-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πραγματικά kon5 δε γίνεται κουβέντα έτσι, μόνο κόμπλεξ μπορώ να χαρακτηρίζω τις κορώνες που επαναλαμβάνεις στις συγκρίσεις σου Ελλάδα - Ευρώπη...
Ε κι εντάξει έχουμε δει κι εμείς 2 πράγματα έξω από το χωριό μας και δεν κατουρηθήκαμε κιόλας...Οι συγκρίσεις σου γενικώς δεν έχουν και πολύ στέρεες βάσεις και εξαντλούνται σε ατάκες και 10 περιστατικά από 10 ταξίδια, θέλει κάτι παραπάνω για να στηρίξεις τέτοιους αφορισμούς.Δεν θα πω αυτά που θέλεις εσύ να ακούσεις ή αρέσουν εσένα. Καταθέτω την άποψή μου και αυτά που αρέσουν εμένα. Δεν σε χαρακτήρισα δεν σε προσέβαλα. Εσύ το κάνεις. Το προσπερνώ δεν είναι του χαρακτήρα μου να σου προσάπτω συμπεριφορές αν και δεν θέλει πτυχία και ιδιαίτερες γνώσεις για να το κάνει κάποιος.
Εσύ θεωρείς την σύγχρονη Ελλάδα ισάξια με χώρες όπως η Ελβετία, η Γερμανία ακόμα και οι μεσόγειες Ισπανία και Ιταλία. Δικαίωμά σου. Επέτρεψε όμως και κάποιους να έχουν αντίθετη άποψη
-
Αμα μου λές για Κίτσεν και Δάιο ντάξει...τρέντυ χαζομάγαζα που και το τρώς παπα ειναι λιγο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
, στο еindhoven,
Στην Πάτρα που είχα κατέβει για γιορτές, με 15 το άτομο σκάσαμε στο φαί.Το ίδιο είναι το eindhoven και η Πάτρα ρε συ?
ακριβώς το ίδιο
πόλη με 200κ πληθυσμό η καθε μία, τεχνικό πανεπιστήμιο, τεί κλπτί κόμπλεξ είναι αυτό ρε Κον πια
χαχα ποιό κόμπλεξ ρε . Κάθεσαι και μου συγκρίνεις χώρες φουλ ανεπτυγένες με την μπανανία Τρέμε νιου γιορκ και παρις από σαλόνικα και πάτρα
καλό είναι κάποια στιγμή να αποβάλλεις αυτό το σύνδρομο και να καταλάβεις τί λέμε
δε σου συνέκρινα τα τρένα της ολλανδίας με της ελλάδας, σου συνέκρινα τα εστιατόρια.
Και μπορώ κάλλιστα να προχωρίσω παραπέρα και να σου πώ ότι στην τριτοκοσμική σλοβακία έχω φάει ακόμα καλύτερα.Καλές οι συμβουλές περί συνδρόμων, αποβολών, κατανόησης της συζητήσεως που δεν κατανοώ ο δόλιος αλλά κράτα τες για το εαυτό σου φίλτατε εφόσον κρίνεις χαρακτήρες έτσι εύκολα και αρέσκεσαι να παρέχει αφειδώς συμβουλές
Επί του θέματος: Το πόσο τιμολογεί ένα εστιατόριο το προσφερόμενο φαγητό έχει να κάνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και με το πού βρίσκεται. Άλλη βαρύτητα ως πόλη σήμερα έχει η Βιέννη, το Παρίσι, η Πράγα, το Λονδίνιο η NY και άλλη η Αθήνα, και πόσο μάλλον η Θεσ/νίκη ή η Πάτρα και εδώ έγκειται η διαφορά. Όταν πας στο kitchen bar ή στο Daios και τρως παπά τη στιγμή που με τα ίδια και λιγότερα χρήματα έχω φάει καλλίτερα σε Βιέννη, Βερολίνο, Λονδίνο, Μόναχο, Σαλτζμπουργκ που έχουν πολύ περισσότερα να δείξουν από την πόλη που μένω εσύ το αποκαλείς κόμπλεξ. Ολ ραϊτ.
Και γιατί να πας ειδικά σε αυτά;;; Από πότε ένας έμπορος πλαστικών, θα μάθει στους υπολοίπους τι σημαίνει 'living in luxury';;;
Συγκρίνεις 'τοπ ντεμέκ' μέρη, με εστιτόρια στο εξωτερικό. Έχω φίλο που είναι απίστευτος ποζεράς. Στο Δάιος μια φορά το φιλέτο ήταν πραγματικά ωμό. ΩΜΟ, όχι η άλλη μλκ που τρώνε οι Γάλλοι. Τον έβλεπα που το έτρωγε με το ζόρι, και ντρεπόταν να το γυρίσει πίσω, μην τον παρεξηγήσουν για τσομπάνο...
