-
Η προσφορά της Mistu με το Χ ισχύει ?
Αν Ναι τι το σκέφτεσαι ? -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αν Ναι τι το σκέφτεσαι ?Η προσφορά θεωρητικά δεν ισχύει.
Ηταν μέχρι τέλος του χρόνου.
Τώρα δεν ξέρω τι θα σου πουν αν πάς απο εκει.Επίσης το ξαναλέω οτι το 9 ειναι πιο κοντά σε αυτό που έχουμε ολοι μας στο μυαλό οτι είναι ενα EVO.
Τέλος δε δίνω το GTI ανταλλαγή σε αντιπροσωπεία/έμπορο.
Θα χάσω πολλά και αυτό που με τσαντίζει περισσότερο, ειναι οτι κάποιος άλλος θα βγάλει πολλά εις βάρος μου. -
Εχουν πεσει λιγο ή μου φαινεται?
Περιμενε 2-3μηνες ακομα που θα κανει τωρα 'κοιλιτσα' η αγορα
και μπορει ενα αντιστοιχο να το χτυπας με 35κ σε λιγο... -
Το δεύτερο λέει ότι είναι MR αλλά είναι GSR με χειροκίνητο κιβώτιο. Ο,τι να 'ναι...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Αν Ναι τι το σκέφτεσαι ?Η προσφορά θεωρητικά δεν ισχύει.
Ηταν μέχρι τέλος του χρόνου.
Τώρα δεν ξέρω τι θα σου πουν αν πάς απο εκει.Επίσης το ξαναλέω οτι το 9 ειναι πιο κοντά σε αυτό που έχουμε ολοι μας στο μυαλό οτι είναι ενα EVO.
Τέλος δε δίνω το GTI ανταλλαγή σε αντιπροσωπεία/έμπορο.
Θα χάσω πολλά και αυτό που με τσαντίζει περισσότερο, ειναι οτι κάποιος άλλος θα βγάλει πολλά εις βάρος μου.Αφού το αποκλείεις το 10άρι (αν και εγώ προτείνω 10άρι καινούριο με το σειριακό) και θέλεις 9άρι...προφανώς ψάχνεις για 9άρι, σωστά?
Οι μαντράδες που έχουν τα 9άρια δε σου παίρνουν το GTI σου και να παζαρέψετε λίγο τη τιμή?
Γιατί δύσκολα στους καιρούς που ζούμε θα βρεις κάποιον ιδιώτη να σου σκάσει 27.000 ζεστά ευρώ.
Θα συνεχίζεις να το ρίχνεις στα 25...τα οποία νομίζω πρέπει να στα δίνει κι ο μαντράς.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το δεύτερο λέει ότι είναι MR αλλά είναι GSR με χειροκίνητο κιβώτιο. Ο,τι να 'ναι...Επίσης τα περισσότερα 10 που πουλούνται ειναι από έξω.
Οπως και αυτό που λές Νάσο.
Τα ελληνικά αμάξια δεν έχουν χειριστήρια στο τιμόνι (μόνο το acd) στις GSR εκδόσεις, παρά μόνο στην MR.
-
Dimsgster αυτό ακριβώς είναι τα hot hatches... είδικές εκδόσεις ταπεινών μοντέλων. Εσύ μάλλον θέλεις pure sportscar.
Το Honda Civic Type R ειναι το hot hatch.
To Honda Civic Type R Championship White ειναι η ειδική έκδοση του hot hatch.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το megane.
Φαίνεται οτι και αυτοι κατάλαβαν οτι τα γρήγορα τους βγήκαν πολυ GT και φτιάχνουν ειδικές εκδόσεις των γρήγορων.
τι εννοείς Δημήτρη!?
το hot hatch είναι αμιγώς βρετανική έκφραση και το βλέπω στα περιοδικά από τότε που ήμουν παιδί και αναφέρεται σε οποιοδήποτε κοφτό (hatch) που έχει σπορ καταβολές... Ακόμη και το Polo GTi ήταν ένα hot hatch...
άρα όλα μα όλα αυτά που αναφέρουμε κατά καιρούς είναι hot hatches, όσο για το Evo ΔΕΝ είναι Hot hatch γιατί ΔΕΝ είναι hatch!
το Subaru έγινε hatch άρα μπορεί, παρότι της επόμενης κατηγορίας, να ονομαστεί και αυτό hot hatch, έστω και λαθεμένα...
και το δικό σου είναι hot hatch. Άμα εσύ τώρα εννοείς αγωνιστικό, τότε ούτε το sport sedan EVO δεν σου κάνει! πάρε το Fiat S2000 του πως τον λένε οδηγό ελληνικών αγώνων που είναι σίγουρα μες τα δικά σου standard ονομασίας hot hatch!
-
στο range της τιμής που ψάχνεις, θα μπορούσες να φέρεις ίσως κάποιο τέτοιο
απ έξω ? -
Άνετα μπορεί...και του το είχα προτείνει κιόλας...αλλά νομίζω digmster κοιτάς για 2λτ, σωστά?
Πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέλει που τα συνδυάζει όλα. Θα βρει γύρω στο 40άρι με SMG και λογικά χιλιόμετρα...απλά θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο και σίγουρα ταξίδι έξω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άνετα μπορεί...και του το είχα προτείνει κιόλας...αλλά νομίζω digmster κοιτάς για 2λτ, σωστά?Πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέλει που τα συνδυάζει όλα. Θα βρει γύρω στο 40άρι με SMG και λογικά χιλιόμετρα...απλά θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο και σίγουρα ταξίδι έξω.
ίσως, για μένα η ποιο Bmw
αυτό με τα 2λτ, εξακολουθώ να μην το πολύ καταλαβαίνω ... μιας και αν περάσεις τα 1800cc, αρχίζει το πανηγύρι τι 2.0λτ Γίαννης, τι 3.0λτ Γιαννάκης. Βέβαια σε ένα μήνα, θα ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με τα @νέα@ τέλη, τεκμήρια. Προσωπικά, παρακαλάω για επιστροφή τεκμηρίων , μήπως και πέσουν κι άλλο οι τιμές στα 2.0+λτ, αναμένω ....
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
το hot hatch είναι αμιγώς βρετανική έκφραση και το βλέπω στα περιοδικά από τότε που ήμουν παιδί και αναφέρεται σε οποιοδήποτε κοφτό (hatch) που έχει σπορ καταβολές... Ακόμη και το Polo GTi ήταν ένα hot hatch...άρα όλα μα όλα αυτά που αναφέρουμε κατά καιρούς είναι hot hatches, όσο για το Evo ΔΕΝ είναι Hot hatch γιατί ΔΕΝ είναι hatch!
το Subaru έγινε hatch άρα μπορεί, παρότι της επόμενης κατηγορίας, να ονομαστεί και αυτό hot hatch, έστω και λαθεμένα...
δεκτή η ονομασία hatch, αλλα για το hot έχω αμφιβολίες
κάποιοι δεν έχουν καταλάβει οτι άλλο πράγμα η αίσθηση, άλλο η αποτελεσματικότητα, αλλο η ταχύτητα (δε το λέω για σένα Κων/ντινε)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αφού το αποκλείεις το 10άρι (αν και εγώ προτείνω 10άρι καινούριο με το σειριακό) και θέλεις 9άρι...προφανώς ψάχνεις για 9άρι, σωστά?Οι μαντράδες που έχουν τα 9άρια δε σου παίρνουν το GTI σου και να παζαρέψετε λίγο τη τιμή?
Γιατί δύσκολα στους καιρούς που ζούμε θα βρεις κάποιον ιδιώτη να σου σκάσει 27.000 ζεστά ευρώ.
Θα συνεχίζεις να το ρίχνεις στα 25...τα οποία νομίζω πρέπει να στα δίνει κι ο μαντράς.
Νίκο δεν αποκλείω τίποτα.
Πάντως προτιμώ το 9 απο το 10.Και εγώ ζεστά τα έδωσα.
Αυτή τη στιγμή δε το δίνω 25. Το καλοκαίρι βλέπουμε...
-
το hot hatch είναι αμιγώς βρετανική έκφραση και το βλέπω στα περιοδικά από τότε που ήμουν παιδί και αναφέρεται σε οποιοδήποτε κοφτό (hatch) που έχει σπορ καταβολές... Ακόμη και το Polo GTi ήταν ένα hot hatch...
άρα όλα μα όλα αυτά που αναφέρουμε κατά καιρούς είναι hot hatches, όσο για το Evo ΔΕΝ είναι Hot hatch γιατί ΔΕΝ είναι hatch!
δεκτή η ονομασία hatch, αλλα για το hot έχω αμφιβολίες
κάποιοι δεν έχουν καταλάβει οτι άλλο πράγμα η αίσθηση, άλλο η αποτελεσματικότητα, αλλο η ταχύτητα (δε το λέω για σένα Κων/ντινε)
ναι αλλα αλλο πραγμα και το hot hatch
πχ αυτο που οδηγεις τωρα ειναι hot hatchκαι τα evo/sti ειναι rally replica
(εγω δε προκειται να δεχτω ποτε οτι επειδη εκοψε το κωλο του το Impreza μου εγινε hot hatch, ειναι σιγουρα κατι παραπανω )αν θες να κανουμε διαχωρισμο μεταξυ των hot hatch σε λιγοτερο ή περισσοτερο απολυτα ή καθαροαιμα/σκληροπυρηνικα ειναι αλλο θεμα
καλα τα λεει ο Vell, hot hatch μπορει να θεωρηθει και το swift sport που ουτε απολυτο ειναι , ουτε ενα σκασμο αλογα εχει
ειναι ομως ενα σπορτιφ hatchback με σπορ γονιδια και συμπεριφορα ανω του μεσου ορου -
οσο για την αισθηση και την ταχυτητα και την αποτελεσματικοτητα συμφωνω και σε καταλαβαινω
ομως μιας και λεμε λεμε λεμε.. ποια ειναι η λεπτη γραμμη που καθοριζει αν ενα αυτοκινητο εχει ασθηση ή οχι? αν ειναι σπορ ή οχι?
