμενα κόκκινα της Ρόδου θα είναι ΕΕΕ αν κατάλαβα σωστά και απλά δεν γνωρίζουμε ποιός κλάδος? Για να έχω τον νού μου καθώς ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά. Πρώτη φορά είδα τις κατανομές εδώ μέσα, πολύ καλή δουλειά...
-
ΕΕΕ 2784
-
ΥΡΧ 5677
ΙΟΖ 5233
ΙΟΤ 4145 σε 500 λευκό
ΤΚΡ 6525
ΧΑΙ 5910
ΜΟΥ 4806Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Στην Λέσβο μετά το ΜΤΕ πήγαμε στο ΜΤΗ ή κάνω λάθος;Από ότι θυμάμαι και εγώ δεν είχα ακούσει για ΜΤΖ στη Μυτιλήνη.
@DrHouse υπήρχαν ακόμα τουλάχιστον χάρτινα ΡΟΚ (σαν να θυμάμαι ότι το ΡΟΚ 1100 το είχα δει τυπωμένο (μου είχε κάνει μάλιστα εντύπωση τότε γιατί δεν πήγε στο ΡΟΙ, αφού αλφαβητικά έτσι μου έβγαινε ), όμως μετά από λίγο καιρό που πήρε πινακίδες η μητέρα μου ΡΟΚ 2***, τις πήρε χάρτινες) και χάρτινα ΡΟΜ/ΜΥΖ τότε με την έλλειψη ώσπου να έρθουν.
-
MHO-5744 στο πρωτο μου duster
ΧΝΙ-4155 civic 4d -
ΑΗΜ-6402, ιστορικό γεγονός η αλλαγή εκατοντάδας
...Νόμιζα πως τουλάχιστον 1 συνδυασμός στην ανατολική αττική εμφανίζεται τον χρόνο. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί στο 2011 ή μπααααααα?Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Παλιότερα η ανατολική Αττική έδινε έως και δύο συνδυασμούς το
χρόνο. Φέτος δεν προλαβαίνει να δώσει ΖΧΝ που φυσικά θα φανεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011. Για
ΖΧΟ δε μπορώ να κάνω πρόβλεψη, άλλωστε δεν έχει καν τυπωθεί ακόμα...@thaliarque
Αυτό που ανφέρεις παραπάνω σαφώς και θα με ενδιέφερε . Αναμένω οδηγίες...
Χάρτινα ΡΟΖ γιατί δεν θυμάμαι? Τι σου είναι η μνήμη. Τα ΡΟΝ μόνο θυμάμαι, πολύ γέλιο . Μέχρι και σήμερα κυκλοφορούν μερικά με χαρτί...Μιάς κι εδώ τα νούμερα κυλάνε αργά και βασανιστικά, λέω να μαζέψω νούμερα απο άλλες περιοχές για να δώ πόσο πίσω είναι με βάση τον μπούσουλα της πρώτης σελίδας. Με μπλοκάκι με βλέπω κι εμένα...
Και μια ερώτηση. Τα επόμενα κόκκινα της Ρόδου θα είναι ΕΕΕ αν κατάλαβα σωστά και απλά δεν γνωρίζουμε ποιός κλάδος? Για να έχω τον νού μου καθώς ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά. Πρώτη φορά είδα τις κατανομές εδώ μέσα, πολύ καλή δουλειά...
Στείλε πμ με το μέιλ σου. Για τα ΡΟΖ τώρα... 7/2/96 είχα δει χάρτινο ΡΟΖ-13**, 2/4/96 ΡΟΖ-1199
πινακίδες, 25/8/96 ΡΟΖ-2585 χάρτινο, 14/11/96 ΡΟΖ-2747 χάρτινο. Μετά χάνω τα ίχνη του ΡΟΖ, βλέπω
ΚΧΑ-7654 στις 6/10/96 αλλά δεν πήγε ο νους μου πως ήταν από Ρόδο (νομίζω πως δεν είχα
ξανααντιληφθεί ανακατανομή ως τότε...). ΡΟΖ ξαναβλέπω τον Αύγουστο του 97, χάρτινο ΡΟΖ-2968 στις
31/8/97, μετά όλα χάρτινα μέχρι και το ΡΟΖ-5539 στις 8/12/97 που είχε ασφάλεια 31/10. Η πρώτη
πινακίδα που είδα από τη νέα παρτίδα ήταν ξανά το ΡΟΖ-5539 το οποίο είδα 8/1/98.Για τα ΡΟΜ που είχες αναφέρει να ξεκαθαρίσω πως είχαν τελειώσει στο ΡΟΜ-6949, ακολούθησαν τα
ΜΥΖ-1000/2999 και μετά δόθηκαν ΡΟΜ-6950/7249 από την 'πυροσβεστική' τελευταία παρτίδα πριν
αρχίσουν οι νέου τύπου από το ΡΟΜ-7250. Θυμίζω πως η πυροσβεστική όπως την λέω παρτίδα (γιατί
ακριβώς έτσι μου την είχε αναφέρει ο κύριος Μίχαλος που την έφτιαξε) τυπώθηκε και παραδόθηκε τον
Ιούλιο-Αύγουστο 2004 για να αντιμετωπιστεί προσωρινά η έλλειψη σε διάφορους νομούς. Ειδικά στη Ρόδο
(αλλά και αλλού) ξεχωρίζει από τη γραμματοσειρά που είναι έτσι κι αλλιώς πολύ διαφορετική από τα
προηγούμενα ΡΟΜ (που είχε φτιάξει ο Χρόνης) αλλά και από παλιότερες παρτίδες του Μίχαλου, ας
πούμε τα πρώτα ΡΟΚ.Λογικά ΕΕΕ θα πάρει η Ρόδος στις επόμενες κόκκινες εκτός αν έχουμε κάποιον ξεχασμένο κλάδο από
παλιότερους συνδυασμούς ή ανακατανομή. Τίποτα πια δε μου φαίνεται περίεργο.@www2000: είχαν δοθεί χάρτινα ΜΥΖ στη Ρόδο; Εντυπωσιακό... Χάρτινο ΡΟΚ είχα πετύχει: μετά το
ΡΟΚ-1478 στις 28/2/01 και το ΡΟΚ-1911 στις 30/3/01 (όλα παρτίδα Μίχαλου), είδα χάρτινο ΡΟΚ-2216 στις
5/4/01 και μετά ΡΟΚ-5060 στις 14/7/01 τυπωμένο αλλά από άλλη παρτίδα (Χρόνη).Ε ρε...σε τι τριπάκια με ξαναβάλατε!
