-
Ωστε ένα αυτοκίνητο 13 ετών είναι χρέπι;
-
το χρεπι δεν προσδιοριζεται απο την ηλικια αλλα απο την κατασταση και την συντηριση του
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Ευκολη απαντηση φιλε μου αλλα αφενος εχει πιασει μιαμιση θεση και αφετερου εχω διθεσιο καμπριο με υφασματινη οροφη οποτε ελα πεσμου ξανα ποσο ευκολο ειναι να το παρκαρω 2 στενα διπλα η ακομα και 1 στενο διπλα επειδη καποιοι θεωρουν την γειτονια μου αποθηκη για τα χρεπια τους γιατι στην τελικη για ενα χρεπι 13ετιας μιλαμε που και να το πουλησει δεν θα πιασει πανω απο 1000ε οποτε τι στο καλο το κραταει μπορεις να μου πεις ? Δεν νομιζω πως θα βαλει ποτε σημα η θα πληρωσει ασφαλεια γιατι θα του παει περισσοτερο απο οσο μπορει να το πουλησει οποτε μηπως πρεπει να το βλεπω για παντα παρκαρισμενο εδω ? -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ωστε ένα αυτοκίνητο 13 ετών είναι χρέπι;Οταν μιλαμε για ενα αμαξι που πλεον δεν πιανει καν 1000ε τοτε τι ειναι ? Ποσο μαλλον οταν ειναι τρακαρισμενο.
Σορρυ παιδες αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι εξισωνετε καταστασεις τοσο ευκολα. Δλδ εγω που σκαω 1500ε κοντα καθε χρονο στο κωλοκρατος για το αυτοκινητο μου να ΜΗΝ εχω θεση σταθμευσης στην γειτονια μου αλλα καποιος που δινει 0ε να εχει μια Μονιμη θεση ? Αν μερικοι δεν καταλαβαινετε ποσο παραλογοι ακουγεστε εγω παω πασο. Μια φορα ο νομος ειναι ξεκαθαρος και στο τελος αυτος ειναι που μετραει. -
Οταν μιλαμε για ενα αμαξι που πλεον δεν πιανει καν 1000ε τοτε τι ειναι ? Ποσο μαλλον οταν ειναι τρακαρισμενο.
Σορρυ παιδες αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι εξισωνετε καταστασεις τοσο ευκολα. Δλδ εγω που σκαω 1500ε κοντα καθε χρονο στο κωλοκρατος για το αυτοκινητο μου να ΜΗΝ εχω θεση σταθμευσης στην γειτονια μου αλλα καποιος που δινει 0ε να εχει μια Μονιμη θεση ? Αν μερικοι δεν καταλαβαινετε ποσο παραλογοι ακουγεστε εγω παω πασο. Μια φορα ο νομος ειναι ξεκαθαρος και στο τελος αυτος ειναι που μετραει.τα λεφτα που σκας δεν σου εξαφαλιζουν θεση στο δρομο.
σου επιτρεπουν να κυκλοφορεις στο δρομο. -
Γιατι κανεις δεν βλεπει τη θετικη πλευρα του πραγματος;
Μπορεις καλλιστα να διπλοπαρκαρεις μπροστα στο παρατημενο,εκμεταλλευομενος ετσι τη θεση που καποιος συμπολιτης σου κατελαβε πριν απο σενα για σενα.
Αμεσως να πουμε οτι δεν υπαρχει αλληλεγγυη..
Στη χειροτερη,αν ο δρομος ειναι πολυ στενος,μπορεις να ανασηκωσεις λιγο το παρατημενο με τα χερια,ωστε να χωρατε και οι δυο.
Ολο κριτικη ειμαστε,αλλα απο δημιουργικη σκεψη μηδεν..,να γιατι δεν παμε μπροστα. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Οταν μιλαμε για ενα αμαξι που πλεον δεν πιανει καν 1000ε τοτε τι ειναι ? Ποσο μαλλον οταν ειναι τρακαρισμενο.
