-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αράχωβα: από τα πιο υπερεκτιμημένα μέρη.
Στα λογια μου ερχεσαι και ψευτοlifestyle! Πεταμενα χρηματα για διαμονη, για καμια μονοημερη εκδρομη ειναι και πολυ!
Έχω σταματήσει να πηγαίνω για διαμονή σε αυτά τα μέρη. Αν έχω 4 - 5 μέρες προτιμώ να φύγω έξω. Και πιο φθηνά θα μου βγει και πιο ωραία θα περάσω.
Σωστος ο παιχτης!
-
πως θα αναιρέσω τον κον5...
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καταναλωτικά πού βρίσκεστε? Ξοδεύετε γενικά ή είστε μαγκωμένοι?Προσωπικά τα μετράω πάρα πολύ και ξοδεύω τα ελάχιστα δυνατά σε οτιδήποτε.
Έχω σταματήσει να πηγαίνω για διαμονή σε αυτά τα μέρη. Αν έχω 4 - 5 μέρες προτιμώ να φύγω έξω. Και πιο φθηνά θα μου βγει και πιο ωραία θα περάσω.
M'αρέσει που απόψε θα πέσει γερό ξενύχτι στο γνωστό μπαρ
με τη συνοδεια ενος-εκ της φρεσκιας παραλαβης- πουρου και ..
Είσαι ωραίος! Από το γνωστό μαγαζί? Ποιά πήρες? Τώρα ετοιμάζω Χριστουγεννιάτικη παραγγελία.
-
Nομίζεις, κοίτα να δεις
-
Ταξίδι έξω μια φορά το χρόνο σχεδόν, μένοντας σε οικονομικά ξενοδοχεία χωρίς περιτές σπατάλες. Εδώ δεν πάω πουθενά εκτός από το εξοχικό. Άρα έξοδα διαμονής εδώ μηδέν.
-
Το μπαρ είναι πελάτη μου. Πίνω 4 μισόλιτρα μπυρόνια και πληρώνω το ένα
-
3 παραγγελίες το χρόνο των 50 ευρώ η καθεμία. Δλδ 2 το καλοκαίρι και μία τα Χριστούγεννα. Σύνολο 150 ευρώ.
Έξοδα λογικά και συγκρατημένα κατ'εμέ
-
-
Δε θέλω να προκαλώ αλλά διαβάζω το contra.gr και γελάω. Ώρα Ελλάδος 18.30 Ρε πάτε καλά? Γιατι 18.30 και όχι 15.00 που παίζει ο ΟΦΗ δηλαδη?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αράχωβα: από τα πιο υπερεκτιμημένα μέρη.Ρε μαγκες οχι την γνωηστη ακριβη Αραχωβα αλλα την Αραχωβα που ειναι πανω απο το Αιγιο.Εχουμε γνωστους εκει και παμε και τρωμε.
Παιζει και ο Βαζελος σημερα!!!!!!!!
-
αφου εφτασε μια φορα...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ρε μαγκες οχι την γνωηστη ακριβη Αραχωβα αλλα την Αραχωβα που ειναι πανω απο το Αιγιο.Εχουμε γνωστους εκει και παμε και τρωμε.
ΕΜ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ και τρωγομαστε τζαμπα Εχουμε την απαιτηση να μας κερασεις ως ψυχικη οδυνη Ποιος βαζελος?? υπαρχει τετοια ομαδα???? Μια ομαδα υπαρχει και λεγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ρε μαγκες οχι την γνωηστη ακριβη Αραχωβα αλλα την Αραχωβα που ειναι πανω απο το Αιγιο.Εχουμε γνωστους εκει και παμε και τρωμε.
ΕΜ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ και τρωγομαστε τζαμπα Εχουμε την απαιτηση να μας κερασεις ως ψυχικη οδυνη Ποιος βαζελος?? υπαρχει τετοια ομαδα???? Μια ομαδα υπαρχει και λεγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ετοιμασου για 2 κηδειες αποψε εσυ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ετοιμασου για 2 κηδειες αποψε εσυ...
Εγω? ή ο Γιωργος?
-
Εσυ βεβαια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εσυ βεβαια..Μπα! Αντε να ρθει ισοπαλια!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εσυ βεβαια..
Μπα! Αντε να ρθει ισοπαλια!
Μη προσπαθεις να με καλοπιασεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εσυ βεβαια..
Μπα! Αντε να ρθει ισοπαλια!
Μη προσπαθεις να με καλοπιασεις..
Την αληθεια λεω
-
Θα δειξει..αντε και καλο-αναιμακτο ντερμπι..
-
ο καλος αγωνας ειναι στις 22:00
Ποιο καναλι εχει την μπαλα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα δειξει..αντε και καλο-αναιμακτο ντερμπι..Το σημαντικοτερο! Ο καλυτερος ας κερδισει μεταξυ μας θα ειναι ο Ολυμιακος χεχε
Η Νετ! -
-
2-0 Μεχρι στιγμης!!!!
-
Πέφτει αλάτισμα πάλι σήμερα
-
«Κι εσύ σταμάτα τα πιστόλια, δεν είσαι καουμπόι!»
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]