-
Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα των 4 τροχών. Πρόκειται να αγοράσω νέο αυτοκίνητο (audi a5) και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάτι σχετικό με μειώσεις τιμών στο άμεσο μέλλον (προσφορές, μειώσεις φόρων ,τελών ταξινόμησης κτλπ) Σας ερωτώ μήπως και με συμφέρει να περιμένω ενδεχομένως κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να να πετύχω καλύτερες τιμές.
Ευχαριστώ προκαταβολικά -
Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα των 4 τροχών. Πρόκειται να αγοράσω νέο αυτοκίνητο (audi a5) και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάτι σχετικό με μειώσεις τιμών στο άμεσο μέλλον (προσφορές, μειώσεις φόρων ,τελών ταξινόμησης κτλπ) Σας ερωτώ μήπως και με συμφέρει να περιμένω ενδεχομένως κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να να πετύχω καλύτερες τιμές.
Ο χρήστης SOKATSA έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικάΗ αουντι πάντως θα ξανά αυξήσει τις τιμές μέσα στο δεκέμβριο .... Νομίζω επεσες στην εταιρεία 'περίπτωση' (όλοι μειώνουν εμείς αυξάνουμε )
-
Φιλε μου πας να παρεις ενα αυτοκινητο που κοστιζει πανω απο 40000 euros. Πιστυεις οτι και να μειωθουν οι τιμες θα γλιτωσεις περισσοτερα απο 1000euros?
-
Εγώ θεωρώ απόλυτα κατανοητό να αποφεύγεις να χαρίζεις λεφτά αν μπορείς εύκολα να το αποφύγεις... Αν όμως εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν είναι προσωπική η απάντηση, νιώθεις την ανάγκη να χαρίσεις σε κάποιον 1000 ευρώ (ή όσα θέλεις εσύ) είμαι ο άνθρωπός σου!!
-
sυνήθως τέλος του χρόνου οι περισσότεροι αντιπρόσωποι, κάνουν προσφορές για να πιάσουν τους στόχους πωλήσεων του χρόνου. Η audi τώρα όμως ....
-
Ουτε εγω εχω τη θεληση ουτε τη δυνατοτητα να χαριζω...απλα αν μου ελεγε να οτι θελει να παρει ενα panda, ενα clio ενα μικρο και φτηνο τελοσπαντων να το καταλαβω...τωρα το Α5 με προυποθεσεις μπορει να φτασει και 50000 euros..ε ποσα να γλιτωσει καποιος οταν εχει προθεση να σκασει ενα κουβα λεφτα;
Στο on topic τωρα, απ οτι εχω δει γενικα volkswagen και audi επειδη εχουν πολυ καλες πωλησεις δεν κανουν τιποτα απο εκπτωση. Αντε κανενα δωρακι με το ζορι και μονο αν προκυψει προσωπικη σχεση μπορει κατι να παρεις και αν. Και τους στοχους προφανως θα τους εχουν πιασει νομιζω με τοσα golf και τοσα q5 που κυκλοφορουν...
-
Ναι όπως η Πόρσε έχει έκπτωση στο Καγιέν 3.000 ευρώ, σωθήκαμε
-
Kαι πολύ καλά κάνει (η audi), τι ανάγκη έχει? Όταν το 2008 οι πωλήσεις όλων είχαν πέσει η audi είχε αύξηση 25%.
SOKATSA, για ποιά έκδοση ενδιαφέρεσαι?
-
'Μάζευε και ας είναι και ρώγες.'
Αν μπορώ να γλιτώσω ακόμα και 1000 ευρώ γιατί να μη τα γλιτώσω? Γι αυτό σας ρωτάω
Πρόκειται να αγοράσω το 2.0 quattro stronic. -
Θα σου πω ένα pro tip. Το ξέρουν λίγοι.
Περίμενε λίγο να μπει το 2010. Πήγαινε στην αντιπροσωπεία και ζήτα αμάξι με πινακίδες 2009.
Θα υπάρχει...
-
τωρα το ξερουν πολυ...χεχε
-
Οι φήμες αναφέρου για ΑΥΞΗΣΕΙΣ τιμών, ειδικά στα μεγάλα κυβικά, γι'αυτό προσέξτε!!! Τώρα, για τον φίλο που κοιτάει το χιλιάρικο στα 50000€ αγορά ... 'κουβέντα να γίνεται'. Αν τους πιέσεις φίλε μου, θα στο κόψουν το χιλιάρικο! Άντε, πάρε στη σειρά τις αντιπροσωπείες και αύριο να σου πούμε καλορίζικο!!!
Μειώσεις Τιμών