-
Καλησπερα σε ολους...!!!
Αν και δεν εχω εμπειρια απο γαλλικα αυτοκινητα εκτος απο οδηγηση πολλων εταιρικων Renault....τις τελευταιες μερες εχει μπει στο μυαλο μου ενα μικρο πρακτικο συμπαθητικο μεταφορικο μεσον.....
Σκεφτομαστε να προσθεσουμε στην οικογενεια ενα Citroen C15 1,4 του 1995 με επιβατικη αδεια κυκλοφοριας....για τις αγροτικες-μεταφορικες αναγκες του πατερα μου κυριως...δεν το θελει σαν κυριως μεταφορικο οχημα αλλα σαν δευτερο-εργαλειο που θα ικανοποιει ολες τις αναγκες εκτος απο ταξιδια...σε δρομους επαρχιακους και ενιοτε χωματοδρομους...αδειο η και πληρης φορτιου....
Αυτο που εχω βρει δειχνει σε καλη κατασταση για την ηλικια του και σε πολυ καλη τιμη.....
Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο.....αξιζει η αγορα...??? εχει κανεις εμπειρια απο το Citroen C15....???
Περιμενω αποψεις...???
-
-
Καλησπερα σε ολους...!!!
Αν και δεν εχω εμπειρια απο γαλλικα αυτοκινητα εκτος απο οδηγηση πολλων εταιρικων Renault....τις τελευταιες μερες εχει μπει στο μυαλο μου ενα μικρο πρακτικο συμπαθητικο μεταφορικο μεσον.....
Σκεφτομαστε να προσθεσουμε στην οικογενεια ενα Citroen C15 1,4 του 1995 με επιβατικη αδεια κυκλοφοριας....για τις αγροτικες-μεταφορικες αναγκες του πατερα μου κυριως...δεν το θελει σαν κυριως μεταφορικο οχημα αλλα σαν δευτερο-εργαλειο που θα ικανοποιει ολες τις αναγκες εκτος απο ταξιδια...σε δρομους επαρχιακους και ενιοτε χωματοδρομους...αδειο η και πληρης φορτιου....
Αυτο που εχω βρει δειχνει σε καλη κατασταση για την ηλικια του και σε πολυ καλη τιμη.....
Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο.....αξιζει η αγορα...??? εχει κανεις εμπειρια απο το Citroen C15....???
Περιμενω αποψεις...???
-
Κατι τετοιο εννοεις; http://www.dailymotion.com/video/x3e91w ... n-wrc_auto
-
στα Χανια κυκλοφορουν 2 τετοια με καινουριες πινακιδες μαλλον πρωην οτε
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
στα Χανια κυκλοφορουν 2 τετοια με καινουριες πινακιδες μαλλον πρωην οτεΝαι ο ΟΤΕ ειχε τετοια βανακια και ακομα εχει. Μια απορια: εχει υδροπνευματικη;
(sorry αν ειπα πατατα).. -
Αν είναι αυτό που έχει το μπροστά απο το Visa που αρέσει πολύ. Συνέχεια παλιάς γαλλικής 'μορφής' από 2CV Camionette, Acadiane και μετά αυτό να κάνουν βόλτες στο Παρίσι του 70 και του 80!
Στη συνέχεια με το Berlingo έχασα αυτή την εικόνα!Δεν το γνωρίζω σαν αμάξι αλλά απο φίλο που εχει το Berlingo (εδώ και δέκα χρόνια) έχει φρικάρει με τα θέματα -μηχανικά, ηλεκτρικά- που του έχει βγάλει αντίθετα με το έταιρο Kangoo το οποίο τους έχει βγει σκυλί.
ΥΓ. Δεν σε βοηθαω ιδιαίτερα για την συγκεκριμένη επιλογή, αλλά ήταν κάτι που μου λείπει σαν 'εικόνα' και ήθελα να το αναφέρω!
-
http://visavision.info/afbeeldingen/mod ... ssager.jpg Αυτο δεν ειναι;
-
Ναι αυτο ειναι! Ο citrovag πρεπει να εχει ενα και θα μας δωσει πληρη εικονα πιστευω..Δες και το berlingo αφου ειναι πιο συγχρονο..Και ειναι σκυλι μαυρο αφου δεν εχει και πολλα απο εξοπλισμο και ειναι ουσιαστικα ενα zx-xsara στα μηχανικα και την αναρτηση.