Σορρυ παιδες αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι εξισωνετε καταστασεις τοσο ευκολα. Δλδ εγω που σκαω 1500ε κοντα καθε χρονο στο κωλοκρατος για το αυτοκινητο μου να ΜΗΝ εχω θεση σταθμευσης στην γειτονια μου αλλα καποιος που δινει 0ε να εχει μια Μονιμη θεση ? Αν μερικοι δεν καταλαβαινετε ποσο παραλογοι ακουγεστε εγω παω πασο. Μια φορα ο νομος ειναι ξεκαθαρος και στο τελος αυτος ειναι που μετραει.τα λεφτα που σκας δεν σου εξαφαλιζουν θεση στο δρομο.
σου επιτρεπουν να κυκλοφορεις στο δρομο.Εκει ειναι που κανεις λαθος φιλε. Αν δεν μου εξασφαλιζαν θεση στον δρομο δεν θα σηκωναν οσα αμαξια δεν εχουν πινακιδες και δεν θα επαιρναν τις πινακιδες σε οσα αυτοκινητα δεν πληρωνουν σημα και δεν εχουν ασφαλεια. Ολα αλληλενδετα ειναι. Αν καποιος θελει να εχει το αυτοκινητο του παρατημενο για οσο παει να βρει ενα χωραφι η εναν χωρο καπου/καπως/απο καποιον ωστε να το παρατησει εκει, κανεις δεν θα του πει τπτ. Δεν θα το εχει ομως παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι μου καποιος που δεν ειναι Καν Δημοτης του Δημου που ζω επειδη ετσι του την βαρεσε (προφανως στην γειτονια του εγινε το ιδιο και το εφερε εδω να το παρατησει).
Ξερω πως σαν φαρα οι Ελληνες ειμαστε μαυρα χαλια αλλα το θεμα εχει καταντησει αηδια. -
σου επιτρεπουν να κυκλοφορεις στο δρομο.Εκει ειναι που κανεις λαθος φιλε. Αν δεν μου εξασφαλιζαν θεση στον δρομο δεν θα σηκωναν οσα αμαξια δεν εχουν πινακιδες και δεν θα επαιρναν τις πινακιδες σε οσα αυτοκινητα δεν πληρωνουν σημα και δεν εχουν ασφαλεια. Ολα αλληλενδετα ειναι. Αν καποιος θελει να εχει το αυτοκινητο του παρατημενο για οσο παει να βρει ενα χωραφι η εναν χωρο καπου/καπως/απο καποιον ωστε να το παρατησει εκει, κανεις δεν θα του πει τπτ. Δεν θα το εχει ομως παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι μου καποιος που δεν ειναι Καν Δημοτης του Δημου που ζω επειδη ετσι του την βαρεσε (προφανως στην γειτονια του εγινε το ιδιο και το εφερε εδω να το παρατησει).
Ξερω πως σαν φαρα οι Ελληνες ειμαστε μαυρα χαλια αλλα το θεμα εχει καταντησει αηδια.απο την προηγουμενη σελιδα προσπαθω να καταλαβω τον συλλογισμο σου, αλλα καπου τον χανεις.
ειμαι και εγω εναντιων αυτων που παρατανε το αμαξι τους λες και δεν τρεχει τιποτα* αλλα...- δεν κοιταω να το συγκρινω με το ποσο κανει εναντι του δικου μου. ετσι οπως το θετεις (βασει αξιας δηλαδη) οποιος πληρωνει τα περισσοτερα, παρκαρει και πιο κοντα στο σπιτι του. στα 2 στενα (ή και 1 οπως λες) ας παει να παρκαρει ο ταπεινος με το ουτε 1000 ευρω αξιας του αμαξι.
- δεν περιμενω να υπαρχει θεση εξω απο το σπιτι μου επειδη ειναι...καμπριο! δηλαδη θες να το εχεις υπο την επιτηρηση σου να φανταστω, μην σου πειραξει κανεις την κουκουλα?
