-
πολύ καλή περιγραφή !!!
ποια είναι τα υποψήφια μετά το GTI ?
το ΕVO δεν σου φάνηκε τόσο σκληροπυρηνικό θα ήθελες ? λίγο marketing style ? -
πολύ καλή περιγραφή !!!
πολύ καλή περιγραφή !!!
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πολύ καλή περιγραφή !!!ποια είναι τα υποψήφια μετά το GTI ?
Κοίτα αυτό που θέλω ειναι το EVO 9.
Επίσης υποψήφια ειναι το:
type r ep3 (το λατρεύω αυτο το Honda )
mazda mx-5 mk 2.5 (για να μάθω να driftαρω και οχι να 'χαζογλιστράω', αν και δεν μου αρέσει κατα τα άλλα το mazda)Ακούω προτάσεις...
το ΕVO δεν σου φάνηκε τόσο σκληροπυρηνικό θα ήθελες ? λίγο marketing style ?
Κοίτα σαν αμάξι γενικά ειναι βελτιωμένο σε σχέση με το 9.
Μπορείς πιο εύκολα να χρησιμοποιήσεις το 10 για καθημερινό αμάξι (άλλο αν δεν κάνει γι΄αυτό).
Το θέμα ειναι πως γι΄αυτο που ειναι το EVO το βήμα ειναι προς τα πίσω.
Δεν κρίνω την αποτελεσματικότητα του...
Σαν αίσθηση πάντως, ήρθε πιο κοντά σε καθημερινό αμάξι.Ακόμα και η οδήγηση του (τουλάχιστον σε ρυθμούς προς το γρήγορο) δε σου βγάζει τη μοναδικότητα που βγάζει το 9.
Σχετικά με την ποιότητα του βελτιώθηκε, αλλα παραμένει πάρα πολυ πίσω σε σχεση με οτιδήποτε απο 15.000 € και πάνω.
Για ΕΜΕΝΑ καλύτερα να το αφήνανε οπως ηταν, γιατί έτσι φαινόταν οτι:
'οκ εμας δεν μας νοιάζει η ποιότητα πλαστικων και σχεδιασμός, εμεις πουλάμε rally replica'Τώρα όμως εγώ λέω 'θέλατε να βελτιώσετε την ποιότητα και αυτό ηταν το καλυτερο που πετύχατε;;;'
Επίσης σε μανούβρες με μικρές ταχύτητες (εμπρός-πίσω) και στριμένους τους τροχούς, ακούγονται κάποιοι θόρυβοι απο τη μετάδοση (σαν να έχει κενά). Δικαιολογείται, απλά το αναφέρω.
Έχει πολύ μεγάλο κυκλο στροφής...
-
Σε σχέση με αυτά που λες το Τάπερ είναι πολύυυ πίσω. Εβο δεν έχω οδηγήσει, αλλά Τάπερ και καλό ΜΧ-5 2λιτρο ναι. ΜΧ-5 αν σε νοιάζει η οδήγηση και ο ουρανός (έως εκεί).
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Σε σχέση με αυτά που λες το Τάπερ είναι πολύυυ πίσω. Εβο δεν έχω οδηγήσει, αλλά Τάπερ και καλό ΜΧ-5 2λιτρο ναι. ΜΧ-5 αν σε νοιάζει η οδήγηση και ο ουρανός (έως εκεί).Κοιτα το θεμα ειναι το feeling, η αποτελεσματικότητα και το παιχνίδι.
mx5 mk3 δεν παίρνω.
Το αμάξι (στα μηχανικά μέρη) έχει σκαρτέψει ποιοτικά και δεν ακολουθεί τη λογική της ιαπωνικής κατασκευής.
mk 2.5 ειναι το ιδανικό για εμένα σχετικά με το hardware του αμαξιουο ανοιχτός ουρανός ειναι αναγκάιο κακό, αν μπορούσα θα το απέφευγα
υπάρχει και η σκέψη για s2000, αλλα πολλα τα λεφτά για κάτι τόσο περιορισμένο
όποιος έχει άποψη για τα παραπάνω την καταθέτει και συζητάμε, μη φύγουμε και εκτός θέματος
-
Μήπως να κάνεις ένα θεματάκι με τις επιλογές σου να μη βγαίνουμε εκτός θέματος? Με τέτοιες λαχταριστές επιλογές σίγουρα θα έχει μεγάλη συμμετοχή!
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
mk 2.5 ειναι το ιδανικό για εμένα σχετικά με το hardware του αμαξιου1,8 (οχι 1,6) εννοειται αν θες να κανεις δουλιτσα...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
mk 2.5 ειναι το ιδανικό για εμένα σχετικά με το hardware του αμαξιου
1,8 (οχι 1,6) εννοειται αν θες να κανεις δουλιτσα...
αυτο ειναι δεδομένο...
-
Έχεις golf, και θέτεις θέμα αξιοπιστίας των MX-5;;
Χωρίς να θέλω να ανοίξω μια κόντρα πάλι VAG vs something.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έχεις golf, και θέτεις θέμα αξιοπιστίας των MX-5;;Η αλήθεια είναι ότι γενικότερα το mx-5 είναι πολύ αξιόπιστο με ένα μελανό σημείο στην υφασμάτινη οροφή.
