-
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
-
In Skype we trust
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Full PureView όπως το 808, βελτιωμένο με OIS και άλλα καλούδια.Η κάμερα του είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα κινητά, αλλά ελπίζω να μην έχετε αυταπάτες ότι αυτό είναι όντως 41ΜΡ!
viber--> GTP
AFAIK, ο ΧΛ όντως για τον Π το χρειάζεται...
Ερώτηση:
Πρόκειται να πάρω ένα τέτοιο φτηνό κινητάκι (μάλλον dual sim κιόλας) για να βάλω το ελληνικό νούμερο μου, γιατί στο υπάρχον τα έχει φτύσει μάλλον ο πομποδέκτης και χάνει συνέχεια το σήμα άνευ λόγου.
Πιθανότατα κανένα Nokia ή Samsung (ή Huawei, ZTE).Αν το αγοράσω από Αγγλία, θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για επαφές και μηνύματα; Υποψιάζομαι πως όχι, γιατί δεν είναι όπως τα android που έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη, και μάλλον θα έχει εγκατεστημένες κάποιες τοπικές γλώσσες μόνο. Και καθώς αυτά τα κινητά δεν έχουν usb, δεν υπάρχει γρήγορος/φτηνός τρόπος να φλασάρεις rom με ελληνική υποστήριξη, σωστά;
Αν ισχύουν αυτές οι υποθέσεις, μάλλον είναι προτιμότερο να αγοράσω ένα τέτοιο από εδώ (Ελλάδα)...
-
Πάρτο από Ελλάδα. Ότι κινητό πήρα από Αγγλία δεν είχε καν Ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν μιλάμε φυσικά για ελληνικό μενού.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Full PureView όπως το 808, βελτιωμένο με OIS και άλλα καλούδια.
Η κάμερα του είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα κινητά, αλλά ελπίζω να μην έχετε αυταπάτες ότι αυτό είναι όντως 41ΜΡ!
Κι όμως... Αν και χρησιμοποιεί τα 38-35 για φωτό...
Και είναι ασύγκριτη σε σχέση με τα άλλα κινητά και καλύτερη από κάποιες compact Βέβαια με τα δεδομένα του 808 γιατί αυτό δεν ξέρουμε τι ψάρια θα πιάσει σε καθημερινή χρήση αν και έχουν βγει κάποια δείγματα...http://cdn.conversations.nokia.com.s3.a ... /bokeh.jpg
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η κάμερα του είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα κινητά, αλλά ελπίζω να μην έχετε αυταπάτες ότι αυτό είναι όντως 41ΜΡ! :lol
Κι όμως 41ΜΡ είναι, απλά οι φωτογραφίες βγαίνουν ως 38ΜΡ εξαιτίας των αναλύσεων 4:3 και 16:9.
-
sony ericsson xperia ray, μια εβδομαδα στην κατοχη μου. το κινιτο ειναι
δεν εχω ξαναδουλεψει smartphone, οποτε ισως να μην ειναι αντικειμενικη η γνωμη μου. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
sony ericsson xperia ray, μια εβδομαδα στην κατοχη μου. το κινιτο ειναι
δεν εχω ξαναδουλεψει smartphone, οποτε ισως να μην ειναι αντικειμενικη η γνωμη μου.πωπω.... εχεις εξαιρετικά χαμηλα στανταρ αμα είσαι για το προπολεμικο Xperia Ray!!!
Λογικά αμα δεις κανα Samsung S3, παιζει και να λιποθυμησεις απο το σοκ
-
Μια χαρά είναι το Ray γι' αυτό που είναι. Μελανό του σημείο η κάμερα (για όποιον ασχολείται, εμένα δε με απασχολεί), η μικρή οθόνη (είναι κάποιες στιγμές που θα ήθελα μια 5άρα φερ' ειπείν) και ο απλά επαρκής επεξεργαστής του (που ακροβατεί στο να γίνει ανεπαρκής με τις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις των εφαρμογών).
-
+1 για τον επεξεργαστη. μου ειπανε να μην το φορτωσω με πολλες αχρηστες εφαρμογες. μονο για την καμερα
το πηρα γιατι ηταν σε καλη τιμη και σε με καλυπτανε τα κινητα των 150-60 ευρω. ουτε σερφαρω απο το κινητο,
ουτε email κοιταω. -
Πήρε η μητέρα μου ένα LG L3 II (με android 4.1 αν θυμάμαι καλα) και όταν παω να το συνδέσω με το wifi του σπιτιού και ενώ περνάω σωστά το password, μου λέει πρόβλημα ταυτοποίησης.
Τι φταίει και τι μπορω να κάνω;Ευχαριστώ
-
Βγάλε το ρούτερ από την μπρίζα και ξαναβάλτο για να κάνει ένα ρισετ. Επανεκκίνησε και το κινητό. Αν δεν έχει κάτι πιο σοβαρό, κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει.
-
Αν δεν σου δουλέψει με την αποπάνω λύση, δοκίμασε και να μπεις από υπολογιστή στο μενού του ρούτερ και να δεις σε ποιο κανάλι εκπέμπει ασύρματα. Μπόλικα ρουτερ εκπέμπουν και πάνω από το κανάλι 11, ενώ τα πιο πολλά κινητά συνδέονται μόνο από 1 εως 11. Οπότε το ρυθμιζεις αντίστοιχα.
Επίσης δες μήπως υπάρχει κλείδωμα για σύνδεση με συγκεκριμένες mac addresses για ασφάλεια. Οπότε η το βγάζεις εντελώς η του προσθέτεις κι αυτή του κινητού τηλεφώνου.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
θελω να κανω δωρο το Sony Xperia P. ο γερμανος το δινει 349,90. το birdphone.gr το δινει 187.99.
γιατι εχει τοση διαφορα η τιμη? -
Γιατί ο Γερμανός βαράει στο κεφάλι.
-
Xperia P στα 350....αμαρτια! Που λέει και η διαφήμιση της wind!!
Παίρνεις από κάποιο σκρουτζομαγαζο, αφού πρώτα επιβεβαιώσεις (απλά με το μαγαζί τηλεφωνικά ή αν θες ζητάς και ΙΜΕΙ και επιβεβαιώνεις με την αντιπροσωπεια) ότι είναι ευρωπαϊκό, ώστε να έχεις 2 χρόνια εγγύηση εδώ.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Έχετε να προτείνετε καμιά συσκευή στα 250€ περίπου; Δεν με ενδιαφέρουν κάμερα-παιχνίδια, κυρίως αυτονομία ζητάω και να έχει τα social apps
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η κάμερα του είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα κινητά, αλλά ελπίζω να μην έχετε αυταπάτες ότι αυτό είναι όντως 41ΜΡ! :lol
Κι όμως 41ΜΡ είναι, απλά οι φωτογραφίες βγαίνουν ως 38ΜΡ εξαιτίας των αναλύσεων 4:3 και 16:9.
ΛΟΛ έλεος ρε παιδιά...
-
μέχρι κι εγώ που είμαι άσχετος με τη φωτογραφία ξέρω ότι το νόημα του pureview δεν είναι να βγάλει κανείς 40MP φωτογραφία, αλλά χάρη στο καλύτερο αισθητήρα να διορθωθούν οι ατέλειες και να ανέβει η ποιότητα σε μία κανονικού μεγέθους φωτογραφία που είναι και το ζητούμενο
δεν είναι ο σκοπός να βγάλεις γιγαντοαφίσα που πρακτικά δε θα μπορείς να προβάλλεις πουθενά και δε θα είναι χρηστική σαν μέγεθος
-
Μέχρι και εγώ που είμαι άσχετος, είδα την παρουσίαση που είχε θέμα το 'Zoom Reinvented'...Χμμμ...Ύποπτο...γιατί όμως άραγε?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]