-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πρόταση:Αντί γιά ξύλο κλπ. Βγαλτε τους έξω και μετρήστε τους επι τόπου.
Aυτό δεν είναι απαραίτητο...
Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως :Όσο ποιό μακρύ το αμάξι τόσο ποιό μικρό το μέγεθος...
-
ευτυχως που οδηγω μικρο αυτοκινητο (μην αρχισεις τωρα με το μοτερ και τα αλογα και τις ζαντες.. )
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πχ η καριολα που πηγε να περασει ΣΤΟΠ κ μετα εβρισε σαν νταλικιερης επειδη της κορναραν, και εφαγε την αναστροφη σφαλιαρα (οχι απο εμενα - σκηνικο που εχω γραψει στα 'απιστευτα'), κατι μου λεει οτι δεν θα το ξανακανει...
οι γυναικες δεν παιζονται.. μεχρι και η κοπελα μου τις βριζει αν δε τις βρισω εγω
μαλιστα αμα κανουν χοντρη μαλακια λεει: ε γυναικα ειναι, τι περιμενες?
Ασε που το σαγονι μου βγηκε σε καλο, εχασα 11 κιλα (απο τα οποια εχω καταφερει να κρατησω κ τα -6), εκατσε κ η νοσοκομα του Μετροπολιταν, βγηκα κ Ι3 στο ναυτικο κ ξυνομουν, να μην σου πω το ξαναεσπαγα
ενταξει με τοσα οφελη μου φαινεται σχεδον δελεαστικο
ΥΓ Πιθανως να φταιει οτι σε ολη την εφηβεια ημουν πολιστας, κ το να παιζω+τρωω ξυλο στα ορια του πνιγμου ηταν η καθημερινοτητα μου κ εχω συνηθισει . Ε ενταξει, αλλοι πανε κ γινονται ΟΥΚαδες...
εχω γνωστο μου που ασχολειται ακομα επαγγελματικα και τα ξερω πανω κατω , αν και αυτος ειναι πολυ ηρεμο παιδι εξω απο το νερο
-
Για να καταλαβεις πως το σκεφτομαι: Αυτο που λεω κ στους τριγυρω μου κ στους φιλους, σε περιεργες καταστασεις ειναι το ' ε ενταξει, πολυ πολυ να φαμε ξυλο'. Κ το εννοω.
Εγω ειμαι πολυ ηρεμος με οποιον μου κανει κατι κατα λαθος, κ ζητησει συγνωμη. Με αυτον που παει αναποδα κ θελει να κανω ακρη να περασει, ή με αυτον που τσαντιζεται επειδη ενω εχω προτεραιοτητα δεν εκανα ακρη να περασει (επειδη εχει μαθει να βγαζει την μουρη του με το ετσι θελω κ να σε αναγκαζει να σταματησεις για την αρχοντια του), μιλαω μια φορα.
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πρόταση:Αντί γιά ξύλο κλπ. Βγαλτε τους έξω και μετρήστε τους επι τόπου.
Ασχετο. Αν δεν θες να καταλαβεις αυτο το τοσο απλο που λεω, μπορεις να μην γραφεις. Εγω θελω κ επιδιωκω, οταν μετακινουμαι, να μην μιλησω κ ασχοληθω με κανεναν. Αλλα δεν προκειται να επιδιωξω να το πετυχω αυτο με το να καταπινω την μλκια του καθενος.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι γυναικες δεν παιζονται.. μεχρι και η κοπελα μου τις βριζει αν δε τις βρισω εγω
οντως, η δικια μου μια φορα ειχε βρισει κ νταλικερη!!! Περιττο να πω πως εμεινε μ@@κας κ το βουλωσε
Παντως παιδια προσεχετε στο δρομο να παιξεις ξυλο με εναν οκ, αλλα ποτε δεν ξερεις τι κουβαλαει ο αλλος η ποσοι θα μαζευτουν εναντιον σου.. Γνωστος μου αστυνομικος στον 1ο χρονο δουλειας ειχε παει 2 η τρεις φορες σε θανατο απο ξυλοδαρμο...
-
ΖΩΟΝ ο παπάρας με το LandCruiser και τα μουφοxenon φώτα του.
Τύφλωνε τους πάντες τόσο που έβλεπες όλοι να φεύγουν από εμπρός του για να γλυτώσουν.
ΖΩΑΡΑ!
-
τα suv ειναι τοσο ψηλα που και τα κανονικα τους xenon ενοχλουν.. ειδικα κατι x5 μου βγαζουν τα ματια
παντως μουφοxenon πλεον εχουν απειροι , δεν υπαρχει περιπτωση να μη δεις εστω και μια φορα αστερακια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν παρακολουθειτε το τοπικ μερικοι μου φαινεται...Τεσπα, παμε ξανα.
Να φαω ξυλο επειδη εχω αδικο, δυσκολο γιατι οταν εχω αδικο το ξερω κ το παραδεχομαι. Οπως κ σημερα που (απο μλκια αλλου παλι, αλλα δεν εχει σημασια) παραλιγο να μαζεψω ενα αλλο αυτοκινητο που απλα πηγαινε κανονικα στον δρομο του. Δεν το ηθελα, του ζητησα συγνωμη, καταλαβε τι εγινε κ τελειωσε εκει το πραγμα.
Ως εκ τουτου δεν μπορω να σου απαντησω στο αν θα μου φανει δικαιο να φαω ξυλο οταν εχω αδικο, γιατι δεν επιδιωκω να επιβαλω το αδικο μου.
Στην 2η ερωτηση, ναι. Εχω ενα σπασμενο σαγονι απο καυγα στον δρομο μεταξυ οδηγων κ εχω παιξει κ ξυλο με 5 μεθυσμενους αγγλους που μας επιτεθηκαν χωρις λογο κ οι υπολοιποι εκαναν τον κινεζο.
Τι αλλαζει αυτο? Παντα οταν εχω δικιο θα το υποστηριζω κ παντα οταν ο αλλος πουλαει μαγκια κ τσαμπουκαλευεται ενω εχει αδικο θα παιζω ξυλο χωρις δευτερη κουβεντα.
Κ αν το καναμε ολοι αυτο, ο κουραδομαγκας που εχει μαθει να γαμαει κ να δερνει επειδη ολοι κανετε τον κινεζο, θα ειχε φαει τοσο ξυλο στην ζωη του που θα γινοταν υποδειγμα οδηγου κ πολιτη. Αυτο ακριβως εννοουσα με αυτο που ειχα γραψει πιο πανω.
ΥΓ Ποσες φορες εχουμε πει εδω μεσα οτι 'ο ταδε/η ταδε συμπεριφορα θελει ξυλο'. Γιατι μερικοι πεφτετε πανω μου οταν λεω οτι πρεπει να γινει ακριβως αυτο?
Φίλε kacey είμαι σίγουρος 1000% ότι εαν είχες οικογένεια(σύζυγο και παιδιά) αποκλείεται να έκανες αυτά που λες για ένα και μόνο λόγο.
Δεν φτάνω καν στο σημείο να χάσεις την ζωή σου απο αυτό(φτού-φτού μακριά μας), αλλά κάτι να πάθεις και να μην μπορείς να εργαστείς, και οι υποχρεώσεις απο πίσω να τρέχουν(δάνεια,πιτσιρίκια κ.τ.λ) αυτό που θα χάσεις σε σχέση με αυτό που θα κερδίσεις είναι πολύ λίγο.
Με αυτά που σου γράφω δεν σημαίνει ότι σε κατακρίνω. Πολλές φορές με έχουν φτάσει και μένα στα όρια, και ισάριθμες φορές ήθελα να κατέβω να πλακωθώ.... αλλά στην σκέψη μου είναι πάντα η οικογένεια και τι μπορεί να συμβεί με μία 'απροσεξία' της στιγμής.
Δεν σου κρύβω κιόλας ότι την τελευταία φορά που πέτυχα ένα βρωμορωσσάκι να μπαίνει σε μονόδρομο, και στην υπόδειξή μου ότι έχει μπεί αντίστροφα, να με κοιτάει απαθέσαστα και με ειρωνία, ε ρε φίλε ήθελα να ανοίξω το παράθυρο, να βγάλω το δίκκανο, να του φυτέψω μία, και άντε γειά!!!!!!!! -
http://www.youtube.com/watch?v=EEysDjOw ... re=related
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
οντως, η δικια μου μια φορα ειχε βρισει κ νταλικερη!!! Περιττο να πω πως εμεινε μ@@κας κ το βουλωσε
Παντως παιδια προσεχετε στο δρομο να παιξεις ξυλο με εναν οκ, αλλα ποτε δεν ξερεις τι κουβαλαει ο αλλος η ποσοι θα μαζευτουν εναντιον σου.. Γνωστος μου αστυνομικος στον 1ο χρονο δουλειας ειχε παει 2 η τρεις φορες σε θανατο απο ξυλοδαρμο...
