-
Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός, εγώ θα έβαζα στη λίστα και το ZTE Blade (αν και μπορεί να έχεις θέμα με διαθεσιμότητα, δεν ξέρω τι παίζει τώρα).
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός, εγώ θα έβαζα στη λίστα και το ZTE Blade (αν και μπορεί να έχεις θέμα με διαθεσιμότητα, δεν ξέρω τι παίζει τώρα).Το πήρε πρόσφατα η αδερφή μου από Wind, μου είπε είναι κορυφή. θα δω μήπως το τσιμπήσω και γω από δω Αγγλία.
-
Σήμερα είδα στο Πλαίσιο το βελτιωμένο Huawei S7 που φέρνει η Vodafone.
Είναι αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 610801.htm
Με τόσο μικρή διαφορά στην τιμή από το ZTE V9 πλέον δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος το ZTE.
-
Ψαχνω κ γω κινητο γτ το blackberry τα χει παιξει κυριως εξωτερικα κ η μπαταρια του δεν διαρκει πανω απο μια μερα .
Θελω κατι σχετικσ απλο που να κανει τα βασικα κανα ιντερνετ κ καμια φωτο , αλλα να χει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μεγαλη διαρκεια η μπαταρια του. Τι γνωμη εχετε για το ΝΟΚΙΑ C3 η για κανα ALCATEL 0T- 0710 , 0355 ?? -
κανά πρόγραμμα για restore αρχείων κάρτας μνήμης που να κρατάει τα filenames κατά προτίμηση;
-
Nokia c5-03 πηρα τελικα . Η εγω εχω μεινει πολυ πισω η το κινητα εχουν ξεφυγει πολυ . Μου φαινεται απιστευτα συνχρονο κ κανει υπερβολικα πολλα πραγματα για κινητο...
-
Υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία Motorola ? Ρώτησα σε κάποιο e-shop για το Defy και μου είπαν:
Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει στην Βουλγαρία .
Το τηλέφωνο έχει ελληνικά και υπάρχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια
Με δουλεύουν ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία Motorola ? Ρώτησα σε κάποιο e-shop για το Defy και μου είπαν:Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει στην Βουλγαρία .
Το τηλέφωνο έχει ελληνικά και υπάρχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια
Με δουλεύουν ?
H Motorola στην Ελλάδα μετακόμισε και βρίσκεται σε νέα γραφεία στην Αθήνα. Από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010, θα βρίσκεται στο Μαρούσι.
Αναλυτικότερα, η νέα διεύθυνση είναι Λ. Κηφισίας 166Α και Σοφοκλέους 2, TK 15126, Μαρούσι. Το τηλέφωνο είναι 210-7264050 και το fax είναι το 210-7269130
Kai ayto:
https://motorola-global-en-uk.custhelp. ... ry_code/GR
-
Ρε παιδιά.
Σήμερα μιλάγα με μια κοπέλα (ναι εχει να κανει με το θεμα της μηχανής τεσπα)
και καθως μιλαγαμε, σταματησε να με ακουει (ενω εγω την ακουγα) και ακουγε διάλογο στα αραβικά!
Μάλιστα το έδωσε σε μια φιλη της και άκουγε και εκείνη το ίδιο!Τι τρελό είναι αυτό;!
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ψαχνω κ γω κινητο γτ το blackberry τα χει παιξει κυριως εξωτερικα κ η μπαταρια του δεν διαρκει πανω απο μια μερα .
Θελω κατι σχετικσ απλο που να κανει τα βασικα κανα ιντερνετ κ καμια φωτο , αλλα να χει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μεγαλη διαρκεια η μπαταρια του. Τι γνωμη εχετε για το ΝΟΚΙΑ C3 η για κανα ALCATEL 0T- 0710 , 0355 ??Nokia C3 εχω εδω και ενα μηνα πλακα εχει. Και τοσο εξελιγμενο κινητο δεν ειχα . Μπαινω και λιγο φβ αμα λαχει την ωρα του μαθηματος
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τι τρελό είναι αυτό;!- μήπως άκουγε 'Χαμήλ μπατάρ'
- Μπορεί να μπλέχτηκαν οι γραμμές, σε ένα ψηλό κτήριο στη Κατεχάκη
-
σε τι συχνότητα εκπέμπουν σήμα οι εταιρείες στην ελλάδα;
-
900 vodafone/wind
1800 cosmote [μάλλον και 900] -
Ωραιο το c3 , τελικα ομως το αλλαξα κ πηρα το νοκια ε5 που ειναι στυλ blackberry , αλλα πολυ πιο εξελιγμενο κ πανω κατω παρομοιο με το c3 . Κατεβασα κ τρελη εφαρμογη το sports tracker που μετραει την ωρα που γυμναζεσαι, το ρυθμο σου ( αν τρεχεις π.χ) , τις θερμιδες που καις κ το υψομετρο που βρισκεσαι ..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...
-
900MHz, 1,8GHz, 2,1GHz
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ωραιο το c3 , τελικα ομως το αλλαξα κ πηρα το νοκια ε5 που ειναι στυλ blackberry , αλλα πολυ πιο εξελιγμενο κ πανω κατω παρομοιο με το c3 . Κατεβασα κ τρελη εφαρμογη το sports tracker που μετραει την ωρα που γυμναζεσαι, το ρυθμο σου ( αν τρεχεις π.χ) , τις θερμιδες που καις κ το υψομετρο που βρισκεσαι ..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...αχώριστος φίλος όταν κάνω ποδήλατο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραιο το c3 , τελικα ομως το αλλαξα κ πηρα το νοκια ε5 που ειναι στυλ blackberry , αλλα πολυ πιο εξελιγμενο κ πανω κατω παρομοιο με το c3 . Κατεβασα κ τρελη εφαρμογη το sports tracker που μετραει την ωρα που γυμναζεσαι, το ρυθμο σου ( αν τρεχεις π.χ) , τις θερμιδες που καις κ το υψομετρο που βρισκεσαι ..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...
αχώριστος φίλος όταν κάνω ποδήλατο.
αυτό πως γίνεται βρε παιδιά; συνδέεται με το σώμα σας και μετράει χτύπους, κτλ;
-
Για μετρηση σφυγμων χρειαζεσαι transmitter.Tα υπολοιπα π.χ τρεξιμο η περπατημα ποδηλατο (οπως ο φιλος πανω) εγω κραταω στο χερι μου το κινητο κ στο τελος σου βγαζει ποση αποσταση εκανες, με τι ρυθμο κ τις θερμιδες που εκαψες.Φοβερη εφαρμογη ...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
αχώριστος φίλος όταν κάνω ποδήλατο.
αυτό πως γίνεται βρε παιδιά; συνδέεται με το σώμα σας και μετράει χτύπους, κτλ;
έχει την δυνατότητα αν του βάλεις transmitter.
λειτουργεί με το gps πάντως και είναι η καλύτερη εφαρμογή της Νοκια.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
900MHz, 1,8GHz, 2,1GHzμ'ενδιαφέρει ποια είναι πού, ώστε να ξέρω τι repeater χρειάζομαι
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]