-
@Τhaliarque: Βλακεία δική μου δίκιο έχεις. Για την δυτική αθήνα εννοούσα φυσικά μπερδεύτηκα πάλι
-
@www2000
Σήμερα είδα ΡΟΤ-883* οπότε μάλλον και το 8880 εκτός σειράς ήταν. Μην κολλάς στο ότι ήταν 'κοινό' αυτοκίνητο, πολλά κοινά παίρνουν πλέον στρογγυλεμένες. Χάρτινο ΜΥΖ δεν θυμάμαι κι εγώ αλλά κάτι αχνοθυμάμαι στα τελευταία ΜΥΖ, περίπου απο 26 έως 29 ότι πήγαιναν πιό αργά. Ίσως και να δίνονταν ταυτόχρονα με τα euro χάρτινα ΡΟΜ.@thaliarque
Πραγματικά υποκλίνομαι στο αρχείο σου αλλά και στις γνωριμίες σου. Τόσο αναλυτικά!!! ΡΟΖ-16** και 18** είχαν πάρει 2 συγγενείς μου, σίγουρα όχι χάρτινα. Ίσως να δίνανε εκείνη την περίοδο ή να ήταν καβατζωμένα απο αντιπροσωπείες. Στα χάρτινα ΡΟΚ σίγουρα έλειπα για σπουδές.
Σου στέλνω το μέιλ και περιμένω το εξελάκι, όποτε μπορείς. Ευχαριστώ προκαταβολικά -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: είχαν δοθεί χάρτινα ΜΥΖ στη Ρόδο; Εντυπωσιακό... Χάρτινο ΡΟΚ είχα πετύχει: μετά το
ΡΟΚ-1478 στις 28/2/01 και το ΡΟΚ-1911 στις 30/3/01 (όλα παρτίδα Μίχαλου), είδα χάρτινο ΡΟΚ-2216 στις
5/4/01 και μετά ΡΟΚ-5060 στις 14/7/01 τυπωμένο αλλά από άλλη παρτίδα (Χρόνη).Ε ρε...σε τι τριπάκια με ξαναβάλατε!
Εκείνη την περίοδο θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν κάποια χάρτινα (μάλλον ΜΥΖ 10**, ίσως βέβαια αργότερα ΡΟΜ, της πυροσβεστικής παρτίδας ή των πρώτων ευρωπαϊκών). Δεν ξέρω αν ευθύνεται ότι υπήρχε όντως έλλειψη ή αν ταξινομούσαν πολύ γρήγορα λόγω των rent a car και δεν προλάβαιναν να πάρουν κανονικές πινακίδες. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ένα κίτρινο panda με ΜΥΖ πινακίδες στις αρχές του συνδυασμού, χάρτινες. Καλοκαίρι 2004, προς το τέλος για την ακρίβεια.
Τα χάρτινα ΡΟΚ που τα είχες πετύχει? Στην Αθήνα? Πρέπει να ήταν πολύ πρόσφατα τότε. Θα ενημερώσω σχετικά...@www2000
Σήμερα είδα ΡΟΤ-883* οπότε μάλλον και το 8880 εκτός σειράς ήταν. Μην κολλάς στο ότι ήταν 'κοινό' αυτοκίνητο, πολλά κοινά παίρνουν πλέον στρογγυλεμένες. Χάρτινο ΜΥΖ δεν θυμάμαι κι εγώ αλλά κάτι αχνοθυμάμαι στα τελευταία ΜΥΖ, περίπου απο 26 έως 29 ότι πήγαιναν πιό αργά. Ίσως και να δίνονταν ταυτόχρονα με τα euro χάρτινα ΡΟΜ.Έχεις δίκιο, μάλλον ήταν εκτός σειράς. Παράδειγμα 'στρογγυλού' νούμερου, εκτός σειράς σε κοινό αυτοκίνητο αποτελεί το ΙΜΡ 7700 smart που συνάντησα σήμερα.
Κατά τα άλλα ΙΟΖ 5400, μάλλον εκτός σειράς και ΙΟΖ 5330. Επίσης ΥΝΡ 552*. -
YNΡ 9020 σε αυτό http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?pid=7576Τις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί νέα παρτίδα ΥΝΡ-9071 έως και ΥΝΡ-9090. Συνολικά τμηματικά θα κυκλοφορήσουν τουλάχιστον 200 λεωφορεία .
-
KZX-1067
To πρώτο μου! -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
KZX-1067
To πρώτο μου!duster ειναι αυτο..?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010