-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλα πανε!Εγω παω να κανω κανα μπανακι γιατι με εχει φαει η βρωμα εχω κολλησει. Μετα φαϊ και μετα φροντηστηριο 3-6.γιατι δεν λες σε καναν μοντ να σε τακτοποιησει;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Καλα πανε!Εγω παω να κανω κανα μπανακι γιατι με εχει φαει η βρωμα εχω κολλησει. Μετα φαϊ και μετα φροντηστηριο 3-6.
γιατι δεν λες σε καναν μοντ να σε τακτοποιησει;
Γιατι θα τον μπαναρουν κανονικα οι αξιοτιμοι κυριοι διαχειρισται
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Βρε μην με πιστευεις, αυτα μενουν Λοιπον παω να φαω τα λεμε πιο μετα Κοτοπουλο πανε γεμιστο με τυρι και ζαμπον και πατατες τηγανιτες με ρηγανι απο το χωριο και αλατι
Ειναι διαιτης και φετα σαγανακι9/10 ποστ μιλάς για φαι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βρε μην με πιστευεις, αυτα μενουν Λοιπον παω να φαω τα λεμε πιο μετα Κοτοπουλο πανε γεμιστο με τυρι και ζαμπον και πατατες τηγανιτες με ρηγανι απο το χωριο και αλατι
Ειναι διαιτης και φετα σαγανακι9/10 ποστ μιλάς για φαι...
Υπερβολες μιλαω και για αλλα θεματα. Απλα λογω των ημερων επειδη ο οργανισμος χρειαζεται θερμιδες γι ανα κρατησει θερμοκρασια εεεεεε τον βοηθαω λιιιιιιιιγο παραπανω. Παντως κανω διαιτα
-
Σας ευχαριστώ όλους. Απο ότι βλέπω όσο προχωράει η μέρα αρχίζω και χειροτερεύω πάλι. 38,7 έχω τώρα. Με βλέπω στο γιατρό αύριο.
-
Ειναι διαιτης και φετα σαγανακιΥπερβολες μιλαω και για αλλα θεματα. Απλα λογω των ημερων επειδη ο οργανισμος χρειαζεται θερμιδες γι ανα κρατησει θερμοκρασια εεεεεε τον βοηθαω λιιιιιιιιγο παραπανω. Παντως κανω διαιτα
είσαι φέτες?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βρε μην με πιστευεις, αυτα μενουν Λοιπον παω να φαω τα λεμε πιο μετα : Κοτοπουλο πανε γεμιστο με τυρι και ζαμπον και πατατες τηγανιτες με ρηγανι απο το χωριο και αλατι
Ειναι διαιτης και φετα σαγανακιΥπερβολες μιλαω και για αλλα θεματα. Απλα λογω των ημερων επειδη ο οργανισμος χρειαζεται θερμιδες γι ανα κρατησει θερμοκρασια εεεεεε τον βοηθαω λιιιιιιιιγο παραπανω. Παντως κανω διαιτα :
είσαι φέτες?
Ουου πολυ Παραειμαι φετες θα λεγα
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ειναι πολλα που δεν γνωριζεται για τα επαγγελματικα , αν δεν τα ζησεις δεν πιστευεις τιποτα
Ασε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
Κάνουν... κάνουν... Μπροστά στα μάτια μου αστικό λεωφορείο (μονό) στη νύφη του Θερμαϊκού να παίρνει στροφή με υπερστροφή ισχύος (σε οδόστρωμα με συντελεστή τριβής όσο μεταξύ βούτυρου και καθρέφτη βέβαια...)
Αν δω και διπλό λεωφορείο να κάνει το ίδιο θα παραδεχτώ ότι είμαι όσο κουλομαρίας είναι και ο kon5...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ειναι πολλα που δεν γνωριζεται για τα επαγγελματικα , αν δεν τα ζησεις δεν πιστευεις τιποτα
Ασε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
Κάνουν... κάνουν... Μπροστά στα μάτια μου αστικό λεωφορείο (μονό) στη νύφη του Θερμαϊκού να παίρνει στροφή με υπερστροφή ισχύος (σε οδόστρωμα με συντελεστή τριβής όσο μεταξύ βούτυρου και καθρέφτη βέβαια...)
Αν δω και διπλό λεωφορείο να κάνει το ίδιο θα παραδεχτώ ότι είμαι όσο κουλομαρίας είναι και ο kon5...
Οι νταλικες (αρθρωτα) εχουν μια πλακετα η οποια κλειδωνει την αθρωση μολις κλεισει πολυ η φυσουνα δλδ οταν γινει ορθη γωνια (90 μοιρες), κλειδωνει και μενει εκει! Οποτε για να ξεκλειδωσει ερχεται ο μηχανικος. Που να δειτε λεωφορεια μερακλιδικα σε Κτελ κολαση, αλλα παντα εκτοσ υπηρεσιας
-
Βρε μην με πιστευεις, αυτα μενουν Λοιπον παω να φαω τα λεμε πιο μετα : Κοτοπουλο πανε γεμιστο με τυρι και ζαμπον και πατατες τηγανιτες με ρηγανι απο το χωριο και αλατι
Ειναι διαιτης και φετα σαγανακιΥπερβολες μιλαω και για αλλα θεματα. Απλα λογω των ημερων επειδη ο οργανισμος χρειαζεται θερμιδες γι ανα κρατησει θερμοκρασια εεεεεε τον βοηθαω λιιιιιιιιγο παραπανω. Παντως κανω διαιτα :
είσαι φέτες?
Ουου πολυ Παραειμαι φετες θα λεγα
-
Το γιδοτύρι είναι πιο αγνό γευστικά...
-
Ο φίλος μου ο Πασχάλης ξέρει από γίδια να μας πει
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο φίλος μου ο Πασχάλης ξέρει από γίδια να μας πειΑπο κοτοπουλα ξερει.. οχι απο γιδια σε παρακαλω..
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αν δω και διπλό λεωφορείο να κάνει το ίδιο θα παραδεχτώ ότι είμαι όσο κουλομαρίας είναι και ο kon5...βαρυ κι ασηκωτο.Εγω θα πρεπει να δω πρωτα το ασπρο φως στο τουνελ και μετα να το πω αυτο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
βαρυ κι ασηκωτο.Εγω θα πρεπει να δω πρωτα το ασπρο φως στο τουνελ και μετα να το πω αυτο..
δεν έχεις δει ποτέ την εκπομπή της Νικολούλη??
-
Αστειο ρατανπλανιστικο. Το ασπρο λεω..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
βαρυ κι ασηκωτο.Εγω θα πρεπει να δω πρωτα το ασπρο φως στο τουνελ και μετα να το πω αυτο..Αν δεις το άσπρο φως στο τούνελ
και ειδικά εαν είναι 2
τότε θα έχεις μπει ανάποδα στο τουνελ :vlaka:
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
βαρυ κι ασηκωτο.Εγω θα πρεπει να δω πρωτα το ασπρο φως στο τουνελ και μετα να το πω αυτο..
Αν δεις το άσπρο φως στο τούνελ
και ειδικά εαν είναι 2
τότε θα έχεις μπει ανάποδα στο τουνελ :vlaka:
απ'τα καλύτερα γειώματα
-
-
ναι θυμαμαι που το λεγαμε στο νηπιαγωγειο.Ο vasgti το λεγε 2 χρονιες συνεχομενα γιατι ως γνωστον εμεινε κι αυτος για σεπτεμβρη και περασε με τη 2η το μαθημα 'τουβλακια'.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]