ΥΓ:περιπτώσεις με σπασμένο σασμάν κτλ έχω ακούσει αλλά από το ντύσιμο+ύφος+στυλ ατόμου που τα έλεγε, υποθέτω ότι οφείλονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους στο 'στυλ' οδήγησής του κατόχου (με εισαγωγικά το στυλ γιατί δεν είναι 'στυλ οδήγησης' η προσπάθεια του οδηγού να μάθει πόσο καφρωτές παίρνει τις ταχύτητες και μετά πόσες φορές θα μπουν αυτές οι καρφωτές ταχύτητες ή...τα 'χειροφρενίδια' μέσα στα στενάκια για ψύλλου πήδημα )
-
mk 2.5 ειναι το ιδανικό για εμένα σχετικά με το hardware του αμαξιου
1,8 (οχι 1,6) εννοειται αν θες να κανεις δουλιτσα...
αυτο ειναι δεδομένο...
Αν ήθελες 2θέσιο κάμπριο θα το είχες πάρει από την αρχή όταν κοίταγες το γκόλφ...
Εξάλου βλέπω έχεις μηχανή ...θα έχεις 2 διθέσια ανοικτα?? (καταλαβαίνεις την λογική μου...)
η λογική και η αίσθηση λέει type r ... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έχεις golf, και θέτεις θέμα αξιοπιστίας των MX-5;;Χωρίς να θέλω να ανοίξω μια κόντρα πάλι VAG vs something.
Ακου να σου εξηγήσω.
Το οτι έχω golf δεν μου λέει κάτι. Είχα διάφορες μάρκες και θα έχω...
Γιατί να μην μπορώ να έχω άποψη, επειδή έχω golf;;;;;;;;
Διάβασε καλύτερα τι έγραψα παραπάνω. Δεν έγραψα για αξιοπιστία.
Έχεις αμφιβολία οτι το mk 2/2.5 είναι πολυ πιο ποιοτικό σε οτι αφορά τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί;
Δε ζητάω τη γνώμη κανενος πάνω στο θέμα αυτό (όπως ρωτάω για άλλα πράγματα που δεν γνωρίζω) μιας και ενας απο τους καλυτερους μου φίλους δούλευε στην rotary beat και τώρα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της mazda.
-
Δε ζητάω τη γνώμη κανενος πάνω στο θέμα αυτό...
παντα απολυτος ο dimgster
-
Έχεις golf, και θέτεις θέμα αξιοπιστίας των MX-5;;
Χωρίς να θέλω να ανοίξω μια κόντρα πάλι VAG vs something.
Ακου να σου εξηγήσω.
Το οτι έχω golf δεν μου λέει κάτι. Είχα διάφορες μάρκες και θα έχω...
Γιατί να μην μπορώ να έχω άποψη, επειδή έχω golf;;;;;;;;
Διάβασε καλύτερα τι έγραψα παραπάνω. Δεν έγραψα για αξιοπιστία.
Έχεις αμφιβολία οτι το mk 2/2.5 είναι πολυ πιο ποιοτικό σε οτι αφορά τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί;
Δε ζητάω τη γνώμη κανενος πάνω στο θέμα αυτό (όπως ρωτάω για άλλα πράγματα που δεν γνωρίζω) μιας και ενας απο τους καλυτερους μου φίλους δούλευε στην rotary beat και τώρα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της mazda.
clio 182 έχεις οδηγήσει ? Το TypeR πάντως είναι σταθερή αξία !!! , μόνο που θα θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση .
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μ'αρέσει όμως γιατί ξέρει τι ζητάει και δεν ψάχνεται ή δεν ξέρει τι είναι αυτό που θα τον ικανοποιήσει.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Qsis οταν τα παραπάνω μου τα λέει άνθρωπος που δουλευει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο/αντιπροσωπία mazda,ο οποίος μάλιστα την υπερασπίζεται πολύ σαν εταιρία, νομίζεις οτι υπάρχει περιθώριο να πιστέψω κάτι άλλο;
-
s2000 απο γερμανια εχεις σκεφθει?η νεο τυπε ρ με διαφορικο?τωρα θα ελεγα κ κατερχαμ αλλα παμε πλεον σε πολυ ειδικες κατασκευες..
παντως κ το νεο μχ5 απο αυτα που ακογονται,θα ειναι βελτιωμενο στα σημεια..καλυτερη αναρτηση,περιοριστης στρ/λ σε υψηλοτερο σημειο,ελαφρως διαφορετικη αποδοση κινητηρα,περισσοτερος χωρος για τα κεφαλια λογω τοποθετησης του καθισματος ακομα χαμηλοτερα.. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
clio 182 έχεις οδηγήσει ? Το TypeR πάντως είναι σταθερή αξία !!! , μόνο που θα θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση .Οχι δεν το έχω οδηγήσει.
Έχω οδηγήσει το 200 το οποίο (γενικά) μου άρεσε.Έχω ενα θέμα όμως με τα γαλλικά.
Παρατηρώ (σε όσο έχω οδηγήσει) οτι μετά απο κάποια χιλιόμετρα χάνουν την αρχική τους συνοχή.
Παίρνουν τζόγους...Αυτό μπορει να μην αλλάζει κάτι στην οδήγηση (που αλλάζει, αλλα τέλος πάντων), αλλα μου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια για την ποιότητα των υλικών και κατασκευής που χρησιμοποιήθηκαν.
Εχει κάποιος άποψη για το 182 (αν και δεν το βλέπω ), περα απο αυτά που διαβάζω στα περιοδικά.
-
Επειδη ο ανθρωπος γνωριζει,μην τον ζαλιζετε με ποιοτητα VAG και λοιπα...
Ειναι το τελευταιο των Μοϊκανων,αμιγως ιαπωνικο δε σπαει δε χαλαει αυτοκινητο...(οχι οτι τα mk3 εχουν τπτ σοβαρα προβληματα,περα απο μερικες σπασμενες μπιελες...)
Δε θα ξαναδουμε τετοια ποιοτητα κατασκευης σε αυτη την κατηγορια.
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου