-
Δεν το πολύ δουλεύω.... Μόνο για υπογεγραμμένες επιστολές.. Δοκίμασε το να δεις αν σού άρεσει....free είναι..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Δεν το πολύ δουλεύω.... Μόνο για υπογεγραμμένες επιστολές.. Δοκίμασε το να δεις αν σού άρεσει....free είναι..Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό και το CamScanner έχω δοκιμάσει...
Για το Simple Scan δεν έχω γνώμη. -
Android 2.1
Αναζητώ κάποιο free πρόγραμμα για μπλοκάρισμα κλήσεων και μηνυμάτων SMS.Ξέρει κανείς τίποτα;
Με έχουν τρελάνει στις διαφημιστικές/προωθητικές κλήσεις. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Android 2.1
Αναζητώ κάποιο free πρόγραμμα για μπλοκάρισμα κλήσεων και μηνυμάτων SMS.Ξέρει κανείς τίποτα;
Με έχουν τρελάνει στις διαφημιστικές/προωθητικές κλήσεις.Ένα τηλέφωνο στον πάροχο και ζήτα να ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ SMS από τους 5-ψηφιους αριθμούς.
Android 2.1
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Android 2.1
Με έχουν τρελάνει στις διαφημιστικές/προωθητικές κλήσεις.Δοκίμασε αν δουλεύουν
http://download.cnet.com/Advanced-Call- ... 35655.html
http://www.freeware-android.net/google- ... 15534.html -
Ευχαριστώ. Θα τα κοιτάξω.
Το 2ο link θέλει προσοχή γιατί έχει κάποιο malware... Το AVAST το έπιασε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ευχαριστώ. Θα τα κοιτάξω.Το 2ο link θέλει προσοχή γιατί έχει κάποιο malware... Το AVAST το έπιασε.
Έχω το Panda Security & το Malwarebytes Anti-Malware, ενημερωμένα αμφότερα και δεν βρήκαν τίποτα. Ειδικά το δεύτερο είναι το καλύτερο στον εντοπισμό τέτοιου είδους απειλών που αναφέρεις.
-
Σε μένα πάντως το AVAST πέταξε ALARM για MALWARE και δεν μου επέτρεψε να μπω στη σελίδα.
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες. Πάω να ψάξω για προγραμματάκι blocker.
-
Βρέθηκε Blocker για το android 2.1...
Call Blocker Free. Φαίνεται να παίζει καλά με δοκιμές που έκανα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βρέθηκε Blocker για το android 2.1...
Call Blocker Free. Φαίνεται να παίζει καλά με δοκιμές που έκανα.Αφού βρήκες την λύση, ΟΚ. Καλά μπλοκαρίσματα
-
Ήδη μπλόκαρα 10 αριθμούς που μου τα είχαν κάνει καρπούζια την τελευταία βδομάδα!...!!!!
-
Καλησπερα παιδια εχει κανεις αποψη για αγορα κινητου απο το gearbest
-
Έχω πάρει 3-4 για λογαριασμό φίλων. όλα Oukitel. Ένα έβγαλε πρόβλημα με το ηχείο, πήγε πίσω με δικά μας έξοδα (κανα 10ρικο) και γύρισε επισκευασμένο. Κανένα πρόβλημα, όλα από αποθήκη Κίνα.
-
Ευχαριστω φιλε μου ψινομαι για μελλοντικη αγορα
-
Android 4.2.2 κινητό με κάρτα 3G.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα να βλέπω (ελληνικά) τηλεοπτικά κανάλια (μέσω 3G) χωρίς να χρειάζεται να μπαίνω στις ιστοσελίδες των καναλιών;
Δηλαδή κάποια εφαρμογή με λίστα καναλιών που να αναπαράγει το live streaming των καναλιών.
-
Κάτι θα υπάρχει. Δεν το έχω ψάξει. Στο play store ψάξε μήπως βρεις κάτι.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Σίγουρα μπορείς να το κάνεις με το Kodi και κάποιο ελληνικό addon, όπως το AliveGR
-
Kodi λοιπόν και alivegr.
Θα τα δοκιμάσω. Ευχαριστώ.Κάποια άλλα που βρήκα στο playgoogle δεν έκαναν σύνδεση με το Live streaming...
-
To Kodi θέλει Android 5.0 και πάνω...
Ψάχνω για παλιότερες εκδόσεις αλλά δεν βγάζω άκρη.Πάλι τζίφος...
-
Δοκίμασες το greek tv? https://m.apkpure.com/greek-tv/com.cstalking.greektv
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]