-
Ναι αλλά είναι VAG, οπότε δεν ενδιαφέρομαι.
-
Εχω 2 στο δρομο εξω απ´ το σπιτι μου που πιανουν τις 2 απο τις 6-7 θεσεις στάθμευσης στο συγκεκριμενο τμημα του δρομου. Το ενα εχει να κινηθει γυρω στους 14 μηνες και ειναι με πινακιδες και τελη 2012 και το αλλο ειναι εδω και ενα-εναμισι μηνα χωρις πινακιδες.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εχω 2 στο δρομο εξω απ´ το σπιτι μου που πιανουν τις 2 απο τις 6-7 θεσεις στάθμευσης στο συγκεκριμενο τμημα του δρομου. Το ενα εχει να κινηθει γυρω στους 14 μηνες και ειναι με πινακιδες και τελη 2012 και το αλλο ειναι εδω και ενα-εναμισι μηνα χωρις πινακιδες.Τηλεφωνάκια στον Δήμο και άμα παίζει να δουλέυει κανάς φίλος το θέμα γίνεται ποιό γρήγορα
Έτσι έκανα πρόπερσυ και έδιωξα 4 αυτοκίνητα. Στο 5ο έφυγα -
Φιλος δεν παιζει, αλλα δεν υπαρχει και αλλη λυση Θωμα.
Εκτος αν επαιζε να βρεθει ο ιδιοκτητης απο τον αριθμο πλαισιου, να του ερθει ραβασακι.... -
Αν είναι αρκετά παλιά πείτε μου να ψάξω να βγάλω άκρη.
-
Δεν ξέρω πού αλλού μπορώ να ρωτήσω οπότε το κάνω από εδώ.Τα επαγγελματικά φορτηγάκια μέχρι πόσους τόνους επιτρέπεται να παραμένουν παρκαρισμένα στο δρόμο?
-
Εχω 2 στο δρομο εξω απ´ το σπιτι μου που πιανουν τις 2 απο τις 6-7 θεσεις στάθμευσης στο συγκεκριμενο τμημα του δρομου. Το ενα εχει να κινηθει γυρω στους 14 μηνες και ειναι με πινακιδες και τελη 2012 και το αλλο ειναι εδω και ενα-εναμισι μηνα χωρις πινακιδες.Αυτό με πληρωμένο το 2012 μπορεί να έχει πληρώσει και το 2013. Δεν υπάρχει αυτοκόλλητο για φέτος.
-
Πλεον χωρις το διακριτικο σημα, μονο στην περιπτωση που εχει παραδωσει πινακιδες καταλαβαινει καποιος αν ειναι 'παρανομος'. Σωστα?
-
Σωστά .
Στη ΔΟΥ που ανήκω, πήγα τον Σεπ 2012 για φορολογική ενημερότητα και για να εκδοεθεί, έπρεπε να πάρω υπογραφή απο το Τμήμα Αυτοκινήτων για το 2λιτρο που δεν έχει πινακίδες, ότι τις έχω νομίμως παραδώσει, άρα δεν υφίσταται η εμφανιζόμενη 'οφειλή'. Σύμφωνα λοιπόν με την αρμόδια υπάλληλο, το 10+% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν και διέθεταν πινακίδες πέρσι, δεν είχαν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του 2012.
Και ήταν εμφανώς 'εκτεθειμένοι' , αφού δεν διέθεταν το αυτοκόλλητο σήμα τελών 2012.
Σκέψου φέτος , που δεν είναι 'αυταπόδεικτη ' η πληρωμή, τι κυκλοφορεί -παρκάρει στις γειτονιές του καθενός. -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Δεν ξέρω πού αλλού μπορώ να ρωτήσω οπότε το κάνω από εδώ.Τα επαγγελματικά φορτηγάκια μέχρι πόσους τόνους επιτρέπεται να παραμένουν παρκαρισμένα στο δρόμο?μεχρι 3.5 τονους* μπορουν να παραμενουν σταθμευμενα σαν τα υπολοιπα ιχ.
απο 3.5 και πανω επιτρεπεται μεχρι 24 ωρες. το αν ειναι πανω απο 3.5 τονους μπορεις να το καταλαβεις ευκολα
ειτε απο τα ειδικα αυτοκολητα που υποχρεουται να φερει το οχημα (αν ειναι σχετικα μικρο και εισαι στα ορια της...αμφιβολιας!)
ειτε με το...ματι αν ειναι το αυτονοητο (κανα θηριο δηλαδη )παντως αν αναφερεσαι στα κλασικα βανακια, τοτε μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι.
*μεικτο πάντα.
-
Εχω 2 στο δρομο εξω απ´ το σπιτι μου που πιανουν τις 2 απο τις 6-7 θεσεις στάθμευσης στο συγκεκριμενο τμημα του δρομου. Το ενα εχει να κινηθει γυρω στους 14 μηνες και ειναι με πινακιδες και τελη 2012 και το αλλο ειναι εδω και ενα-εναμισι μηνα χωρις πινακιδες.μπουρλοοοοτοοοο
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Τότε σου δείνω και την άδεια μου βρε.Εφυγε και η καταγγελια.
Πηρα στην αστυνομια παλι, δεν ηξεραν τιποτα.
Πηρα στη δημοτικη αστυνομια, δεν ηξεραν τιποτα.
Πηρα στο δημο μου ειπαν να παρω ενα 4ψηφιο.
