-
Πάντως προφέσσορα πήρες το 6310i αν καταλαβα καλά απο τον μπλε φωτισμό της οθόνης.. Ευτυχώς γιατι αν έπαιρνες το απλό δε θα μπορούσες να συνδεθείς με bluetooth ακουστικό.. Θυμαμαι εκείνη την εποχή που στο απλό 6310 το bluetooth ήταν ξεκλείδωτο μόνο για data (ουσιαστικά για συχρονισμο ημερολογιου επαφων κλπ ) και ότι το audio ήταν κλειδωμενο
Ευτυχώς στο 6310i το διορθώσανε
-
Γινεται να ενεργοποιηθει αριθμος απο πακετακι (καρτοκινητη) που αναγραφει περασμενη ημ. ληξης ;
Παλιοτερα μου ειχε δουλεψει σε CU, οποιος ξερει ας πει .. -
Γιατί δεν δοκιμάζεις;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Πάντως προφέσσορα πήρες το 6310i αν καταλαβα καλά απο τον μπλε φωτισμό της οθόνης.. Ευτυχώς γιατι αν έπαιρνες το απλό δε θα μπορούσες να συνδεθείς με bluetooth ακουστικό.. Θυμαμαι εκείνη την εποχή που στο απλό 6310 το bluetooth ήταν ξεκλείδωτο μόνο για data (ουσιαστικά για συχρονισμο ημερολογιου επαφων κλπ ) και ότι το audio ήταν κλειδωμενοΕυτυχώς στο 6310i το διορθώσανε
Επειδή το παρακολουθώ το θέμα γενικά το ειχα στο νου μου. Τώρα όντως δουλευουν και τα δύο άψογα (φυσικά μαζί με τα ελληνικά μπήκε και η τελευταία τελευταία έκδοση λογισμικού,η v7). Έκανα συγχρονισμό με Pc Suite το Outlook και όλα λειτούργησαν τέλεια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι παίρνει 500 επαφές μόνο και είχα αρκετές παραπάνω οπότε έσβησα κάποιες για να στριμωχτούν (πρώην (θεος σχωρεσ' τες), ονόματα που δεν μου λένε τίποτα, διπλοεγγραφές κλπ ) και είναι οκ.
Το τηλ δικαιολογημένα εχει περάσει στο τοπ 3+- της κινητής. Εχει ότι χρειάζεσαι για σοβαρή δουλειά. Είναι σύμμαχος στην καθημερινότητα και όχι αντίπαλος όπως είναι συνήθως τα σύγχρονα. Αν είχε και μια κάμερα έστω και 1.3 ΜΡ για μια ανάγκη θα ήταν πραγματικά τοπ οφ δε τοπ. Ακόμη και έτσι όμως είναι πράγματικά καταπληκτικό. Όλα πάνε σφαίρα, όλα είναι δομημένα πολύ καλά. Καλά και από διάρκεια φαίνεται ήρωας. Θα επανέλθω όμως για αυτό το θέμα λεπτομερώς.
Αυτό που μου έχει κάνει όμως πιο πολύ εντύπωση από όλα είναι το ακουστικό. Είχα πολλά χρόνια να ακούσω τόσο 'φυσικά' το συνομιλητή μου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μεγέθους ακουστικού που εδώ είχε πολύ χώρο να απλωθεί, αλλά τον ακούω λες και είναι δίπλα μου και όχι μέσα από καλώδια και κύματα. Σε όλα τα σύγχρονα υπάρχει μια 'computerized' χροιά στη φωνή της άλλης μεριάς. Εδώ είναι πολύ φυσική. Πραγματικά εντυπωσιακό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί δεν δοκιμάζεις;Και μια εντος οριου δοκιμασα αλλα δεν κανει κουκου λογω προσφατου νομου.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το τηλ δικαιολογημένα εχει περάσει στο τοπ 3+- της κινητής. Εχει ότι χρειάζεσαι για σοβαρή δουλειά. Είναι σύμμαχος στην καθημερινότητα και όχι αντίπαλος όπως είναι συνήθως τα σύγχρονα. Αν είχε και μια κάμερα έστω και 1.3 ΜΡ για μια ανάγκη θα ήταν πραγματικά τοπ οφ δε τοπ. Ακόμη και έτσι όμως είναι πράγματικά καταπληκτικό. Όλα πάνε σφαίρα, όλα είναι δομημένα πολύ καλά. Καλά και από διάρκεια φαίνεται ήρωας. Θα επανέλθω όμως για αυτό το θέμα λεπτομερώς.
Αυτό που μου έχει κάνει όμως πιο πολύ εντύπωση από όλα είναι το ακουστικό. Είχα πολλά χρόνια να ακούσω τόσο 'φυσικά' το συνομιλητή μου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μεγέθους ακουστικού που εδώ είχε πολύ χώρο να απλωθεί, αλλά τον ακούω λες και είναι δίπλα μου και όχι μέσα από καλώδια και κύματα. Σε όλα τα σύγχρονα υπάρχει μια 'computerized' χροιά στη φωνή της άλλης μεριάς. Εδώ είναι πολύ φυσική. Πραγματικά εντυπωσιακό.
Με γειες το 6310i. Overall συμφωνω ακομα και για το ακουστικο. Προσωπικα παντως θεωρω καλυτερο το 6210, το οποιο χρησιμοποιω ακομα
-
Κύριοι καλημέρα!
Έχουμε υπόψιν κανένα φθηνό σκληροτράχηλο κινητό;
Ξέρετε εκείνα που έχουν μεγαλύτερες αντοχές σε σκόνες, υγρασίες, πεσίματα.Σας ευχαριστώ!