- δεν εχει σημασια απο ποιον δημο ειναι ο κατοχος! -το ακουσα κι αυτο-
- επανερχομαι λεγοντας το αυτονοητο.
οτι ο καθενας ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
ε καποτε πρεπει το κρατος να λειτουργησει αποθαρρηνοντας τετοιες πραξεις.
και παρεπιπτοντως η πληρωμη των ΤΚ εξασφαλιζουν την 'παρουσια' του οχηματος στους δημοσιους δρομους ειτε κινειται ειτε οχι. οταν κατεβαινεις και το κλειδωνεις τι γινεται δηλαδη? εξαφανιζεται απο προσωπου γης?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Ξερω πως σαν φαρα οι Ελληνες ειμαστε μαυρα χαλια αλλα το θεμα εχει καταντησει αηδια.απο την προηγουμενη σελιδα προσπαθω να καταλαβω τον συλλογισμο σου, αλλα καπου τον χανεις.
ειμαι και εγω εναντιων αυτων που παρατανε το αμαξι τους λες και δεν τρεχει τιποτα* αλλα...- δεν κοιταω να το συγκρινω με το ποσο κανει εναντι του δικου μου. ετσι οπως το θετεις (βασει αξιας δηλαδη) οποιος πληρωνει τα περισσοτερα, παρκαρει και πιο κοντα στο σπιτι του. στα 2 στενα (ή και 1 οπως λες) ας παει να παρκαρει ο ταπεινος με το ουτε 1000 ευρω αξιας του αμαξι.
- δεν περιμενω να υπαρχει θεση εξω απο το σπιτι μου επειδη ειναι...καμπριο! δηλαδη θες να το εχεις υπο την επιτηρηση σου να φανταστω, μην σου πειραξει κανεις την κουκουλα?
- δεν εχει σημασια απο ποιον δημο ειναι ο κατοχος! -το ακουσα κι αυτο-
- επανερχομαι λεγοντας το αυτονοητο.
οτι ο καθενας ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
ε καποτε πρεπει το κρατος να λειτουργησει αποθαρρηνοντας τετοιες πραξεις.
και παρεπιπτοντως η πληρωμη των ΤΚ εξασφαλιζουν την 'παρουσια' του οχηματος στους δημοσιους δρομους ειτε κινειται ειτε οχι. οταν κατεβαινεις και το κλειδωνεις τι γινεται δηλαδη? εξαφανιζεται απο προσωπου γης?
Φιλε μου αν δεν ειχα καμπριο με υφασματινη οροφη λογικο να μην με ενοιαζε που θα το παρκαρα και ας ηταν 1 στενο η ακομα και 2 πιο περα. Το θεμα τωρα ομως ειναι πως αν το αφησω 1-2 στενα πιο περα καποιος ανετα μπορει να μου κανει ζημια στην κουκουλα και οποιος εχει καμπριο με κουκουλα γνωριζει πολυ καλα ποσο κοστιζει να αντικαταστησεις ακομα και απλα το πανι (ΑΝ το βρεις). Οποτε ναι οταν σκαω κοντα 1500ε τον χρονο στο κρατος (που ο θεος να το κανει κρατος) και απεναντι μου εχει παρατησει καποιος ενα αυτοκινητο που δεν κοστιζει ουτε 1000ε και δεν πληρωνει Δεκαρα τσακιστη στο κρατος λογικο ειναι να με τρελαινει σαν ιδεα.
-
Φιλε μου αν δεν ειχα καμπριο με υφασματινη οροφη λογικο να μην με ενοιαζε που θα το παρκαρα και ας ηταν 1 στενο η ακομα και 2 πιο περα. Το θεμα τωρα ομως ειναι πως αν το αφησω 1-2 στενα πιο περα καποιος ανετα μπορει να μου κανει ζημια στην κουκουλα και οποιος εχει καμπριο με κουκουλα γνωριζει πολυ καλα ποσο κοστιζει να αντικαταστησεις ακομα και απλα το πανι (ΑΝ το βρεις). Οποτε ναι οταν σκαω κοντα 1500ε τον χρονο στο κρατος (που ο θεος να το κανει κρατος) και απεναντι μου εχει παρατησει καποιος ενα αυτοκινητο που δεν κοστιζει ουτε 1000ε και δεν πληρωνει Δεκαρα τσακιστη στο κρατος λογικο ειναι να με τρελαινει σαν ιδεα.
Ενώ όταν παρκάρεις κοντά στο σπίτι σου τι αλλάζει;Φυλάς σκοπιά στο μπαλκόνι;
-
Ευκολη απαντηση φιλε μου αλλα αφενος εχει πιασει μιαμιση θεση και αφετερου εχω διθεσιο καμπριο με υφασματινη οροφη οποτε ελα πεσμου ξανα ποσο ευκολο ειναι να το παρκαρω 2 στενα διπλα η ακομα και 1 στενο διπλα επειδη καποιοι θεωρουν την γειτονια μου αποθηκη για τα χρεπια τους γιατι στην τελικη για ενα χρεπι 13ετιας μιλαμε που και να το πουλησει δεν θα πιασει πανω απο 1000ε οποτε τι στο καλο το κραταει μπορεις να μου πεις ? Δεν νομιζω πως θα βαλει ποτε σημα η θα πληρωσει ασφαλεια γιατι θα του παει περισσοτερο απο οσο μπορει να το πουλησει οποτε μηπως πρεπει να το βλεπω για παντα παρκαρισμενο εδω ?Προσωποποιεις ολο τον νεοελληνικο κομπλεξισμο με ενα ποστ σα κι αυτο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενώ όταν παρκάρεις κοντά στο σπίτι σου τι αλλάζει;Φυλάς σκοπιά στο μπαλκόνι;Saving Private Ryan, Βίβλος, Σωτηρία...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενώ όταν παρκάρεις κοντά στο σπίτι σου τι αλλάζει;Φυλάς σκοπιά στο μπαλκόνι;
Στην γειτονια μου εχουν ολοι μπαλκονια και καθονται σχετικα εξω μεχρι αργα. Επισης εχουμε αρκετο φως επειδη καποιοι εχουν παρκινγκ και τα φωτα τους ειναι συνεχως ανοιχτα. Οποτε ναι νιωθω πολυ πιο ασφαλης. Εξαλλου αν χτυπησει ο συναγερμος το ιδιο θα προλαβω να βγω στο στενο μου και να δω τι γινεται και το ιδιο αν ειναι 1-2 στενα παραδιπλα ? Μην παιζουμε την κολοκυθια, οι διαφορες ειναι τεραστιες.
Ευκολη απαντηση φιλε μου αλλα αφενος εχει πιασει μιαμιση θεση και αφετερου εχω διθεσιο καμπριο με υφασματινη οροφη οποτε ελα πεσμου ξανα ποσο ευκολο ειναι να το παρκαρω 2 στενα διπλα η ακομα και 1 στενο διπλα επειδη καποιοι θεωρουν την γειτονια μου αποθηκη για τα χρεπια τους γιατι στην τελικη για ενα χρεπι 13ετιας μιλαμε που και να το πουλησει δεν θα πιασει πανω απο 1000ε οποτε τι στο καλο το κραταει μπορεις να μου πεις ? Δεν νομιζω πως θα βαλει ποτε σημα η θα πληρωσει ασφαλεια γιατι θα του παει περισσοτερο απο οσο μπορει να το πουλησει οποτε μηπως πρεπει να το βλεπω για παντα παρκαρισμενο εδω ?
Προσωποποιεις ολο τον νεοελληνικο κομπλεξισμο με ενα ποστ σα κι αυτο.
Αυτο που εσυ το λες κομπλεξισμο εγω το λεω ρεαλισμο. Αν εσυ θελεις αυτοκινητα τρακαρισμενα 13ετιας+ και χωρις πινακιδες παρκαρισμενα στην γειτονια σου δεν εχω Κανενα θεμα. Αν θελεις πεσμας την οδο σου να τα φερουμε ολα εκει αφου εσυ προφανως δεν εισαι 'κομπλεξικος'.
-
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις βασικα ειναι οτι κανεις δεν εχει υποχρεωση να κανει στη μπαντα για να παρκαρεις το γκαμπριο με την υφασματινη κατω απο σπιτι σου, το οποιο σπιτι σου το εχεις σε μερος χωρις παρκινγκ στο δρομο και ουτε τα χοντρα τελη που ανηθικα σε εβαλαν να σκας σου εξαφαλιζουν θεση σταθμευσης..Χωρις λοιπον ασφαλεια απο περαστικους και χωρις ΚΛΕΙΣΤΟ παρκινγκ που κανονικα πρεπει να εχεις για να εχεις αυτο το αμαξι θα μαθεις να ζεις με το αγχος κι ας μη τα σκεφτηκες αυτα οταν το πηρες.. δε λεω βεβαια οτι κακως εκανες και το πηρες αλλα τωρα κανε συμβιβασμους αφου δε τα σκεφτηκες ολα αυτα..
Κομπλεξα δε με θεωρω απο τη στιγμη που καταλαβαινω τι λουκια περναει ο κοσμος και αναγκαζεται να τα αφηνει στο δρομο και ταυτοχρονα δε τηλεφωνισα ποτε κανεναν δημο και υπηρεσια... θα ταν πολυ προτιμοτερο ν ασχολεισαι με σπασμενα φρεατια,πεζοδρομια,καταληψη πεζοδρομων κτλπ που στη τελικη σε βαζουν και σε κινδυνο..Με λιγα λογια οποιος σου 'την ειπε' μεχρι τωρα κολλησε στο νεοβλαχικο στυλακι σου 'παρτε το κουβαδακι απο το δρομο γιατι μου χαλαει τη μοστρα και δε μπορω να παρκαρω το μερσεντε απο κατω να το βλεπω'..αυτο βγαζεις εξ ου και η πρωτη μου απαντηση.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις βασικα ειναι οτι κανεις δεν εχει υποχρεωση να κανει στη μπαντα για να παρκαρεις το γκαμπριο με την υφασματινη κατω απο σπιτι σου, το οποιο σπιτι σου το εχεις σε μερος χωρις παρκινγκ στο δρομο και ουτε τα χοντρα τελη που ανηθικα σε εβαλαν να σκας σου εξαφαλιζουν θεση σταθμευσης..Χωρις λοιπον ασφαλεια απο περαστικους και χωρις ΚΛΕΙΣΤΟ παρκινγκ που κανονικα πρεπει να εχεις για να εχεις αυτο το αμαξι θα μαθεις να ζεις με το αγχος κι ας μη τα σκεφτηκες αυτα οταν το πηρες.. δε λεω βεβαια οτι κακως εκανες και το πηρες αλλα τωρα κανε συμβιβασμους αφου δε τα σκεφτηκες ολα αυτα..
Κομπλεξα δε με θεωρω απο τη στιγμη που καταλαβαινω τι λουκια περναει ο κοσμος και αναγκαζεται να τα αφηνει στο δρομο και ταυτοχρονα δε τηλεφωνισα ποτε κανεναν δημο και υπηρεσια... θα ταν πολυ προτιμοτερο ν ασχολεισαι με σπασμενα φρεατια,πεζοδρομια,καταληψη πεζοδρομων κτλπ που στη τελικη σε βαζουν και σε κινδυνο..Με λιγα λογια οποιος σου 'την ειπε' μεχρι τωρα κολλησε στο νεοβλαχικο στυλακι σου 'παρτε το κουβαδακι απο το δρομο γιατι μου χαλαει τη μοστρα και δε μπορω να παρκαρω το μερσεντε απο κατω να το βλεπω'..αυτο βγαζεις εξ ου και η πρωτη μου απαντηση.
Την επομενη φορα που θα παρω αυτοκινητο θα φροντισω να γκρεμισω το σπιτι μου που ειναι ισογειο για να φτιαξω και παρκινγκ γιατι ο καθε 'νεοελληνας' νομιζει πως εχει τα ΙΔΙΑ δικαιωματα για το αυτοκινητο του με μενα που πληρωνω οταν εκεινος δεν πληρωνει δεκαρα τσακιστη. Ετσι θα παει μπροστα το κρατος....
Και παλι θα σου ξαναπω εφοσον με την πρωτη προφανως δεν 'εκατσε' καλα πως ο Νομος ειναι αυτος που μετραει και οχι το τι νομιζεις εσυ και ο καθε 'καφρος' που αφηνει το αυτοκινητο του χωρις πινακιδες στον δρομο. Τα ανηθικα τελη στην τελικη ειναι ασχετα με το ολο θεμα αφου ο εν λογο κυριος ουτε ασφαλεια δεν ειχε οποτε κυκλοφορουσε ανασφαλιστο οχημα για 1 μηνα (που ξερω εγω, γενικα μπορει να ηταν χρονια) παρανομα.
Τωρα αν εσυ το δικαιολογεις αυτο με το να λες καποιον 'νεοβλαχο' ειναι δικαιωμα σου (και δεν εχω Mercedes) οπως και μενα δικαιωμα μου να χαρακτηριζω μερικους σαν 'καφρους' επειδη πολυ απλα εχουν μαθει την πιπιλα της 'αλληλεγγυης' ωστε να βγαινουν λαδι οταν κανουν λαμογιες.Οσο για το κουβαδακι αφενος δεν εχω Mercedes και αφετερου υπαρχουν ΠΟΛΛΑ κουβαδακια που δεν με ενοχλουν γιατι και τελη πληρωνουν και ασφαλεια εχουν οποτε δεν εχω λογο να παραπονεθω.
-
Ξερω πως σαν φαρα οι Ελληνες ειμαστε μαυρα χαλια αλλα το θεμα εχει καταντησει αηδια.ο αλλος δεν εχει κανενα δικαιωμα να εχει παρατημενο το αμαξι του εκει.
περα απο αυτο,αν εσυ βρεις ελευθερη θεση εξω απο το σπιτι σου παρκαρεις,αν δε βρεις γιατι στην εχει παρει καποιος αλλος (που πληρωνει τελη ειτε ειναι 1 ευρω ειτε 3000) τοτε κανεις μουγκα
ουτε σε υποχρεωσε κανεις να παρεις αμαξι,ουτε να παρεις καμπριο με ευαισθητη κουκουλα ουτε να μενεις στη συγκεκριμενη περιοχη
αν ηθελες ας προεβλεπες να εχεις γκαραζ.
πες μας κιολας οτι εισαι απο αυτους που βαζουν καρεκλες και κασονια για να κρατανε θεση και εδεσε το γλυκο. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ξερω πως σαν φαρα οι Ελληνες ειμαστε μαυρα χαλια αλλα το θεμα εχει καταντησει αηδια.ο αλλος δεν εχει κανενα δικαιωμα να εχει παρατημενο το αμαξι του εκει.
περα απο αυτο,αν εσυ βρεις ελευθερη θεση εξω απο το σπιτι σου παρκαρεις,αν δε βρεις γιατι στην εχει παρει καποιος αλλος (που πληρωνει τελη ειτε ειναι 1 ευρω ειτε 3000) τοτε κανεις μουγκα
ουτε σε υποχρεωσε κανεις να παρεις αμαξι,ουτε να παρεις καμπριο με ευαισθητη κουκουλα ουτε να μενεις στη συγκεκριμενη περιοχη
αν ηθελες ας προεβλεπες να εχεις γκαραζ.
