-
Μην κανεις το λαθος και αγορασεις την e46 station.Ειναι κακασχημο το πισω μερος...Καλυτερα sedan.
-
Μια χαρούλα είναι γιατί κακάσχημο ??? Καλά μην ξεχνάμε ότι έχω και τα διπλάσια χρόνια σου ...
-
34? Sedan γρηγορα! Μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις γενικα σαν συνολο και με το προηγουμενο?
-
36 !! Δεν έγινες 18 ακόμα βρε ????
Δεν συζητάω για άλλο αμάξι πέρα απο τουρινγκ πλέον ...
-
Οχι 17 ειμαι... Τουρινγκ εεε?Καλα να παθεις...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Άρα ή δεν είναι του 2003 που λέει ή είναι δίλιτρο ...Ακριβως...
Αμα πας να το δεις παρε το vin number (αριστερο θολο?) και ψαξε στο vin decoder..
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Είναι από ότι μου είπε στο τηλ Ελληνικό και έχει Μπουκ Σερβις
Το αυτοκίνητο αναφέρει ότι είναι 7/2003 αλλά οι πινακίδες κυκλοφορίας δόθηκαν τέλη του 2005, που σημαίνει ότι είτε δεν είναι ελληνικό είτε ότι άλλαξε νούμερα μέσα σε 2 χρόνια κάτι που μάλλον δεν είναι θετικό.
Εκτός και αν έχει κάνει λάθος στο 2003???Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικο μέ το Service Book ...
Ο τύπος λέει οτι το αμάξι έχει 88κ km. Δεν μπορεί το αυτοκίνητο να έχει γραμμένο Service Book μέχρι εκεί, να έχει κάνει 200000 km και μετά να το γύρισαν στα 88K ?????
Μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες και ελπίζεις να έκανε τουλάχιστον τα σέρβις που έπρεπε.
(αν και 90.000χλμ σε 7 χρόνια είναι λογικό νούμερο) -
Βέβαι μπορώ να κοιτάξω απλά και το πότε έκανε το τελευταίο Service ...
-
@blaster
Τι εγινε με το e46? Πηγες το ειδες?
-
Μακάρι να προλάβαινα ... Αν και βρήκα να δώσω το δικό μου 5000 ευρό ... (και χαίρομαι κιόλας ο )
-
Και ακομα δεν το πουλησες?
-
Τι σε πειράζει εσένα; Κουμάντο με τα λεφτά των άλλων μια χαρά ξέρετε να κάνετε
-
Καλα μια ερωτηση εκανε το παιδι, λογω εκπληξης...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και ακομα δεν το πουλησες?Γιώργαρε έχεις την παραμικρή ιδέα πως είναι να πουλάς κάτι που αγόρασες 5 εκατομμύρια δραχμές για 1,5 ???
Προτιμάς να το χαρίσεις σε φίλο ή να το πετάξεις στη θάλασσα ...
-
Νομιζεις δεν το ξερω???Ξερεις πως ειναι να αγοραζεις αμαξι το 2004 16.800Ε και μετα απο εξι χρονια να στο παιρνουν για 5.500Ε και να κανουν λες και σου κανουν χαρη???
-
Άρα καταλαβαίνεις ....
-
Αρα πετα το στη θαλασσα!!! Οχι απλα σου το ειπα σε σχεση που σου το αγοραζε η μαντρα.Νομιζω 1.500Ε σου ειχε πει?
-
Ναι τον Πστ ελεος εν τω μεταξύ αν κάνεις ένα search στο car.gr σου τα βγάζει ολοιδια με το δικό μου απο 4κ έως 5κ ....
-
Τωρα ειδα το thread.Γιαννη πας για αλλαγη σε Ε46 απ οτι καταλαβα???Αυτο που εχεις χαλαρα φευγει στα 4-5000 ευρω και οχι 1500 που σου λεγε ο αλλος .Επισης καλα κανεις και σκεφτεσε για wagon, μιας και θες να το φορτωνεις θα δεις τι ανετο ειναι απο το να χεις χαμηλο πορτμπαγκαζ.
-
Απλά πρέπει να το δει κάποιος αυτό που έδιεξα στο car.gr και εγώ Αθήνα δεν προλαβαίνω να παω ..
Και τώρα τι κάνουμε παλικάρι ?