-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
[jezza mode]sweeeeeeeet little car[/jezza mode]
http://www.autoblog.com/2010/02/14/gene ... lectric-c/
Αυτό μοάζει σα να δάγκωσε κάποιος μια μεγάλη μπουκιά από το πίσω μέρος!
-
Ρε συ αυτο ειναι ωραιο μου θυμιζει κατι photoshop που ειχαν κυκλοφορησει με το μελλοντικο Fiat Topolino
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ρε συ αυτο ειναι ωραιο μου θυμιζει κατι photoshop που ειχαν κυκλοφορησει με το μελλοντικο Fiat Topolinoτο'πιασες το υπονοουμενο
-
Αυτό ήθελα να σημειώσω και εγώ μέχρι που διάβασα το δελτίο τύπου... Επίτηδες το έκαναν.
'Anyone who lays eyes on the clever high-tech bubble for the first time is reminded of the Fiat Topolino models from the '30s to '50s.'
-
H Rinspeed σχεδόν πάντα στα πρωτότυπά της έχει αναφορές σε υπάρχοντα μοντέλα. Το ωραίο στο UC? είναι το τιμόνι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H Rinspeed σχεδόν πάντα στα πρωτότυπά της έχει αναφορές σε υπάρχοντα μοντέλα. Τγια αυτο πιστευω οτι μαλλον ετσι θα ειναι η μουρη στο topolino η οποια μοιαζει με πολλα ps
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H Rinspeed σχεδόν πάντα στα πρωτότυπά της έχει αναφορές σε υπάρχοντα μοντέλα. Το ωραίο στο UC? είναι το τιμόνιTo ποιο;
-
Το οποίο βρίσκεται, που??????????????
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το οποίο βρίσκεται, που??????????????
παιδικό παιγνίδι είναι αυτό?????
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το οποίο βρίσκεται, που??????????????Tip: μπορείς να κάτσεις πάνω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H Rinspeed σχεδόν πάντα στα πρωτότυπά της έχει αναφορές σε υπάρχοντα μοντέλα. Το ωραίο στο UC? είναι το τιμόνι
To ποιο;
To joystick εννοεί
Η ιδέα φυσικά δεν είναι πρωτότυπη, αλλά αυτή τη φορά υπόσχονται αίσθηση και feedback. Χαρακτηριστικά λένε 'ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα joysticks'
Στο μεταξύ το εσωτερικό προέρχεται από το 500. Το ίδιο και η πόρτα, τα χερούλια, ο,τι έχει απομείνει από το μπροστινό φτερό, το παρμπριζ, η οροφή και γενικά είναι ένα κομμένο 500, μπροστά και πίσω. Τα πίσω φώτα είναι της Mito. Δεν έχω καταλάβει ακόμα από που πήραν τους καθρέπτες.
-
Peugeot Previews New 508 Sedan with Geneva Show Concept, Said to Replace Both the 407 and 607
Εκει στην Pegeuot αντι να βελτιώνονται πανε απο το κακο στο χειροτερο
Ενω εχει ωραια στοιχεια το γενικο αποτελεσμα ειναι -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
To ποιο;
To joystick εννοεί
Η ιδέα φυσικά δεν είναι πρωτότυπη, αλλά αυτή τη φορά υπόσχονται αίσθηση και feedback. Χαρακτηριστικά λένε 'ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα joysticks'
Στο μεταξύ το εσωτερικό προέρχεται από το 500. Το ίδιο και η πόρτα, τα χερούλια, ο,τι έχει απομείνει από το μπροστινό φτερό, το παρμπριζ, η οροφή και γενικά είναι ένα κομμένο 500, μπροστά και πίσω. Τα πίσω φώτα είναι της Mito. Δεν έχω καταλάβει ακόμα από που πήραν τους καθρέπτες.
Το ξέρω οτι εννοούσε αυτό
-
Εκει στην Pegeuot αντι να βελτιώνονται πανε απο το κακο στο χειροτερο
Δεν θα το 'λεγα.
Μ' αρεσουν πολυ οι γραμμες του. Καπως ετσι θα ειναι μαλλον ( ; ) και το τελικο 508. -
Βertone Pandion = falco pescatore = osprey = ψαραετός
http://www.quattroruote.it/auto_novita/ ... 5f2b3047a1
http://www.quattroruote.it/auto_novita/ ... euscita=-1
-
με αυτο το πραγμα αμα σε φανε απο πισω φανταζομαι την αντιδραση του φαναρτζη
περα απο τη πλακα μου αρεσει πολυ αυτο το πισω μερος
-
καλό αλλά πολύ ρομποτικό/γιαπωνέζικο για Alfa
-
to μπροστα μαματοοο, το πλαι επισης, ελπιζω να μπορουν να κρατηθουν οι γραμμες αντικαθιστωντας τα γυαλινα σημεια κατω από το υψος του καθρευτη με black matt....ενταξει πισω μοιαζει περισσοτερο με εργο τεχνης για μουσειο αλλά φανταστικό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καλό αλλά πολύ ρομποτικό/γιαπωνέζικο για AlfaΤο μπροστινο μερος ειναι παρα πολυ καλο, μου βγαζει μια βαρβατηλα η οποια εχει χαθει στα τελευταια σχεδια της Alfa και χαιρομαι που απ οτι φαινεται επιστρεφει , γενικα ομως μου θυμισε πρωτοτυπο της Mazda
-
καλό αλλά πολύ ρομποτικό/γιαπωνέζικο για Alfa
Το μπροστινο μερος ειναι παρα πολυ καλο γενικα ομως μου θυμισε πρωτοτυπο της Mazda
Σωστα ... απο πίσω κάτι σε Mazda Taiki ...
Από μπροστά δε ... Ηonda (http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=39943&start=45#p1764110)Να το προσέξουν όμως μη μοιάσει στο τέλος ... Mercury ΜΚΤ!
Concept Cars