Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτο που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση είναι πως το i30 στην πλεόν βασική έκδοση έβγαινε 1000 ευρω (+ τους τόκους) πιο ακριβό απο το reflex.... Εντάξει δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα και τις τρέχουσες τιμές αλλά περίμενα πως ένα hyundai θα είχε καλύτερες τιμές. Και μάλιστα το i30 ήταν και 700 ευρω πιο ακριβο απο το bravo στη βασική έκδοση.............
Τέσπα... Reflexάκι και άγιος ο θεός!
-
Για ποιο λόγο το i30 θα έπρεπε να είναι φθηνότερο από το FABIA REFLEX;
Τι είναι το FABIA REFLEX;
-
To BRAVO στην βασική εντελώς έκδοση φαίνεται να έχει τιμή 12590euro
To i30 12.290euro. Άρα το i30 είναι ποιο φθηνό.
Το i30 προσφέρει επίσης περισσότερο εξοπλισμό και θεωρώ και καλύτερο μηχανικό σύνολο.
Το BRAVO δεν έχει καν ηχοσύστημα. Απλά προεγκατάσταση.
Για να μην αναφερθώ στις εγγυήσεις...
υ.γ. Αφού κατέληξες στο FABIA καλορίζικο να είναι και να το ευχαριστηθείς...
Επίσης κατάλαβα πως οι τιμές των καταλόγων είναι κάτι το πλασματικό... Όπως και οι εκπτώσεις που κάνει η κάθε εταιρία... Άλλα στα site τους και στα περιοδικά και άλλα στην επίσημη προσφορά...
Αναφέρομαι στο hyundai και στη βασική έκδοση του i30 το οποίο δεν έχει esp κλπ γιατί είχα την αίσθηση πως θα ήταν κατα τι φθηνότερο από το bravo... Δε λέω πως έχει κάτι το αυτοκινητάκι... Ίσα ίσα... Και αν ερχόταν στην Ελλάδα το i30 sw τότε μάλλον θα το χτύπαγα.
Επίσης οι τιμές που σκέφτομαι εγώ είναι με τους τόκους μετρημένους οπότε το reflex με 4,9 % επιτόκιο ήταν αρκετά μακριά απο το 7% της hyundai.