-
Εγώ είμαι καλό παιδί κύριος!
-
ολοι ετσι αρχιζουν
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μουφα οθονη το wildfire μπροστα στο x6 και ψιλοκολαει στη 2.2
Εγω παλι θα πω πως με την χρηση που περιγραφουν οι χρηστες Symbian τις 3 μερες τις εχουν ανετα και σε δροιδ και σε μηλοφωνο.
ναι οκ , αφου εχουν (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) αντιστοιχο hardware και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .
Festonero ελπιζω να ξερεις ηδη προγραμματισμο γιατι το android δεν παιξε γελασε .
εν το μεταξυ εχετε φαει τοσο κομπλεξ με τη νοκια σιγουρα λογω fanboys , που δε μπορω να το καταλαβω γιατι η νοκια παντα σεβοταν τους ΧΡΗΣΤΕΣ και ποτε δεν ειχε δωσει δικαιωμα στυλ apple ή google. επισης παντα ηταν η πρωτοποριακη εταιρεια και υπαρχει το Ν900 να το δειχνει ακομα και σημερα. τωρα ξαφνικα γιναν ολοι αμερικανοτσολιαδες και ακολουθουν την ΑΓΙΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Google.
Tι rant ήταν αυτό;
γιατι rant ? η νοκια αποφασισε να αυτοκτονησει , τραβηξε τη σκανδαλη και συνεχιζουν εδω μεσα να πυροβολανε τον πεθαμενο. που ο μακαριτης δεν πειραξε ποτε κανεναν . και μου τη δινει γιατι αμα αρχιζουν τις 'παρακολουθησεις' και τις 'διαφημισεις' δε μας αρεσει , αλλα ο μακαριτης που ητανε fairplay του κατουραμε τον ταφο.
ασε που οι χρηστες symbian ειναι και γιωταδες , μονο sms και τηλεφωνα , τα αλλα μονο με android και μηλοφωνο (μιλαω για τις ΝΕΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤIΚΕΣ τεχνολογιες internet , email , internet radio , multitasking , maps που τις ειχε και το symbian της μπουμπουλινας ) . βαλαμε COPY PASTE .
ΥΓ. ξεκινησα εφαρμογη android σημερα ελπιζω να σκασει κανα εκτακτο γιατι θα φατε πολυ 'rant' μεχρι να τελειωσω .
anyway επειδη σκοπευω να τα περασω και τα 4 λειτουργικα, τωρα θεωρω οτι ειναι symbian, ios, windows , android σε ευκολια αναπτυξης , για το πρωτο εχω ακουσει τα καλυτερα (μπορει να γυρισει μπουμερανγκ αυτο) , το δευτερο δε σαφηνει να κανεις τιποτα how hard can it be , το τριτο κλασικη microsoft φανταζομαι καλο αλλα οχι ευκολο , το android το εχω λιωσει αρκετα και την εχω φαει ηδη οποτε παει τεταρτο. σε μερικους μηνες θα εχω να αναφερω κατι πιο εγκυρο. -
Ρε μην τρελαίνεσαι Το iOS πάντως δεν είναι εύκολο
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
κ με ενδιαφέρει να μάθω προγραμματισμό σε android.Οταν ξεκινησεις, συμπεριελαβε και αυτο : http://pragprog.com/titles/eband3/hello-android
μου φανηκε καλο. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μεχρι να φας και τον πρωτο σου μηνα ban εχεις πολυ δρομο ακομαη νοκια αποφασισε να αυτοκτονησει
Αλήθεια, γιατί αποφάσισε να 'αυτοκτονήσει' η Nokia όπως γράφεις; Ξύπνησε μια μέρα, συνειδητοποίησε πόσο κενή και μάταιη είναι η ζωή της και τράβηξε τη σκανδάλη; Ή μήπως ισχύει το σενάριο συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι ο Elop είναι ο Δούρειος Ίππος της MS μέσα στη Nokia, και το ΔΣ της τελευταίας δεν ήξερε τι τους περιμένει;
Ρίξε μια ματιά σε όσα έχει γράψει αυτός κατά καιρούς για τη Nokia και το Symbian.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μουφα οθονη το wildfire μπροστα στο x6 και ψιλοκολαει στη 2.2
Εγω παλι θα πω πως με την χρηση που περιγραφουν οι χρηστες Symbian τις 3 μερες τις εχουν ανετα και σε δροιδ και σε μηλοφωνο.
ναι οκ , αφου εχουν (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) αντιστοιχο hardware και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .
Festonero ελπιζω να ξερεις ηδη προγραμματισμο γιατι το android δεν παιξε γελασε .
εν το μεταξυ εχετε φαει τοσο κομπλεξ με τη νοκια σιγουρα λογω fanboys , που δε μπορω να το καταλαβω γιατι η νοκια παντα σεβοταν τους ΧΡΗΣΤΕΣ και ποτε δεν ειχε δωσει δικαιωμα στυλ apple ή google. επισης παντα ηταν η πρωτοποριακη εταιρεια και υπαρχει το Ν900 να το δειχνει ακομα και σημερα. τωρα ξαφνικα γιναν ολοι αμερικανοτσολιαδες και ακολουθουν την ΑΓΙΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Google.
Tι rant ήταν αυτό;
γιατι rant ? η νοκια αποφασισε να αυτοκτονησει , τραβηξε τη σκανδαλη και συνεχιζουν εδω μεσα να πυροβολανε τον πεθαμενο. που ο μακαριτης δεν πειραξε ποτε κανεναν . και μου τη δινει γιατι αμα αρχιζουν τις 'παρακολουθησεις' και τις 'διαφημισεις' δε μας αρεσει , αλλα ο μακαριτης που ητανε fairplay του κατουραμε τον ταφο.
ασε που οι χρηστες symbian ειναι και γιωταδες , μονο sms και τηλεφωνα , τα αλλα μονο με android και μηλοφωνο (μιλαω για τις ΝΕΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤIΚΕΣ τεχνολογιες internet , email , internet radio , multitasking , maps που τις ειχε και το symbian της μπουμπουλινας ) . βαλαμε COPY PASTE .
ΥΓ. ξεκινησα εφαρμογη android σημερα ελπιζω να σκασει κανα εκτακτο γιατι θα φατε πολυ 'rant' μεχρι να τελειωσω .
anyway επειδη σκοπευω να τα περασω και τα 4 λειτουργικα, τωρα θεωρω οτι ειναι symbian, ios, windows , android σε ευκολια αναπτυξης , για το πρωτο εχω ακουσει τα καλυτερα (μπορει να γυρισει μπουμερανγκ αυτο) , το δευτερο δε σαφηνει να κανεις τιποτα how hard can it be , το τριτο κλασικη microsoft φανταζομαι καλο αλλα οχι ευκολο , το android το εχω λιωσει αρκετα και την εχω φαει ηδη οποτε παει τεταρτο. σε μερικους μηνες θα εχω να αναφερω κατι πιο εγκυρο.Wow Απίστευτο παραλήρημα, πλην όμως δεν υπάρχει επαφή με το περιβάλλον.
-
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .κάτι άλλο σου είχα γράψει, αλλά δε γμται υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα όπως βλέπω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε μην τρελαίνεσαι Το iOS πάντως δεν είναι εύκολοτουλάχιστον μπορείς να βάλεις c++, οπότε παίρνει points
-
Ποτε στο διαολο θα φερουν αυτο το Χαβαι (ideosX5) μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ρε μην τρελαίνεσαι Το iOS πάντως δεν είναι εύκολο
τουλάχιστον μπορείς να βάλεις c++, οπότε παίρνει points
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
η νοκια αποφασισε να αυτοκτονησει
Αλήθεια, γιατί αποφάσισε να 'αυτοκτονήσει' η Nokia όπως γράφεις; Ξύπνησε μια μέρα, συνειδητοποίησε πόσο κενή και μάταιη είναι η ζωή της και τράβηξε τη σκανδάλη; Ή μήπως ισχύει το σενάριο συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι ο Elop είναι ο Δούρειος Ίππος της MS μέσα στη Nokia, και το ΔΣ της τελευταίας δεν ήξερε τι τους περιμένει;
Ρίξε μια ματιά σε όσα έχει γράψει αυτός κατά καιρούς για τη Nokia και το Symbian.
αυτος που γραφει εκει (αποτι εριξα μια ματια) , κανει μια ερμηνεια που μπορει να ειναι και η σωστη , αλλα υπαρχουν και αλλες οπτικες γωνιες που οδηγουν σε αλλες ερμηνειες (παει μακρια η βαλιτσα αμα πιασουμε αυτη την κουβεντα). το γιατι δε με νοιαζει , το αποτελεσμα μετραει που ειναι παραδοση ανευ ορων . μη ξεχναμε το meego.
και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .
κάτι άλλο σου είχα γράψει, αλλά δε γμται υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα όπως βλέπω
ναι ειχες γραψει ενα αντιστοιχο one liner, εγραψες κατι χωρις να λες τιποτα και δεν εχω ορεξη να σου εξηγω τα προφανη. πεταμε αλλη μια μπουρδα , απλα για να την πεταξουμε οπως το παρακατω ξεκαρφωτο τρολλαρισμα
το symbian foundation υπαρχει ή εχουν μεινει αδεια γραφεια με ενα τυπο μεσα?
