-
έλα, έλα που δεν θες τώρα! άσε τα παράπονα κι άρχισε το παιχνίδι! προ χιλιετίας (άντε το είπα )
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Α καλά εσύ το πήγες one step further!! Τουλάχιστον ο άλλος μας έδωσε χρονολογίες!
ε!!κ κατασκευαστικο ομιλο εδωσα..εδωσα 5-6 χαρακτηριστικα!!σε παρακαλω!!
τωρα ειδα τον ρεντ μονστερ που εγραψε κλ-π-αμπ!!
Μεγάλη βοήθεια! Τον όμιλο που κατασκευάζει τα μισά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο και έχει 234 μάρκες και 2934875 μοντέλα! Πες έχω ένα κουπέ που δεν έιναι κουπέ να τελειώνουμε!
-
ε!!δεν παιζεις σωστα!!!βαλε μια λιστα με 5-6 χαρακτηριστικα(χρονολογια,στυλ κατοχων κτλ)!!
αα,το βρηκα,mgf????????????????
εχεις δικιο στεφανε..θελετε να το παμε παλι απο την αρχη?λοιπον,ειναι κουπε αλλα δεν ειναι.εχει ονομα απο ανεμο αλλα το μπερδευουν με φαρμακευτικο προιον.το εχουν στην πλειοψηφια τους καγκουρες!ο γκρεγκορι το ξερει καλυτερα σν αυτοκινητο!!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
έλα, έλα που δεν θες τώρα! άσε τα παράπονα κι άρχισε το παιχνίδι! προ χιλιετίας (άντε το είπα )Το επεξεργάζομαι ακόμα...είναι και τα σουτζουκάκια στη μέση που όσο να πεις δυσχεραίνουν το έργο μου!
-
ε!!δεν παιζεις σωστα!!!βαλε μια λιστα με 5-6 χαρακτηριστικα(χρονολογια,στυλ κατοχων κτλ)!!αα,το βρηκα,mgf????????????????
εχεις δικιο στεφανε..θελετε να το παμε παλι απο την αρχη?λοιπον,ειναι κουπε αλλα δεν ειναι.εχει ονομα απο ανεμο αλλα το μπερδευουν με φαρμακευτικο προιον.**το εχουν στην πλειοψηφια τους καγκουρες!**ο γκρεγκορι το ξερει καλυτερα σν αυτοκινητο!!
Αυτό πάλι γιατί το χεις δέσει σκοινί κορδόνι? Δεν νομίζω ότι ισχύει και τόσο! Είναι ακριβο για κάγκουρες...
-
ε!!δεν παιζεις σωστα!!!βαλε μια λιστα με 5-6 χαρακτηριστικα(χρονολογια,στυλ κατοχων κτλ)!!αα,το βρηκα,mgf????????????????
εχεις δικιο στεφανε..θελετε να το παμε παλι απο την αρχη?λοιπον,ειναι κουπε αλλα δεν ειναι.εχει ονομα απο ανεμο αλλα το μπερδευουν με φαρμακευτικο προιον.το εχουν στην πλειοψηφια τους καγκουρες!ο γκρεγκορι το ξερει καλυτερα σν αυτοκινητο!!
όχι
-
ρε CLAB μας έχεις πρήξει με τα ιταλικά στα μισά topics και τελικά μου κυκλοφορείς με vag κουπέ... και σε είχα παρεξηγήσει
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ε!!δεν παιζεις σωστα!!!βαλε μια λιστα με 5-6 χαρακτηριστικα(χρονολογια,στυλ κατοχων κτλ)!!
αα,το βρηκα,mgf????????????????
εχεις δικιο στεφανε..θελετε να το παμε παλι απο την αρχη?λοιπον,ειναι κουπε αλλα δεν ειναι.εχει ονομα απο ανεμο αλλα το μπερδευουν με φαρμακευτικο προιον.**το εχουν στην πλειοψηφια τους καγκουρες!**ο γκρεγκορι το ξερει καλυτερα σν αυτοκινητο!!
Αυτό πάλι γιατί το χεις δέσει σκοινί κορδόνι? Δεν νομίζω ότι ισχύει και τόσο! Είναι ακριβο για κάγκουρες...
οι καγκουρες δεν εχουν οικονομικα ορια..(βλεπε τον τυπο τον ζαμπλουτο με την χρυσο-κοκκινη slr στο ντουμπαι η οπου ειναι..η τον αλλο με την πρασινη φερραρι..)
κ επισης ειπα οτι το εχουν στην πλειοψηφια τους.δεν ειπα ολοι..παντως οι περισσοτεροι απο οσους πετυχα στην ελλαδα ειχαν φαστ-φιουριους υφος..
εμενα παντως μου αρεσει(αυτο μας ελειπε κιολας!! )!
ωραιος σαξο!!(αν κ ασυναρτησιες τα λεγομενα σου!!) -
Αυτο με το φαρμακευτικο προιον αναφερεται για το τσιροτο που εγραψα νωριτερα? Επισης το λευκο τσιροτο το λεω και κουραμπιε
-
οπ!!κουραμπιες!!ερχονται κ χριστουγεννα,με επιασε λιγουρα!ναι,για το τσιροτο το λεω!
