-
Nice ass!
Ωραίες mirage!
-
αν εξαιρέσουμε του δόκτορα την τελευταία όλες οι προηγούμενες είναι όλες μία και μία
επίσης χαίρομαι ντρίφτη που βλέπω τεράστια βελτίωση να φανταστείς δε βρίσκω μοίρα κλίσηkeep going guys!
-
-
Κρυσταλλο τα νερά, στην αστυπαλαια είναι?
-
τωρα μπορω να πω οτι το εξαντλησα το θεμα...ισως και μ εναν καλο ηλιο αναμεσα στους πυλωνες μου μενει...
same place different colours... by Th3oCHaRiS, on Flickr -
Επιασες πολυ ωραία χρώματα, το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να είχες την γέφυρα να φαίνεται πιο καθαρά στο πλανο
Επειδή όμως δε θασας αφήσω να μου δημιουργήσετε ψυχολογικά με ήλιους και θάλασσες,
Χτες με πέτυχε ο συγκατοικος στο σπίτι, και μου λέει είχες παει λόφοτεν? του έδειξα τις φωτο και μου είπε για έναν φίλο του στη Βουλγαρία, εντελώς παλαβο που φορτωνεται σάκους και πηγαίνει ένα τρίμηνο μόνος του με σκηνή στο καταχείμωνο για να βγάλει φωτο. Εχει ξεκινήσει να προτζεκτ για την ανάδειξη αυτών των περιοχών.
Οι ιστορίες που άκουσα είναι φοβερές!Απόλαυστε τα ίδια μέρη λίγους μήνες μετα, μέσα απ τα ματιά ενός πολυ ταλαντούχου φωτογράφου, μόλις 25 ετων
-
Δεν νομιζώ πως θα την βγάλεις καθαρή θα επανέλθω με υλικό απο παραλίες κλπ κλπ. Το site του Βούλγαρου είναι πολυ ενδιαφέρον
Και μια σε άλλο πνεύμα αλλά πάντα καλοκαιρινή
Υ.Γ. Δεν έχω πάρει την άδεια του ιδιοκτήτη του οχήματος για να την ανεβάσω οπότε ίσως να χρειαστεί να κατέβει ή να βάλουμε μωσαïκό στο αυτοκίνητο -
όχι άλλο καλοκαίρι
το σκονίσατε το εργαλείο βλέπωhttp://www.behance.net/gallery/The-Nort ... references
πολικό σέλας στα λοφότεν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν νομιζώ πως θα την βγάλεις καθαρή θα επανέλθω με υλικό απο παραλίες κλπ κλπ. Το site του Βούλγαρου είναι πολυ ενδιαφέρον
Και μια σε άλλο πνεύμα αλλά πάντα καλοκαιρινή
Υ.Γ. Δεν έχω πάρει την άδεια του ιδιοκτήτη του οχήματος για να την ανεβάσω οπότε ίσως να χρειαστεί να κατέβει ή να βάλουμε μωσαïκό στο αυτοκίνητοΠολύ γαμάτη φωτό.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κρυσταλλο τα νερά, στην αστυπαλαια είναι?Μύκονος.
mirage στη σχολίασα και στο flickr, φοβερή λήψη και panning του δρόμου!! Έχω κάτι παρόμοιες αλλά δεν ήταν σαν τη δική σου!
bibendum απίστευτο χρώμα φίλε!! Θα ήταν ωραίο με κανένα φίλτρο ND να έγραφε λάδι τη θάλασσα με τόσο ωραίο χρώμα! -
-
Κύριοι, το γράφω και εδω.
Αναζητω ερημική παραλία εντός αττικης, για αύριο (μάλλον για απόγευμα).
Αν και χλωμο να βρω κάτι τέτοιες μέρες, αν γνωρίζετε καμία τέτοια, θα σας ήμουν υποχρεως! -
Δεν μας είπες και τι θα πας να κάνεις εκεί, μπανάκι?
-
Αν με βοηθήσετε θα σας αφήσω να πάρετε μάτι χαχαχα
Απλά ένας φίλος έχει αναλάβει μια φωτογράφηση (σαν αυτές που ανέβαζα παλιότερα) και θα πάω να τον βοηθήσω.
Φυσικά, το μάθαμε τελευταία στιγμη.
Κανονικά ήταν για αύριο κατα τις 6.30 το πρωί, που όλο και κάποιο μέρος χωρίς κόσμο θα βρίσκαμε τέτοια ώρα, αλλα μας το έκαναν απόγευμα προς βραδάκι.
Χλωμο εώς πεθαμενο. -
-
Σημερινή και απείραχτη (μόνο crop). Καφεδάκι για το αίσθημα:
-
ελπίζω να εκτιμήθηκε δεόντως, όμορφη
σας αρέσει αυτή η επεξεργασία?
-
Φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής! Ενδιαφέρον!
-
-
Κάνεις το δόλωμα; Οπως και να έχει, τόσο αχώνευτο άνθρωπο, ούτε οι καρχαρίες δεν τρώνε!
Το βάρεσα με το Defy μου, γιούζινγκ Tapatalk
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...