-
Εκτός του ότι ποιός έχει την εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την αξία των αυτοκινήτων της, την ΒΙΑΜΑΡ την έχει ο Πανόπουλος.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είναι δλδ προσωπική σου στάση αυτή απέναντι στον επιχειρηματία και όχι αυτοκινητικό επιχείρημα (αξιοπιστία κλπ τεχνικά θέματα)Ακριβώς...
Εκτός του ότι ποιός έχει την εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την αξία των αυτοκινήτων της, την ΒΙΑΜΑΡ την έχει ο Πανόπουλος.
Σίγουρα. Ακόμα και για τα citroen έχω καλή άποψη, όπως και για τα VW, απλά δεν αγοράζω (πλέον) τίποτα από τους απατεώνες.
Σίγουρα δεν την έχει ο Συγγελίδης;;;;
-
Ο χρήστης Andreasdik έγραψε:
Εκτός του ότι ποιός έχει την εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την αξία των αυτοκινήτων της, την ΒΙΑΜΑΡ την έχει ο Πανόπουλος.http://archive.enet.gr/online/online_pr ... 8,95384656
2ο αρθρο με τιτλο 'Ο Συγγελίδης οδηγεί τις εξελίξεις'
O Συγγελιδης με το ποσοστο μετοχων που εχει ελεγχει την εταιρεια και ανηκει στο αρμα του ομιλου Συγγελιδη -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Opel, γιατί αυτός που έχει τη Skoda στην Ελλάδα, είναι ο ίδιος που έχει και τη Citroen...
Μπελεχας?
Συγγελίδης...
Στη Πατρα ειναι ο Μπελεχας... Σιγουρα δεν υπαρχει και αλλος αντιπροσωπος?Γιατι υπαρχει για φορντ που ξερω Κοντελης Σφακιανακης Τυροσβουτης(αν θυμαμαι καλα) που φερνουν αυτοκινητα στην Ελλαδα και απο οσο ξερω και οι τρεις ειναι στην Αθηνα σαν αντιπροσωποι.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Opel, γιατί αυτός που έχει τη Skoda στην Ελλάδα, είναι ο ίδιος που έχει και τη Citroen...
Μπελεχας?
Συγγελίδης...
Στη Πατρα ειναι ο Μπελεχας... Σιγουρα δεν υπαρχει και αλλος αντιπροσωπος?Γιατι υπαρχει για φορντ που ξερω Κοντελης Σφακιανακης Τυροσβουτης(αν θυμαμαι καλα) που φερνουν αυτοκινητα στην Ελλαδα και απο οσο ξερω και οι τρεις ειναι στην Αθηνα σαν αντιπροσωποι.
Γιωργο αυτοι πουλανε, την αντιπροσωπευση την έχει άλλος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπελεχας?
Συγγελίδης...
Γιωργο αυτοι πουλανε, την αντιπροσωπευση την έχει άλλος
Κατσε δηλαδη οι Αντιπροσωποι πχ ο Μπελεχας δεν φερνουν τα αμαξια μεσα?Απλα τα πουλανε?
-
Ρε κολλημα με τον Μπελεχα...
Ο Μπελεχας και ο καθε Μπελεχας αγοραζει Σκοντα απο την Βιαμαρ που ειναι ο εισαγωγεας και τα πουλαει με ενα ποσοστο κερδους καθορισμενο απο την Βιαμαρ. Η Βιαμαρ του δινει την δυνατοτητα να πουλαει, επισκευαζει τα Σκοντα ως εξουσιοδοτημενος της αντιπροσωπος -
Κύριοι η απόφαση πάρθηκε... Ειδικά μετά και τη χθεσινή μου βόλτα σε διάφορες αντιπροσωπίες για να δω μοντέλα όπως το C3 picasso αλλά και απλά μικρομεσαία αυτοκίνητα... το κόστος του fabia reflex μου φαίνεται λογικότατο και τιμιότατο και σχεδόν ευκαιρία... Κατά μέσο όρο το Skodάκι μου βγαίνει από 700 - 1500 ευρώ πιο φθνηνό από τα υπόλοιπα μοντέλα που θα μπορούσαν να με ενδιαφέρουν... Ας τα κάνουμε αυτά τα χρήματα καμιά βόλτα και πάνες/βρακάκια!
-
Μεγεια....τοτε και καλοταξιδο....
Αυτη την επιλογη θα εκανα και εγω αναμεσα στα υπολοιπα.... -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Μεγεια....τοτε και καλοταξιδο....
Αυτη την επιλογη θα εκανα και εγω αναμεσα στα υπολοιπα....Να 'σαι καλά φίλε! Ας φτιάξουμε ενα sw fun club!
