-
Λευκό έχω και κολλητός έχει το γκρί LTE. Μια χαρά είναι τα καπάκια τους και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή ή θήκη. Βέβαια στου φίλου έχει ξεφτυλιστεί το ψευτομέταλλο γύρω γύρω αλλά εμένα καλά κραττεί.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λευκό έχω και κολλητός έχει το γκρί LTE. Μια χαρά είναι τα καπάκια τους και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή ή θήκη. Βέβαια στου φίλου έχει ξεφτυλιστεί το ψευτομέταλλο γύρω γύρω αλλά εμένα καλά κραττεί.Κι εγώ όπως φαντάζεσαι δεν το έβγαλα από το μυαλό μου!
Υπάρχει θέμα, οπότε η λύση είναι ή θήκη, ή αλλαγή το καπάκι όταν γίνει πολύ χάλια. -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να φύγουν οι μικρές γρατζουνιές που κάνει το γυαλιστερό πίσω κάλυμμα του κινητου?ενας φιλος μου ετριψε τα πλαστικα του κινητου με αυτο φυγανε οι χοντρες γρατζουνιες! 2 μηνες περασανε και το πλαστικο δεν εχει παθει κατι. μη σε παρω στο λαιμο κιολας αλλα μπορει να διαβρωθει το πλαστικο.
-
Ποιος έχει Lumia? Πόσο μάλλον με amoled...
http://www.windowsphone.com/el-gr/store ... 3537201b84 -
Βοηθεια παρακαλω!!!!!!
Ξερει καποιος αν μπορω νασ τυπωσω SMS απο κινητο sony Xperia X8 ετσι ωστε να φαινονται τα στοιχεια για να χρησιμοποιηθει σαν αποδεικτικο σε δικαστηριο? -
κάνε printscreen το μήνυμα
http://www.thefullsignal.com/sony-erics ... -xperia-x8
μα να μην έχει από default printscreen το android
-
Στα Sony πατάς παρατεταμένα το κουμπί του τερματισμού και βγαίνει επιλογή printscreen.
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!!!!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα Sony πατάς παρατεταμένα το κουμπί του τερματισμού και βγαίνει επιλογή printscreen.Σήμερα το είδα στο Χperia L. Λογικά και στο Sola υπάρχει!
Στο S4 mini μαζί με το ανύπαρκτο led απουσιάζει και το printscreen.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Αν εννοείτε screenshot σαφώς και δεν απουσιάζει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στα Sony πατάς παρατεταμένα το κουμπί του τερματισμού και βγαίνει επιλογή printscreen.
Σήμερα το είδα στο Χperia L. Λογικά και στο Sola υπάρχει!
Στο S4 mini μαζί με το ανύπαρκτο led απουσιάζει και το printscreen.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Στο neo v γινεται όπως λεει ο rz. Στο sole πατάς power button και volume down
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα το είδα στο Χperia L. Λογικά και στο Sola υπάρχει!
Υπάρχει το screenshot cosneo, πατημένο ταυτόγχρονα το κουμπί ξεκλειδώματος και το κουμπί που είναι κάτω από την οθόνη!
-
Xαρτες κάλυψης για τα 3 δίκτυα
http://opensignal.com/networks/ε%C ... F%88%CE%B7 -
Έληξε το συμβόλαιο cote και τώρα που κοιτάω τα προγράμματα και οι δύο εταιρείες (cote/voda) έχουν τα ίδια
Και βλέπω ότι κατάργησαν τις 12μηνες συμβάσεις -
Με την κατάλληλη πίεση (αίτημα φορητότητας ), μια χαρά σου κάνουν 12μηνη σύμβαση.
-
Έκανα αίτημα φορητότητας σε vodafone, μου ήρθε το συμβόλαιο και είχε και μία κάρτα με άσχετο νούμερο πέρα απ'το δικό μου
btw η cote δεν μ'έχει πάρει ακόμα αλλά δε με νοιάζει δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. -
με πήραν την επόμενη μέρα και μου έκαναν δελεαστικότατη πρόταση οπότε παρέμεινα. Αλλά τι μλκια να μη μπορείς να ελέγξεις το χρόνο ομιλίας επειδή το πακέτο είναι σε αλλαγή και θα φανεί από τον επόμενο λογαριασμό
-
Test
Lumia 820
-
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]