-
αναλυτικο δε ζητησες ?
-
Θα έρθει.
Προς το παρόν μου ήρθε σε μήνυμα το ποσό. -
δες τι παιχτηκε εκει
(πλακα πλακα ειχε τυχει σε φιλο μου κατι αντιστοιχο αλλα με μικροτερο ποσο , αλλα ποτε δε ρωτησα πώς εβγαλε ακρη, ειχα μεινει στο οτι περιμενε την αναλυτικη.. )
-
Προφανώς θα το κοιτάξω και εκεί αν και δύσκολα να έχει γίνει λάθος.
Εμπιστεύομαι τα μηχανήματα. -
ζήτα οπωσδήποτε αναλυτικό ...
εμένα η βόνταφ εκεί που έκανα λογαριασμούς στα 35-40 ευρά ξαφνικά μου πέταγε κάτι 130αρια 140αρια... πληρώνω ένα μήνα λέω θα μίλησα, πληρώνω 2τερό... (καλός μλκ ) και τον τρίτο το τσεκάρω αναλυτικά... και εκεί που είχα 25 ώρες τσάμπα προς βόνταφον με χρέωνε από τις 17 και μετά ...
τηλέφωνο ευγενικά γαμ@#$# και τελικά κάναν είχαν παραπονεθεί και άλλοι ... καναν αναβάθμιση το σύστημα και γαμηθηκε ο ζους...
μου επιστρέφαν σταδιακά 160 ευρά στο λογαριασμό μου...
α και μια άλλη πουστιά που κάναν... σου λέει , όταν φτάσει στον 80% του χρόνου σου στέλνει μνμ... το κάνει τον 1το μήνα , το κάνει τον δεύτερο και στον τρίτο που είχα χαλαρώσει δεν στέλνει... τσουπ το 50αρικό...
κάναν λέει πάλι αναβάθμιση στο σύστημα
-
πολλοί φάγαμε ψ@λιά βλέπω αυτό το μήνα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λήγει η σύνδεση και δε ξέρω τι να κάνω. έκπτωση αντί επιδότησης που το ποσό είναι γτπ ή καινούρια συσκευή ; επιδοτούν χάλια για iphone μάλιστα είμαι σε cosmote 40 τώρα και θέλω να πάω σε 45 είτε ίδια εταιρεία είτε vodafoneΑν πας σε Vodafone εχεις να επιλεξεις μεταξυ εκπτωσης που αντιστοιχει σε 4μιση παγια ή επιδότηση. (Συμφερει μαλλον να επιλεξεις το πρωτο)
Απο εκει και περα αν ενταχθεις σε καποιο οικογενειακο προγραμμα (μαζι με γονεις, αδερφια, φιλοι, γκομενα κτλ) και μεταφερετε 3-4 νουμερα στη Voda (η οποιαδηποτε αλλη εταιρια) εχεις καποια εκπτωση
Στην cosmote πχ σου δινουν εκπτωση 10% αν μεταφερεις 4 νουμερα σε ενα συμβολαιο και επιπλεον εκπτωση 25% αν το συμβολαιο γινει σε συνταξιουχο ανω των 65 ετων (Σημερα ρωτησα σχετικα)
Φυσικα μπορεις να κανεις αιτηση φορητοτητας στη voda και να περιμενεις follow up απο την Cosmote για αντιπροταση.
-
πλέον πρέπει να πας από κατάστημα για να κάνεις αίτηση φορ/τας...
και αν πας βάζει υπογραφεί και πάει η απειλή...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εμένα η βόνταφ εκεί που έκανα λογαριασμούς στα 35-40 ευρά ξαφνικά μου πέταγε κάτι 130αρια 140αρια... πληρώνω ένα μήνα λέω θα μίλησα, πληρώνω 2τερό... (καλός μλκ ) και τον τρίτο το τσεκάρω αναλυτικά... και εκεί που είχα 25 ώρες τσάμπα προς βόνταφον με χρέωνε από τις 17 και μετά ...
Λες να έχω πάθει κανένα τέτοιο;
Να πω την αλήθεια μου φαίνονται πάρα πολλές οι 42 ώρες που μου λένε πως μίλησα.
Πάντως αναλυτικό θα ζητήσω σίγουρα. -
πλέον πρέπει να πας από κατάστημα για να κάνεις αίτηση φορ/τας...και αν πας βάζει υπογραφεί και πάει η απειλή...
Δεν ισχυει. Χθες εκανα αιτηση φορητοτητας απο Voda σε Cosmote και σημερα πρωι πρωι πηραν τηλεφωνο απο vodafone.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
πλέον πρέπει να πας από κατάστημα για να κάνεις αίτηση φορ/τας...
και αν πας βάζει υπογραφεί και πάει η απειλή...
Δεν ισχυει. Χθες εκανα αιτηση φορητοτητας απο Voda σε Cosmote και σημερα πρωι πρωι πηραν τηλεφωνο απο vodafone.
και εγώ το έκανα εχθές (και με πήραν σήμερα ) αλλά μου είπαν οτι το έκαναν κατ' εξαίρεση και αυτό γιατί έχουμε τα υπόλοιπα οικογενειακά τηλέφωνα στην κοσμοτε...
από περιέργεια πόσα σου έδωσαν για να μείνεις?
-
τα συμβολαια ειναι κοροιδια, εκτος αν κανεις τεραστια χρηση ή αν παιζει καποιο εταιρικο πακετο. Ειδικα οταν οι επιδοτησεις ειναι αστειες.
το συμβολαιο το οποιο ειχα, με 50% εκπτωση, εβγαινε πιο ακριβο απο οτι καποιο συγκεκριμενο καρτοκινητο. Ζητησα φορητοτητα, αυξησαν την εκπτωση στο 70%(!!!) και παλι ηταν πιο ακριβο.
ακομη και ο υπαλληλος που με καλεσε για να με μεταπεισει, πειστηκε οτι οντως δεν με συμφερει το συμβολαιο.μη πετατε τα λεφτα σας ασκοπα, ψαξτε το.
-
και εγώ το έκανα εχθές (και με πήραν σήμερα ) αλλά μου είπαν οτι το έκαναν κατ' εξαίρεση και αυτό γιατί έχουμε τα υπόλοιπα οικογενειακά τηλέφωνα στην κοσμοτε...
'Και καλα' κατ'εξαιρεση δηλαδη...
από περιέργεια πόσα σου έδωσαν για να μείνεις?
Για 4 νουμερα:
18€ χωρις επιδοτηση συσκευης και 240' σε ολα τα δικτυα
ή
35€ με επιδοτηση 150€ ( )Μαλακιες δηλαδη γιατι:
Φιλοι, συγγενεις κτλ εχουν Cosmote, οποτε ουσιαστικα μιλαμε χωρις χρεωση.
Η Cosmote δινει εκπτωση 25% σε οποιο προγραμμα επιλεξεις (για παντα), αρκει το συμβολαιο να εκδιδεται σε συνταξιουχο ανω των 65 και επιδοτηση 200€
-
χτες επεσε στα χερια μου ενα alcatel 831d . Πραγματικα μ εντυπωσιασε τοσο πολυ που σκεφτομαι να το παρω ως δευτερο. Θυμιζει blackberry χωρις ολα τα προβληματα του μενου του blackberry. κυριολεκτικα δεν του λειπει κατι
-
Έχεις 1€; Έχεις απεριόριστο Internet στο κινητό σου, όποια ημέρα θέλεις!
Σέρφαρε στις αγαπημένες σου ιστοσελίδες, δες τα email σου, μοιράσου στιγμές με τους φίλους σου μένοντας ΟΛΗ ΜΕΡΑ σε επαφή μαζί τους κι όλα αυτά μόνο με 1€ !
Τώρα η Vodafone σου προσφέρει
Ξεκάθαρη χρέωση, μόνο 1€ την ημέρα και μόνο όταν γίνει χρήση του Internet
Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς κανένα πάγιο
Πρακτικά απεριόριστη χρήση με μόνο 1€Για σένα που είσαι πιο “free” τύπος, έχεις περιστασιακή σχέση με το Internet και δε θέλεις να ανησυχείς για δεσμεύσεις και χρεώσεις, το Internet ΟΛΗ ΜΕΡΑ σου παρέχει άμεση πρόσβαση στο Internet μόνο όταν τo χρειάζεσαι, χωρίς συμβόλαια και πάγια, γρήγορα κι εύκολα!
Συνδέσου όποτε και όταν θέλεις εσύ, μόνο με 1€ !
Πες για την εμπειρία της απεριόριστης ελευθερίας στο Internet χωρίς έννοιες και σε όλους τους φίλους σου! Θα λατρέψουν το Internet ΟΛΗ ΜΕΡΑ… και φυσικά εσένα!
Η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές Vodafone συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος που δεν έχουν ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα δεδομένων για να σερφάρουν στο Internet από το κινητό τους.
Η υπηρεσία διατίθεται με πολιτική ορθής χρήσης 10ΜΒ την ημέρα.
http://www.vodafone.gr/portal/client/cm ... nuId=11241
ποσο μαλακες ειναι;;;;;;
-
Το θέμα είναι, για πόσο μαλάκες ΜΑΣ περνάνε...
-
Kαι μετά καθόμαστε και συζητάμε για LTE. Κλέφτες και λωποδύτες.
-
το θέμα ειναι πως η Voda ειναι η μοναδικη που λεει 10, και εννοει 300-500mb προτου σου κανει throttling... Οι αλλες 2, κάνουν throttling στο +1kb απο αυτό που θεωρούν ορθή χρήση....
-
Μόλις τσέκαρα το site της Wind. Το αλλάξανε σε 1€/20MB (ογκοχρέωση...)
-
Εδω παντως η voda ειναι η μονη πλεον που δινει unlimited (10gb/μηνα πρακτικα) με σοβαρες ταχυτητες. Εκανα ενα διετες με 100λεπτα και απεριοριστα σμς προς μεσο ορο 18€
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]