-
Πέμπτης: ΟΙΗ 923
Χθεσινά:
ΟΒΤ 299 το απόγευμα στο κέντρο
ΙΟΡ 8190 στην παραλιακή
ΕΕΕ 2354 στην Αγ. Παρασκευή το βράδυ
ΡΒΕ 118 στη Γλυφάδα τα ξημερώματα
ΒΑΗ 737 ομοίωςΟ χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στα δικα μας τωρα. Εχετε παρατηρησει οτι ο τομεας της Δυτικης Αττικης δινει πολυ αργα πινακιδες??? Εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που βγηκαν τα ΙΚΑ και ακομα δινουν?? Εχει να κανει με το οτι πηγαινουν λιγοτεροι απο κει να παρουν πινακιδες ή μηπως ειναι κατι αλλο??
Το είχα παρατηρήσει και εγώ και εικάζω ότι έχει να κάνει με τους εξής λόγους:
- περιορισμένη έκταση σε σχέση με τις άλλες διευθύνσεις, ενώ πολλοί κάτοικοι/πολλές αντιπροσωπείες που θα μπορούσαν να ανήκουν σε αυτήν την διεύθυνση ανήκουν είτε στη δυτική Αττική είτε στον Πειραιά.
- χαμηλός μέσος όρος εισοδήματος των κατοίκων της περιοχής που δεν τους επιτρέπει να αλλάζουν αυτοκίνητα τόσο συχνά όσο οι κάτοικοι άλλων περιοχών.
- δεν ταξινομούν εκεί αυτοκίνητα εταιρείες leasing ή rent a car, με εξαίρεση της sixt (νομίζω)!
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
δεν ταξινομούν εκεί αυτοκίνητα εταιρείες leasing ή rent a car, με εξαίρεση της sixt (νομίζω)Πραγματι η Sixt ταξινομει στη Δυτικη Αττικη. Εχω δει πολλα ΙΚΑ στο αεροδρομιο της Αλεξ/πολης και στη Κομοτηνη που ειναι της Sixt!!!!
Τωρα μου δημιουργηθηκε κι αλλη μια απορια. Γιατι σχεδον ολες οι εταιριες ταξινομουν στην Αθηνα και μετα τα κατανεμουν αναλογως?
Α!! Και χθες το απογευμα πετυχα ΚΧΧ 6702 με πλαισιο Ξανθης σε C5 THP
-
ΧΑΙ 6245
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τωρα μου δημιουργηθηκε κι αλλη μια απορια. Γιατι σχεδον ολες οι εταιριες ταξινομουν στην Αθηνα και μετα τα κατανεμουν αναλογως?Είναι λογικό να ταξινομούν Αθήνα αφού εκεί έχουν οι πιο πολλές τα κεντρικά τους. Εκτός αυτού, ένα μεταχειρισμένο αμάξι με Αθηναϊκές πινακίδες μπορεί να πουληθεί ευκολότερα οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Απο μένα ένα ΗΚΥ 102* αγνώστων στοιχείων. Σίγουρα δεν ήταν Panda πάντως.
-
Παιδιά, όποτε μπορείτε βάλτε στο πρώτο ποστ και την καινούργια κατανομή στα αποθέματα. Για να έχουμε και μια εικόνα τι έχουμε
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πραγματι η Sixt ταξινομει στη Δυτικη Αττικη. Εχω δει πολλα ΙΚΑ στο αεροδρομιο της Αλεξ/πολης και στη Κομοτηνη που ειναι της Sixt!!!!
Τωρα μου δημιουργηθηκε κι αλλη μια απορια. Γιατι σχεδον ολες οι εταιριες ταξινομουν στην Αθηνα και μετα τα κατανεμουν αναλογως?Όχι δυτική Αττική (ΥΡΧ) αλλά δυτική Αθήνα (ΙΚΑ)
Ένας άλλος πιθανός λόγος, πέρα από αυτούς που αναφέρει ο Megane98hp, είναι ότι κάνοντας μαζικές παραγγελίες στην Αθήνα, πετυχαίνουν καλύτερες τιμές. Στη Ρόδο και στην Κρήτη ταξινομούν κάποιες τοπικά (πχ η Budget) γιατί είναι μεγάλη η 'αγορά' αλλά σε άλλα μέρη (πχ Κυκλάδες, νησιά Β. Αιγάιου, αρκετά Ιονίου κλπ) που δεν χρειάζονται πολλά καινούρια αυτοκίνητα, ενδεχομένως δε συμφέρει να αγοράσουν 1-2 κομμάτια από τις τοπικές αντιπροσωπείες (όπου υπάρχουν).@ikarus260 μόλις παραδοθεί η παρτίδα θα αλλάξουν τα αποθέματα
-
Οκ ευχαριστω πολυ!!!!
-
Μάνο χρόνια πολλά!!
ΧΝΙ-3699 σε μτχ peugeot 107 εκτος σειρας
ΧΝΙ-3600 σε auris fl και αυτο εκτος σειρας
XNI-3517 εως ΧΝΙ-3530 σε διαφορα fiat απο τα οποια ελαχιστα δεν ειναι νοικιαρικα (εχει δικιο ο Μανος, στην Κρητη μονο fiat ) -
ΗΑΟ 546.
ΕΕΕ 2343 σε BMW X1,το πρωι στον Πύργο. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΗΑΟ 546.
ΕΕΕ 2343 σε BMW X1,το πρωι στον Πύργο.Θα τη δούμε όλοι μας στο τέλος τη συγκεκριμένη X1
-
ΒΟΙ 6533
ΧΑΙ 6253 -
Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε όλοι καλά.
ΧΝΙ 350* σήμερα το μεσημέρι έβγαινε απο τη στρατιωτική βάση της 126 στο Ηράκλειο.
ΑΝΚ 447* BMW X1 -
ΕΒΜ 1710 σε Spark χθες
ΕΒΜ 1742 σε καινουργιο βυσσινι c3Και ΚΚΜ 720 σε ενα μηχανακι
-
AZE-7132 Chevrolet spark
-
Καλημερα Ενημερωση απο φιλο: KOM 4902 χαρτινο. Αρχιζω και εχω ελπιδες να πετυχω 50**
-
Σημερινό ΗΑΟ 547, έτοιμο για βίδωμα στην αντιπροσωπεία της Υamaha.
-
ANK 533* κλασσικα σε panda μαλλον ΙΧ αφου δεν ειδα κανενα σημα (νοικιαρικο)
-
ΕΜΚ 4032
ΙΚΑ 8529
ΙΟΕ 9750 και 9749 χθες το βράδυ. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΕΜΚ 4032
ΙΚΑ 8529
ΙΟΕ 9750 και 9749 χθες το βράδυ.Το περίεργο με το ΕΜΚ που είναι? εκτός κι αν εννοείς επειδή ήταν ένα νούμερο μετά απ' την τελευταία παρατήρηση
-
ΙΟΡ-9266 σε φορτηγό Mercedes
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010