επισης οι 4-5 προτασεις ειναι παραλληρημα οπως λεει ο φιλος tallyho , να μου εξηγησει ομως παρακαλω που δεν υπαρχει επαφη με την πραγματικοτητα.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .
κάτι άλλο σου είχα γράψει, αλλά δε γμται υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα όπως βλέπω
ναι ειχες γραψει ενα αντιστοιχο one liner, εγραψες κατι χωρις να λες τιποτα και δεν εχω ορεξη να σου εξηγω τα προφανη.
σιγά μεγάλε δάσκαλε, άραξε και λίγο
Για του λόγου το αληθές:
λενε οτι επειδη το symbian σχεδιαστηκε εξαρχης για κινητα εχει μικροτερη καταναλωση και τρεχει τις εφαρμογες του με λιγοτερες απαιτησεις , ενω το android ειναι linux. και γενικα τα symbian δεν εχουν τοσο γρηγορους επεξεργαστες.
from wiki
Symbian OS was created with three systems design principles in mind:
the integrity and security of user data is paramount
user time must not be wasted
all resources are scarceΓιατί τα άλλα λειτουργικά με τι σκοπό είχαν σχεδιαστεί; Κατά βάση αυτή είναι η θεωρία των λειτουργικών, πως μπορείς να έχεις αποδοτικότερη εκμετάλλευση διαθέσιμων πόρων [και σε εποχές που οι πόροι ενός υπολογιστή ήταν λιγότεροι από ενός σημερινού κινητού ]
Ότι έγραψα πως όλα τα λειτουργικά είναι ίδια : fail
oneliner : failικανότητα ανάγνωσης by patro: fail
-
δεν καταλαβαινομαστε καθολου.τα fail στα γυριζω ολα καθρεφτακι , με την εξης λογικη.
το θεμα ηταν, γιατι ειναι (και αν ειναι) πιο οικονομικο το symbian.
τα δυο quote που εχεις βαλει, δειχνουν οτι ξεχνας τις συνθηκες δημιουργιας του symbian (δηλαδη δεν 'διαβασες' το quote μου), αλλη αρχιτεκτονικη , αλλες (λιγοτερες) απαιτησεις , μερικες δεκαετιες μετα (τα προφανη) .
και αυτο σε οδηγει στο twoliner που γραφεις κατι το οποιο ειναι γενικα σωστο αλλα καμια σχεση με το θεμα αρα δεν λες τιποτα. -
ρε patro, μερικές φορές είναι πολύ απλά τα πράγματα και όσο και να το τραβάς από τα μαλλιά δεν βγαίνει κάτι.
Έγραψες
Ο χρήστης patro έγραψε:
και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .μπούρδα, ποτέ δεν το είπα
Έγραψεςναι ειχες γραψει ενα αντιστοιχο one liner, εγραψες κατι χωρις να λες τιποτα και δεν εχω ορεξη να σου εξηγω τα προφανη.
μπούρδα, ούτε oneliner ήταν, και ευτυχώς πλέον παραδέχεσαι ότι ήταν σωστό (εκτός κι αν έχεις υπόψη σου κάποιο τμήμα της θεωρίας λειτουργικών συστημάτων που να λέει ότι τα φοβερά και τρομερά principles που παρέθεσες δεν είναι ο κατ' εξοχήν λόγος ύπαρξης των λειτουργικών)
Τώρα, αν ήθελα να 'διαβάσω' το quote σου, θα πιανόμουν σε κάτι άλλο που έγραψες (και που αν το σκεφτείς λιγάκι στο έχουν ήδη ξαναπεί), αλλά να κάτσω να μπω σε αντιπαράθεση για το ποιο είναι 'καλύτερο' λειτουργικό από τα άλλα δεν θα 'σαι με τα καλά σου. Να προσθέσω άλλο ένα fail ότι νομίζεις ότι κάθε απάντηση είναι για να υποστηρίξει το ένα ή το άλλο λειτουργικό.
Αντί λοιπόν να απαντάς με στυλάκι 'δάσκαλου' που θα μας εξηγήσει κι όλας (από που κι ως που άραγε ), καλό είναι μερικές φορές να παραδέχεσαι, ή έστω να το αφήνεις να πάει.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
To πήρα το Χ5!
?
-
NO! Huawei-IDEOS-X5
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
To πήρα το Χ5!
Με γειές !
http://noknok.tv/wp-content/uploads/201 ... lue-01.jpg ?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]