κατι σε μελομακαρονο( ) εχουμε? -
@Vellerefontis: είναι μικρό αμάξι πόλης εκ Γιαπωνίας προερχόμενο??
-
όχι
πιο'δώ...
-
ρε συ βελλερεφοντη,κανε ενα ποστ με τα χαρακτηριστικα που θελεις να μας δωσεις,για να το βρουμε.να τα εχουμε μαζεμενα κ οχι σκορπια!βαλε εκει 5-6 χαρακτηριστικα,μην εισαι σκρουτζ!να εισαι λαρτζ!!
-
οπ!!κουραμπιες!!ερχονται κ χριστουγεννα,με επιασε λιγουρα!ναι,για το τσιροτο το λεω!
κατι σε μελομακαρονο( ) εχουμε?Μπα τα εφαγα. Κουραμπιε το ελεγα απο το καλοκαιρι που ειδα καμποσα τσιροτα λευκα να κυκλοφορουν αλλα επειδη οι μερες ειναι γιορτινες το αναφερω πιο πολυ σαν κουραμπιε Παω να φαω κανα κουραμπιεδακι τωρα γιατι τα μελομακαρονα ηταν λιγα και τελειωσαν
-
...μάλλον ξέχασα να περάσω από δω για το καλωσόρισμα. με λενε vellerefonti. είναι ψευδόνυμο. είμαι άνω των 30 και έχω οδηγήσει μερικά αυτοκίνητα αλλά όχι για πολύ. Τα μόνα που γνώρισα καλά είναι τα δικά μου. Γενικότερα πιστεύω σε αυτό. Μια μακροχρόνια σχέση σε μαθαίνει πολλά...ορίστε λοιπόν τα αγαπημένα μου τουτούδια που είχα ή έχω την τύχη να οδηγώ και έχω αρκετές εμπειρίες:
vw golf 1.4 mk2
mitsubishi pajero 2.7 mk1
vw golf 1.4 mk3
bmw 3 2.0 mk3
opel corsa 1.4 sri
vw golf cabriolet 1.8 mk2
mazda miata 1.6 mk2
mercedes-benz c200 kompressor mk2
alfa romeo 147 1.6
audi a3 1.6 mk1
audi s3 mk1
porsche cayene turbo mk1
audi a3 2.0tfsi quattro s-line mk2
smart fortwo 1.0turbo mk2
audi s3 mk2και σύντομα παραλαμβάνω ένα:
smart fortwo 1.0mhd mk2ελπίζω σε πολλές, φιλικές κουβέντες για το αυτοκίνητο, κάτι που αγαπώ πολύ!
ευχαριστώ.Διαλεξε οποιο θες και πες μου αν κερδισα
-
όχιπιο'δώ...
Είναι premium??
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
vw golf 1.4 mk2
mitsubishi pajero 2.7 mk1
vw golf 1.4 mk3
bmw 3 2.0 mk3
opel corsa 1.4 sri
vw golf cabriolet 1.8 mk2
mazda miata 1.6 mk2
mercedes-benz c200 kompressor mk2
alfa romeo 147 1.6τυχερός μεσ' την ατυχία σου!!
audi a3 1.6 mk1
audi s3 mk1
porsche cayene turbo mk1
audi a3 2.0tfsi quattro s-line mk2
smart fortwo 1.0turbo mk2
audi s3 mk2ΒΤW η απάντηση πρέπει να είναι το Smart!!
-
όχι και σκρούτζ! εγώ!?
και πολλά σας έδωσα...
γκρι συννεφάκια
κόκκινες πλάτες
οδηγός διασταύρωσης
το πρώτο premium της εταιρίας αυτής στην κατηγορία και πιο'δω...ορίστε τα στοιχεία σας, όλα αλληγορικά πέραν του τελευταίου!
μπράβο stefan το σκότωσες ρε! άσε και τους άλλους να παίξουν λίγο ρεεε!
εσένα πάντως ήθελα να το βρεις! μάλλον να την βρεις!
κακιά η ώρα που την πείρα!
-
όχι και σκρούτζ! εγώ!?και πολλά σας έδωσα...
γκρι συννεφάκια
κόκκινες πλάτες
οδηγός διασταύρωσης
το πρώτο premium της εταιρίας αυτής στην κατηγορία και πιο'δω...ορίστε τα στοιχεία σας, όλα αλληγορικά πέραν του τελευταίου!
Το θέμα είναι τι κερδίζω! Και μη μου πεις βόλτα με S3....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
όχι και σκρούτζ! εγώ!?
και πολλά σας έδωσα...
γκρι συννεφάκια
κόκκινες πλάτες
οδηγός διασταύρωσης
Το θέμα είναι τι κερδίζω! Και μη μου πεις βόλτα με S3....
ε κοίτα να δεις φίλε ότι διαθέτουμε εκτός αν θέλεις πολύ γρήγορη βόλτα στην περιφερειακή με το τούρμπο σμαρτ!?
άσε που η Άλφα δεν θα ζούσε μέχρι σήμερα
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]