-
Aν δεν θες να πας σε μεταχειρισμένο όπου θα βρεις αρκετά προηγούμενης γενιάς, τα σύγχρονα δεν είναι πανάκριβα αλλά δεν είναι και τζάμπα:
Και τα δύο τα έχω δει από κοντά και είναι και πολύ διακριτικά. Ειδικά το Νοκια δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ανθεκτικό. Μόνο αν παρατηρήσεις τη μεμβράνη στα πλήκτρα. Το Νοκια υπερτερεί λίγο στην κάμερα (2 αντί 1.3) και στην οθόνη, αλλά το Samsung δείχνει λίγο πιο μιλιτερ, αν ενδιαφέρεσαι για τέτοιο στυλ.
-
Professeur έχεις moleskine?
Ωραίος! -
*ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ!
Τώρα μόνο με το WIND F2G μπορείς να μιλάς και να γράφεις όσο θέλεις προς F2G, να σερφάρεις όσο θέλεις από το κινητό σου, χωρίς να πληρώσεις μία! Χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ούτε μία ανανέωση!
Από σήμερα και για όλο το 2010, μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε εντελώς δωρεάν και απεριόριστα προς F2G, αλλά και να σερφάρετε εντελώς δωρεάν και απεριόριστα από το κινητό σας σε όλα τα αγαπημένα σας sites χωρίς καμία απολύτως προϋπόθεση.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μία δωρεάν κλήση στο 1245 ή η αποστολή ενός δωρεάν κενού SMS στο 1245 μέχρι τις 30/4/10.
Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.
Η ενημέρωση για το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας, και SMS προς F2G από την προσφορά πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1245 η με αποστολή δωρεάν SMS με την εντολή ΥΠ στο 1245.
Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο.*
**
Φαίνεται ενδιαφέρουσα προσφορά.
Έχουν βγάλει και οι άλλες 2 κάτι αντίστοιχο;** -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχουν βγάλει και οι άλλες 2 κάτι αντίστοιχο;
Οχι (θα το κανουν ομως).
Πολυ καλη κινηση, once more.
-
Όντως φαίνεται πολύ καλή προσφορά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι άλλες εταιρίες δε θα βγάλουν κάτι αντίστοιχο γιατί κατέχουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς σε σχέση με τη wind. Μακάρι πάντως να βγάλουν κάποια προσφορά σύντομα.
Αυτό που έχω παρατηρήσει με το 6310i είναι ότι αν μιλήσω λίγη ώρα χωρίς bluetooth, με επηρεάζει στο κεφάλι, νιώθω κάποιους πονοκεφάλους.. Αυτό δε συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ το bluetooth. Η ακτινοβολία του 6310i είναι 0.82 W/kg. (Τις ακτινοβολίες μπορέιτε να τις δείτε στο sar.nokia.com ή εναλλάκτικα στα manual της συσκευής σας) ΤΟ θέμα είναι ότι με κινητά με θεωρητικά υψηλότερο δείκτη sar δεν έχω νιώσει αυτούς τους πονοκεφάλους. Φυσικά πλέον όταν το χρησιμοποιώ το κινητό πάντα χρησιμοποιώ και το Bluetooth. Προφεσσορα (ή αλλος χρηστης του του 6310i) έχεις αντιληφθεί κάτι τέτοιο ;
-
Εγώ έχω 'παρατηρήσει' όταν χρησιμοποιώ ένα καινούργιο/διαφορετικό κινητό, για κάποιο διάστημα 2-3 ημερών νιώθω το κεφάλι μου κάπως περίεργα. Δηλαδή ελαφρύ πονοκέφαλο κλπ.
Ίσως να θέλει στρώσιμο ο εγκέφαλος, σαν τα τακάκια. -
Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.
Έβαλα την προσφορά.
Όλα ΟΚ.
Τσάμπα internet στο κινητό & στο laptop! -
Ερωτηση. Αυτο παιζει http://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCKED-MOTORO ... 439d807e6b
κανονικα εδω; (γιατι στην Αμερικη υπαρχει ως Droid και στην ευρωπη ως milestone, και το Droid ΔΕΝ παιζει εδω...) Ετσι αντιλαμβανομαι εγω παντωςΑν το παρω ειναι προτιμοτερο να το στειλω σε συγγενη στην Αμερικη πρωτα και μετα να μου το στειλει εκεινος; (για να γλιτωσω καποιο πιθανο τελωνειο )
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Με γειες το 6310i. Overall συμφωνω ακομα και για το ακουστικο. Προσωπικα παντως θεωρω καλυτερο το 6210, το οποιο χρησιμοποιω ακομα
Πριν πάω στα symbian της Nokia (6600 κλπ) είχα και 6110, 6210 και 6310i και θεωρώ το 6310 το καλύτερο από όλα
-
Έβαλα την προσφορά.
Όλα ΟΚ.
Τσάμπα internet στο κινητό & στο laptop!Το έβαλα και γω και επιβεβαιώθηκε η ενεργοποίηση, αλλά είχα wind καρτοκινητη αντι για f2gο. Tώρα τι παίζει τελικά;
Έχω δωρεάν σε f2go ή σε όλα τα wind; -
Ιδέα δεν έχω.
Πως μπήκε η προσφορά αφού είναι για F2G;
-
Μόνο F2G, πάνε στο myphone.
-
Ε τι στον φέο, αφού μου έστειλε και μνμ επιβεβαίωσης.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]