-
Κάποιο λάθος έχει γίνει! Θα κοιτάξω ξανά το βίντεο του 1985 της βάφτισής μου να δω...
Μπορεί από το πουθενά να βρεθεί καμιά άγνωστη φάτσα και να μου βάζει λάδι! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάποιο λάθος έχει γίνει! Θα κοιτάξω ξανά το βίντεο του 1985 της βάφτισής μου να δω...
Μπορεί από το πουθενά να βρεθεί καμιά άγνωστη φάτσα και να μου βάζει λάδι!σε μενα το λαδι δε δουλεψε παντως
μαλιστα ημουν τοσο αντιθετος με τη διαδικασια που σε καποια φαση ξεφυγα απο τη νονα μου και αρχισα να τρεχω στο προαυλιο της εκκλησιας
(οταν με βαφτισαν περπατουσα, με βαφτισαν σχετικα αργα)
απο μικρος πνευμα αντιλογιας
-
Ρε συ C.L.A.B. πραγματικά δε σε είχα για Scirocco...
(ωραίο αμάξι by the way)Πώς τα καταφέρατε...2 και κάτι ώρες έλειψα και γράψατε πάνω από 5 σελίδες.
Τελικά το θέμα vag-group 'τραβάει'Α...C.L.A.B. όταν κανονίσουμε επόμενη συνάντηση, έλα κι εσύ...
@Qsis
έτσι εξηγείται -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(ωραίο αμάξι by the way)Πώς τα καταφέρατε...2 και κάτι ώρες έλειψα και γράψατε πάνω από 5 σελίδες.
Τελικά το θέμα vag-group 'τραβάει'Α...C.L.A.B. όταν κανονίσουμε επόμενη συνάντηση, έλα κι εσύ...
@Qsis
έτσι εξηγείταιγιατι δεν με ειχες για σιροκο?πολυ φλωρος?
-
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
@Qsis
έτσι εξηγείταιγιατι δεν με ειχες για σιροκο?πολυ φλωρος?
οχι πολυ ιταλοφιλος
επρεπε οπου σταθεις και οπου βρεθεις να κραζεις τα ιταλικα (μη σου πω και τα υπολοιπα 'φλωρικα' αυτοκινητα του vag ) και να υπερασπιζεσαι μεχρι τελους την αγορα σου , την οποια αφου την εκανες ΕΣΥ ειναι η καλυτερη και ολοι πρεπει να κανουν την ιδιαβεβαια για αυτο εισαι ψιλο-αλφιστοφιλος γιατι δεν εχεις αλφα...σαν το πασχο ενα πραγμα
αμα ειχες θα καταλαβαινες ποσο σκατα ειναι
-
καλα,τωρα σοβαρα το σκεφτεσαι αυτο η κανεις πλακα???η μπρερα θεωρω οτι ειναι το ωραιοτερο αυτοκινητο που κυκλοφορει.η 159 το ομορφοτερο σπορτβαγκον!αλλα η μιτο δεν μου αρεσει,οπως κ η σπαιντερ,τι να κανω?..ηθελα να ηξερα τον αλφιστα που τον ειδες..
-
καλα,τωρα σοβαρα το σκεφτεσαι αυτο η κανεις πλακα???η μπρερα θεωρω οτι ειναι το ωραιοτερο αυτοκινητο που κυκλοφορει.η 159 το ομορφοτερο σπορτβαγκον!αλλα η μιτο δεν μου αρεσει,οπως κ η σπαιντερ,τι να κανω?..ηθελα να ηξερα τον αλφιστα που τον ειδες..Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια...
Επειδή είναι κρυφοαλφίστα και απλά φωνάζει για τα Vag που είναι της μόδας για να μην καρφώνεται!! Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει ως γνωστόν!!BTW o βάζελος τον έχει κάνει λάστιχο στο μπασκετ πάλι!! Επίσης μπορούν να πεθάνουν όλοι οι διεθνείς Ισπανοί μπασκετμπολίστες?? Τι κωλοπαίδια είναι αυτοί οι Καμπέθας και Ραούλ Λόπεζ?? Εμ βέβαια έχουν μαθει να παίζουν με τις πλάτες του Γκασόλ και τώρα τους κακοφαίνεται...