Ασχετο αλλα εχω βρισει συνεπιβατη μου που πηγε να το παιξει ιστορια σε διπλανο αμαξι.. Δεν εχει καμια δουλεια κατα τη γνωμη μου..Ισως ειμαι και λαθος αλλα εγω οδηγαω, εγω θελω να κανω τετοιου ειδους 'κουμαντα' στη τελικη εγω και το αμαξι μου εμπλεκεται πρωτα απ ολα και ολους..
-
Δικιο εχεις σε αυτο, το παθαινα αρκετες φορες με τον αδερφο μου που ειναι ετσι ζορικος, εχω κανει δεξια μαλιστα μια φορα για να του φωναξω με την ησυχια μου
Στη φαση με το κοριτσι ομως, (που δεν εβρισε και κανονικα) ητανε για μπατσες ο φοτηγατζης γιατι μου ειχε σβησει ενω περιμενα για αριστερα σε φαναρι και με τα αλαρμ αναμενα μιζαρα ο κακομοιρος να παρει μπρος, μου βγαινει αυτος απο δεξια και σταματησε γιατι δε χωρουσε να στριψει απο πανω μου φυσικα. Παλι καλα με την 4η πηρε μπρος κι εφυγα, δηλαδη δεν κρατησε πανω απο 1 λεπτο η καθυστερηση και φυσικα επειδη ηξερε πως ειχε αδικο δεν ειπε τιποτα.
Αυτο που λες παντως ειναι πολυ σημαντικο εν κινησει ειδικα σε αποσπα κ απο την οδηγηση.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ασχετο αλλα εχω βρισει συνεπιβατη μου που πηγε να το παιξει ιστορια σε διπλανο αμαξι.. Δεν εχει καμια δουλεια κατα τη γνωμη μου..Ισως ειμαι και λαθος αλλα εγω οδηγαω, εγω θελω να κανω τετοιου ειδους 'κουμαντα' στη τελικη εγω και το αμαξι μου εμπλεκεται πρωτα απ ολα και ολους..
κοιτα , εγω προτιμω να φαω ξυλο , παρα παντοφλα
κοντρα στη γυναικα μου ΔΕΝ παω
αλλωστε γυναικες βριζει μονο γιατι εγω σπανια θα τους πω κατι..παντως με συνεπιβατη αλλου που μου το επαιζε ιστορια ειχα πλακωθει οταν ημουν πιο νεος βεβαια δεν ηταν απλα τσαμπουκας εκει, ο οδηγος με κοπανησε και πηγε να φυγει και μενα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι
γενικα παντως το προβλημα που περιγραφεις δεν το ειχα ποτε ιδιαιτερα, μονο με ενα φιλο μου παλιοτερα ο οποιος ειναι ενας μικρος kacey αλλα κι εκει συνηθως επιβαλλομουν
πλεον δεν εχω προβληματα με τα ζωα, το πολυ πολυ να μεινουμε στη κορνα και εκει συνηθως δε λενε τιποτα γιατι καταλαβαινουν τη μαλακια τους..
με εναν μονο σχετικα προσφατα θα πιανομασταν στα χερια ο οποιος πηγε να με εμβολισει , καθως εγραφε μηνυμα στο κινητο του και αλλαζοντας παραλληλα λωριδα (τη δικη μου λωριδα)..
μετα μου ζητουσε και τα ρεστα, λεγοντας μου οτι αναψε φλας..αλλα σε αυτον δεν επρεπε να καταφυγω στα χερια , απο τη στιγμη που οδηγουσε φορτηγο της ΑΓΝΟ επρεπε να παρω πινακιδες και να κανω τηλεφωνακι στην εταιρεια του
οσο για τις γυναικες δε βγαζεις ακρη.. να τις βρισεις? δεν καταλαβαινουν.. να της χτυπησεις? εισαι γτπ αν χτυπησεις καποιον τοσο πιο αδυνατο απο σενα.. ξερω ενα παιδι που βγαινει εξω και τους κλωτσαει τη πορτα , αλλα και αυτο δεν εχει νοημα
απλα τις αποφευγω και προσεχω
-
Ειναι πολυ αξιοπεριεργο παντως που πολλοι εδω μεσα παραλληλιζουν το 'επιβαλλω το αυτονοητο κ πασιφανεστατο δικιο μου (γιατι εγω μιλαω για καραμπινατα σκηνικα που δεν σηκωνουν ερμηνειες) ακομα κ με ξυλο αν ο παραβατης πουλαει τσαμπουκα', με το 'την βγαζουμε εξω να την μετρησουμε να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη'...
Τελικα εχουμε δικαιωμα να απαιτουμε το δικαιο μας?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι πολυ αξιοπεριεργο παντως που πολλοι εδω μεσα παραλληλιζουν το 'επιβαλλω το αυτονοητο κ πασιφανεστατο δικιο μου (γιατι εγω μιλαω για καραμπινατα σκηνικα που δεν σηκωνουν ερμηνειες) ακομα κ με ξυλο αν ο παραβατης πουλαει τσαμπουκα', με το 'την βγαζουμε εξω να την μετρησουμε να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη'...Τελικα εχουμε δικαιωμα να απαιτουμε το δικαιο μας?
Φίλε Kacey ποιός κρίνει το ποιός έχει δίκιο και ιδιαίτερα όταν μπορεί να βρίσκεται εν βρασμώ; Αλλά ακόμα κι αν έχεις δίκιο τι θα κάνεις; Θα αρχίσεις να πλακώνεις τους άλλους οδηγούς στον δρόμο, τον γείτονα που ακούει δυνατά μουσική, το αφεντικό σου που στην λέει άδικα, την γυναίκα, τα παιδιά σου κτλ;
Το σπασμένο σαγόνι μάλλον δεν σου έμαθε τίποτα (αφού το θεωρείς και παράσημο) αλλά την επόμενη φορά μπορεί να είναι πολύ χειρότερα είτε για εσένα είτε για τον άλλο.
Όσο για το πως μπορεί κανείς να απαιτήσει το δίκιο του σαφώς υπάρχουν κι άλλοι πιο χρονοβόροι τρόποι και σίγουρα όχι το ξύλο καθώς είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να χάσεις το δίκιο σου.
Φιλικά πάντα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τελικα εχουμε δικαιωμα να απαιτουμε το δικαιο μας?
Ναι.
Το θέμα είναι με ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος.
Εάν λες πως κάποιος έχει δικαίωμα να ασκεί βία επειδή θεωρεί πως έχει δίκιο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα έαν πχ η γυναίκα σου κάνει κάποια μα@@κία με το αυτοκίντηο (συμβαινουν αυτά και στους καλύτερους)να βγει ο άλλος και να την αρχίσει στις σφαλιάρες;
-
Κατά την ταπεινή μου άποψη η άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας σου αφαιρεί αυτόματα το δίκιο ...
-
Aφήστε το ξύλο και κάθε χειροδικία και αγοράστε ενα 'χάρο', με τον οποίο θα κινείστε διαρκώς εντός των ορίων της νομιμότητας. Π.χ.:
Δεν θα κόβετε στο στενό που υπάρχει διασταύρωση με μονόδρομο, αφού εσείς είστε απο δεξιά, δεν θα κόβετε όταν ο άλλος σας μπαίνει στα 2 μέτρα , επειδή εσείς για λόγους ασφαλείας αφήσατε ενα λογικό κενό 5-6 μέτρων απο τον προπορευόμενο κλπ, κλπ .
Και όταν ο θρασύς οδηγός μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομο και δεν καταλαβαίνει τίποτε , θα του 'σφυράτε' μιά πενιά και όποιος μετανιώσει...
Καλό? .....
Εdit: Βγάζω το άχτι μου με αυτά που γράφω, γιατί οδηγώντας πάντα αγρατζούνιστα αυτοκίνητα, έχω κάνει πολλάκις τον μ@@@κα για να μην με 'ακουμπήσουν' τέτοιοι τύποι, αφού αναμφισβήτητα η χειροδικία ειναι επικίνδυνη και κυρίως ΠΑΡΑΝΟΜΗ.. . -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα πω ενα περιστατικο που παθαμε οχι στην Ελλαδα αλλα στα Τιρανα.Πηγαιναμε στο πατρικο της μανας μου εγω και ο πατερας μου.Το σπιτι ειναι σε ενα στενο.Τελοσπαντων πηγαιναμε με ρυθμους πολης.Ο δρομος με μια λοριδα κυκλοφοριας και ειχε και αντιθετο ρευμα.Αναβει ο πατερας μου φλας να μπει στο στενο και να σου ο μαγκας με το μερσεντε το 190 παει να μας σκασει προσπεραση ενω εμεις στριβαμε αριστερα, Κοβει ο πατερας μου το τιμονι και βλεπει που χωθηκε ο τυπος και αμεσως πιανει φρενα και κοβει το τιμονι δεξια.Παλι καλα δε παθαμε τιποτα και το αμαξι το δικο μας απλα μας εξυσε λιγο το λαστιχο και τον προφυλακτηρα.Ο πατερας μου κοκκαλωνει το αμαξι εκει που ηταν με το φλας αναμενο και ο τυπος ειχε εγκλωβιστει αναμεσα στο αμαξι μας και σε μια κολωνα.Να σου ομως ο εξυπνος εκανε μπρος πισω να φυγει...Βγαινω εγω εξω και τον αρχιναω δε πατε καλα εδω περα θα μας σκοτωσετε και δε βλεπετε το φλας.Πεταγεται η γυναικα του και λεει δεν ειχατε αναψει φλας...Μα καλα λεω ειστε σοβαροι να το βγαλουμε με καναν φαρο το φλας για να το δεις???Σε οφθαλμιατρο δεν εχεις παει ποτε παλιο στραβη???Εντομεταξυ ο αντρας της εκανε μπρος πισω το αμαξι και εκλεινε τον πατερα μου να μην βγει απο την πορτα.Λεω εγω τι κανεις εκει και δε μιλαγε.Μια που κοπαναω το καπο μια που το χερι μου με πονεσε και η μερσεντες αποκταει ενα ωραιο βαθουλωμα στο καπο.Το ακουει ο τυπος λεει τι κανεις εκει???Θα σταματησεις του λεω η θες να σου σπασω και κανα φαναρι???Κανει ποιο περα το αμαξι βγαινει ο πατερας μου και μετα ακολουθουν βρισιδια στα Αλβανικα απο τον βλαχο και απο τον πατερα μου.Εγω ειχα γινει πρασινος απο τα νευρα μου απο τον τυπο επειδη δεν αφηνε τον πατερα μου να βγει και μας εξυσε και τη πορτα το παλιο ζωο.Την ψωνιζω παλι τον αρχιναω και ερχονται και με μαζευουν εμενα κατι οδηγοι που ειχαν σταματησει.
Του κανει του πατερα μου ο τυπος 20 χρονια οδηγος πρωτη φορα λεει βρισκω σε αμαξι...Και του λεει ο πατερας μου τι οδηγουσες γαϊδαρο γιαυτο δεν εχεις γρατσουνισει κανεναν? Εκει ειναι που ο τυπος ζηταει συγγνωμη βγαζει ενα πενηνταευρω και το δινει στον πατερα μου. Του κανει παρτο δε θελω λεφτα απο εσενα απλα να εξαφανιστεις παλιο ηλιθιε μου χαλασες τη μερα.Ε και αυτο εκανε και δεν τον ξαναπηρε το ματι μας απο τοτε.
Άσχετο, αλλά επειδή το έχω απορία.Όταν έχεις βγάλει φλας και πας να στρίψεις δεξιά και σου χώνεται το μηχανάκι που θέλει να πάει ευθεία, αν γίνει στραβή και κολλήσει πάνω σου ποιός φταίει?
-
Θελει κι ερωτημα?? Στην πολη η προσπεραση απαγορευεται, απο δεξια ειδικα μονο στον αυτοκινητοδρομο επιτρεπεται Κανονικα, αυτο που κανουν τα δικυκλα, να περνουν δεξια κι αριστερα σου ειναι παρανομο αλλο αν διευκολυνει πολυ στην αποσυμφορηση της κινησης
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Άσχετο, αλλά επειδή το έχω απορία.Όταν έχεις βγάλει φλας και πας να στρίψεις δεξιά και σου χώνεται το μηχανάκι που θέλει να πάει ευθεία, αν γίνει στραβή και κολλήσει πάνω σου ποιός φταίει?
Άν έχεις βγάλει έγκαιρα το flash και δεν έχεις αφήσει χώρο από δεξιά (νομίζω ο ΚΟΚ ορίζει να κινούμαστε στο δεξιότερο τμήμα μιας οδού αφήνοντας περίπου 1 μέτρο από το πεζοδρόμιο ή τα αυτοκίνητα για να μην μαζεύουμε πόρτες που ανοίγουν ξαφνικά), φταίει ο άλλος.
-
Αυτά για έγκαιρα flash και ένα μέτρο απόσταση από το πεζοδρόμιο δεν υπάρχουν. Αν κινείσαι στη λωρίδα σου είναι υποχρεωμένος ο πίσω να κρατά απόσταση και φυσικά κανένα δίκυκλο δεν έχει καμμία θέση δίπλα σου. Αυτό επιτρέπεται κατά περίσταση μόνο στα φανάρια όταν είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα και οι δικυκλιστές το έχουν κάνει ευαγγέλιο ότι ισχύει γενικά.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]