πες μας κιολας οτι εισαι απο αυτους που βαζουν καρεκλες και κασονια για να κρατανε θεση και εδεσε το γλυκο.Ε γιαυτο απο εδω και περα τηλεφωνο αμεσως στην αρμοδια αρχη ωστε να τους τα σηκωνουν. Μετα ελα να μου ξαναπεις πως ειναι το ιδιο να πληρωνεις και το ιδιο να μην πληρωνεις
-
Την επομενη φορα που θα παρω αυτοκινητο θα φροντισω να γκρεμισω το σπιτι μου που ειναι ισογειο για να φτιαξω και παρκινγκ γιατι ο καθε 'νεοελληνας' νομιζει πως εχει τα ΙΔΙΑ δικαιωματα για το αυτοκινητο του με μενα που πληρωνω οταν εκεινος δεν πληρωνει δεκαρα τσακιστη. Ετσι θα παει μπροστα το κρατος....
Και παλι θα σου ξαναπω εφοσον με την πρωτη προφανως δεν 'εκατσε' καλα πως ο Νομος ειναι αυτος που μετραει και οχι το τι νομιζεις εσυ και ο καθε 'καφρος' που αφηνει το αυτοκινητο του χωρις πινακιδες στον δρομο. Τα ανηθικα τελη στην τελικη ειναι ασχετα με το ολο θεμα αφου ο εν λογο κυριος ουτε ασφαλεια δεν ειχε οποτε κυκλοφορουσε ανασφαλιστο οχημα για 1 μηνα (που ξερω εγω, γενικα μπορει να ηταν χρονια) παρανομα.
Τωρα αν εσυ το δικαιολογεις αυτο με το να λες καποιον 'νεοβλαχο' ειναι δικαιωμα σου (και δεν εχω Mercedes) οπως και μενα δικαιωμα μου να χαρακτηριζω μερικους σαν 'καφρους' επειδη πολυ απλα εχουν μαθει την πιπιλα της 'αλληλεγγυης' ωστε να βγαινουν λαδι οταν κανουν λαμογιες.Οσο για το κουβαδακι αφενος δεν εχω Mercedes και αφετερου υπαρχουν ΠΟΛΛΑ κουβαδακια που δεν με ενοχλουν γιατι και τελη πληρωνουν και ασφαλεια εχουν οποτε δεν εχω λογο να παραπονεθω.
Τι παει να πει δε πληρωνει δεκαρα τσακιστη? που παρανομησε ακριβως? στο οτι δεν εχει να φαει καλα καλα??? μονο στο οτι το αφησε στο δρομο.. και οι προηγουμενοι που ασχολουνται μαζι σου συμφωνουν απολυτα σε αυτο..το προβλημα ειναι ο τροπος που γραφεις και το υφος που εχεις ..αυτο λεμε.
Αυτα που λες περι ασφαλειας κτλπ τ ακουω βερεσε απο τη στιγμη που δε το ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος.. εγω γουσταρω π.χ. να εχω το καρτελακι της ασφαλειας απο το 2011 στο παρμπριζ και την καινουργια στο ντουλαπακι so what?
Τ ανηθικα τελη στ ανεφερα γιατι το χρησιμοποιησες σαν επιχειρημα παραπανω ,οτι πληρωνεις και πολλα μαλιστα..απλα αυτο,τιποτα παραπανω. και δεν εισαι ο μονος οποτε δεν ειναι επιχειρημα, οπως δεν 'αγοραζεις' και θεση σταθμευσης με το να πληρωνεις τελη.
Τη φραση με το μερσεντε την εβαλα μεσα σε παρενθεση ακριβως ως 'μεταφραση' του τροπου που γραφεις και αυτων που αφηνεις να υπονοηθουν.. δε ξερω ουτε τι εχεις ουτε ,ουτε αν ειναι καλο κακο κουβας.. οτι και να χεις να το χαιρεσαι παντως.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι παει να πει δε πληρωνει δεκαρα τσακιστη? που παρανομησε ακριβως? στο οτι δεν εχει να φαει καλα καλα??? μονο στο οτι το αφησε στο δρομο.. και οι προηγουμενοι που ασχολουνται μαζι σου συμφωνουν απολυτα σε αυτο..το προβλημα ειναι ο τροπος που γραφεις και το υφος που εχεις ..αυτο λεμε.