Το φαγητό είναι είδος πρώτης ανάγκης. Δεν είναι παπούτσια που μπορείς να την βγάλεις με bally, αλλά κai strike. -
Το ξαναλέω, στην Πράγα πριν 3 χρόνια, σε εστιατόριο μέσα στην παλιά πόλη είχαμε φάει του σκασμού και ήπιαμε απο 2 μεγάλα ποτήρια Urquell και πληρώσαμε 15 ευρώ το άτομο. Εδώ ούτε με σφαίρες τέτοια τιμή
Είμαστε λίγο -
Για μένα μετά απ αυτά τα σχόλια για το τί εστί κιτσεν μπαρ και Ντάιος, η κουβέντα σταματά εδώ.
Αν στην πόλη που μένετε δεν μπορείτε να βρείτε πεντε εστιατόρια που να την παλεύουν και με ένα ταξίδι στο εξωτερικό ανακαλύψατε τον γκουρμέ κόσμο, πάω πάσω. -
Παιδιά για εστιατόρια δεν μιλάμε? Αν είναι να πιάσουμε ταβέρνες και γυράδικα ξέρω εξαιρετικά μέρη που τρώω και γλύφω και τα δάχτυλά μου.
Για εστιατόρια μιλάω, καλά όχι σούπερ πρίμιουμ αλλά καλά και σε τοποθεσία. Για πείτε μου τέτοια στη Θεσ/νίκη που μπορώ να φάω με καλές τιμές.
ρχ8 έχεις έρθει σε αυτά τα μαγαζιά που ανέφερα? Γιατί είναι από τα μαγαζιά που θεωρούνται καλά ψιλο πρίμιουμ δλδ.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Είμαστε λίγο
+1, ας ανοιχτεί ένα νέο τοπικό. Εξωτερικό VS Ελλαδίτσα σε εστιατόρια-καφέ...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πραγματικά kon5 δε γίνεται κουβέντα έτσι, μόνο κόμπλεξ μπορώ να χαρακτηρίζω τις κορώνες που επαναλαμβάνεις στις συγκρίσεις σου Ελλάδα - Ευρώπη...
Ε κι εντάξει έχουμε δει κι εμείς 2 πράγματα έξω από το χωριό μας και δεν κατουρηθήκαμε κιόλας...Οι συγκρίσεις σου γενικώς δεν έχουν και πολύ στέρεες βάσεις και εξαντλούνται σε ατάκες και 10 περιστατικά από 10 ταξίδια, θέλει κάτι παραπάνω για να στηρίξεις τέτοιους αφορισμούς.Δεν θα πω αυτά που θέλεις εσύ να ακούσεις ή αρέσουν εσένα. Καταθέτω την άποψή μου και αυτά που αρέσουν εμένα. Δεν σε χαρακτήρισα δεν σε προσέβαλα. Εσύ το κάνεις. Το προσπερνώ δεν είναι του χαρακτήρα μου να σου προσάπτω συμπεριφορές αν και δεν θέλει πτυχία και ιδιαίτερες γνώσεις για να το κάνει κάποιος.
Εσύ θεωρείς την σύγχρονη Ελλάδα ισάξια με χώρες όπως η Ελβετία, η Γερμανία ακόμα και οι μεσόγειες Ισπανία και Ιταλία. Δικαίωμά σου. Επέτρεψε όμως και κάποιους να έχουν αντίθετη άποψη
Και δε λες ό,τι θες, τι διαμαρτύρεσαι λες κι σ'έπιασα από το λαιμό ;
Πες μας και τα κάλαντα άμα γουστάρεις, αλλά μη μας κάνεις ότι 'θίγεσαι' κι από πάνω όταν σου λέμε ότι είσαι τρελά παράφωνος. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παιδιά για εστιατόρια δεν μιλάμε? Αν είναι να πιάσουμε ταβέρνες και γυράδικα ξέρω εξαιρετικά μέρη που τρώω και γλύφω και τα δάχτυλά μου.Για εστιατόρια μιλάω, καλά όχι σούπερ πρίμιουμ αλλά καλά και σε τοποθεσία. Για πείτε μου τέτοια στη Θεσ/νίκη που μπορώ να φάω με καλές τιμές.
ρχ8 έχεις έρθει σε αυτά τα μαγαζιά που ανέφερα? Γιατί είναι από τα μαγαζιά που θεωρούνται καλά ψιλο πρίμιουμ δλδ.
Tiffany's τουλαχιστον πριν 3 χρονια ήταν εξαιρετικό.
-
Κουτσάν αν αυτός είναι τρόπος να μιλάμε μεταξύ μας να τον χαίρεσαι φίλτατε.
Συγχώρεσέ με άλλα όσο και να διαφωνώ μαζί σου υπάρχουν και κάποια όρια στο πως θα σου μιλήσω.
Να είσαι καλά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παιδιά για εστιατόρια δεν μιλάμε? Αν είναι να πιάσουμε ταβέρνες και γυράδικα ξέρω εξαιρετικά μέρη που τρώω και γλύφω και τα δάχτυλά μου.
Για εστιατόρια μιλάω, καλά όχι σούπερ πρίμιουμ αλλά καλά και σε τοποθεσία. Για πείτε μου τέτοια στη Θεσ/νίκη που μπορώ να φάω με καλές τιμές.