-
Δεν ειναι λιγο παλιο ακομα και για δευτερο αυτοκινητο; Σκυλι δεν το λες παντως οπως κατι toyota και datsun που ακομα και σημερα μετα απο 30χρονια ζουν και βασιλευουν. Και ναι συμφωνω με τον nono πως τα berlingo ειναι πιο συγχρονα αρα και πιο αξιοπιστα.
-
Ναι αυτο εννοω....παιδια...και δεν το θελω σαν δευτερο αυτοκινητο(σορρυ αν το εθεσα λαθος)....το θελω σαν το μουλαρι....του σπιτιου....με μπατζετ το πολυ τα 2000 €.....το αυτοκινητο το πολυ να κανει 5000χλμ το χρονο σε επαρχιακες διαδρομες 15 χλμ το πολυ απο την εδρα του...μεταφεροντας τα παντα...σε καθε ειδους δρομο...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ναι αυτο εννοω....παιδια...και δεν το θελω σαν δευτερο αυτοκινητο(σορρυ αν το εθεσα λαθος)....το θελω σαν το μουλαρι....του σπιτιου....με μπατζετ το πολυ τα 2000 €.....το αυτοκινητο το πολυ να κανει 5000χλμ το χρονο σε επεαρχιακες διαδρομες 15 χλμ το πολυ απο την εδρα του...μεταφεροντας τα παντα...σε καθε ειδους δρομο...Το 1.4 το κλασσικο 8v με 75 αλογα φοραει ετσι?Δεν ειναι πετρελαιο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι αυτο εννοω....παιδια...και δεν το θελω σαν δευτερο αυτοκινητο(σορρυ αν το εθεσα λαθος)....το θελω σαν το μουλαρι....του σπιτιου....με μπατζετ το πολυ τα 2000 €.....το αυτοκινητο το πολυ να κανει 5000χλμ το χρονο σε επεαρχιακες διαδρομες 15 χλμ το πολυ απο την εδρα του...μεταφεροντας τα παντα...σε καθε ειδους δρομο...
Το 1.4 το κλασσικο 8v με 75 αλογα φοραει ετσι?Δεν ειναι πετρελαιο?
Ετσι ειναι...βενζινη καει...
Να ενημερωσω οτι μεχρι προχτες τις παραπανω αναγκες καλυπτε ενα Opel Kadett E 1,2 του 1986 για 8 χρονια με μηδαμινες βλαβες....
-
Τοτε παρτο..το μονο που εβγαζε αυτο μοτερ ηταν καμια φλατζα ανα 130000km κοστος περι τα 200-250e κατα τα αλλα τιποτα και απο ηλεκτρολογικα και τετοια,δενεχει αλλωστε και πολλα για να χαλασουν..Τα ανταλλακτικα του ειναι κοινα με παρα πολλα peugeot-citroen απο προηγουμενα και επομενα ετη..Το μονο κακο ειναι οτι αυτο το αυτοκινητο πυ κοιτας εχει τελη κυκλοφοριας 352e..
Το kadettaki τι επαθε..? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τοτε παρτο..το μονο που εβγαζε αυτο μοτερ ηταν καμια φλατζα ανα 130000km κοστος περι τα 200-250e κατα τα αλλα τιποτα και απο ηλεκτρολογικα και τετοια,δενεχει αλλωστε και πολλα για να χαλασουν..Τα ανταλλακτικα του ειναι κοινα με παρα πολλα peugeot-citroen απο προηγουμενα και επομενα ετη..Το μονο κακο ειναι οτι αυτο το αυτοκινητο πυ κοιτας εχει τελη κυκλοφοριας 352e..
Το kadettaki τι επαθε..?Tα τελη ειναι ενα θεμα....αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα....
το kadett επαθε ηλεκτρολογικα.....εκαψε τα παντα(πραγμα που κανει την επισκευη του ασυμφορη)απο δυναμο πλεξουδα υαλοκαθαριστηρες κ.λ.π...παντως δεν εχω παραπονο οσα χρονια μας παρειχε τις υπηρεσιες του...μεχρι και το εκπαιδευτικο για την αδερφη μου εκανε.....και ας μας κοστισε ενα δισκο συμπλεκτη....
Τελος παντων...ωρα του καλη εκει που ειναι.... πριν 10 μερες κατατεθηκαν οι πινακιδες του... -
Oπως ειπε και ο φιλος νονος εχω εγω ενα τετοιο που ηταν πρωην του οτε
Το αμαξι το πηρα απο τον οδδυ 500ευρω συν αλλα τοσα για εκδοση πινακιδων τελωνειο κ.α.
