-
Τελικά μάλλον πάω για 32άρι 3GS...μαύρο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά μάλλον πάω για 32άρι 3GS...μαύροΉ μήπως λευκό πάλι???
-
Ή μήπως λευκό πάλι???
Mόνος σου μιλάς μόνος σου απαντάς! Δεν ξέρω αν το κατάλαβες
Λευκό θα έπαιρνα εγώ, αλλά σε δικαιολογώ επειδή έχεις λευκό.
Και το Absolutely black διεγείρει...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ή μήπως λευκό πάλι???
Mόνος σου μιλάς μόνος σου απαντάς! Δεν ξέρω αν το κατάλαβες
Λευκό θα έπαιρνα εγώ, αλλά σε δικαιολογώ επειδή έχεις λευκό.
Και το Absolutely black διεγείρει...
Εντελώς ...ε, Δευτέρα σήμερα...που να περάσει η μέρα στο γραφείο
Μάλλον λευκό θα πάρω πάλι (δεν υπάρχει σε μαύρο πουθενά, ούτε το 32άρι)
-
Δεν υπάρχει σε μαύρο επειδή δεν ξέρει να αγοράζει ο κόσμος
-
Δεν υπάρχει σε μαύρο επειδή δεν ξέρει να αγοράζει ο κόσμοςΛευκό ήθελα βασικά πάλι...αλλά σκέφτηκα ότι καλό θα είναι να κάνω μια αλλαγή. Τελικά δε με θέλει το μαύρο και δεν υπάρχει σε στοκ και μόλις έκλεισα το 32άρι σε Λευκό! Θα το παραλάβω το απόγευμα...ελπίζω να μη το 'βουτήξει' κανένας...το έκανα κράτηση...
-
Λευκό ήθελα βασικά πάλι...αλλά σκέφτηκα ότι καλό θα είναι να κάνω μια αλλαγή. Τελικά δε με θέλει το μαύρο και δεν υπάρχει σε στοκ και μόλις έκλεισα το 32άρι σε Λευκό! Θα το παραλάβω το απόγευμα...ελπίζω να μη το 'βουτήξει' κανένας...το έκανα κράτηση...
Ζηλεύω τώρα και με βάζεις σε σκέψεις!
Έχω μείνει 3 μήνες με το ίδιο κινητό (!), αλλά υπάρχει το μικρόβιο της αλλαγής.Υποτροπίασε πάλι
-
Λευκό ήθελα βασικά πάλι...αλλά σκέφτηκα ότι καλό θα είναι να κάνω μια αλλαγή. Τελικά δε με θέλει το μαύρο και δεν υπάρχει σε στοκ και μόλις έκλεισα το 32άρι σε Λευκό! Θα το παραλάβω το απόγευμα...ελπίζω να μη το 'βουτήξει' κανένας...το έκανα κράτηση...
Ζηλεύω τώρα και με βάζεις σε σκέψεις!
Έχω μείνει 3 μήνες με το ίδιο κινητό (!), αλλά υπάρχει το μικρόβιο της αλλαγής.Υποτροπίασε πάλι
Go for it! Θα σου έλεγα για το 3G μου (λευκό κι αυτό) αλλά έχει ήδη πουληθεί 200ευρώ σε συνάδελφο.
-
Λοιπόν...πήρα το 3GS 32gb σε λευκό!
Καλά...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορο! Δε το πίστευα να είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ πιο γρήγορο από το 3G μου. Μιλάμε δουλεύει πιο γρήγορα και από τη σκέψη σου...
Καλά τα έλεγε ο Λάππας...ΠΕΤΑΕΙ!
-
ελα να γινομαστε πολλοι....
με τα λευκα...
καλοριζικο!!!!!!!!!περιμενω ομως....
ΑΥΤΟ
Bravo ειναι το ονομα του... και τα χαρακτηριστικα του ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
εχει το σχημα του πανεμορφου iPhone 2G και εχει παχος 11 χλστα με ΟLED οθονη...
fm radio...
1GHz.
wvga
DivX -
Ε, μετά λογικό είναι να κρατά μόνο μια μέρα...εντάξει.
Άλλωστε ποιανού high end Smartphone η μπαταρία κρατάει περισσότερο, με αυτή τη χρήση?τα HTC HD
-
Λοιπόν...πήρα το 3GS 32gb σε λευκό!Καλά...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορο! Δε το πίστευα να είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ πιο γρήγορο από το 3G μου. Μιλάμε δουλεύει πιο γρήγορα και από τη σκέψη σου...
Καλορίζικος!
-
σαν πολλά κινητά δεν ετοιμάζει η HTC; Android & WM.
Αυτό το Bravo όντως έχει σχήμα iphone (σστρογγυλεμένο).
3,7 amoled Caracitive παρακαλώ
1Ghz...
τί άλλο να ζητήσεις σήμερα? -
Καθόλου κακό.
-
Λοιπόν...πήρα το 3GS 32gb σε λευκό!Καλά...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορο! Δε το πίστευα να είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ πιο γρήγορο από το 3G μου. Μιλάμε δουλεύει πιο γρήγορα και από τη σκέψη σου...
Μην με βάζεις στην πρίζα τώρα λεμε!!!!!!
Ευτυχώς θα παραμείνω με το ταπεινό 3G μιάς και θα πάω στρατό και δεν θα το έχω μαζί μου συνέχεια... και όταν βγώ μάλλον θα πάω για το καινούργιο...
-
να ρωτησω τους ειδικους μιας κ σας εχω ευκαιρους!!τι πεαιτερω εχει να προσφερει το htc bravo εν συγκρισει με το htc hd2?γιατι απο τα λιγα που παρατηρησα εχει τα ιδα χαρακτηριστικα..με την διαφορα να ειναι το andrοid αντι του windows mobile κ την μικροτερη οθονη(3,7'' εναντι 4,3'')..
