-
Δεν είναι αυτό το κοινό που αποζητά η Ferrari για το halo model της. Να μου πεις τον Jay Kay να σου πω ναι! Αυτός πήρε γιατί είναι 25 χρόνια πελάτης (και μάλιστα σε χάλια χρώμα).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι, δεν μιλάμε για κανέναν σοβαρό πελάτη. Εδώ άνθρωποι που είχαν Enzo και F50 και δεν πήραν προσφορά... Μόνοι σίγουροι ήταν όσοι έχουν Formula 1 (Corse Clienti) και FXX/599XX!Σοβαρό? Ο τυπάς είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, μόνο καλό θα κάνει στη Ferrari η πώληση σ'αυτόν.
-
Μιλάς για την μάρκα που βγήκε Νο1 στον κόσμο σε αναγνωρισιμότητα, μπροστά από την Coca Cola και την Apple. Ποιός λες να πάρει φήμη από ποιόν;
-
Δεν είναι αυτό το κοινό που αποζητά η Ferrari για το halo model της. Να μου πεις τον Jay Kay να σου πω ναι! Αυτός πήρε γιατί είναι 25 χρόνια πελάτης (και μάλιστα σε χάλια χρώμα).Οι 100 βλαχομπαροκ Άραβες που θα την αποκτήσουν διαφωνούν
-
Αυτοί είναι πρίγκηπες... royal blood κι-ετς. Άλλωστε πληρούν τα κριτήρια αφού έχουν 25 Ferrari ο καθένας.
-
Μια χαρά κοινό είναι ο Κριστιάνο και οποιοσδήποτε άλλος δίνει δημοσιότητα μεγαλύτερη από τον κάθε μεγιστάνα petrolhead-επενδυτή, που παίρνει πάππου προς πάππου Ferrari αλλά είναι κλεισμένος σε μια έπαυλη και χαζεύει μόνος του τη συλλογή του.
-
Καλά, θα δείξει τι θα πάρει...
-
Σε λίγες μέρες-βδομάδες θα ξέρουμε αν 'έδωσε' η Ferrari το δικαίωμα στον C.Ronaldo να την αποκτήσει. Στοίχημα μπύρες ότι θα είναι ιδιοκτήτης μιας La Ferrari...
-
Ρε!
Λες να ήταν κανένα slot ο φάκελος που μου ήρθε απο την Ferrari και δεν μπήκα καν στον κόπο να τον ανοίξω;! -
Προσφορά πώλησης. Την LaFerrari δεν ζητάς να την αγοράσεις, είτε σου την προσφέρουν ή όχι.Όντως. Δεν δίνουν σε κάθε τυχάρπαστο!
Βέβαια αν έχεις αρκετά λεφτά μπορείς να τους ζητήσεις να φτιάξουν κάτι άλλο μόνο για σένα. -
Το οποίο όμως μόνο εμφανισιακά θα είναι διαφορετικό από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προσφορά πώλησης. Την LaFerrari δεν ζητάς να την αγοράσεις, είτε σου την προσφέρουν ή όχι.
Όντως. Δεν δίνουν σε κάθε τυχάρπαστο!
Βέβαια αν έχεις αρκετά λεφτά μπορείς να τους ζητήσεις να φτιάξουν κάτι άλλο μόνο για σένα.Δεν είναι ότι δε τη δίνουν στον κάθε τυχάρπαστο απλά όταν η προσφορά είναι μικρή και η ζήτηση μεγάλη (έστω και για κάτι που κάνει 1.5 εκ € ) τότε πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια. Ο Ρονάλντο πάντως πρέπει να ναι μέσα σε αυτά.
Όσο για το αν επιλέγει η Ferrari άτομα με αναγνωρισιμότητα νομίζω πως χέστηκε ή τουλάχιστον είναι το τελευταίο που θα κοιτάξει. -
Το οποίο όμως μόνο εμφανισιακά θα είναι διαφορετικό από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται. -
Γύρνα το στο παρατηρητήριο ρε Σπυράκο μιας και δεν το έχεις γενικά.
-
πιο κρυος και απο παγετωνα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όσο για το αν επιλέγει η Ferrari άτομα με αναγνωρισιμότητα νομίζω πως χέστηκε ή τουλάχιστον είναι το τελευταίο που θα κοιτάξει.
Says who? Η Ferrari είναι επιχείρηση και ως γνωστόν σκοπός μιας επιχείρησης είναι το κέρδος. Αν οι shareholders κρίνουν ότι με τις 257.000 φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν με τον Κριστιάνο στο τιμόνι μιας La, θα ανέβει η τιμή της μετοχής, τότε ο Κριστιάνο και ο κάθε Κριστιάνο θα γίνει κάτοχος μιας La. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Ο Γέρος έχει πεθάνει χρόνια τώρα...
-
Ποιά μετοχή ρε Στέφανε; Η ανύπαρκτη; Η Ferrari δεν είναι εισηγμένη εταιρεία και σίγουρα δεν περιμένει από κανένα τσουτσέκι που κλωτσάει ένα τόπι να της δώσει φήμη. Έχει για πελάτες βασιλείς και ευγενείς. Το έγραψα και πριν πως αναδείχθηκε φέτος ως η πιο διάσημη εταιρεία στον κόσμο. Βασικά ο Ρονάλτο θα πάρει φήμη αν τον δούνε με LaFerrari.
-
Τέσπα και εισηγμένη να μην είναι, έχει μετόχους. Λίγο πολύ το ίδιο κάνει. Γενικώς διαφωνώ. Έχει ανάγκη οποιονδήποτε μπορεί να της δώσει δημοσιότητα.
-
Έχει ιδιοκτήτες. Το 90% το κατέχει η Fiat και το 10% ο Piero Ferrari. Όσο για την δημοσιότητα... το ανέκδοτο με τον Μήτσο και τον Πάπα το ξέρεις;
-
Αυτος ο Piero είχε αντιπροσωπεια με suzuki στον Γερακα και τώρα έχει κατι επιπλα κύπου...
Βασικά δεν ξέρω αν μιλάμε για τον ίδιο
LaFerrari (πρώην F70/F150)