Αυτα που λες περι ασφαλειας κτλπ τ ακουω βερεσε απο τη στιγμη που δε το ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος.. εγω γουσταρω π.χ. να εχω το καρτελακι της ασφαλειας απο το 2011 στο παρμπριζ και την καινουργια στο ντουλαπακι so what?
Τ ανηθικα τελη στ ανεφερα γιατι το χρησιμοποιησες σαν επιχειρημα παραπανω ,οτι πληρωνεις και πολλα μαλιστα..απλα αυτο,τιποτα παραπανω. και δεν εισαι ο μονος οποτε δεν ειναι επιχειρημα, οπως δεν 'αγοραζεις' και θεση σταθμευσης με το να πληρωνεις τελη.
Τη φραση με το μερσεντε την εβαλα μεσα σε παρενθεση ακριβως ως 'μεταφραση' του τροπου που γραφεις και αυτων που αφηνεις να υπονοηθουν.. δε ξερω ουτε τι εχεις ουτε ,ουτε αν ειναι καλο κακο κουβας.. οτι και να χεις να το χαιρεσαι παντως.
Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι πως και 100ε τελη να μου ζητουσε το κρατος και να τα εδινα ΕΓΩ εχω δικαιωμα χρησης του δρομου, εκεινος που δεν τα δινει ΔΕΝ το εχει αυτο το δικαιωμα. Νομιζω αυτο ειναι δεκτον απο Ολους.
Και οπως αναφερα και πριν αν και το εχει 3+ μηνες εξω παρατημενο περιμενα σαν βλακας σχεδον εναμιση μηνα μεχρι να το καταγγειλω ΜΗΠΩΣ και βρει τα χρηματα να πληρωσει ασφαλεια και τελη κατι που δεν εκανε. Και το ευχαριστω για την ανεχεια ολων ειναι να το εχει ακομα εξω απο εδω και να μην το κουναει παρα μονο 10 εκατοστα μπροστα και 10 πισω (ισως ετσι νομιζει πως το κουναει και δεν μπορουν να του το σηκωσουν).
Οσο για το οτι δεν εχει να φαει 19-20 χρονων ειναι και ολη μερα το ξυνει στο σπιτι του παρα μονο οταν παει βολτα τον σκυλο του. Οποτε αν το θεμα ειναι οντως οικονομικο να παει να βρει δουλεια, αν θελει θα βρει ακομα και σαν γκαρσονι η πωλητης. Δεν υπαρχει δικαιολογια κατεμε για 20 ετων ανθρωπο να λεει δεν εχω δουλεια. Δυστυχως στο Ελλαδισταν οταν καποιος σπουδαζει κατι εχει και την απαιτηση να δουλεψει σε αυτο το κατι γιαυτο και υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργια.Ενδεικτικα θα σου πω πως εχει ενα φιλο ο πατερας μου με 27χρονη κορη που επειδη τελειωσε οικονομικα και πηρε μεταπτυχιακο ΔΕΝ δεχεται να κανει αλλη δουλεια οποτε την ταιζει ο μπαμπας της και εκεινη ολη μερα κοιμαται, τρωει και παει βολτες μεχρι να βρει αυτο ακριβως που θελει. Οποτε οχι δεν θα 'λυπηθω' εναν πιτσιρικο που δεν θελει να δουλεψει.
-
.....Οποτε οχι δεν θα 'λυπηθω' εναν πιτσιρικο που δεν θελει να δουλεψει.
Τοτε πολυ πιθανο κι αυτος να μη λυπαται εσενα
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες