-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλά δεν είναι και τίποτα φοβερό το iphone. Μην τρελαθούμε. Σύμφωνοι έχει την καλύτερη οθόνη, έχει ποιότητα κατασκευής, είναι γρήγορο αλλά μέχρι εκεί. Αν ήταν τόσο μάγκες ας έβαζαν και flash, ας έφτιαχναν και μπαταρία να κρατάει 1-2 μέρες παραπάνω, ας έβαζαν και μια καλύτερη κάμερα και βιντεοκλήση και ας το πούλαγαν και ακριβότερα. Για μένα το iphone στη μορφή που έχει τώρα έπρεπε να πωλείται ως η low end συσκευή της σειράς και να υπήρχε και μια GTI με το κάτι παραπάνω.
low end με 650ευρά ?
Εννοείται με τουλάχιστον -100€ τιμή...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά δεν είναι και τίποτα φοβερό το iphone. Μην τρελαθούμε. Σύμφωνοι έχει την καλύτερη οθόνη, έχει ποιότητα κατασκευής, είναι γρήγορο αλλά μέχρι εκεί. Αν ήταν τόσο μάγκες ας έβαζαν και flash, ας έφτιαχναν και μπαταρία να κρατάει 1-2 μέρες παραπάνω, ας έβαζαν και μια καλύτερη κάμερα και βιντεοκλήση και ας το πούλαγαν και ακριβότερα. Για μένα το iphone στη μορφή που έχει τώρα έπρεπε να πωλείται ως η low end συσκευή της σειράς και να υπήρχε και μια GTI με το κάτι παραπάνω.
low end με 650ευρά ?
Εννοείται με τουλάχιστον -100€ τιμή...
έπρεπε να είχε την τιμη της αμερικής 450e...
μην κοιτάς που εμείς είμαστε λαρτζ και αγοράζουμε πανάκριβα... -
Εγώ 130€ έδωσα και τόσα θα ξαναδώσω όταν βγει το επόμενο (αν μου κάνει). Τα 700αρια για κινητό έχουν πεθάνει...
-
Εγώ 130€ έδωσα και τόσα θα ξαναδώσω όταν βγει το επόμενο (αν μου κάνει). Τα 700αρια για κινητό έχουν πεθάνει...εγώ το πήρα τσάμπα... και όσοι με ρωτάνε αυτό τους λέω...
αν έχετε επιδότηση, μέχρι 200ε αξίζει, πάνω από αυτά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλίες... -
η apple εστιαζει στα κερδη και οχι στο market share , ειναι μια στρατηγικη
πως λέγεται αυτή η στατηγική?
και ο κόσμος που αγοράζει γιατί το κάνει ??το γιατι τα αγοραζουν και αν αξιζουν ή οχι ειναι ασχετο. η στρατηγικη της apple την οδηγει σε τεραστια κερδη και αυτο ειναι που ζητουν επενδυτες - μετοχοι , αυτο το 15% που εχει στις ΗΠΑ ειναι μια χαρα ποσοστο. Βεβαια γνωριζουν οτι με αυτη τη στρατηγικη θα κολλησει για παντα σε αυτο το ποσοστο ή μαλλον αρκετα μικρότερο γιατι απευθυνεται σε περιορισμενο κοινο.
η παλια στρατηγικη της νοκια και τωρα λογικα των εταιριων με android - samsung ειναι να χτυπησουν ολη την αγορα ωστε να παρουν οσο μεγαλυτερο market share γινεται με οριακα κερδη. με βλεψεις μελλοντικα να αποκτησουν μονοπολιο και να κλεισουν την αγορα υπερ τους τωρα που ολα τα κινητα γινονται smartphones πχ σκεψου να εχει ενα ποσοστο 80% το android.
η πρωτη στρατηγικη (apple) φερνει κερδη αλλα μπορει να ανατραπει για καποιο τυχαιο λογο. η δευτερη ειναι μακροπροθεσμη στρατηγικη που αφορα την κατακτηση ολου του φασματος με αποτελεσμα τη δημιουργια ενος ενιαιου 'προτυπου' οπως ειναι τα windows στους υπολογιστες.
βεβαια η apple εχει δημιουργησει ενα 'οικοσυστημα - brand' που την προστατευει και εγγυαται οτι παντα θα εχει ενα ποσοστο και μεγαλα κερδη - ειναι πολυ σωστη επιχειρηματικη λογικη. απο κει και περα δεν εχουν καμια δυνατοτητα (και θεληση?) να επηρεασουν τις παγκοσμιες εξελιξεις λογω μικρου ποσοστου. (το iphone εχει σεβαστο ποσοστο αλλα λογικα θα μειωθει οταν τα smartphone γινουν ακομα πιο mainstream).ειδα απο κοντα ενα windows phone , ενδιαφερον , θελει συνηθεια επειδη ειναι τοσο διαφορετικο , υπερβολικη εστιαση στο social networking που δε θα αρεσει σε πολυ κοσμο.
-
Καλά δεν είναι και τίποτα φοβερό το iphone. Μην τρελαθούμε. Σύμφωνοι έχει την καλύτερη οθόνη, έχει ποιότητα κατασκευής, είναι γρήγορο αλλά μέχρι εκεί. Αν ήταν τόσο μάγκες ας έβαζαν και flash, ας έφτιαχναν και μπαταρία να κρατάει 1-2 μέρες παραπάνω, ας έβαζαν και μια καλύτερη κάμερα και βιντεοκλήση και ας το πούλαγαν και ακριβότερα. Για μένα το iphone στη μορφή που έχει τώρα έπρεπε να πωλείται ως η low end συσκευή της σειράς και να υπήρχε και μια GTI με το κάτι παραπάνω. Δεν μπορεί να μου το παίζουν τόσο πρωτοπόροι και η τοπ συσκευή τους να μην σβήνει μία μία τις κλήσεις απ' το αρχείο! Έλεος! Αυτό και με το Τ68 το έκανα προ αμνημονεύτων...+1, εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα, απλά είναι οι κατά την γνώμη μου λόγοι που το έκαναν τόσο δημοφιλές...
-
Να πουλάει μούρη ίσως ; (πως έχει iphone)
λες η απλ να πουλάει δυσθεώρητες ποσότητες προιόντων γιατί απλά είναι μουράτα? μην είστε τόσο αφελής...
Εννοώ τον κόσμο που το αγοράζει όχι την apple. Οι 2 στους 4 το αγοράζουν για να πουλάνε μούρη, γιατί τεχνολογικά είναι πίσω
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
λες η απλ να πουλάει δυσθεώρητες ποσότητες προιόντων γιατί απλά είναι μουράτα? μην είστε τόσο αφελής...
Εννοώ τον κόσμο που το αγοράζει όχι την apple. Οι 2 στους 4 το αγοράζουν για να πουλάνε μούρη, γιατί τεχνολογικά είναι πίσω
βαριέμαι να γράφω γιατί αυτό που λες δεν είναι αληθη...
σου λέω μόνο οτι οι mac δεν κολλάνε ΚΑΘΟΛΟΥ ιούς... οτι και μετά από 2 χρόνια θα λειτουργεί με την ίδια ταχύτητα... κάτι που πσ δεν κάνει όσα φορματ και να του πατήσεις... -
βαριέμαι να γράφω γιατί αυτό που λες δεν είναι αληθη...
σου λέω μόνο οτι οι mac δεν κολλάνε ΚΑΘΟΛΟΥ ιούς... οτι και μετά από 2 χρόνια θα λειτουργεί με την ίδια ταχύτητα... κάτι που πσ δεν κάνει όσα φορματ και να του πατήσεις...γιατι ομως δεν κολλανε καθολου ιους?
το pc δηλαδη ποσο πιο αργα λειτουργει?
αμα του κανεις φορματ (που εγω προσωπικα δεν κανω ποτε για τον εαυτο μου αυτη τη διαδικασια, μαλλον γιατι δε κολλαω ποτε ιους ) γιατι να μην λειτουργει το ιδιο γρηγορα με οπως λειτουργουσε? φθειρουν το hardware τα παραθυρα?επισης μη συγκρινεις ενα λειτουργικο που λειτουργει με καποια πραγματα με ενα που λειτουργει με σχεδον τα παντα
ειναι ΑΛΛΑ πραγματα
-
-
συγρίνω δικά μου πραγματικά γενονότα...
πσ-ια, λαπτοκ κλπ όλα μετά από 2 χρόνια (και με την χρήση αντιβαιρους της σειράς) σέρνονταν...
ακόμα και μετά το φορματ ποτέ δεν ερχόντουσαν σε εργοστασιακό επίπεδο (το γιατί θα μπορούσε να μας το εξηγήσει κάποιος του αντικειμένου)με το μακ κάνω πλεον τα πάντα, τώρα που μιλάμε τρέχω autocad για τη σχολή και ταυτόχρονα ένα σκασμο σκατάκια...
με πιάνεις? δεν με νοιάζει να κάθομαι ώρες μπροστά από την οθόνη και να στήνω αυτό , να ρυθμίζω το άλλο , να αλλάζω αντιβαιρους να να να ... θέλω από την στιγμή που θα το βγάλω από το κουτί του να κάνει τη δουλειά που είναι φτιαγμένο να κάνει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα...over n out
-
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην επιτυχία της Apple (απαντώ επειδή ερωτήθηκα! ), απλώς την καταγράφω.
Και φυσικά, ενώ όντως όταν παρουσιάστηκε το iOS ήταν επαναστατικότατο, πλέον, τα ίδια πράγματα πάνω κάτω κάνει και το Android (για να μην πω και περισσότερα... ).Επομένως, η μεγαλύτερη επιτυχία, δεν αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone και του λειτουργικού του, αλλά ΚΥΡΙΩΣ την εικόνα της εταιρείας.
Επειδή ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του iPhone4 και τελικά προτίμησα ένα Motorola Defy με τα μισά λεφτά και παραπάνω δυνατότητες ΠΑΝΤΟΥ (στο μόνο που είναι καλύτερο το iPhone4 είναι στην ανάλυση της οθόνης, η οποία είναι όμως μικρότερη κατά 0.2' από αυτήν του Defy), νομίζω πως ΑΛΛΟΙ είναι οι λόγοι που προτιμάται το iPhone εν τέλει...
Φυσικά, ΔΕΝ το μειώνω καθόλου, είναι ΜΙΑ χαρά τηλέφωνο (παρ' όλες τις ελλείψεις του οι οποίες πλέον δεν είναι και τόσο πολλές ομολογουμένως...), απλώς βγάζω το καπέλο στο marketing της Apple, που κατορθώνει να το πουλάει σ' αυτές τις τιμές σαν ζεστό ψωμάκι...
-
@rm
και πολυ καλα κανεις, αυτο ομως δε σημαινει οτι τα mac ειναι καλυτερα, ουτε οτι τα παραθυρα ειναι καλυτερα, ουτε τα λινουξ και παει λεγονταςτο ιδιο μπορει να πει καποιος και για τα λειτουργικα των κινητων , εσενα σου αρεσει το itunes και να μην τρως ιους , εμενα μου αρεσει να πεταω ο,τι θελω και οπου θελω στην sd μου και να κινδυνευω να φαω ιους
ΥΓ αυτο με τα φορματ σου λεω απο τωρα οτι δεν ισχυει , δεν γινεται να ισχυει γιατι δεν υπαρχει καποια λογικη ωστε να ισχυει
μπορει κατι στον υπολογιστη σου να απεκτησε καποιο προβλημα μετα απο καιρο, το οποιο ισως να μην εντοπισες αλλα αυτο που περιγραφεις δεν μπορει να συμβει για κανενα λογο απο το λειτουργικο κιολας
μπορει να ειναι χιλια 2 μπορει να ειχες θεματα ζεστης, μπορει να ειχες χτυπησει σκληρο μπορει.. μπορει..
αυτο θα μπορουσες να το παθεις σε οποιοδηποτε λειτουργικο -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φυσικά, ΔΕΝ το μειώνω καθόλου, είναι ΜΙΑ χαρά τηλέφωνο (παρ' όλες τις ελλείψεις του οι οποίες πλέον δεν είναι και τόσο πολλές ομολογουμένως...), απλώς βγάζω το καπέλο στο marketing της Apple, που κατορθώνει να το πουλάει σ' αυτές τις τιμές σαν ζεστό ψωμάκι...
κοιτα σιγουρα υπαρχουν και οι τυποι που τα αγοραζουν επειδη τους εχει παραμυθιασει η apple και αυτοι δεν ειναι λιγοι
(πριν μου λεγε ο πατερας μου για μια στη δουλεια του που δεν εχει να φαει και πηγε και πηρε iphone 4 και στην αρχη ενω δε σκαμπαζε τπτ , τωρα του χει σπασει τα @@ γιατι καθεται ολη μερα και παιζει με αυτο)ομως ειναι και αυτοι που δε θελουν πολλα πολλα.. θελουν να το βαζουν μπρος και να δουλευει.. βαζουν και τη πιστωτικη τους για εφαρμογες και αγιος ο θεος..
το ιδιο βεβαια μπορει να κανει και το android με πολυ λιγοτερα λεφτα , απλα το android σου προσφερει αρκετες επιπλεον ελευθεριες και επιλογες (χωρις κανενα jailbreak/root) , οι οποιες το κανουν να φαινεται πολυπλοκο ενω δεν ειναι καθολου..
με καποια widgets μαλιστα , μπορεις να κανεις το τηλεφωνο τοσο ευχρηστο που να μπορει να το χρησιμοποιησει και η γιαγια μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@rm
και πολυ καλα κανεις, αυτο ομως δε σημαινει οτι τα mac ειναι καλυτερα, ουτε οτι τα παραθυρα ειναι καλυτερα, ουτε τα λινουξ και παει λεγονταςτο ιδιο μπορει να πει καποιος και για τα λειτουργικα των κινητων , εσενα σου αρεσει το itunes και να μην τρως ιους , εμενα μου αρεσει να πεταω ο,τι θελω και οπου θελω στην sd μου και να κινδυνευω να φαω ιους
ΥΓ αυτο με τα φορματ σου λεω απο τωρα οτι δεν ισχυει , δεν γινεται να ισχυει γιατι δεν υπαρχει καποια λογικη ωστε να ισχυει
μπορει κατι στον υπολογιστη σου να απεκτησε καποιο προβλημα μετα απο καιρο, το οποιο ισως να μην εντοπισες αλλα αυτο που περιγραφεις δεν μπορει να συμβει για κανενα λογο απο το λειτουργικο κιολας
μπορει να ειναι χιλια 2 μπορει να ειχες θεματα ζεστης, μπορει να ειχες χτυπησει σκληρο μπορει.. μπορει..
αυτο θα μπορουσες να το παθεις σε οποιοδηποτε λειτουργικοείπα εγώ για ποιο είναι καλύτερο ποιανού?
αυτο που σου περιγράφω γίνεται σε περισσότερα των 1 πσ... -
ενταξει και τα ιταλικα χαλανε
-
Δεν ειναι πολυ σχετικο μιας και δεν εχει να κανει με συσκευες αλλα για θεμα προγραμματων κινητης.
Μεχρι τωρα δεν ειχα συνδεση (ειχα αλλα την εκοψα βασικα) μιας και ολοι οι φιλοι ειχαν βονταφον και με μια καρτα των 10 ειχα 1500 +1500, τα γνωστα unlimited.
Τωρα, η κοπελια παει Αγγλια και αυτοματως δημιουργειται το ερωτημα:
Με ποιον τροπο θα την βγαλουμε φθηνα?
Με ενδιαφερουν κλησεις απο και προς Αγγλια μεσω κινητων.
Προφανως το ενα θα ειναι Αγγλικο νουμερο. -
Με το skype.
-
Αν ειμαι σπιτι, εχω δωρεαν για σταθερα Αγγλιας (και skype εννοειται), οποτε εκει δεν υπαρχει προβλημα.
Για κινητα ενδιαφερομαι. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει και τα ιταλικα χαλανεποιο πολύ από τα γερμανικά ?? πλεόν ούτε για αστείο
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]