-
Εμ, στους προορισμούς που πηγαίνετε τί περιμένετε να βρείτε
τους αγγλάρες πάντως δε τους πιάνει κανείς
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τους αγγλάρες πάντως δε τους πιάνει κανείςΟι Αγγλάρες δεν πάνε ούτε για να δουν μια χώρα, ούτε για να κάνουν τουρισμό.
Πάνε αποκλειστικά για να γίνουν λιάδα και να κάνουν όσα δεν μπορούν στην χώρα τους, αφού εκεί θα τους μαζέψουν σιδηροδέσμιους...σε αντίθεση με τους Ελληνάρες επιχειρηματίες σε Φαληράκι, Λαγανά και λοιπούς προορισμούς που τους υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.
Βέβαια -αν τα καλοκαιρινά δημοσιεύματα είναι αληθινά-, σιγά σιγά τους μαζεύουν κι εδώ ιδιαίτερα μετά την ιστορία με τον Αυστραλό Doujon.
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Οι Αγγλάρες δεν πάνε ούτε για να δουν μια χώρα, ούτε για να κάνουν τουρισμό.
Πάνε αποκλειστικά για να γίνουν λιάδα και να κάνουν όσα δεν μπορούν στην χώρα τους, αφού εκεί θα τους μαζέψουν σιδηροδέσμιους...σε αντίθεση με τους Ελληνάρες επιχειρηματίες σε Φαληράκι, Λαγανά και λοιπούς προορισμούς που τους υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.
το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο οι ελληνάρες επιχειρηματίες.
Εχουν καταστρέψει όσες χώρες1)έχουν ως προορισμό την еasy jet
2)φτηνό αλκοόλ
3)πουτάνεςβλ πολωνία, τσεχία κλπ
-
2)φτηνό αλκοόλ
Αν τους αφήνουν να τα κάνουν -όπως άλλωστε κι εμείς- είναι άξιοι της μοίρας τους....
-
Οι Αγγλάρες δεν πάνε ούτε για να δουν μια χώρα, ούτε για να κάνουν τουρισμό.
2)φτηνό αλκοόλ
Μέχρι πρόσφατα και στην Σλοβακία... Αλλά έκλεισε η sky, και κάπως συμμαζεύτηκε η κατάσταση..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μέχρι πρόσφατα και στην Σλοβακία... Αλλά έκλεισε η sky, και κάπως συμμαζεύτηκε η κατάσταση..Πάντως οι Έλληνες σαν τουρίστες -συγκρινόμενοι με τα ζώα τους Άγγλους- είναι...Βιεννέζοι
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Μέχρι πρόσφατα και στην Σλοβακία... Αλλά έκλεισε η sky, και κάπως συμμαζεύτηκε η κατάσταση..
Πάντως οι Έλληνες σαν τουρίστες -συγκρινόμενοι με τα ζώα τους Άγγλους- είναι...Βιεννέζοι
Τσομπάνηδες είμαστε. Συμπεριφερόμαστε σαν να μην έχουμε ξαναδεί εμπορικό κέντρο
Στο KaDeWe στο Βερολίνο, ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε μια πωλήτρια, και να της πω ότι ΔΕΝ είμαστε όλοι οι Έλληνες έτσι...Και υπάρχει μια διαφορά. Οι Εγγλεζάδες είναι μεθυσμένοι όταν . Εμείς είμαστε εν πλήρη διάυγεια..
Και αυτό πια με τα παιδιά.... Νομίζουμε ότι μόνο εμείς κάναμε. Φωνάζουν τα μλκσμένα, και κανείς να τα συμμαζέψει. Ειδικά σε κάτι ουρές, φτάνει αυτή η καραμέλα 'έχω μικρό παιδί...', λες και είναι ανάπηρο. Και τι 'μικρά'; Κάποια από αυτά, σε 2-3 χρόνια θα γνωρίσουν τον 'έρωτα'..
Και οι άλλοι έχουν παιδιά. Και τα περισσότερα είναι συμμαζεμένα. Περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για τα μουσεία-εστιατόρια-αεροδρόμια κλπ -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τσομπάνηδες είμαστε. Συμπεριφερόμαστε σαν.....
-
+10 @ Kyr80
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Γύρισε και ένα φίλος μου από τη Βιέννη. Πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες στους δρόμους και τα ξενοδοχεία απ' ότι μου είπε. Οικογένειες 4-5 ατόμων όταν τα πακέτο διακοπών στοιχίζει περί τα 1000e το άτομο.
Καταραμένη φτώχεια.κι εγώ πέρασα τα Χριστούγεννα στη Βιέννη. Κρύο δεν είχε ιδιαίτερο, χιόνι ούτε για δείγμα, ούτε καν στο Σάλτσμπουργκ...
Πολύ όμορφη πόλη, αρχοντική, φροντισμένη και μπράβο τους που διατηρούν όλη αυτήν την ατμόσφαιρα...Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα: η νεολαία ξερνούσε κάποια βράδυα στις πίσω θέσεις των νυχτερινών τραμ και όλα ήταν απλησίαστα...Μα 1,80 το μισόλιτρο νερό?? Αυτό που μου κανε επίσης εντύπωση είναι πως αν μένεις κεντρικά και ψάξεις για μινι-μαρκετ ή κάτι τέτοιο...έχασες!! Μα τόσο προγραμματιστές είναι?? Μου θύμισε ένα γνωστό μέιλ που λέει οτι οι Έλληνες όταν πάξε στο εξωτερικό απορούμε πώς ζουν δίχως περίπτερα
Η εμπειρία πάντως ήταν πραγματικά πολύ όμορφη, είναι μια πολύ ωραία πόλη, 5 μέρες δεν φτάνουν με τίποτα να την δεις (τουλάχιστον όπως το ερμηνεύω προσωπικά) και αξίζει πραγματικά να περπατήσεις το κέντρο και να απολαύσεις την ηρεμία και την ποιότητα που βγάζει: ούτε κόρνες, ούτε καβαλημένα πεζοδρόμια, ούτε τίποτα...η μεγαλύτερη ουρά αναμονής σε φανάρι που μέτρησα ήταν 12 αυτοκίνητα σε δρόμο εφάμιλο της Σταδίου...
