-
Ετσι.... για ανεβαστε με λιγο ακομα.....παω αυριο να το δω σε βαθος....μηχανικο ελεγχο κλπ...με βλεπω να καταληγω.....σ΄αυτο....
-
Αυτό το μοντέλο μου θυμίζει ΟΤΕ συνεργείο
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Αυτό το μοντέλο μου θυμίζει ΟΤΕ συνεργείο+1
Τι εγινε το τσιμπησαμε το εργαλειο..? -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Αυτό το μοντέλο μου θυμίζει ΟΤΕ συνεργείοΣήμερα είδα ένα του ΟΤΕ στη Καλαμαριά. Τα έχουν ακόμα!
Τι έγινε με το συγκεκριμένο του θέματος? Εξετάστηκε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
+1
Τι εγινε το τσιμπησαμε το εργαλειο..?Εχω μπλεξει αυτες τις μερες....με τη δουλεια...και τελειωνω βραδυ αργα....
Αυριο ομως το πρωι...το παω για ελεγχο και το κλεινω...κατα 99%...
Και αυτο ΟΤΕ ηταν τελικα....απλα εχει κανει ολικη βαβη σε ενα τονο πιο σκουρο μπλε...απο οτι ηταν....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
+1
Τι εγινε το τσιμπησαμε το εργαλειο..?Εχω μπλεξει αυτες τις μερες....με τη δουλεια...και τελειωνω βραδυ αργα....
Aντε με το καλο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
+1
Aντε με το καλο
Ευχαριστω...!!!
-
Με το καλό και από μένα
-
Τι εγινε τελικα το τσιμπησαμε το εργαλειο..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι εγινε τελικα το τσιμπησαμε το εργαλειο..?+1
-
Τελικα δεν ηταν τυχερο να το αγορασω....
ηθελα να το παρω με την 01/01/2010 λογω τελων κυκλοφοριας....δυο μερες ομως πριν τα Χριστουγεννα ενας ανεγκεφαλος με ενα Opel Astra....εχασε τον ελεγχο με αποτελεσμα να χτυπησει ενα στυλο της ΔΕΗ και μια διαφημιστικη πινακιδα βενζιναδικου....στο οποιο ηταν παρκαρισμενο το C15..... και ολα αυτα να πεσουν οπως ηταν επομενο πανω στο οχημα.....προκαλωντας μεγαλη ζημια....και ισως ασυμφορη προς επισκευη....
Κριμα....
Τωρα ειναι ξανα σε αναζητηση.... για αλλο μουλαρι.....
Καλη Χρονια σε ολους....!!!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Τελικα δεν ηταν τυχερο να το αγορασω....ηθελα να το παρω με την 01/01/2010 λογω τελων κυκλοφοριας....δυο μερες ομως πριν τα Χριστουγεννα ενας ανεγκεφαλος με ενα Opel Astra....εχασε τον ελεγχο με αποτελεσμα να χτυπησει ενα στυλο της ΔΕΗ και μια διαφημιστικη πινακιδα βενζιναδικου....στο οποιο ηταν παρκαρισμενο το C15..... και ολα αυτα να πεσουν οπως ηταν επομενο πανω στο οχημα.....προκαλωντας μεγαλη ζημια....και ισως ασυμφορη προς επισκευη....
Κριμα....
Τωρα ειναι ξανα σε αναζητηση.... για αλλο μουλαρι.....
Καλη Χρονια σε ολους....!!!
Καλη χρονια!
Φυσιολογικη εξελιξη..
Πολυ κριμα παντως..
Θα σε εχουμε στα υποψην για κανα c15..Ψαξου και στον οδδυ παντως..Τα δινουν κοψοχρονια γυρω στα 500e-1000e και βγαζουν πολλα καθε τοσο σε πλειστηριασμους.. ειναι αυτα που ειχε ο ΟΤΕ, γαλαζια με κιτρινη ριγα..και συνηθως δεν εχουν και πολλα χιλιομετρα..
Ερωτευτηκα ενα Citroen C15....