-
καλα,τωρα σοβαρα το σκεφτεσαι αυτο η κανεις πλακα???η μπρερα θεωρω οτι ειναι το ωραιοτερο αυτοκινητο που κυκλοφορει.η 159 το ομορφοτερο σπορτβαγκον!αλλα η μιτο δεν μου αρεσει,οπως κ η σπαιντερ,τι να κανω?..ηθελα να ηξερα τον αλφιστα που τον ειδες..αμα δεν εισαι μαζι μας εισαι εναντιον μας
ξερεις πώς πανε αυτα
-
8.888 δημοσιευσεις!!
να παω με τους κινεζοφιλους?πιστευω οτι δεν εχουν πολλους υποστηρικτες κ θα μπορω να κανω την διαφορα! -
οταν θα καθιερωθουν στην ευρωπαικη αγορα θα μπορεις να καυχιεσαι οτι ησουν ο πατριαρχης των κινεζο-φανς και εβλεπες απο πολυ πριν προς τα πού πανε τα πραγματα και τη μεγαλη επερχομενη εξελιξη αυτων των αυτοκινητων
βεβαια αυτα θα γινουν την εποχη που τα κορεατικα θα εχουν γινει premium και η fiat θα εχει βαλει επιτελους λουκετο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επίσης μπορούν να πεθάνουν όλοι οι διεθνείς Ισπανοί μπασκετμπολίστες?? Τι κωλοπαίδια είναι αυτοί οι Καμπέθας και Ραούλ Λόπεζ?? Εμ βέβαια έχουν μαθει να παίζουν με τις πλάτες του Γκασόλ και τώρα τους κακοφαίνεται...
πραγματικά όμως...πολύ εκνευριστικό τουπέ οι Ισπανοί ώρες-ώρες...
CLAB, μη δίνεις σημασία στον Qsis...καταβάθος ήθελε να κάψει το S3 και να πάρει μία 147 GTA, αλλά φοβήθηκε την κατακραυγή του κόσμου, γιατί η GTA δεν είναι 'in' στα μέρη του...
Βασικά σε είχα για... ... λίγο μεγαλύτερο (35+).Πέτα τώρα τις ντομάτες -->
Τα Scirocco τα παίρνουν οι νεανίες κάγκουρες...
Δεν είδες το χρώμα του συνφορουμίστα μας?Λαχανί...Ποιός νορμάλ άνθρωπος παίρνει το αμάξι του λαχανι? -
οχι ρε συ ντοματες!τοση βιταμινη c να παει χαμενη?
δηλαδη για τι αυτοκινητο με ειχες?
αν υπολογισω οτι δεν με εχεις δει(ε?η με κατασκοπευεις? ),αποκλειω λοιπον οτι το λες το 35+ για την εμφανιση μου,αλλα το λες γιατι ''ακουγομαι'' μονοχνωτος-μουντρουχος-φλωρος(35ρηδες πλακα κανω,μην ορμηξετε!) ε?για μενα το λαχανι ειναι το ωραιοτερο χρωμα για το σιροκο..αλλα πρωτον δεν ταιριαζει με το στυλ-χαρακτηρα-προσωπικοτητα μου κ δευτερον συνδυαζεται μονο με μια απο τις πολλες επιλογες χρωματων εσωτερικου(2 ) που ειναι το μαυρο κ δεν ηθελα να αυτοκτονησω εν κινησει απο καταθλιψη..
-
δηλαδη για τι αυτοκινητο με ειχες?
Θα σε στενοχωρήσω...άστο.
Σκέψου μόνο ότι δε σε είχα καν για κάτοχο VAG στην αρχή.αν υπολογισω οτι δεν με εχεις δει(ε?η με κατασκοπευεις?),αποκλειω λοιπον οτι το λες το 35+ για την εμφανιση μου,αλλα το λες γιατι ''ακουγομαι'' μονοχνωτος-μουντρουχος-φλωρος(35ρηδες πλακα κανω,μην ορμηξετε!) ε?
Το 35+ δεν ξέρω πώς το είχα βγάλει...
Και...μην αγχώνεσαι κι εγώ έτσι είμαι / σκέφτομαι πάνω κάτω και είμαι (μόλις) 26.Ξέρω...Πρέπει να το κοιτάξω.για μενα το λαχανι ειναι το ωραιοτερο χρωμα για το σιροκο..αλλα πρωτον δεν ταιριαζει με το στυλ-χαρακτηρα-προσωπικοτητα μου κ δευτερον συνδυαζεται μονο με μια απο τις πολλες επιλογες χρωματων εσωτερικου(2) που ειναι το μαυρο κ δεν ηθελα να αυτοκτονησω εν κινησει απο καταθλιψη..
Καλά...εσύ μην μπεις στο αμάξι μου τότε.(το αίμα βάφει )
Λόγω του Sline εσωτερικού, έχει μαύρα πλαστικά, μαύρα καθίσματα (δέρμα-ύφασμα) και μαύρο ουρανό (το ταμπλό είναι μαύρο ούτως ή άλλως).
Αν μπορούσα θα διάλεγα διχρωμία στα καθίσματα αλλά στα προ-facelift Α3 δεν γινόταν με το εσωτερικό Sline πακέτο να διαλέξεις χρώματα εσωτερικου.Μαύρο και μόνο μαύρο.
Βέβαια...το μαύρο είναι και πιο ζζζζπορ.πάντως (επιστρέφοντας στο scirocco) από τις φωτογραφίες το λαχανί δε μου άρεσει.Όταν είδα του Γιάννη (συνφορουμίστα μας), έπαθα πλάκα.Καμία σχέση με τα καγκουροχρώματα.
Μπορεί να μην είναι για μένα αυτο το χρώμα, αλλά χαίρεσαι να το βλέπεις στο δρόμο.
(τα γράφω όλα αυτά μπας και δει το post μου και με πάει καμιά βόλτα ) -
σιγα μη με στενοχωρησεις ρε συ!!εκτος κ αν μου πεις κανενα ροζ οπελ τιγκρα(το καινουργιο,για το παλιο δεν θα ειχα προβλημα! )
αντε,να ακουσω!!παλι καλα που μου το ειπες,φανταζεσαι να εμπαινα με κλειστα-δεμενα τα ματια κ ενω ησουν εθνικη με 230 να τα ανοιγα??
-
Παιξτε ΟΛΟΙ τωρα πρωτο σκορερ τον ραουλ μπραβο..θα το βαλει με προβολη στο 17'...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
ρε CLAB μας έχεις πρήξει με τα ιταλικά στα μισά topics και τελικά μου κυκλοφορείς με vag κουπέ... και σε είχα παρεξηγήσειΕιπε να γινει ανθρωπος...ηθελε να αγορασει την αλφα του παρελθοντος ---> αουδι αλλα δεν ειχε τα λεφτα..
-
Επ!
-
λες??θα το σκεφτω!!μπορει να ηταν κ ετσι!!
περα απο την πλακα,δυστυχως για τα κριτηρια μου,καταλληλα αουντι για μενα ειναι το α4 ολροουντ,α6 ολροουντ κ το ρσ6 αβαντ..κανενα απο αυτα ομως δν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω..παρεπιπτοντως,αν εξαιρεσεις το σιβικ(το οποιο ομως εβγαινε ακριβοτερο ),κανενα αλλο αυτοκινητο απο αυτα που ειχα στο μυαλο μου προ της αγορας,δεν ανηκε στην ιδια κατηγορια.. -
taurus
Τον λουπο εσυ... Φυγε απο δω μαυρογατα,ετσι και χασει ο οσφπ θα σε κυνηγαω μεχρι να φτυσεις αιμα.Ουρτ
ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]