Ειναι σε αριστη μηχανικη κατασταση αφου ειχε μολις 85000χλμ και βεβαια πραγματικα γιατι εκει δεν τους νοιαζει να τα γυρισουν
Το αμαξι βεβαια ειναι οτι πρεπει για χαμαλοδουλεια οπως το εχω κι εγω, εχει μεταφερει 3μιση ds σε ανταλακτικα και η σχαρα η ανωξειδωτη ολα τα λεφτα
Στον δρομο ειναι πολυ καλο με καλα κρατηματα και καλο γκαζι μεχρι τα 140 λογο του οτι εχει κοντοτερο σασμαν απο αλλα πχ zx που φορανε ιδια μοτερ
Για μενα τα 2000 που ειπες ειναι πολλα ψαξου στον οδδυ γιατι βγαζουν συνεχεια τετοια ...Υδροπνευματικη βεβαια δεν εχει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Oπως ειπε και ο φιλος νονος εχω εγω ενα τετοιο που ηταν πρωην του οτεΤο αμαξι το πηρα απο τον οδδυ 500ευρω συν αλλα τοσα για εκδοση πινακιδων τελωνειο κ.α.
Ειναι σε αριστη μηχανικη κατασταση αφου ειχε μολις 85000χλμ και βεβαια πραγματικα γιατι εκει δεν τους νοιαζει να τα γυρισουν
Το αμαξι βεβαια ειναι οτι πρεπει για χαμαλοδουλεια οπως το εχω κι εγω, εχει μεταφερει 3μιση ds σε ανταλακτικα και η σχαρα η ανωξειδωτη ολα τα λεφτα
Στον δρομο ειναι πολυ καλο με καλα κρατηματα και καλο γκαζι μεχρι τα 140 λογο του οτι εχει κοντοτερο σασμαν απο αλλα πχ zx που φορανε ιδια μοτερ
Για μενα τα 2000 που ειπες ειναι πολλα ψαξου στον οδδυ γιατι βγαζουν συνεχεια τετοια ...Υδροπνευματικη βεβαια δεν εχει
Eυχαριστω για τις απαντησεις....
Δεν ειπα οτι θα το παρω 2000 €...το οριο μου ειναι αυτο....το C15 κανα 1200€-1300€ το παζαρευω.....
Εχει καμια 93000 χλμ και ειναι σε πολυ καλη κατασταση....για την ηλικια του...με βλεπω να δινω προκαταβολη αυριο....Μηπως ειμαι κρυφοCitroenακιας τελικα....!!!
Ενα ειναι σιγουρο παντως...οπως και το C15 και τα 2CV,Visa,GS,DS,CX μου προκαλουν εναν ανεξηγητο θαυμασμο στον κοσμο της αυτοκινησης...σιγουρα καποιος λογος θα υπαρχει...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Eυχαριστω για τις απαντησεις....
Δεν ειπα οτι θα το παρω 2000 €...το οριο μου ειναι αυτο....το C15 κανα 1200€-1300€ το παζαρευω.....
Εχει καμια 93000 χλμ και ειναι σε πολυ καλη κατασταση....για την ηλικια του...με βλεπω να δινω προκαταβολη αυριο....Μηπως ειμαι κρυφοCitroenακιας τελικα....!!!
Ενα ειναι σιγουρο παντως...οπως και το C15 και τα 2CV,Visa,GS,DS,CX μου προκαλουν εναν ανεξηγητο θαυμασμο στον κοσμο της αυτοκινησης...σιγουρα καποιος λογος θα υπαρχει...
Αν ειναι σε αυτα τα λεφτα τοτε go for it
φανεροψιτροενακιας εισαι
Καλως ηρθες στο club
Που να δεις σημερα που οδηγουσα ολη μερα την sm εκει να δεις απολαυση
βρηκα και μια φωτο
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ενα ειναι σιγουρο παντως...οπως και το C15 και τα 2CV,Visa,GS,DS,CX μου προκαλουν εναν ανεξηγητο θαυμασμο στον κοσμο της αυτοκινησης...σιγουρα καποιος λογος θα υπαρχει...Η τιμή πολύ καλή και τα χιλιόμετρα λίγα, αν είναι και σε καλή κατασταση, πάρτο!
Ακόμα και η χαμαλοδουλειά ας έχει και ένα ... παλιό γαλλικό στυλ! -
Πολυ καλη επιλογη . Τη χαμαλοδουλεια που λες την κανει το ενα απ τα ΡΟΝΥ της οικογενειας, με μηδενικα, πρακτικα, προβληματα, εδω και 33 χρονια
Ερωτευτηκα ενα Citroen C15....