θα μπορουσε καποιος που γνωριζει καλυτερα να νε ενημερωσει ως προς τις διαφορες? -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Λοιπόν...πήρα το 3GS 32gb σε λευκό!
Καλά...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορο! Δε το πίστευα να είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ πιο γρήγορο από το 3G μου. Μιλάμε δουλεύει πιο γρήγορα και από τη σκέψη σου...
Μην με βάζεις στην πρίζα τώρα λεμε!!!!!!
Ευτυχώς θα παραμείνω με το ταπεινό 3G μιάς και θα πάω στρατό και δεν θα το έχω μαζί μου συνέχεια... και όταν βγώ μάλλον θα πάω για το καινούργιο...
Κοίτα...έλεγα συνέχεια δεν αξίζει και δεν αξίζει...θα πετάξω τα λεφτά μου...έλεγα ότι έχει διαφορές, αλλά ΠΟΣΟ μεγάλες να είναι και τέτοια και είχα αποφασίσει να πάρω ένα 'απλό' ΝΟΚΙΑ στη γυναίκα μου. Έπαιξα όμως με ένα 3GS ενός συναδέλφου και δε το πίστευα ΠΟΣΟ γρήγορο είναι. Τελικά ήρθε η επιδότηση, πούλησα και το 3G μου 200ευρώ (αν το έψαχνα παραπάνω το έδινα και 220 με 250), είχα 235 ευρώ επιδότηση (για δύο αριθμούς) και τελικά έδωσα 214 επιπλέον και το πήρα!
Αν έχεις επιδότηση, πάρτο...αλλιώς είναι πολλά τα λεφτά για κινητό. Εγώ βεβαίως πήρα το 32άρι που είναι 650 ευρώ τηλέφωνο...υπάρχει και το 16άρι όμως με 450 ευρώ (χωρίς απόθεμα όμως τώρα). Πάρτο γιατί θα αργήσει το επόμενο iPhone όπως έχω καταλάβει και αυτό πέρα από το γεγονός ότι ΠΕΤΑΕΙ (κυριολεκτικά όμως...δες βίντεο στο youtube να το καταλάβεις που τα συγκρίνουν, 3g vs 3gs), έχει βίντεο, καλύτερα κάμερα με auto focus και καλύτερη μπαταρία.
-
Εντυπώσεις από το 3GS.
Είναι ΤΑ-ΧΥ-ΤΑ-ΤΟ! Το κινητό είναι απόλαυση...είναι σκέτη απόλαυση! Απίστευτα γρήγορο με WiFi ή χωρίς, σε κάθε application, στα settings όταν ανοίγεις, στις κλήσεις όταν μπαίνεις, επαφές, ipod κλπ! ΠΕΤΑΕΙ! Δε το περίμενα τόσο γρήγορο!
Καααααλη φωτογραφική μηχανή έχει και επιτέλους έχω και βίντεο! Δεν εντυπωσιάζεσαι με το αποτέλεσμα βεβαίως, απλά είναι καλό που υπάρχει.
Το εντυπωσιακότερο απ'όλα όμως είναι η μπαταρία του! Το φόρτισα τη Δευτέρα το βράδυ που το πήρα, το είχα στη φόρτιση όλο το βράδυ και το έβγαλα τη Τρίτη το πρωί. Με χρήση (από το usage) 3 ώρες και 33 λεπτά και 116ΜΒ σε data είμαι στο 42% και ΔΕΝ το έχω φορτίσει ακόμα και είναι η πρώτη του φόρτιση που θεωρητικά θα ανέβει κι άλλο η ζωή της μπαταρίας!!
Γενικώς όποιος σκέφτεται το βήμα από 3G σε 3GS...GO FOR IT! ΚΑΡΑ-αξίζει!!!
-
Εντυπώσεις από το 3GS.Είναι ΤΑ-ΧΥ-ΤΑ-ΤΟ! Το κινητό είναι απόλαυση...είναι σκέτη απόλαυση! Απίστευτα γρήγορο με WiFi ή χωρίς, σε κάθε application, στα settings όταν ανοίγεις, στις κλήσεις όταν μπαίνεις, επαφές, ipod κλπ! ΠΕΤΑΕΙ! Δε το περίμενα τόσο γρήγορο!
Καααααλη φωτογραφική μηχανή έχει και επιτέλους έχω και βίντεο! Δεν εντυπωσιάζεσαι με το αποτέλεσμα βεβαίως, απλά είναι καλό που υπάρχει.
Το εντυπωσιακότερο απ'όλα όμως είναι η μπαταρία του! Το φόρτισα τη Δευτέρα το βράδυ που το πήρα, το είχα στη φόρτιση όλο το βράδυ και το έβγαλα τη Τρίτη το πρωί. Με χρήση (από το usage) 3 ώρες και 33 λεπτά και 116ΜΒ σε data είμαι στο 42% και ΔΕΝ το έχω φορτίσει ακόμα και είναι η πρώτη του φόρτιση που θεωρητικά θα ανέβει κι άλλο η ζωή της μπαταρίας!!
Γενικώς όποιος σκέφτεται το βήμα από 3G σε 3GS...GO FOR IT! ΚΑΡΑ-αξίζει!!!
απλα γενικα οταν δουλευει το μοντεμ η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα...εμενα μου αντεχει με το ζορι μια μερα αλλα του αλλαζω τα φωτα στην χρηση...
-
http://www.myviliv.com/eng/product/x70ex.asp
τρομερό κινητό σύμφωνα με ταχαρακτηριστικά που έχει.απλά το βάρος{400 γρ} και η απουσία κάμερας το αδικούν αφάνταστα
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]