Εκει, επρεπε να δωσω ονοματεπωνυμο (τα εδωσα, η καταγγελια ειναι σωστη γιατι δεν εχει πινακιδες) και θα εδιναν τη καταγγελια στη δημοτικη αστυνομια που ειχα παρει εγω.
Τωρα αυτο το συστημα περιμενω να λειτουργησει. -
Κι εδώ στο Ηράκλειο έχει γίνει έντονο το φαινόμενο. Δεκάδες αυτοκίνητα παρατημένα. Είναι τραγικό και με βάζει κι εμένα στη 'πρίζα'.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι εδώ στο Ηράκλειο έχει γίνει έντονο το φαινόμενο. Δεκάδες αυτοκίνητα παρατημένα. Είναι τραγικό και με βάζει κι εμένα στη 'πρίζα'.Γενικά έχει παραγίνει το κακό... Και δεν τα βάζουνε και σε κανένα γκαράζ να μην πιάνουνε χώρο. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τότε σου δείνω και την άδεια μου βρε.
Εφυγε και η καταγγελια.
Πηρα στην αστυνομια παλι, δεν ηξεραν τιποτα.
Πηρα στη δημοτικη αστυνομια, δεν ηξεραν τιποτα.
Πηρα στο δημο μου ειπαν να παρω ενα 4ψηφιο.
Εκει, επρεπε να δωσω ονοματεπωνυμο (τα εδωσα, η καταγγελια ειναι σωστη γιατι δεν εχει πινακιδες) και θα εδιναν τη καταγγελια στη δημοτικη αστυνομια που ειχα παρει εγω.
Τωρα αυτο το συστημα περιμενω να λειτουργησει.Σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, πάντως, εγώ στέλνω emails στο Δήμο. Άλλες φορές ανταποκρίνονται γρήγορα, άλλες πιο αργά. Αλλά η 'δουλειά' γίνεται στο τέλος
-
Email?
-
Στον Πειραιά εδώ πήρα τηλ. για ένα 'σχεδόν' παρατημένο που ήρθε από Βουλγαρία. (Δύο μήνες χωρίς καθόλου πινακίδες στην ίδια θέση). Μου είπαν ότι απλά θα επικολλήσουν χαρτί, δεν παίζει μετακίνηση γιατί δεν έχουν κανονίσει σύμβαση με ανάδοχο μεταφορέα ή κάτι τέτοιο. Τελικά ο ηλίθιος γείτονας έβαλε πάνω πάλι τις βουλγάρικες πινακίδες. Μάλιστα ήρθε παρέα δίπλα του και ένα ταξί με βουλγάρικες πινακίδες. Κανονικό βουλγάρικο ταξί σαν αυτό.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Κι εδώ στο Ηράκλειο έχει γίνει έντονο το φαινόμενο. Δεκάδες αυτοκίνητα παρατημένα. Είναι τραγικό και με βάζει κι εμένα στη 'πρίζα'.
Γενικά έχει παραγίνει το κακό... Και δεν τα βάζουνε και σε κανένα γκαράζ να μην πιάνουνε χώρο. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα
Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχουν καταθέσει πινακίδες για τα καλά ή έχουν σκοπό α πληρώσουν τέλη/ ασφάλειες κλπ για να τις ξαναπάρουν.
Πιστεύω ότι πολλά από αυτά, οι ιδιοκτήτες τους θα τις ξαναπάρουν πίσω. Είναι σχετικά αρχή του έτους πάντως.
Θα δείξει... -
Μετά από έγγραφη καταγγελία στο Δήμο Θεσσαλονίκης (μέσω internet) στις 28 Φεβρουαρίου, παρατήρησα σήμερα τα ειδοποιητήρια στα παρμπρίζ των αυτοκίνητων που υπέδειξα.
Μου άνοιξε η όρεξη και θα βγω παγανιά για κάποια ακόμη ''κομμάτια'' που έχω τσεκάρει.
Το ωραίο είναι πως μπορείς να ανεβάσεις και φωτό ή άλλο αρχείο με την καταγγελία. Δε μπορώ να γνωρίζω την κατάληξη, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν σε χλωρό κλαρί. Παράγινε το κακό με τους ''έξυπνους'' κάθε λογής.Το τι σκαρφίζονται για να γλιτώσουν δε το φαντάζεστε!
Ο ένας κόλλησε στο εσωτερικό του παρμπρίζ χαρτιά με προσωρινούς αριθμούς κυκλοφορίας και την επωνυμία της αντιπροσωπίας, οι οποίοι παίζει να ήταν αυτά που του έδωσαν όταν αγόρασε το αυτοκίνητο, αν κρίνω από τα νούμερα!
Ο άλλος κουκούλωσε το αυτοκίνητο και ζωγράφισε τον αριθμό κυκλοφορίας στην κουκούλα, δίχως το αυτοκίνητο να φέρει πια πινακίδες (το τσέκαρα όταν το ξεκουκούλωσε για να βρει κάτι στο πορτμπαγκάζ!).Μιλάμε για ρουφιάνο, όχι αστεία!
-
και που να δεις τωρα με τις ηλεκτρονικες διασταυρωσεις για τα ανασφαλιστα!
για να γλιτωσει καποιος το προστιμο -αφου δεν πληρωνε ασφαλεια ετσι κι αλλιως-
θα αναγκαστει να παραδωσει πινακιδες...
και φυσικα θα το αφησει στον δρομο.
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες