-
Ε, μετά λογικό είναι να κρατά μόνο μια μέρα...εντάξει.
Άλλωστε ποιανού high end Smartphone η μπαταρία κρατάει περισσότερο, με αυτή τη χρήση? -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι. Wi-Fi ON συνεχώς. BT ON συνεχώς και ΒΤ-tethering με το MBP πολλές ώρες την μέρα. Push notifications ON και έλεγχος κάθε ώρα.μια χαρα εισαι....
μην σου πω εισαι τελεια....
-
Ναι. Wi-Fi ON συνεχώς. BT ON συνεχώς και ΒΤ-tethering με το MBP πολλές ώρες την μέρα. Push notifications ON και έλεγχος κάθε ώρα.Δοκιμασε να κλεινεις το WiFi οταν δεν το χησιμοποιεις γιατι αυτο ειναι που καιει την περισσοτερη μπαταρια.
-
Όχι, γιατί μετά όταν είμαι στο σπίτι θα το ξεχνάω κλειστό και θα χρησιμοποιεί data από το 1GB που έχω στο πάγιο μου.
Μέχρι να μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός είμαι αρκετά αγχωμένος, παρόλο που σύμφωνα με το iPhone τα δεδομένα κινητού δικτύου είναι μέχρι στιγμής μόλις 110 MB απεσταλμένα και 579 MB ληφθέντα.
-
Όχι, γιατί μετά όταν είμαι στο σπίτι θα το ξεχνάω κλειστό και θα χρησιμοποιεί data από το 1GB που έχω στο πάγιο μου.Μέχρι να μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός είμαι αρκετά αγχωμένος, παρόλο που σύμφωνα με το iPhone τα δεδομένα κινητού δικτύου είναι μέχρι στιγμής μόλις 110 MB απεσταλμένα και 579 MB ληφθέντα.
1 GB/μήνα είναι σχετικά ικανοποιητικα. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν φαντάρος πριν λίγους μήνες, έμπαινα κάθε μέρα σε youtube, sites κτλ... ξέρετε τώρα φαντάρος..... και έφτανα το πολύ 1.300 kb/μηνα.
-
Επειδή στο παρελθόν είχα καεί άσχημα στο χυλό με λογαριασμό data €580+, τώρα φυσάω και το γιαούρτι.
-
Μόνο παράπονο, ότι η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα.Ξέρεις βέβαια ποιος απορροφά την ενέργεια που ακτινοβολεί η μπαταρία σου.
Ασύρματα δίκτυα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόνο παράπονο, ότι η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα.
Ξέρεις βέβαια ποιος απορροφά την ενέργεια που ακτινοβολεί η μπαταρία σου.
Ασύρματα δίκτυα
τωρα ξερω πως θα σε φοβεριζω... θα κρταω καμια καρτα wifi και δεν θα πλησιαζεις στα 100 μετρα
-
Να κανω μια ερωτηση?Ενα blackberry ποσο περιπου κανει καινουριο?Ειναι καλο κινητο?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση?Ενα blackberry ποσο περιπου κανει καινουριο?Ειναι καλο κινητο?iPhone καλύτερα...στα χρήματα του iPhone είναι και είναι απίστευτα δύσχρηστο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση?Ενα blackberry ποσο περιπου κανει καινουριο?Ειναι καλο κινητο?
iPhone καλύτερα...στα χρήματα του iPhone είναι και είναι απίστευτα δύσχρηστο.
Δεν ειναι πως θα το αγορασω εχω iphone ετσι και αλλιος απλα η αδερφη ενος φιλου μου θα παρει 4 blackberry επειδη κατι εκανε στη βουλη δωρο ε και το δικο του ο φιλος μου ειπε να το πουλησει.Καμια 450αρα με 500Ε του κουτιου λες να τα πιανει ουτε καν να εχει ανοιχτει?
-
Δεν ειναι πως θα το αγορασω εχω iphone ετσι και αλλιος απλα η αδερφη ενος φιλου μου θα παρει 4 blackberry επειδη κατι εκανε στη βουλη δωρο ε και το δικο του ο φιλος μου ειπε να το πουλησει.Καμια 450αρα με 500Ε του κουτιου λες να τα πιανει ουτε καν να εχει ανοιχτει?Blackberry + ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή...
http://listonplace.blogspot.com/2009/10 ... de-in.html
http://viewpress.wordpress.com/2009/01/ ... lackberry/ -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν ειναι πως θα το αγορασω εχω iphone ετσι και αλλιος απλα η αδερφη ενος φιλου μου θα παρει 4 blackberry επειδη κατι εκανε στη βουλη δωρο ε και το δικο του ο φιλος μου ειπε να το πουλησει.Καμια 450αρα με 500Ε του κουτιου λες να τα πιανει ουτε καν να εχει ανοιχτει?
Blackberry + ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή...
http://listonplace.blogspot.com/2009/10 ... de-in.html
http://viewpress.wordpress.com/2009/01/ ... lackberry/Ανα γεια σου δωστε blackberry στον λαο.!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Blackberry + ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή...http://listonplace.blogspot.com/2009/10 ... de-in.html
http://viewpress.wordpress.com/2009/01/ ... lackberry/Το έχει ένας μαθητής μου που εκμεταλλεύτηκε την προσφορά. Μάλλον ζήλεψε το δικό μου όμως, γιατί τον βλέπω να ψάχνεται.
Ενδιαφέρουσα συσκευή πάντως, ούτε κατά διάνοια το ίδιο εύχρηστη με το iPhone βέβαια, αλλά με απαράμιλλη ικανότητα να κάνει άμεση προώθηση e-mail. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες εταιρίες τέτοια δίνουν στα στελέχη τους.
Corsair, μόνο ένα πράγμα με φοβίζει, σιγά μην μασήσω με το Wi-Fi.
-
...αλλά με απαράμιλλη ικανότητα να κάνει άμεση προώθηση e-mail. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες εταιρίες τέτοια δίνουν στα στελέχη τους.Λες γι' αυτό να έχουν τόσο πολλοί blackberry εκεί που δουλεύω;
-
Έχω blackberry bold εδώ και 2 μήνες. Ένα θα σου πώ: ποτέ άλλοτε δε σκέφτηκα πως ένα κινητό μπορεί να είναι και πιο έξυπνο από την ιδιοκτήτη του (εμένα δηλαδή )
Καθόλου δύσχρηστο, απλά διαφορετικό. Το μαθαίνεις εύκολα και γίνεσαι με τη μία ...**exclusive **
Είναι η καλύτερη λύση κινητής τηλεφωνίας αυτή την στιγμή για emaiL. Προσωπικοί και εταιρικοί λογαριασμοί. Πολύ μπροστά...
Εγώ πέρα από τη λειτουργία mail, λατρεύω τη σχεδίαση του, την ποιότητά του και το λειτουργικό του, Blackberry OS.
Επίσης είναι αρκετά πιο φτηνό από iphone, δεν κοστίζει 550 και 650 ευρώ, αλλά μέχρι 450....αλλά με απαράμιλλη ικανότητα να κάνει άμεση προώθηση e-mail. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες εταιρίες τέτοια δίνουν στα στελέχη τους.
Λες γι' αυτό να έχουν τόσο πολλοί blackberry εκεί που δουλεύω;
Έχουν οι πιο πολλοί επειδή είναι περισσότερο business phone με τεράστιες δυνατότητες εταιρικού+προσωπικού mail.
-
Εγω για πουλημα θα το παει ο φιλος μου δεν το θελει για χρηση επειδη του αρεσει το iphone που εχει.Καμια 400αρα στη κουτα λετε να τα πιανει???
-
Εγω για πουλημα θα το παει ο φιλος μου δεν το θελει για χρηση επειδη του αρεσει το iphone που εχει.Αττική σύνταξη;
-
Εγω για πουλημα θα το παει ο φιλος μου δεν το θελει για χρηση επειδη του αρεσει το iphone που εχει.Καμια 400αρα στη κουτα λετε να τα πιανει???ποιό έχει το bold 9000?
-
Κανείς δεν αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Blackberry και iPhone, απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό. Είναι σαν να λες Jimny ή Miata. Δεν έχει νόημα.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]