Η πόλη ήταν πραγματικά πλημμυρισμένη από Έλληνες!! Στις χριστουγεννιάτικες υπαίθριες αγορές, στα καταστήματα, παντού άκουγες ελληνικά! μάλιστα υπήρχανεστιατόρια με κατάλογο στα ελληνικά!
ίσως περισσότερο αξίζει να επισκεφθεί κανείς τη Βιέννη άνοιξη. με τόσους κήπους με λουλούδια και λεύκες στους δρόμους, πιστεύω οτι θα είναι ακόμη πιο ΄΄ομορφη!
Thanks kon5!!
-
Και με μια μηχανή στο χέρι!
-
Nα'σαι καλά φίλε και να'σαι γερός να πηγαίνεις τέτοια όμορφα ταξίδια ξεφεύγοντας από την μιζέρια και την βρωμιά, ψυχική και υλική που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας.
Και του χρόνου με υγεία..ή μάλλον πιο σύντομα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και με μια μηχανή στο χέρι!1500 φωτό για 5 μέρες είναι καλά??
Κωνσταντίνε το μόνο σίγουρο είναι πως (καλά να μαστε) θα ξαναπάω...
-
Εγώ είχα μια πρόταση να παω τον επόμενο μήνα Αμστερνταμ, αλλά έδωσα το άκυρο μου, γιατί απο την στιγμή που δεν θα είναι με δικά μου λεφτά, δεν γουσταρω...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Και με μια μηχανή στο χέρι!
1500 φωτό για 5 μέρες είναι καλά??
1.500 και εχω δει μονο μια... ΜΟΝΟ ΜΙΑ!
-
εσύ μη γκρινιάζεις!
θα τις δεις όλες ! -
1500 φωτό για 5 μέρες είναι καλά??Είσαι στην κατηγορία ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
1500 φωτό για 5 μέρες είναι καλά??
Είσαι στην κατηγορία ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.
男をegkathetos
を禁止!otoko wo egkathetoswo kinshi !
-
Γύρισε και ένα φίλος μου από τη Βιέννη. Πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες στους δρόμους και τα ξενοδοχεία απ' ότι μου είπε. Οικογένειες 4-5 ατόμων όταν τα πακέτο διακοπών στοιχίζει περί τα 1000e το άτομο.
Καταραμένη φτώχεια.κι εγώ πέρασα τα Χριστούγεννα στη Βιέννη. Κρύο δεν είχε ιδιαίτερο, χιόνι ούτε για δείγμα, ούτε καν στο Σάλτσμπουργκ...
Πολύ όμορφη πόλη, αρχοντική, φροντισμένη και μπράβο τους που διατηρούν όλη αυτήν την ατμόσφαιρα...Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα: η νεολαία ξερνούσε κάποια βράδυα στις πίσω θέσεις των νυχτερινών τραμ και όλα ήταν απλησίαστα...Μα 1,80 το μισόλιτρο νερό?? Αυτό που μου κανε επίσης εντύπωση είναι πως αν μένεις κεντρικά και ψάξεις για μινι-μαρκετ ή κάτι τέτοιο...έχασες!! Μα τόσο προγραμματιστές είναι?? Μου θύμισε ένα γνωστό μέιλ που λέει οτι οι Έλληνες όταν πάξε στο εξωτερικό απορούμε πώς ζουν δίχως περίπτερα
Η εμπειρία πάντως ήταν πραγματικά πολύ όμορφη, είναι μια πολύ ωραία πόλη, 5 μέρες δεν φτάνουν με τίποτα να την δεις (τουλάχιστον όπως το ερμηνεύω προσωπικά) και αξίζει πραγματικά να περπατήσεις το κέντρο και να απολαύσεις την ηρεμία και την ποιότητα που βγάζει: ούτε κόρνες, ούτε καβαλημένα πεζοδρόμια, ούτε τίποτα...η μεγαλύτερη ουρά αναμονής σε φανάρι που μέτρησα ήταν 12 αυτοκίνητα σε δρόμο εφάμιλο της Σταδίου...
Η πόλη ήταν πραγματικά πλημμυρισμένη από Έλληνες!! Στις χριστουγεννιάτικες υπαίθριες αγορές, στα καταστήματα, παντού άκουγες ελληνικά! μάλιστα υπήρχανεστιατόρια με κατάλογο στα ελληνικά!
ίσως περισσότερο αξίζει να επισκεφθεί κανείς τη Βιέννη άνοιξη. με τόσους κήπους με λουλούδια και λεύκες στους δρόμους, πιστεύω οτι θα είναι ακόμη πιο ΄΄ομορφη!
Thanks kon5!!
Να ενα ισορροπημένο πόστ
Το νερό σε όλες τις Γερμανόφωνες χώρες είναι πανάκριβο και πιο ακριβό από αντίστοιχη ποσότητα μπύρας
Στην Γαλλία το λύνεις το θέμα παραγγέλνωντας μια καράφα νερό βρύσης, στην Γερμανία συνήθως το πληρώνεις
Στην Heidelberg σε μπυραρία μισό λίτρο νερό 5 ευρώ μισό λίτρο Paulaner 3 -
Beer is liquid bread, it's good for you!
Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή στην Ευρώπη-Προτάσεις