-
Ξεκίνησαν χθες την διάθεση των πρώτων συσκευών και λένε οτι το λειτουργικό θα γίνει διαθέσιμο για εγκατάσταση σε κάθε Android...
Άντε να δούμε τι θα κάνουν οι Φιλανδοί. Πάντως μ' άρεσε η πορεία τους μέχρι τώρα... -
Μέχρι 28/02 είχα έκπτωση στο πάγιο μου, οπότε και έληγε το συμβόλαιο που είχα με την Vodafone, η οποία έκπτωση είχε ξεκινήσει τον Μάρτιο του 13. Στις 29/01 έκανα αίτηση να γίνει καρτοκινητό, μιας και κατά πάσα πιθανότητα Αύγουστο/Σεπτέμβρη αναχωρώ από τα πάτρια εδάφη.
01/03 έγινε η μετατροπή σε καρτοκινητό. Έχω την εντύπωση ότι αντί να βγεί ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός, βγάλανε νέο(!), ο οποίος φυσικά δεν έχει την έκπτωση του 55% οπότε βγαίνει ένα 70αριΚαι ερωτώ, αυτό εγώ το πληρώνω; Το πάγιο δεν το προπληρώνουμε για τον μήνα που έρχεται; Γιατί λέει περίοδος παροχής υπηρεσιών τον Φλεβάρη, και από κάτω λέει για πάγιο τον Μάρτιο; Πάντα με μπέρδευε αυτό
-
Ετσι κάνουν τα @@...
-
Μήπως είναι και το νερό και η αποχέτευση μέσα?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
- μισή δόση από το Xαράτσι.
Οκ, got it.ΤHanks.
-
Γι'αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε για την ληστεία των συμβολαίων και για το πόσο συμφέρουν τα καρτοκινητά...
Βλέπω κάτι τέτοιες τιμές και με πιάνει νευρικό γέλιο!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
800€ και βάλε το χρόνο... Για ιδιωτική χρήση...
-
Αναφέρω ότι είχα 55% έκπτωση, 30 ευρώ έδινα. 1500 για voda+σταθερά, 1500sms voda, 300 λεπτά σε cosmote/wind, 150 sms, 1.5 GB internet. Mε CU, Θες 3 πακέτα των 7 ευρώ, και αλλά 10 ευρώ για το net, για να φτάσεις στα ίδια. Δηλαδή τα ίδια λεφτά.
-
Εσύ με την έκπτωση καλά έκανες. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε απλά να καταλάβουμε, πόσο ηλίθιες είναι οι εταιρείες...
-
Όσο υπάρχουν άτομα που ΔΕΝ τους πατάνε τον κάλο όταν γίνεται η ανανέωση συμβολαίου, θα χρεώνουν όσα τους λείπουν. ΠΑΝΤΑ φορητότητα και ξαφνικά το 15% έκπτωση , γίνεται 50% (καταλαβαίνετε για τι περιθώριο κέρδους μιλάμε έτσι...) . Για συσκευές δεν το συζητώ καν, με τις τιμές που χρεώνουν. Φαντάζομαι μόνο στα εταιρικά συμβόλαια φεύγουν οι συσκευές...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Αναφέρω ότι είχα 55% έκπτωση, 30 ευρώ έδινα. 1500 για voda+σταθερά, 1500sms voda, 300 λεπτά σε cosmote/wind, 150 sms, 1.5 GB internet. Mε CU, Θες 3 πακέτα των 7 ευρώ, και αλλά 10 ευρώ για το net, για να φτάσεις στα ίδια. Δηλαδή τα ίδια λεφτά.Στο CU ίσως, στο F2G όχι. Με 5€ παίρνεις 1GB. Και με κάθε πακέτο 200 λεπτών προς όλους παίρνεις 200 λεπτά προς Wind/Q με κόστος 5€.