Tiffany's τουλαχιστον πριν 3 χρονια ήταν εξαιρετικό.
Ψιλιτσιμπημένο και αυτό.
Πριν μερικές σελίδες λέγαμε ότι είναι καλύτερο να δειπνήσεις σε έναν μη τουριστικό δρόμο. Έχω δει τεράστιες διαφορές σε παραλλήλους των κυρίων οδών. Ακόμα και σε αυτά, οι τιμές τους είναι επιπέδου daios, ενώ το περιβάλλον όχι. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παιδιά για εστιατόρια δεν μιλάμε? Αν είναι να πιάσουμε ταβέρνες και γυράδικα ξέρω εξαιρετικά μέρη που τρώω και γλύφω και τα δάχτυλά μου.Για εστιατόρια μιλάω, καλά όχι σούπερ πρίμιουμ αλλά καλά και σε τοποθεσία. Για πείτε μου τέτοια στη Θεσ/νίκη που μπορώ να φάω με καλές τιμές.
ruby's
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ΚουτσάνΝα είσαι καλά
Νταξ τώρα, ρίχνεις το επίπεδο. Άκου να'μαι καλά 'κακό ψόφο με φριχτούς πόνους να έχεις εσύ και όσοι αγαπάς' λένε οι σοβαροί άνθρωποι
-
ruby tuesday? Έχω ακούσει πολύ κακά λόγια γι'αυτό αναφορικά με το φαγητό και να σου πω την αλήθεια είναι και ο λόγος που δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα.
Το tiffany's έχει κάνει ανακαίνιση θανάση?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κουτσάν
Να είσαι καλά
Νταξ τώρα, ρίχνεις το επίπεδο. Άκου να'μαι καλά 'κακό ψόφο με φριχτούς πόνους να έχεις εσύ και όσοι αγαπάς' λένε οι σοβαροί άνθρωποι
όχι ρε δεν είναι έτσι.
Ειλικρινά σου μιλάω μου αρέσουν οι συζητήσεις εδώ, υπάρχουν πολύ αξιόλογα παιδιά και στενοχωριέμαι πάρα πολύ όταν γυρνάει σε προσωπικό η συζήτηση. Μεγάλα παιδιά είμαστε είναι κρίμα να μην είμαστε αγαπημένοι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ruby tuesday? Έχω ακούσει πολύ κακά λόγια γι'αυτό αναφορικά με το φαγητό και να σου πω την αλήθεια είναι και ο λόγος που δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα.Το tiffany's έχει κάνει ανακαίνιση θανάση?
ruby-fridays-applebees, αν και πηγαίνω συχνά, δεν μπορώ να τα θεωρήσω σοβαρά και level εστιατόρια. Είναι αμερικανιές με μέτρια κουζίνα.
Το τίφανις δεν θυμάμαι να έχει κάνει ανακαίνιση από τότε που ήμουνα μαθήτής στο λύκειο, και με πήγαινε εκεί μια γκόμενα που είχα(και πήγαινε σε γνωστό ιδιωτικό...).
-
αναφλώρια; ελπίζω να μην την ξέρω
Ωραίο το τίφανιζζζζ όντως, εγώ προτείνω και το βίβερε (δίπλα στο πασταφλορα νταρνινγκ) για Ιταλική κουζίνα. Ρουμπιζ ο ορισμός της βρωμιάς (και με κάργα μαύρη εργασία στα παιδιά που δουλεύουν εκεί-εγώ προσωπικά το έχω κόψει), fridays μετριο και πανακριβο, απλεμπηζ (sic, έτσι το γράφει στην ταμπέλα τους) πολύ σκόρδο σε όλα μα όλα τα φαγητά.
αυτά και είμαστε και
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στον Μόλυβο πχ μπορείς να φας και το μπαμπού σου (αν σου κάνει για αρκετά πρίμιουμ) και η μερίδα κάνει 8-12 ευρώ και η σαλάτα 6-7, αν θυμάμαι καλά.
Αν είναι δυνατόν να παίρνεις ως μέτρο σύκρισης το κίτσεν
Εγώ πάντως ούτε και στο φτηνό Βερολίνο δεν βρήκα τις προαναφερθείσες τιμές με μερίδες σαν το Nurburgring
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ πάντως ούτε και στο φτηνό Βερολίνο δεν βρήκα τις προαναφερθείσες τιμές με μερίδες σαν το Nurburgring
oυ ρε ξεφτίλα
στο εμπορικό δίπλα απο το sony center στο υπόγειο πίτσα σαν το 48 νούμερο παπούτσι μου 60λεπτά
σε αυτό με τις 1000 μπύρες πολύ καλές τιμές
σε καθαρά Γερμανικό εστιατόριο, πουγκί με διάφορα κρεατικά (ελάφι,κάτι πουλερικό κλπ κλπ) 12 ευρώ το πιάτο.επίσης απίιιιιστευτες τιμές και ποσότητα στο Ταλίν(έχει πολύ πράμα απο τσ ντες λαιβ, αξίζει)
-
-1 στον σαρμαδακο για το μπερλιν
Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή στην Ευρώπη-Προτάσεις