-
χθες το βράδυ,παραλίγο να γίνει καλό τσαφ, όταν ένα Μίνι, κατέβηκε από το πεζοδρόμιο, με αναμμένα αλάρμ και μπήκε μπροστά μου την τελευταία στιγμή, στην Αμφιθέας.
η αλήθεια είναι ότι και εγώ πήγαινα κάπως γρήγορα,γιατί προσπερνούσα ένα shuma που είχε καβατζώσει την αριστερή με 40χλμ/ω,άρα ζώο και εγώ.
πάντως, με έβλεπε να έρχομαι πολλά μέτρα πριν,δεν είχα μόλις βγεί πίσω από το shuma.
τρελά φρένα,τιμονιά και τον απέφυγα.ήρθε δίπλα και ζητούσε χίλια συγνώμη.δεν του είπα τίποτα.ευτυχώς, όταν κατάλαβε τι πάει να γίνει (το τσαφ που λέγαμε),πάτησε τέρμα γκάζι και έδωσε κάποια επιπλέον μέτρα σε μένα.
αυτό που με στενοχωρεί, είναι, νέα παιδιά (σαν τον οδηγό του μίνι) να μην μπορούν να αντιληφθούν χώρο και χρόνο.
αυτό είναι η οδήγηση,αντίληψη! -
Το καλό είναι ότι δεν είναι εντελώς ζώο καθώς αναγνώρισε το λάθος του και προσπάθησε να το διορθώσει. Όλοι κάνουμε λάθη...
-
Αν ο άλλος καταλάβει ότι έκανε ταλακία και το παραδεχτεί νομίζω πως γενικά είναι πρέπον και ευγενικό να μην το τραβάμε άλλο Εκτός και η καφρίλα κάποιου γίνεται εξ' επίτηδες οπότε χρήζει μπινελικιού.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν ο άλλος καταλάβει ότι έκανε ταλακία και το παραδεχτεί νομίζω πως γενικά είναι πρέπον και ευγενικό να μην το τραβάμε άλλο Εκτός και η καφρίλα κάποιου γίνεται εξ' επίτηδες οπότε χρήζει μπινελικιού.+1
Ολοι μπορει να κανουμε λαθος,το θεμα ειναι να το καταλαβουμε και να μην επαναλαβουμε. -
και εγώ,έχω ζητήσει συγνώμη για λάθος μου και φυσικά,δεν θα τραβήξω καμία κατάσταση από την στιγμή που ο άλλος ζητάει συγνώμη.
εδώ,τις 3 φορές που έχω εμπλακεί σε ατύχημα (ζημιά δική μου €150 και €200 και €350, δηλαδή τίποτα) και σε καμία δεν έφταιγα, μόλις παραδεχόντουσαν το λάθος τους,τους μιλούσα στον πληθυντικό. -
Ο χρήστης SV2 έγραψε:
Accent με δίπορτο ψυγείο....Δεν μου κάνει εντύπωση, έχω δει scooter να ρυμουλκεί ψυγείο πάνω σε δίτροχο καροτσάκι..
Ok, στο σταματάω εδώ. Το τζάμι το καθαρίζουμε πριν ξεκινήσουμε, όχι κατά τη διάρκεια της πορείας. Έτσι το' μαθα εγώ.
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να λερωθεί καθ'οδόν;
Απο αλλο φορουμ
Κακώς τον βάζεις στα ζώα, αυτό παίζει να είναι το πλέον νομότυπο παρκάρισμα που έχει κάνει ποτέ του ο συγκεκριμένος.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ok, στο σταματάω εδώ. Το τζάμι το καθαρίζουμε πριν ξεκινήσουμε, όχι κατά τη διάρκεια της πορείας. Έτσι το' μαθα εγώ.
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να λερωθεί καθ'οδόν;
Φυσικά και υπάρχει. Μπορεί να πέσει μια κουτσουλιά, για παράδειγμα. Αλλά το να καλύπτεις το τζάμια με νερό/σαπουνάδα για 2-3-4 δευτερόλεπτα είναι αρκετά επικίνδυνο, όταν κινείσαι με ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα της εθνικής, πολύ πιο επικίνδυνο από το να συνεχίσεις να οδηγείς με την κουτσουλιά στο τζάμι. Επίσης υπάρχουν και οι σοβαρές παρενέργειες (π.χ. να πιτσιλήσεις μηχανόβιο που είναι δίπλα/πίσω), και οι εκνευριστικές παρενέργειες όταν το νερό (τόσο από την δύναμη των μπεκ, όσο και από την ταχύτητα του οχήματος) έρχεται σε σένα που είσαι από πίσω, και πρέπει να μπεις μετά και εσύ στην διαδικασία να καθαρίσεις το παρμπρίζ σου (γιατί ως γνωστόν, οι πιτσιλιές θέλουν κανονικό πλύσιμο, γιατί μόνο με τους υαλοκαθαριστήρες δημιουργούν γραμμές από σκόνη και βρωμιά που έχει πάνω το παρμπρίζ).
Anyway, νομίζω το κούρασα/αμε αρκετά το θέμα.
-
-
από cosneo » 16 Νοέμ 2009, 17:00
Την Παρασκευή το βράδυ στη Λ. Νίκης, στη παραλία, μπροστά απο τις καφετέριες κάποιο ΖΩΟ, ΖΩΟ, ΖΩΟ με μαυρο αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν (και μάλιστα βίαιη πρέπει να ήταν) (μάλλον για να ξεπαρκάρει) έκανε την μούρη -του παρκαρισμένου από πίσω του- Micra μου σμπαράλια μη αφήνοντας ένα σημείωμα, ένα τηλέφωνο, τίποτα!
Δυστυχώς γκαρσόνια και θαμώνες ... δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα!
Σήμερα το έμαθα και το είδα! Αναμένουμε 'κουστούμι' από τον λαμαρινά (2 φτερά, καπό, μάσκα, προφυλακτήρα) ενώ αυριο κατατίθεται μήνυση κατ' αγνώστου!Μετά απο 2 εβδομάδες ευτυχώς την βγάλαμε σχετικά 'καθαρή'!
Σε μια έρευνα αγοράς που έγινε ... η αντιπροσωπία ήθελε 2.000€ (με όλα καινούρια), σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο 1.200€ (με κάποια καινούρια και κάποια στοκαρίσματα), σε δευτερο εξουσιοδοτημένο 800€ (φιλική τιμή, χωρίς διευκρίνηση τι θα έβαζε/έφτιαχνε κλπ) και σε 'συστημένο απο φίλο' συνεργείο την έγινε η δουλειά με 400€ με μτχ προφυλακτήρα και τα υπόλοιπα επισκευή και βαψίματα.
... αλλο κακό να μην μας βρει! -
Kύρια σήμερα στην Βασ. Σοφίας σε 500 κατακίτρινο με μαύρο αγωνιστικό διάκοσμο (checked flag) η οποία με μούτζωνε από το ύψος του ΝΙΜΤΣ ως και την Αμερικανική Πρεσβεία...
Η παρεξήγηση λύθηκε όταν κατάλαβα ότι η κυρία απλά στέγνωνε το μανόν των νυχιών της...... (κρατώντας το αριστερό χέρι έξω από το παράθυρο με ανοιχτή παλάμη στραμμένη προς τα πίσω....)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Kύρια σήμερα στην Βασ. Σοφίας σε 500 κατακίτρινο με μαύρο αγωνιστικό διάκοσμο (checked flag) η οποία με μούτζωνε από το ύψος του ΝΙΜΤΣ ως και την Αμερικανική Πρεσβεία...Η παρεξήγηση λύθηκε όταν κατάλαβα ότι η κυρία απλά στέγνωνε το μανόν των νυχιών της...... (κρατώντας το αριστερό χέρι έξω από το παράθυρο με ανοιχτή παλάμη στραμμένη προς τα πίσω....)
Ποιός ήταν το ζώο επειδή δεν κατάλαβα...
Αυτή που στέγνωνε τα νύχια της ή εσύ που παρεξηγήθηκες «άνευ λόγου και αιτίας» ;;;; -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Kύρια σήμερα στην Βασ. Σοφίας σε 500 κατακίτρινο με μαύρο αγωνιστικό διάκοσμο (checked flag) η οποία με μούτζωνε από το ύψος του ΝΙΜΤΣ ως και την Αμερικανική Πρεσβεία...
Η παρεξήγηση λύθηκε όταν κατάλαβα ότι η κυρία απλά στέγνωνε το μανόν των νυχιών της...... (κρατώντας το αριστερό χέρι έξω από το παράθυρο με ανοιχτή παλάμη στραμμένη προς τα πίσω....)
Ποιός ήταν το ζώο επειδή δεν κατάλαβα...
Αυτή που στέγνωνε τα νύχια της ή εσύ που παρεξηγήθηκες «άνευ λόγου και αιτίας» ;;;;και οι δύο....
-
πριν λιγο σκηνικο εξω απο το σπιτι μου.
δρομος προς μια κατευθηνση ,παει ενας κανονικα και ερχεται ενας αλλος αντιθετα,οποτε ο παρανομος κανονικα πρεπει να κανει πισω.
ο νομιμος οδηγος του φωναζει τσαμπουκαλεμενα να κανει πισω και ξαφνικα βγαινει ο παρανομος εξω
και του λεει ,ελα τελειωνε ρε παλιομαλακα.ο νομιμος βαζει οπισθεν και κανει πισω
-
Ρε ανεκδιήγητο κ...ζωο, ναι εσένα λέω με το fiesta που ενώ πήγαινα με 130 στην μεσαία (δεξιά δεν έμπαινα γιατί πλησίαζε έξοδος) στο ύψος του ΤΙΤΑΝ στον περιφερειακό, με πέρασες από την δεξιά με πάνω από 180 ενώ είχα ελεύθερη αριστερή!! Βλαμμένε, ε βλαμμένε, που ούτε η κόρνα δεν σε έφτιαξε και μετά συνέχισες τα ίδια . Αν θες να σκοτώσεις κάποιον πήγαινε και αυτοκτόνα, ελεύθερα! Μετά προσπάθησα να τον φτάσω για να δω τις πινακίδες του και να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία αλλά δεν τα κατάφερα, με το που είδα τα 190(!) στο κοντέρ τρόμαξα και κατευθείαν έριξα την ταχύτητα. Επομένως ζώο (με καλές προσθέσεις όμως ) και εγώ για την στιγμιαία απόσπασή μου από το όριο ταχύτητας.
-
VS
= 1 ?????
εγω για διπλο στο χαλαρο θα το ριχνα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πριν λιγο σκηνικο εξω απο το σπιτι μου.δρομος προς μια κατευθηνση ,παει ενας κανονικα και ερχεται ενας αλλος αντιθετα,οποτε ο παρανομος κανονικα πρεπει να κανει πισω.
ο νομιμος οδηγος του φωναζει τσαμπουκαλεμενα να κανει πισω και ξαφνικα βγαινει ο παρανομος εξω
και του λεει ,ελα τελειωνε ρε παλιομαλακα.ο νομιμος βαζει οπισθεν και κανει πισω
Του κολλάς στο εκατοστό και παίρνεις τλφ τριψήφιο, διαβάζοντας κα-θα-ρά και δυ-να-τά τις πινακίδες του άλλου.
-
θα προλαβεις ομως;
η θα σου σπασει τα χερια και το κινητο μαζι; -
For what is a man, what has he got?
If not himself, then he has naught
To say the things he truly feels and not the words of one who kneels
The record shows I took the blows and did it my way! -
του παλικαρα, η μανα κλαιει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ζώα που γεμίζουν τα αμάξια με διαφημιστικά που βρέχονται και κολλάνε στο παρπρίζ. Έχουν κολλήσει και τα γράμματα, πολύ δύσκολα βγήκε με το ξυράφι.+1
Για να μη ξεχνιόμαστε, είναι διαφημιστικό του Ζορπίδη, μη τυχόν πάει κανένας εκδρομή με τον άθλιο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]