Αυτο που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση είναι πως το i30 στην πλεόν βασική έκδοση έβγαινε 1000 ευρω (+ τους τόκους) πιο ακριβό απο το reflex.... Εντάξει δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα και τις τρέχουσες τιμές αλλά περίμενα πως ένα hyundai θα είχε καλύτερες τιμές. Και μάλιστα το i30 ήταν και 700 ευρω πιο ακριβο απο το bravo στη βασική έκδοση.............
Τέσπα... Reflexάκι και άγιος ο θεός!
-
Ο χρήστης funk έγραψε:
Αυτο που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση είναι πως το i30 στην πλεόν βασική έκδοση έβγαινε 1000 ευρω (+ τους τόκους) πιο ακριβό απο το reflex.... Εντάξει δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα και τις τρέχουσες τιμές αλλά περίμενα πως ένα hyundai θα είχε καλύτερες τιμές. Και μάλιστα το i30 ήταν και 700 ευρω πιο ακριβο απο το bravo στη βασική έκδοση.............Τέσπα... Reflexάκι και άγιος ο θεός!
-
Για ποιο λόγο το i30 θα έπρεπε να είναι φθηνότερο από το FABIA REFLEX;
Τι είναι το FABIA REFLEX; -
To BRAVO στην βασική εντελώς έκδοση φαίνεται να έχει τιμή 12590euro
To i30 12.290euro. Άρα το i30 είναι ποιο φθηνό.
Το i30 προσφέρει επίσης περισσότερο εξοπλισμό και θεωρώ και καλύτερο μηχανικό σύνολο.
Το BRAVO δεν έχει καν ηχοσύστημα. Απλά προεγκατάσταση.
Για να μην αναφερθώ στις εγγυήσεις...
υ.γ. Αφού κατέληξες στο FABIA καλορίζικο να είναι και να το ευχαριστηθείς...
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτο που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση είναι πως το i30 στην πλεόν βασική έκδοση έβγαινε 1000 ευρω (+ τους τόκους) πιο ακριβό απο το reflex.... Εντάξει δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα και τις τρέχουσες τιμές αλλά περίμενα πως ένα hyundai θα είχε καλύτερες τιμές. Και μάλιστα το i30 ήταν και 700 ευρω πιο ακριβο απο το bravo στη βασική έκδοση.............
Τέσπα... Reflexάκι και άγιος ο θεός!
-
Για ποιο λόγο το i30 θα έπρεπε να είναι φθηνότερο από το FABIA REFLEX;
Τι είναι το FABIA REFLEX; -
To BRAVO στην βασική εντελώς έκδοση φαίνεται να έχει τιμή 12590euro
To i30 12.290euro. Άρα το i30 είναι ποιο φθηνό.
Το i30 προσφέρει επίσης περισσότερο εξοπλισμό και θεωρώ και καλύτερο μηχανικό σύνολο.
Το BRAVO δεν έχει καν ηχοσύστημα. Απλά προεγκατάσταση.
Για να μην αναφερθώ στις εγγυήσεις...
υ.γ. Αφού κατέληξες στο FABIA καλορίζικο να είναι και να το ευχαριστηθείς...
Επίσης κατάλαβα πως οι τιμές των καταλόγων είναι κάτι το πλασματικό... Όπως και οι εκπτώσεις που κάνει η κάθε εταιρία... Άλλα στα site τους και στα περιοδικά και άλλα στην επίσημη προσφορά...
Αναφέρομαι στο hyundai και στη βασική έκδοση του i30 το οποίο δεν έχει esp κλπ γιατί είχα την αίσθηση πως θα ήταν κατα τι φθηνότερο από το bravo... Δε λέω πως έχει κάτι το αυτοκινητάκι... Ίσα ίσα... Και αν ερχόταν στην Ελλάδα το i30 sw τότε μάλλον θα το χτύπαγα.
Επίσης οι τιμές που σκέφτομαι εγώ είναι με τους τόκους μετρημένους οπότε το reflex με 4,9 % επιτόκιο ήταν αρκετά μακριά απο το 7% της hyundai.
-
-
Ο χρήστης funk έγραψε:
Κύριοι η απόφαση πάρθηκε... Ειδικά μετά και τη χθεσινή μου βόλτα σε διάφορες αντιπροσωπίες για να δω μοντέλα όπως το C3 picasso αλλά και απλά μικρομεσαία αυτοκίνητα... το κόστος του fabia reflex μου φαίνεται λογικότατο και τιμιότατο και σχεδόν ευκαιρία... Κατά μέσο όρο το Skodάκι μου βγαίνει από 700 - 1500 ευρώ πιο φθνηνό από τα υπόλοιπα μοντέλα που θα μπορούσαν να με ενδιαφέρουν... Ας τα κάνουμε αυτά τα χρήματα καμιά βόλτα και πάνες/βρακάκια!Καλοτάξιδο λοιπον και λιωστε το στις βολτες και στο φορτωμα με το καλο
Skoda Fabia Reflex vs Opel Meriva