-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
σορρυ που παρεμβαίνω αλλα το επομενο
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007252
τι λεει απο κινητο?Με μια γρήγορη ματιά, είναι EDGE (όχι 3G, πιο αργό) και έχει κάμερα 2ΜΡ.
Αν δεν θέλεις οπωσδήποτε Nokia/Symbian και φυσικό πληκτρολογιο, τότε αξίζει να δώσεις 23 ευρώ παραπάνω και να πάρεις κανένα ZTE Blade.πιο αργό σε τι πράγμα? Εκτος απο κλήσεις και σμσ θα το ψιλοχρησιμοποιώ και σε wifi. παιζει ρολο εδω η ταχύτητα?
Επίσης δεν μου αρεσουν τα touchscreen και δεν προκειτε να εχουν αντοχη κυρίως στην οθόνη στο χέρι μου...Πιο αργό στο internet από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αν κατεβάζεις μόνο μέσω wifi, τότε οκ, κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Συνηθως το κινητο που χρησιμοποιειτε ειναι καρτοκινητο ΄΄η με συμβολαιο?Έχω εταιρικό σε συμβόλαιο (που πληρώνει η εταιρεία) και το χρησιμοποιώ μόνον για την δουλειά (αν και δεν υπάρχει θέμα να κάνω και προσωπικά τηλεφωνα).
Το προσωπικό μου είναι καρτοκινητό F2G, και με 10€ το μήνα είμαι άρχοντας: έχω 600 λεπτά προς Wind, Q, 1500+1500 (λεπτα+μηνύματα) προς F2G και 2 ώρες προς κινητά άλλων παρόχων. Όλα αυτά με τα 10€ να μένουν μέσα. Δίνω και 5€ και έχω 500ΜΒ Internet.Προφανώς και δεν παίζει να πάω σε συμβόλαιο, είναι σαφώς ακριβότερα.
-
Και εγω εχω καρτοκινητο F2G,αλλα πλεον ισχουουν μονο 600 λεπτα ομιλιας προς ολη τη wind και Q!2 ωρες δωρεαν προς ολα τα κινητα???
-
-
Με βλέπω να κρατάω το κινητό που έχω και το Μάϊο που έχω επιδότηση να πάρω ένα φτηνό tablet (πχ zte v9 pad) για να παίζω
-
Είσαι σίγουρος για το zte;
-
+1.
Το συγκεκριμένο -σε αντίθεση με το Blade- είναι και ακριβό και αδιάφορο σε χαρακτηριστικά. Καλύτερα αντί για συσκευή, πάρε έκπτωση στο πάγιο και αγόρασε μόνος σου ταμπλέτα ανδροειδούς του κιλού, από ιμπέι με ~100€.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι σίγουρος για το zte;Δεν λέει αυτό ;
+1.
Το συγκεκριμένο -σε αντίθεση με το Blade- είναι και ακριβό και αδιάφορο σε χαρακτηριστικά. Καλύτερα αντί για συσκευή, πάρε έκπτωση στο πάγιο και αγόρασε μόνος σου ταμπλέτα ανδροειδούς του κιλού, από ιμπέι με ~100€.
Το ZTE το είπα σαν παράδειγμα, δεν το έχω ψάξει να δω τί specs έχει. Απλώς σκέφτομαι πως όλες οι εφαρμογές με τις οποίες παίζουμε στα σημερινά κινητά θα είναι μια χαρά σε ένα tab οπότε δεν χρειάζεται να μπει κάποιος στο τρυπάκι να πάρει το τάδε super duper android ή mac με 4άρα οθόνη για να παίζει
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
+1.Το συγκεκριμένο -σε αντίθεση με το Blade- είναι και ακριβό και αδιάφορο σε χαρακτηριστικά. Καλύτερα αντί για συσκευή, πάρε έκπτωση στο πάγιο και αγόρασε μόνος σου ταμπλέτα ανδροειδούς του κιλού, από ιμπέι με ~100€.
Σκέφτομαι να πάρω ένα του κιλού, βλέπω κάποια 7ιντσα στο ebay που με ενδιαφέρουν. Τι να προσέξω να έχει;
Με την εγγλέζικη μπρίζα που έχουν στο ebay.co.uk που ψωνίζω τι κάνω; -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Και εγω εχω καρτοκινητο F2G,αλλα πλεον ισχουουν μονο 600 λεπτα ομιλιας προς ολη τη wind και Q!2 ωρες δωρεαν προς ολα τα κινητα???Ναι, έχεις δίκιο , πλέον τα λεπτά έχουν γίνει 600, αλλά και πάλι ... μου περισσεύουν!
Οι δύο ώρες, είναι επιλεκτική προσφορά (έχει και τέτοιες το F2G): μου είχαν στείλει μήνυμα, το ενεργοποίησα, και από τότε, όταν βάζω 10€, παίρνω 2 ώρες προς τα άλλα δίκτυα, και το ποσό μένει στην κάρτα μου.
Γενικώς, αν προσέχεις πότε και πώς ανανεώνεις, ουσιαστικά οι ανανεώσεις μένουν στην κάρτα και πλέον χαλάω μόνον για το Internet. Δεν παραπονιέμαι όμως, τα 5€ για 500ΜΒ είναι εξαιρετική τιμή. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω ένα του κιλού, βλέπω κάποια 7ιντσα στο ebay που με ενδιαφέρουν. Τι να προσέξω να έχει;
Με την εγγλέζικη μπρίζα που έχουν στο ebay.co.uk που ψωνίζω τι κάνω;Τα φτηνά έχουν -σχεδόν πάντα- resistive και όχι capacitive digitizer στην οθόνη. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα είναι ότι μάλλον είναι κολλημένα στην έκδοση 1.6 και υποστήριξη δεν πρόκειται να δεις. Εδώ ακόμη και εταιρίες όπως η Samsung και Sony Ericsson είναι για μπάτσες, πόσο μάλλον η βιοτεχνία από το Guangzhou...
Η πρίζα διαφέρει μόνο στο σχήμα των ακροδεκτών, τάση και συχνότητα έχουν ίδια με εμάς, οπότε με ένα βυσματάκι ή καινούριο καλώδιο είσαι ΟΚ.
-
http://cgi.ebay.com/EPAD-7-Touch-Screen ... 20b7739411
-
Τα βάζει στα μεταφορικά. Αλήθεια υπάρχει αντροιντ 2.0 ?
Ζορζ έχω βρει και με 2.1 αντρόιντ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν 3g.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα βάζει στα μεταφορικά. Αλήθεια υπάρχει αντροιντ 2.0 ?Ζορζ έχω βρει και με 2.1 αντρόιντ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν 3g.
για το λειτουργικό λέω κα εγώ...
την μπινιά με τα μεταφορικά την ξέρω , είμαι χρόνια αγοραστής -
Αυτό που με καλύπτει τελικά είναι το ΖΤΕ V9. Αλλά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα 349 που ζητάνε για κινεζιά. Η resitive δεν με ενοχλεί.
-
H οθόνη του ΖΤΕ πάντως δεν είναι από τις καλύτερες του είδους.
Θέλει πιο πολύ πίεση από του Ν900 πχ.Εγώ θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο. Ήδη οι τιμές του Galaxy Tab έχουν αρχίσει να πέφτουν.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://cgi.ebay.com/EPAD-7-Touch-Screen-Google-Android-Tablet-WiFi-Touch-/140516758545?pt=US_Tablets&hash=item20b7739411ωραια αναλυση για 7ιντσες....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
H οθόνη του ΖΤΕ πάντως δεν είναι από τις καλύτερες του είδους.
Θέλει πιο πολύ πίεση από του Ν900 πχ.Εγώ θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο. Ήδη οι τιμές του Galaxy Tab έχουν αρχίσει να πέφτουν.
εδώ αυτός λέει ότι είναι πολύ καλή για resitive
-
Το καλύτερο είναι να τη δεις μόνο σου.
Στο Πλαίσιο που το είδα δε μου άρεσε.
-
Καλησπέρα παιδες!Ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο καθως το αξιοπρεπεστατο και αξιοπιστο 5310 μου αρχιζει και παιρνει την κατιουσα...(μπαταρια που ξεφορτιζει γρηγορα κτλ. ) Το οριο ειναι τα 200 ευρω και αυτο που θελω απο την συσκευη ειναι:
1)Καλο ιντερνετ
2)Καλη μουσικη
3)Δυνατη μπαταρια
4)Μια τελειως απλη καμερα
5)Κατα προτιμηση αφης, και να μην χρειαζεται να βαραω την οθονη για να πιασει...(της κοπελιας μου το Samsung Star ειναι μια τετοια περιπτωση, χωρις να κλεισει ουτε χρονο... )
Ως τωρα μου αρεσαν τα:- Sonny Ericsson X8 (οκ το ξερω εχει Android 1.6 αλλα υπαρχει ετοιμη αναβαθμιση για 2.1, αν και δεν με πολυνοιαζει)
- Nokia C5-03 (Χρονια χρηστης Symbian και το λατρευω! )
Ακουω γνωμες!Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]