το τιμονι? υπαρχουν αυτοκινητα που θεωρουνται hardcore και δεν εχουν τοσο καλο τιμονι..
η σκληρη αναρτηση? υπαρχουν τερατα που ειναι ανετα..
τα μη απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα? υπαρχουν παλι τερατα ή και απλα ζμπορ αυτοκινητα που ειναι τιγκα απο αυτα
το αν παιζει ή ουρα σου ή οχι? νομιζεις οτι το evo ειναι παιχνιδιαρικο αυτοκινητο?? τραινο σε ραγες ειναι
τα σκατενια πλαστικα? ο θορυβος του μοτερ? το στροφαρισμα? η εξωφρενικη ιπποδυναμη?
ενα πραγμα απο ολα αυτα ειναι καθαρα μετρησιμο και αυτο ειναι οι επιδοσεις
απο κει και περα σιγουρα υπαρχουν γρηγορα αυτοκινητα που σε ενοχλουν ή ειναι βαρετα
δεν παω βεβαια να σου βγαλω οτι το gti ειναι απολυτο σπορ κατασκευασμα και τελοσπαντων εχω καταλαβει οτι δεν ειναι αυτο που γουσταρες, αλλα ειναι πολυ σχετικη εννοια το τι ειναι σπορ και απολυτο μιας και μπορει να ακουσεις πολλες αποψειςπχ ο ενας θα σου πει αν δεν εχει πισω κινηση ειναι γτπ
ο αλλος θα σου πει αν δεν εχει 300 αλογα τουλαχιστον ειναι γτπο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και κριτηρια
εσυ απο gti και κατω δεν εισαι ευχαριστημενος πχ , εγω θα μπορουσα να ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με ακομα χειροτερο αυτοκινητο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσο για την αισθηση και την ταχυτητα και την αποτελεσματικοτητα συμφωνω και σε καταλαβαινωομως μιας και λεμε λεμε λεμε.. ποια ειναι η λεπτη γραμμη που καθοριζει αν ενα αυτοκινητο εχει ασθηση ή οχι? αν ειναι σπορ ή οχι?
ενα πραγμα απο ολα αυτα ειναι καθαρα μετρησιμο και αυτο ειναι οι επιδοσεις
ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και κριτηρια
εσυ απο gti και κατω δεν εισαι ευχαριστημενος πχ , εγω θα μπορουσα να ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με ακομα χειροτερο αυτοκινητοθα σου απαντήσω με λιγα λογια
ενα αμάξι που θα με κάνει να κατέβω, χωρις λόγο, και να το πάρω να κάνω βόλτα
οι επιδόσεις ειναι απο τα τελευταία πράγματα που με νοιάζουνε
να σου πώ ενα που μου έρχεται στο μυαλό μου?
-
από τότε που το πούλησα ... έχω σταματήσει τις άσκοπες βόλτες
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
από τότε που το πούλησα ... έχω σταματήσει τις άσκοπες βόλτεςανεβηκε η βενζινη , ανεβηκες κυβικα και βαρος..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ανεβηκε η βενζινη , ανεβηκες κυβικα και βαρος..
ΟΤΑΝ έκανα @άσκοπες@ βόλτες στην Αμοργό, η βενζίνη έκανε 1,25+, κάθε 15.000χλμ ήθελα τακάκια, semi λάστιχα, κάθε 20.000 μπροστινά αμορτισερ Peugeotsport miniGrA και κάθε 40.000 τα πίσω πού ακόμα θυμάναι ότι το κάθε ένα έκανε 280€, , χαλάλι του.
γύριζες σπίτι μετά από μια βραδινή εξόρμηση και κοιτάζοντας κάτω από τον κινητήρα .... έβλεπες μια πυρωμένη πολλαπλή εξαγωγής, άκουγες το τικ-τακ από την συστολή/διαστολή και μύριζες μαντέμι.
αν το τολμήσω, αντικαταστάτης του θα είναι ένα clio182, για την οικογένεια θα κρατήσω το V50
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ανεβηκε η βενζινη , ανεβηκες κυβικα και βαρος..
ΟΤΑΝ έκανα @άσκοπες@ βόλτες στην Αμοργό, η βενζίνη έκανε 1,25+, κάθε 15.000χλμ ήθελα τακάκια, semi λάστιχα, κάθε 20.000 μπροστινά αμορτισερ Peugeotsport miniGrA και κάθε 40.000 τα πίσω πού ακόμα θυμάναι ότι το κάθε ένα έκανε 280€, , χαλάλι του.
γύριζες σπίτι μετά από μια βραδινή εξόρμηση και κοιτάζοντας κάτω από τον κινητήρα .... έβλεπες μια πυρωμένη πολλαπλή εξαγωγής, άκουγες το τικ-τακ από την συστολή/διαστολή και μύριζες μαντέμι.
αν το τολμήσω, αντικαταστάτης του θα είναι ένα clio182, για την οικογένεια θα κρατήσω το V50
-
Απλά πράγματα...
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου