-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: πάντως αν δε σε ικανοποιει μπορείς να το γυρίσεις πίσω αν το εχεις πάρει αυτες τις μερεςΚαι μετά απλά θα καταργήσει το κινητό
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είναι τόσο πονηροί οι τύποι που δεν λένε καθαρά και ξάστερα ότι με bluetooth μπορεί να περάσει μόνο μεταξύ των ASHA... αλλά γράφουν :
' ...the Asha 501 and the other phone (For example – take Nokia Asha 309)...'Δεν ισχύει μόνο μεταξύ Asha... Τώρα αν υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των δικών σου συσκευών δεν το ξέρω.
Καλά ξεμπερδέματα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:hmmm: πάντως αν δε σε ικανοποιει μπορείς να το γυρίσεις πίσω αν το εχεις πάρει αυτες τις μερες
Και μετά απλά θα καταργήσει το κινητό
σοβαρά δεν εχει νόημα να κρατήσει μια συσκευή που δεν τον βοηθάει επαγγελματικά!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:hmmm: πάντως αν δε σε ικανοποιει μπορείς να το γυρίσεις πίσω αν το εχεις πάρει αυτες τις μερες
Και μετά απλά θα καταργήσει το κινητό
του σατανα ειναι! Κατι μαγικα πράγματα που εχουν μεσα ανθρωπο και του μιλας! Ασε που εκπεμπουν και ραδιενεργια...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
το Ασα το πηρε για επαγγελματικη χρηση;;;
κινητο των 60€;;;90euro και αυτό τελευταίο κομμάτι...
δεν ηταν το τελευταιο, ηταν το μοναδικο
-
Τυχη ε?
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: πάντως αν δε σε ικανοποιει μπορείς να το γυρίσεις πίσω αν το εχεις πάρει αυτες τις μερεςΘα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δυσκολα θα τον πείσει κανεις για την χρησιμοτητα του διαδικτυου κρινοντας απο τα παραπανω...
Καλύτερα να μην γράψω τις απόψεις μου για το θέμα ίντερνετ στο κινητό ...
Όχι να τις γράψεις
Πριτς! Τρελός είμαι; ...
Άστο καλύτερα. Αρκετό δούλεμα έχω φάει...
το ιντερνετ στο κινητό απευθύνεται μόνο σε κοκορόμυαλους τινειτερς που ψάχνουν μπαλαμούτη μέσω φβ...
υπάρχει και η κατηγορία της μάνας μου που ξέρει οτι είναι υπερχρήσιμα, αλλά βαριέται θανάσιμα να ασχοληθεί με οποιοδήποτε σμαρτφον πέρα από το μπλακμπέρι που έκατσε και έμαθε
-
αυτός είναι ο σωστός κομμουνιστής, απαλλαγμένος από κάθε καθρεφτάκι καπιταλισμού
στορμ μπορεί να μην μπορείς να κάνεις την δουλειά σου αλλά τουλάχιστον είσαι ιδεολόγος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aφού συγχρονίζει με wi-fi στην δουλειά και θα μπορεί να το κάνει και σπίτι τουwell yes... but no
Δεν παίρνει καρφωτές IP το asha αλλά μόνο από DHCP. Οπότε ΔΕΝ μπορεί να μπει στο δίκτυο της δουλειάς. -
Α ναι
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ.
adis4gr έδωσες την λύση. Καλά να είσαι. Thanks.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ.
adis4gr έδωσες την λύση. Καλά να είσαι. Thanks.
τπτ! άντε με γεια το καινούριο και μετά από ψάξιμο εννοείται!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάποτε είχα προσπαθήσει να πείσω τον πατέρα μου να πάρει υπολογιστή αντί γραφομηχανής...
Το επιχείρημά του ήταν πως αυτός θέλει μόνον να γράφει και δεν χρειάζεται τον υπολογιστή που θα είναι πιο πολύπλοκος και θα πρέπει να επενδύσει χρόνο κλπ κλπ. Τελικά αγόρασε την πιο ακριβή ηλεκτρονική γραφομηχανή που βρήκε και την έφτιαχνε η Brother. Μιλάμε για ένα τρομακτικά πολύπλοκο πράγμα, που έπρεπε να θυμάσαι πάρα πολλά κουμπιά για το τι διάβολο κάνουν, έπρεπε να θυμάσαι συντομεύσεις, και κυρίως, έπρεπε να γράφεις σε μια τραγική LCD δύο γραμμών το κείμενό σου (όπου δεν μπορούσε καλά καλά να δείξει ελληνικούς χαρακτήρες με τόνους... ).
Μετά από 2 χρόνια περίπου ταλαιπωρίας και αφού χάλασε η γραφομηχανή, είπε να με ακούσει και του έδωσα τον υπολογιστή μου... Εντάξει, για 1-2 μήνες μου έβγαλε την πίστη, αλλά έκτοτε, δεν αντέχει χωρίς υπολογιστή λεπτό!Το πιο γαμάτο ήταν που κάποτε του ζήτησα χρήματα για να αγοράσω ένα... modem για τον υπολογιστή. Αρνήθηκε, λέγοντας πως οι υπολογιστές είναι για άλλη δουλειά και όχι για να χαζολογάμε στο Internet, που δεν έβρισκε και το λόγο κιόλας... Το modem στα 33600 που ήταν και η μέγιστη ταχύτητα πληρώθηκε τελικά από την συχωρεμένη την γιαγιά μου, την μητέρα του πατέρα μου. Η ειρωνία είναι πως ο πρώτος του υπολογιστής, φορούσε αυτό ακριβώς το modem!
Σήμερα, ο πατέρας μου έχει 3 (τρεις) υπολογιστές (ο ένας φορητός με SSD πλέον, οι δύο σταθεροί), και από φέτος και smartphone (S3 mini) και tablet (ZTE S8Q), τα δύο τελευταία του τα έκανα δώρο εγώ. Ε, τα χρησιμοποιεί όλα, δεν είναι προφανώς power user (συνταξιούχος δάσκαλος δεν θα μπορούσε κιόλας ), αλλά και το tablet και το κινητό μπαίνουν στο Internet και διαβάζει τα αθλητικά του ή τα blog του... Επίσης, μου είπε πως σκέφτεται να βάλει και πρόγραμμα data (έχει κάρτα Q) για να μην ξεμένει από σύνδεση!
Ε, όταν ένας τεχνοφοβικός άνθρωπος, με εντελώς κλασική παιδεία, μπορεί να χειριστεί όλα αυτά (έστω και με δυσκολία, ή χωρίς τον καλύτερο τρόπο..), νομίζω πως ο καθένας θα μπορούσε... Δεν συζητώ για την μάνα μου, που τα έχει μάθει όλα μόνης της και έχει κι αυτή δικό της laptop (με SSD πάντα... ).
Ο Storm, ας το σκεφτεί λίγο ψύχραιμα και ας αποφασίσει.
-
Εχω ενα νουμερο cosmote εταιρικο εδω και πολλα χρονια
Προκειται να τερματισει ομως το συμβολαιο συντομα, και στο καπακι, 2 μερες μετα τη ληξη του θα βρεθω σε αλλη ευρωπαικη χωρα, ημερα κυριακη, και θα εχω οπωσδηποτε αναγκη να κανω μερικα τηλεφωνα εκεινη τη μερα
Ποια ειναι η καλυτερη λυση για αυτο το short term προβλημα? Να παρω απο εδω κανα Whatsup? δουλευουνε αυτα εξω?
(τις αμεσως επομενες ημερες αφου φτασω θα κανω ενα συμβολαιο με T mobile και τελειωσαμε) -
Να πάρεις από εκεί ένα καρτοκινητο μόλις φτάσεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να πάρεις από εκεί ένα καρτοκινητο μόλις φτάσεις.Θα ηθελα να το αποφυγω
Θελω κατι απο πριν που να δουλευει σιγουρα και στο δρομο , εχω να οδηγησω απο Βενετια προς Βιεννη, πές οτι κατι τυχει
επισης μολις φτασω εκει , Κυριακη μεσημερι (ολα κλειστα) θα πρεπει να παρω τηλεφωνο να πω οτι εφτασα να βρεθω με τον ιδιοκτητη του apartment να μου δωσει τα κλειδια, που να ψαχνω τωρα για καρτοκινητα -
Frog mobile βλεπω χρεωση 0,30ε το λεπτο. Για ενα συντομο τηλεφωνημα δεν ειναι προβλημα.
-
Κοιτάζω στο cu και βλέπω πως αν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία που ονομάζει passport , κάθε εισερχόμενη κλήση σου στοιχίζει 0,83€ ενώ οι εξερχόμενες 0,83€ + χρέωση εθνικής κλήσης.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Να πάρεις από εκεί ένα καρτοκινητο μόλις φτάσεις.
Θα ηθελα να το αποφυγω
Θελω κατι απο πριν που να δουλευει σιγουρα και στο δρομο , εχω να οδηγησω απο Βενετια προς Βιεννη, πές οτι κατι τυχει
επισης μολις φτασω εκει , Κυριακη μεσημερι (ολα κλειστα) θα πρεπει να παρω τηλεφωνο να πω οτι εφτασα να βρεθω με τον ιδιοκτητη του apartment να μου δωσει τα κλειδια, που να ψαχνω τωρα για καρτοκινηταΑς μας πούνε για Βιέννη οι πιο ειδικοί επί του μέρους, αλλά στην Ευρώπη γενικά παίρνεις μια κάρτα sim για καρτοκινητό και από ψιλικατζίδικο που είναι ανοιχτό 24-7-365. Χρειάζεται απλά να έχεις μια συσκευή.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]