-
σε ποιο gt αναφερεσαι?μη μου πεις το οπελ..γιατι αυτο μονο ποιοτικο εσωτερικο δεν ειχε..κ σιγουρα με εκεινη την οροφη,μονο χρηστικο δεν ηταν..
βασικα πιστευω οτι αν ερχοταν το τζενεσις κουπε εν ελλαδι,θα ηταν πολυ καλη επιλογη για τον φιλο μας..αλλα με τα υπαρχοντα δεδομενα κ με τις,κατα την ταπεινη μου γνωμη, μπερδεμενες ιδεες του(βλεπε σκληροπυρηνικο κ χρηστικο),δυσκολα να βρει κατι καλυτερο απο το γκολφ η το ροκο η το σιβικ..κ εφοσον το σ200 δεν ειναι χρηστικο για αυτον.. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επιπλέον...σίγουρα δεν απενεργοποιείται πλήρως?
Νομίζω στο Α3 απενεργοποιείται πλήρως.Αν υποθέσουμε ότι έχουμε και τα ίδια ηλεκτρονικά ή έστω παρόμοιας φιλοσοφίας, γιατί να μην απενεργοποιείται και στο Gti (που θεωρητικά είναι και σε πιο σπορ κατηγορία από το station-wagon μου)?Μην ακούω τέτοια...
Το esp δεν κλείνει. ΤΕΛΟΣ
Δεν γνωρίζω για το Α3 αλλα μου είναι πολυ εύκολο να σου δείξω οτι το δικό μου δεν απενεργοποιείται.Στο τέρμα της Συγγρού Δ όπως στρίβεις για Γλυφάδα ήταν πολύ εύκολο για το rallye να τοποθετηθεί και να πάει με το πλάι (εκέι και γλυστράει σχετικα΄και βράδυ που κάνω τέτοιες βόλτες δεν υπάρχει αμάξι).
Δημήτρη, για να καταλάβω:
ψάχνεις ένα αμάξι που:
1)να έχει ποιοτικό εσωτερικό (να μην τρίζει κτλ)
2)να είναι συμμετοχικό
3)να μην έχει συντήρηση που θρέφει 5 οικογένειες ( )
???Δεν με νοιάζει η ποιότητα υλικών, αρκεί να μην βρίσκω κατασκευαστικές προχειρότητες.
Δηλαδή κοιτάω περισσότερο τη συναρμογή, παρά το ίδιο το υλικό.
συμμετοχικό
να μπορεί να κάνει ταξίδι στην εθνική (και ας μην ειναι το πιο άνετο αμάξι)
να μπορεί να κουβαλήσει και κανέναν ακόμα (και ας φτάσει με πονοκέφαλο)και ο κατασκευαστής να το έφτιαξε γιατι έτσι πίστευε και οχι γιατι έτσι κάνει και ο ανταγωνισμός
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
σκληροπυρηνικο κ χρηστικο νομιζω οτι ειναι εννοιες που αλληλοεξουδετερονωνται..σκέψου το EVO σαν παράδειγμα
χρηστικο για εμένα σημαίνει να μπορεί να κάνει πολλα
δεν με νοιάζει αν θα τα κάνει καλα
πχ
να μπορεί να κάνει ταξίδι στην εθνική (και ας μην ειναι το πιο άνετο αμάξι)
να μπορεί να κουβαλήσει και κανέναν ακόμα (και ας φτάσει με πονοκέφαλο) -
Γιατί το κουράζεται πολύ;...μία είναι η επιλογή που ταιριάζει σε όλα αυτά που θέλει.
Peugeot 207 RC! Γρήγορο με σύγχρονο κινητήρα, σπορ στήσιμο, γαλλικό στρίψιμο, υπερπλήρες από εξοπλισμό, πρακτικό, φτηνό και με το μαγικό κουμπάκι που απενεργοποιεί το ESP ...μόνο ελάττωμα το πεντατάχυτο κιβώτιο, αλλά μικρό πταίσμα που συνηθίζεται εύκολα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
- το αμάξι θα κάνει τα πάντα, δε θα υπάρχει δευτερο (τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι)
κατσε στα αυγα σου...
ρε συ δε με νοιάζει πως θα τα κάνει
αλλα πρέπει να** μπορεί **να τα κάνει
-
Απο μενα Nissan 350z
Εναλλακτικα Honda s2000
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αν προτεινω ενα ρχ8 σπορτ?με τις αναβαθμισμενες αναρτησεις κ τον υποτιθεμενα αναβαθμισμενο κινητηρα?δεν εχει τις επιδοσεις του γκολφ,αλλα πιστευω απο οδικη συμπεριφορα θα το απολαυσεις..με μειον τα χρονια που βρισκεται στην παραγωγη κ την καταναλωση..επισης κ μια μπεμπα 123d-135i θα ηταν μια χαρα αλλα ξεφευγουν στο θεμα τιμη..δεν παίρνω rx8
θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω και μια BMW, αλλα μάλλον δεν έχει έρθει η ώρα τηςεπισης αυτο που λες οτι θα κανει τα παντα με μολις 35κ€ δεν μπορω να το καταλαβω..τι εννοεις τα παντα?κ απο οσο ξερω,οταν ενα αυτοκινητο κανει τα παντα,μονο σκληροπυρηνικο δεν ειναι..
