-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Απλά για πάρα πολύ κόσμο windows = ms office = διασύνδεση με γραφείοΕκεί πρέπει να ποντάρει η ms
Πόσοι νομίζεις ότι ξέρουν για τις τσάμπα δυνατότητες επεξεργασίας αρχείων office που δίνει το Google drive
μαλλον το 80% που δηλώνει περισσότερο από ικανοποιημένος με την εταιρική χρήση ipad
Για τον περισσότερο κόσμο πάντως, διασύνδεση με το γραφείο = διαβάζω τα mail μου.
Ορισμένα στατιστικά:
Γιατί οι εταιρίες παίρνουν ipad : γιατί βρίσκουν περισσότερα και ευκολότερα productivity apps [όπου ευκολότερο=ευκολότερο από το αντίστοιχο σε desktop ]
Κατά σειρά, sales force automation, service desk, expenses, ERP, custom industry apps [medical, banking, student information] sales.
Από 'γενική χρήση' : mails, notes, news, browsing, calendars/alerts, document reading, σαν εξαιρετικό συμπληρωματικό στοιχείο ενός laptop.Γενικά δλδ διεργασίες που είτε είναι καθαρά data consuming είτε heavily UI related.
Παρεμπιπτόντως, παρ' ότι οι πρώτοι που παίρνουν pads είναι executive στελέχη, τελικά μεγαλύτερο ποσοστό χαμηλότερων βαθμίδων καταλήγει να έχει και να χρησιμοποιεί.
Και κλασσικά οι μεγαλύτεροι πολέμιοι είναι οι IT [με την κλασσική γκρίνια 'νομίζουν ότι όλα γίνονται' ]Γενικά υπάρχει μια σαφής εταιρική στροφή (και ασχέτως tablets αυτό) από το δουλειά γραφείου=τα κάνω όλα με ένα word, excel, powerpoint, στη χρήση 'εξειδικευμένων' εφαρμογών που δεν ανταλλάσσουν αρχεία σαν αποτέλεσμα.
Αυτό φυσικά απαιτεί να έχει νόημα η ανάπτυξη κάτι τέτοιου, πράγμα που στην ελλάδα π.χ. δύσκολα έχει. Αν κάτι είναι να το χρησιμοποιήσουν 10 εταιρείες, klein το κόστος δεν αποσβένεται. Βάλε και τη γενικότερη φάση 'σιγά μη μάθω' 'αφού έτσι καλά δουλεύει' [που ευτυχώς μόνο το δημόσιο έχει και όχι ο ιδωτικός ] -
εκανα αιτηση φορητοτητας για να φυγω απο την εταιρια κινητης.
με παιρνει ενας τηλ σημερα και μου προσφερε επιπλεον 20% εκπτωση στο ηδη μειωμενο παγιο που εχω κατα 50%. Συνολικη εκπτωση λοιπον 70%
αμεσως μετα ομως εκανε την μαλακια να μου πει οτι θα πληρωσω προστιμο*** αν φυγω νωριτερα. Χωρις μαλιστα να ειναι και σιγουρος. Ε, εκει τα ακουσε κανονικα, παρολο που ποτε δεν βριζω υπαλληλους.
για 2 νουμερα, με 50% εκπτωση, γλυτωνα 530€/χρονο, ενω αν επελεγα επιδοτηση συσκευης, μου εδιναν το πολυ 140€
*** δεν εχω παρει επιδοτηση συσκευης, την εκπτωση στο παγιο την προσφεραν οι ιδιοι.
-
Το android γαμιέται! ΤΕΛΟΣ!
-
Τσώπα τσώπα, μην κλαις
Τι έπαθες;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το android γαμιέται! ΤΕΛΟΣ!To Android πηδα Mac users. Τελος!
-
Στέλνω μήνυματα και κάποια απο αυτά (οχι στον ίδιο παραλήπτη) πάνε σαν '?????????'
Κάνω κλήση απο αναπάντητη και μου παίρνει άλλο αριθμό... -
-
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/27488923.jpgSolution for iPhone 4 Antenna Problem
-
Ρεμάλια.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Στέλνω μήνυματα και κάποια απο αυτά (οχι στον ίδιο παραλήπτη) πάνε σαν '?????????'
Κάνω κλήση απο αναπάντητη και μου παίρνει άλλο αριθμό...αυτο δεν ειναι θεμα του κινητου σου, αλλα συγκεκριμενα καποιων αλλων που δε διαβαζουν μικρα ελληνικα
για αυτο και εχουμε βαλει πολλοι προγραμματα που τα κανουν κεφαλαια κατα την αποστολη, για να τα διαβαζουν ολες οι συσκευες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κάνω κλήση απο αναπάντητη και μου παίρνει άλλο αριθμό...αυτο δεν ειναι θεμα του κινητου σου, αλλα συγκεκριμενα καποιων αλλων που δε διαβαζουν μικρα ελληνικα
για αυτο και εχουμε βαλει πολλοι προγραμματα που τα κανουν κεφαλαια κατα την αποστολη, για να τα διαβαζουν ολες οι συσκευες
Α) κεφάλαια τα στέλνει το κινητο μου (άσχετος ότι τα γράφω σε πεζά)
Β) μπορει στον ίδιο παραλήπτη δέκα φορές να παει οκ το μήνυμα και την εντέκατη να παει σαν ερωτηματικά. -
Handcent SMS.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Β) μπορει στον ίδιο παραλήπτη δέκα φορές να παει οκ το μήνυμα και την εντέκατη να παει σαν ερωτηματικά.ε τοτε εχεις σοβαροτατο προβλημα
-
Σοβαρότατο ως προς την συσκευή; Να την πάω πίσω για σέρβις;
Είναι το Samsung galaxy pocket.
Φοράει το android 2.3 -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Β) μπορει στον ίδιο παραλήπτη δέκα φορές να παει οκ το μήνυμα και την εντέκατη να παει σαν ερωτηματικά.-Θα εγκαταστήσεις ή το Handcent SMS ή το GO SMS Pro. Και τα δύο δωρεάν από το Play Store.
-Θα ενεργοποιήσεις και στα δύο την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων. Το κινητό σου ως έχει, το θεωρώ απίθανο να στέλνει έτσι τα μηνύματα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μηνύματα 160 χαρακτήρων, δεν έχουν απλώς κεφαλαία γράμματα... Έχουν μεικτά: δηλαδή το Α δεν είναι το ελληνικό, είναι το αγγλικό. Το Λ όμως, είναι το ελληνικό. Οπότε, είναι μια ειδική γραφή μόνον για SMS.
-Θα μπορείς να γράφεις με μικρά, και όταν στέλνεις το μήνυμα, θα το μετατρέπει το πρόγραμμα σε κεφαλαία.Δοκίμασε, κι αν έχεις πάλι πρόβλημα, το ξανασυζητάμε.
Δοκίμασε καλύτερα πρώτα το Handcent, είναι πιο απλό. -
Όμορφα! Ευχαριστω!
-
-
Ψάχνω μια κάρτα που να δίνει πολλά sms.
-
Προς που? Προς όλους? Και ποσά sms?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]