-
Mιας και βόσκεις εδω γύρω egobrain, κάτσε να σε κουρδίσω
-
Τι λες τωρα!!!!!!!!!!!
Τελεια φωτο... απιστευτο τοπια!!! αγριο και ηρεμο μαζι... αχρωμο αλλα με ζωντανια!!!
Που ειναι αυτο το μερος? την φωτο την τραβηξες εσυ?
-
Xώρα των βάσκων, Donostia
-
ασε τα κουρδισματα και πιασε το qwerty, περιμενω με την παντοφλα στο εκδρομοτοπικο
-
Aντε ρε μπαγάσα, θα κάτσω να φτιάξω ενα φωτορεπορδαζ για μπάρτυ σου, αλλά όχι σήμερα
-
Μια φωτο απο ενα οργανο που κατασκευασα πριν λιγο καιρο.
68 κλιμακα.
Λειπει ο καβαλαρης,τα ταστα και οι χορδες στην φωτο.
Το οργανο κελαηδαει μια χαρα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Μια φωτο απο ενα οργανο που κατασκευασα πριν λιγο καιρο.
68 κλιμακα.
Λειπει ο καβαλαρης,τα ταστα και οι χορδες στην φωτο.
Το οργανο κελαηδαει μια χαρα.
ωραιος...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aντε ρε μπαγάσα, θα κάτσω να φτιάξω ενα φωτορεπορδαζ για μπάρτυ σου, αλλά όχι σήμεραωραιος
οταν το πιασεις, θελω λιγη εμφαση σε σχολια για α) την ιδιαιτερη γλωσσα (αν μιλησες με ντονοστιανους ή αν εχεις καλο αυτι), β) γευσεις (ο,τι δοκιμασες και σου 'μεινε), γ) πολεοδομια-αρχιτεκτονικη-δημοσιοι χωροι.ποσο πλουσια σε φυσικη ομορφια πολη
-
-
Ναι ρε, είμαι
-
-
και χρωματα που πραγματικα λειπουν...
-
Είναι που πάτωσε και η Ντορούλα...
Ωραίος Χάρη!
-
Ωραίες φωτογραφίες παίδες!!!! JimClark πολύ ωραίες από Τύμφη και Βίκο! Θέλω κι εγώ να πάω στο φαράγγι κάποια στιγμή!!
-
-
@Nick-K
ωραίο απρόμαυρο και στις τρεις. Η πρώτη είναι πολύ μπερδεμένη στις γραμμές στο κάτω μέρος, και ίσως να ήθελε άλλη γωνία και πιο ευρύ κάδρο,για να δηλώνεται καλύτερα το gazing.
Η δεύτερη μου άρεσε λόγω του σχολίου, το οποίο είναι to the point. (Νομίζω πως τα πάνω κάγκελα μου τραβούν την προσοχή από το κυρίως θέμα, ίσως λίίιγο πιο στενό κάδρο να φύγουν, ή θα μπορούσε να μπει περισσότερος δρόμος ώστε να οδηγεί και στον άνθρωπο στο βάθος).
Η τρίτη αν και ξαναειδωμένη έχει κάτι που μου αρέσει, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα τί είναι αυτό. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
και χρωματα που πραγματικα λειπουν...τι χρωματα...
-
στο λονδινο εν τω μεταξυ με τοσο γκρι, μπορεις να βγαλεις ασπρομαυρες φωτο χωρις επεξεργασια
ωραιος Νικ
-
-
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...