Αν έχεις και 300 λεπτά προς όλους με κάθε ανανέωση 10€ όπως εγώ, τότε το ίδιο πράγμα το έχεις με λιγότερα από 20€ και χωρίς το άγχος των περίεργων χρεώσεων σαν αυτή που σου ήρθε.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναφέρω ότι είχα 55% έκπτωση, 30 ευρώ έδινα. 1500 για voda+σταθερά, 1500sms voda, 300 λεπτά σε cosmote/wind, 150 sms, 1.5 GB internet. Mε CU, Θες 3 πακέτα των 7 ευρώ, και αλλά 10 ευρώ για το net, για να φτάσεις στα ίδια. Δηλαδή τα ίδια λεφτά.σε ενα CU, βαζοντας 3 δεκαρες καρτα έχω:
Data: 3GB+ (απλα επειδη ανανεωσα)
Ομιλία προς ολη την Voda: 1200 λεπτα
Ομιλία προς όλους: 1200 λεπτα- Η πρώτη κλήση πάντα πέφτει τρίλεπτη
** στα data εβαλα + γιατί αμα πέρνεις data και απο φίλους σου επειδή ανανέωσαν μπορείς να μαζέψεις μέχρι και ενα 500αρικο
*** Σε κάθε περίπτωση αν ανανεώσεις πριν την λήξη των πακέτων, τα δεδομένα/ομιλια/SMS ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στον επομενο μήνα
(τα παραπάνω υπολογιστικαν με πακετα που ισχύουν σήμερα)
Για μένα λοιπόν ακόμα και που πληρώνες 30 ευρώ, πάλι ειναι χειρότερα απο ένα CU, παραμένεις δεμένος επίσης σε συμβόλαιο... και βρέξει χιονίσει το 30αρι θα το δώσεις ακομα και αν δεν κάνεις κλήσεις, ενώ καποιος με ενα CU, απλα μπορεί να μην βάλει πακέτο και να του βγει φτηνότερα.
- Η πρώτη κλήση πάντα πέφτει τρίλεπτη
-
btw, η Q καταργησε την χρεωση ανα λεπτο, και την εκανε ανα δευτερολεπτο.
καλα τα συμβολαια ειναι εντελως κλοπη, πλην των εταιρικων (που στο πληρωνει αλλος) και καποιων που κανουν παρα πολυ μεγαλη χρηση.για επιδοτησεις δεν το συζητω, ειναι αστειες και οι τιμες που πουλανε τις συσκευες ειναι 20-50% πανω απο τα σκρουτζομαγαζα.
-
Προσωπικά δεν μιλάω ούτε 200' στο κινητό. Είτε μου δώσουν 400 είτε 800 είτε 2000 το ίδιο θα μιλήσω.
To καλό στην Q είναι επίσης ότι δίνει 400ΜΒ με 2€.
-
Όμως όλος μου ο κοινωνικός περίγυρος έχει vodafone και κανείς Wind, (επομένως αν δεν έχω το πακέτο με τα 10€ , το οποίο υποψιάζομαι ότι δεν κυκλοφορεί πλέον για να το λες έτσι) βγαίνει παραπάνω.
Anyway, προσωπικά μεγαλύτερο άγχος είχα να μου έχουν τελειώσει οι μονάδες στο καρτοτηλέφωνο , παρά για τις ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις (που εν προκειμένω μου χρέωσαν νέο μήνα, ενώ δεν υπάρχει συμβόλαιο). Μιας και όταν το είχα κάρτα , δεν υπήρχαν όλα αυτά τα πακέτα που υπάρχουν σήμερα, και όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το χρειάστηκα το τηλέφωνο, είχα αρνητικό υπόλοιπο
Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση ότι είναι καλύτερα τα συμβόλαια. Ωστόσο η παραπάνω κακή εμπειρία που είχα, (πες το φοβία, για μελλοντική παρόμοια κατάσταση) με οδήγησε στο συμβόλαιο . Είχα και το Milestone όταν είχε πρωτοβγεί και σοβαρά MB τότε έπαιζαν μόνο σε συμβόλαια. Όμως από τότε άλλαξαν πολλά.
-
Ανανέωση πια κανείς online, είτε μέσω κάρτας είτε με web banking, η Πειραιώς που είμαι εγώ το προσφέρει.
Δεν παίζει να συμφέρουν τα συμβόλαια σε καμία περίπτωση σήμερα. Έχεις και τα applications για να τσεκάρεις όποτε θέλεις το υπόλοιπο και τα πακέτα...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση ότι είναι καλύτερα τα συμβόλαια. Ωστόσο η παραπάνω κακή εμπειρία που είχα, (πες το φοβία, για μελλοντική παρόμοια κατάσταση) με οδήγησε στο συμβόλαιο . Είχα και το Milestone όταν είχε πρωτοβγεί και σοβαρά MB τότε έπαιζαν μόνο σε συμβόλαια. Όμως από τότε άλλαξαν πολλά.
Εκείνη την περίοδο για όποιον είχε προλάβει το F2G χάριζε 1.5GB το μήνα.
-
Το 2009;;;;
-
Ναι. Αρκεί να είχες προλάβει την αρχική προσφορά που κράτησε καμιά 10αρια μέρες.
Επίσης έδινε και 1500 λεπτά προς όλη τη Wind αλλά αυτό δεν μας νοιάζει. -
Με 10€ μηνιαία κάρτα έχω
500' what's up
1200 προς όλους
100sms προς όλους
1,2gb- κάποιο μπόνους, συνήθως SMS η mb...
Και μου μένουν και 2,5€ στην κάρτα
Και mb περνάνε και στον επόμενο μήνα, οχι σαν τη ληστεία του συμβολαίου
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]