διαβάζοντας τις παραπάνω δημοσιεύσεις νομίζω οτι κατάλαβες τι εννοώ
-
πόσα χλμ κάνεις το χρόνο ? για να υπολογίσουμε τα ελαστικά και τα ανελαστικά έξοδα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απενεργοποιείται το ESP.Αφού με τα ηλεκτρονικά στο ON πηγαίνεις και γρηγορότερα και ασφαλέστερα.....καλώς τον
γιατι εκτός απο το να πας γρήγορα θες να διασκεδάσεις κιόλας
δεν είμαι κατά, αφου σε κάποιες βοηθάνε πραγματικά, αλλα υποχρεωτικά με κουμπάκι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απενεργοποιείται το ESP.Αφού με τα ηλεκτρονικά στο ON πηγαίνεις και γρηγορότερα και ασφαλέστερα.....+1,αλλα πιθανως το παιδι,να το χρειαζεται για κατι αλλο.η μπορει να θελει να πηγαινει σε πιστες,να το απενεργοποιει για να μαθει τα ορια του κ παραλληλα να ξεδινει ωστε να πηγαινει ασφαλεστερα σε δημοσιο δρομο..
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Απο μενα Nissan 350zΕναλλακτικα Honda s2000
το 350Ζ είναι 3500cc
Δεν ξέρω αν το αντέχει ο dimgsterΑλήθεια...τι χρήση θα του κάνεις και πόσα km θα κάνεις το χρόνο περίπου?
Γιατί...άλλο να κάνεις με 3500cc χρήση σε εθνική (σχεδόν αποκλειστικά) και άλλο να το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα μέσα στην πόλη (=>κολλητάρι με το βενζινά).ΥΓ:Πάντως όντως το 350Ζ μτχ κάνει τα πάντα και 'συμφέρει'...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πόσα χλμ κάνεις το χρόνο ? για να υπολογίσουμε τα ελαστικά και τα ανελαστικά έξοδα.απο 10.000-15.000 Km από τα οποία το 90% γινεται σε παλιά και νέα εθνικη
κόντρες δεν κάνω και ουτε με νοιάζει
πίστα δεν πάω (με το αμάξι )
και δεν το χαζοσπάω -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Απο μενα Nissan 350z
Εναλλακτικα Honda s2000
το 350Ζ είναι 3500cc
Δεν ξέρω αν το αντέχει ο dimgsterΔεν παίρνω 3500cc και ειδικα nissan.
Μην ξεχνατε οτι ειναι διθέσιο και οχι και τόσο φτηνό.
Αν ειναι να πάρω ακριβό διθεσιο το s2000 ειναι μονόδρομοςΑλήθεια...τι χρήση θα του κάνεις και πόσα km θα κάνεις το χρόνο περίπου?
απάντησα παραπάνω
-
Ε κουράστηκα πια! Έχεις απορρίψει ένα σωρό υπέροχα οχήματα για αμελητέους λόγους. Αλλά μη στεναχωριέσαι υπάρχει λύση!
Θες κάτι:
Πού να μην έχει πρόβλημα με την απενεργοποίηση του ΕΣΠ?
Να είναι πισωκίνητο?
Να έχεις 4 θέσεις?
Χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης?
Να βάζει πραγματικά φωτιά στην άσφαλτο?Ένα είναι το όχημα, ΤΕΛΟΣ!
-
http://www.youtube.com/watch?v=YcxrJ4Y8 ... re=related
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΚατι τετοια βλεπω και μου ερχετε να παω να κοψω την 156 να την κανω πισοκουνα
-
-
Αυτό και τα ρέστα σουβλάκια: viewtopic.php?f=9&t=39572
-
Λοιπόν απότι κατάλαβα θέλεις αυτοκίνητο με χαρακτήρα, περισσότερο τουλάχιστον απο το gti σου.
Λύσεις του στιλ abarth ss , 207 rc δεν τις θεωρώ σωστές.Κερδίζεις κάτι σε αίσθηση αλλά χάνεις σε ποιότητα κτλ.Συνολικά θεωρώ πως γι'αυτα δεν έχεις λόγο να αλλάξεις το gti.Τώρα για τα υπόλοιπα:
Apo προσθιοκίνητα έχουμε:
1)mini cooper jcw, γιατί έτσι
2)Renault megane coupe με το πακέτο cup(μλοκέ, αναρτήσεις κτλ).Οι πρώτες κριτικές μιλάνε για πολύ καλοστημένο αυτοκίνητο
3) Focus rs, γιατί είναι ότι πιο hardcore σε προσθιοκίνητο.Είναι βέβαια 2,500cc-deal with itΑπο πισωκίνητα 1)honda s2000
2)Z4 μεταχειρισμένη. Δεν είναι οτι πιο hardcore αλλά το γεγονός οτι έχει τόσο καλό οδηγικό χαρακτήρα ενω είναι σχετικά άνετο(και ποιοτικό), μόνο ως θετικό μπορεί να θεωρηθεί.
Δες εδώ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/418194/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/393377/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/348995/
Μέχρι 35.000 βρίσκεις και 3λιτρο.
Αρνητικό είναι πως μιλάμε για 2,5-3 λιτρα-deal with itΤετρακίνητα: Evo 9.
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί δεν θέλεις αυτοκίνητα κυβισμού μεγαλύτερου των 2000 cc ενώ δέχεσαι σαν λύση το evo 9 που καέι τα... διαβασμένα του
-
Το Mini Cooper JCW τελικα σου αρεσει ή οχι?
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου