-
-
Τι εγινε ο πατρινος που εχει χαθει
Κον5 αυριο σε εσενα γιατι τωρα ειμαι σπιτι ξερεις
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τι εγινε ο πατρινος που εχει χαθειΚον5 αυριο σε εσενα γιατι τωρα ειμαι σπιτι ξερεις
Μαλλον τον μπανιαρισανε....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το ξερω εδω ειμαστε για να κανουμε λιγο πλακιτσα
Γιατι τι αλλο κανουμε ολη μερα ρε? Που να ερθεις σχολειο θα λιωσεις!Σημερα εγραφα γενικη αλλα ειχα κατευθυνση μετα και εχω τον ιδιο δασκαλο.Αυριο γραφω κατευθυνση.Μας λεει θα γραψετε τωρα.Του κανω εγω.Μα καλα ρε δασκαλε εισαι σοβαρος?Μας γ@μησες πριν θες να μας γ@μησεις και τωρα?Λιωσανε ολοι κυλιοντουσαν στα πατωματα!
Σκεψου να ειχες καθηγητη τον Πατρινο και να ηθελε να σας πηδηξει στα αληθεια
Τον πήρες από φόβο ε ??
-
Πλακα πλάκα, δεν τολμαω να κανω ποστ και βαζει καρδουλες καπακι. η πολυ χαβαλες ειναι ή πολυ σκ@τοπουστας
-
Πλακα πλάκα, δεν τολμαω να κανω ποστ και βαζει καρδουλες καπακι. η πολυ χαβαλες ειναι ή πολυ** σκ@τοπουστας** -
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
:hahaiv:Και πως να μην παρασυρθει καποιος απο τον χαβαλε τους???
-
Μου λείπει ο Πασχάλης απο το φόρουμ
-
Λέγε τέτοια και μετά μην μπεις αύριο και αναρωτιέσαι ποια μαυρόγατα σε γκαντέμιασε όλη μέρα
-
-
Πλακα πλάκα, δεν τολμαω να κανω ποστ και βαζει καρδουλες καπακι. η πολυ χαβαλες ειναι ή πολυ σκ@τοπουσταςή και τα δύο...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τι εγινε ο πατρινος που εχει χαθειΚον5 αυριο σε εσενα γιατι τωρα ειμαι σπιτι ξερεις
kon5 εφυγε το πμ
-
Μέεερααα
Βλέπω με μελετάτε.... -
Πλακα πλάκα, δεν τολμαω να κανω ποστ και βαζει καρδουλες καπακι. η πολυ χαβαλες ειναι ή πολυ σκ@τοπουσταςΣκύλε ζηλεύεις ε;
Σού το ξαναλέω και πάλι και μην με παρακαλάς.
Πάει χωρίσαμε...
Τώρα έχω συνάψει σοβαρό δεσμό με το Μιραζουλίνι!!!Ικανοποιήσου τώρα με αυτό...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πλακα πλάκα, δεν τολμαω να κανω ποστ και βαζει καρδουλες καπακι. η πολυ χαβαλες ειναι ή πολυ σκ@τοπουστας
Σκύλε ζηλεύεις ε;
Σού το ξαναλέω και πάλι και μην με παρακαλάς.
Πάει χωρίσαμε...
Τώρα έχω συνάψει σοβαρό δεσμό με το Μιραζουλίνι!!!Ικανοποιήσου τώρα με αυτό...
-
-
-
-
καποιο μπαν βλεπω
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]