-
Χωρίς πλάκα, η γιαγιουλέτα μου, έχει ενα nokia και φυσικά δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ να του κάνει.
Να της πάρω ένα τέτοιο λέτε; Δεν κακό! -
Θεος ο john .Αρκετα καλη ιδεα με προοπτικη ακομα και να γινει trend. Χωρις πλακα παντως ειδικα για τους ηλικιωμενους ειναι οτι πρεπει
-
Ε όχι κ θεός ...άκου 80 ευρώ.
Παίρνεις ένα ΖΤΕ με 49.90 και είσαι κούκλος. Στην δικιά μου γιαγιά τέτοιο της πήρα και το έχει καταβολευτεί ειδικά με τόσο μεγάλα κουμπιά.
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... 0-1389.htm
-
Η γιαγια σου ειναι geek σαν εσενα!
-
Δεν το ειχα υποψιν το ζτε.το χαλαει η οθονη,του τζον ειναι πιο μινιμαλ κ εχει κ παιχνιδια
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν το ειχα υποψιν το ζτε.το χαλαει η οθονη,του τζον ειναι πιο μινιμαλ κ εχει κ παιχνιδιαΑυτό που το διαχωρίζει απο τα υπολοιπα παππουδοτηλέφωνα είναι πως είναι cool και με ωραίο design. Rispekz στον τυπά για την υλοποίηση
-
μια χαρά ιδέα, back to the basics...
Περιμένω πώς και πώς να αρχίσει η εποχή που θα γίνου....'trends' απλές συσκευές που θα κάνουν τα βασικά...Το C905 οδεύει προς αντικατάσταση και ψάχνω ένα SE χωρίς οθόνη αφής που να μου αρέσει...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν το ειχα υποψιν το ζτε.το χαλαει η οθονη,του τζον ειναι πιο μινιμαλ κ εχει κ παιχνιδια
Αυτό που το διαχωρίζει απο τα υπολοιπα παππουδοτηλέφωνα είναι πως είναι cool και με ωραίο design. Rispekz στον τυπά για την υλοποίηση
που το είδατε το ωραίο ρε σεις σαν κοντρόλ για να ανεβοκατεβαίνει το κρεβάτι στο νοσοκομείο είναι.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
μια χαρά ιδέα, back to the basics...Περιμένω πώς και πώς να αρχίσει η εποχή που θα γίνου....'trends' απλές συσκευές που θα κάνουν τα βασικά...Το C905 οδεύει προς αντικατάσταση και ψάχνω ένα SE χωρίς οθόνη αφής που να μου αρέσει...
To πήρε φίλος μου και λέει πως του αρέσει πολύ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό που το διαχωρίζει απο τα υπολοιπα παππουδοτηλέφωνα είναι πως είναι cool και με ωραίο design. Rispekz στον τυπά για την υλοποίηση
που το είδατε το ωραίο ρε σεις σαν κοντρόλ για να ανεβοκατεβαίνει το κρεβάτι στο νοσοκομείο είναι.
Ναι αλλά designατο
Το ZTE που έβαλες μοιάζει με πρησμένο κομπιουτεράκι αρχαιολογικής αξίας -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+εσωτερικό Λεον
-
Ελτεο... μην επαναλαμβανόμαστε, γουστο + εσυ = δεν...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περιμένω πώς και πώς να αρχίσει η εποχή που θα γίνου....'trends' απλές συσκευές που θα κάνουν τα βασικά...Το C905 οδεύει προς αντικατάσταση και ψάχνω ένα SE χωρίς οθόνη αφής που να μου αρέσει...
Ωχ! Δεν το ήξερα αυτό! Ρε συ είναι ωραίο αυτό!!
-
O john δημιουργησε το iphone της τριτης ηλικιας.Τελος.Ηδη οραματιζομαι τον παππου μου να ψαχνεται για Updates over the air (π.χ πατωντας το 0 να κανει Update ) και να συζηταει με αλλα ''πιτσιρικια''' στο καπη για το John OS
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+εσωτερικό Λεον
οδηγώ με το κεφάλι έξω από το παράθυρο.
Ελτεο... μην επαναλαμβανόμαστε, γουστο + εσυ = δεν...
το πούλησες το «λεωφορείο» ή ακόμα;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ωχ! Δεν το ήξερα αυτό! Ρε συ είναι ωραίο αυτό!!
Τι ωραίο ρε;!
Τέτοιο έχει η θεία του ελτεο! -
Και μένα δεν με παίρνει να μιλάω, έχω ξύλα στο ταμπλό
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πούλησες το «λεωφορείο» ή ακόμα;Όχι ακόμα, ένα παιδί θέλει να το πάρει απο εδώ κοντά... Ραφήνα νομίζω μένει.
-
Μια χαρά ΤΗΛΕΦΩΝΟ είναι
Τα υπόλοιπα, εφαρμογές, apps, ξεκλειδώματα, gps, hd video κλτ απλά δε μου λένε τίποτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μένα δεν με παίρνει να μιλάω, έχω ξύλα στο ταμπλόΕγώ βάζω ξύλα εδώ κι εκεί, μπας και τρίζει λιγότερο
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]