-
Ντρίφτη όμορφη
νομίζω θα μου αρεσε ακόμη περισσότερο αν δεν ήταν εντελώς κέντρο το σημείο εστίασης (δηλαδή αν το κάδρο λίγο πιο δεξιά ή αν κρόπαρες λίγο φόντο αριστερά) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ζήση αυτή η ξαπλώστρα με το δίχτυ είναι άβολη και δεν μπορείς να κοιμηθείς.Πάρε μια βραζιλιάνικη (ή κάποια παρόμοια) να ρίχνεις ύπνους σαν να κοιμάσαι σε κρεββάτι.
+1, αν λες γι αυτήν που έχει κανονικό ύφασμα, και τέτοια είχαμε!
Πάνο μ' αρέσει!
-
-
-
-
@zisis: Ποδήλατο
@ντρίφτης: ζηλιάρη!
Για το Μορφέα δε σχολιάζω, είσαι αλλού!Μια από τη χθεσινή συναυλία από μένα
Untitled by Stavros G., on Flickr -
Πάρα πολύ καλή Σταύρο!!
-
Του μορφεα πολυ ωραια σαν φωτογραφια αλλα νομιζω οτι ξεφευγει απ τα ορια του αληθινου και ειναι σαν να απεικονιζει κατι ψευτικο, σχεδιασμενο στον υπολογιστη...
Του ντριφτη η κιθαρα μ αρεσει επισης καθως και το φεγγαρι του Νικ με τα κοκκινα συννεφα...!
-
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.
bibendum, το όλο σκηνικό μου θύμισε Αναγεννησιακό still life πίνακα και με αυτή τη λογική επεξεργάστηκε...
Ίσως τελικά να βγήκε υπερβολικό...Σταύρο nice one!
Νίκο όμορφος ο φεγγάρης!
-
Εμενα για καποιο λογο μου θυμισε σπιτι επι Τουρκοκρατιας χεχε και οντως παραπεμπει σε πινακα!
-
-
Ας ανεβάσω και εγώ μία
-
axel12p & ddl449 πολύ ωραίες!!!
-
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο. Η φωτογραφία είναι από τα μέρη σου, από τον καταρράκτη του Βελβεντού.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως σε μια φάση έχω ακουμπήσει κάτω την μηχανή για να βγάλω φωτογραφία ένα καναλάκι με νερό. Με έκπληξη διαπιστώνω πως η μηχανή δε λέει να ανοίξει και να βγάλει φωτογραφία. Κοιτάω καλύτερα και διαπιστώνω πως έχει ανοίξει το πορτάκι με τις μπαταρίες και οι ολοκαίνουριες eneloop οι οποίες είχαν μπει για πρώτη φορά στην μηχανή έχουν πέσει όλες μέσα στο κανάλι με το τρεχούμενο νερό. Για καλή μου τύχη το νερό δεν τις είχε παρασύρει σε μεγάλη απόσταση και με λίγο 'ψάρεμα' στα τυφλά κατάφερα και τις βρήκα και τις τέσσερις!
ddl449 η θάλασσα έχει απίστευτο χρώμα. Σε ποιο μέρος είναι η φωτογραφία;
-
Ευχαριστώ,
είναι Ελαφόνησο και το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω το distortion του φακού...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ευχαριστώ,
είναι Ελαφόνησο και το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω το distortion του φακού...
Διονυση, πελοπόνησσο η κρητη;;
ΥΓ: κανονικα το ελαφονησι ειναι στην κρητη αλλα καποιοι το λενε λανθασμενα και 'ελαφονησο'
-
Πελλοπόνησο, Πελλοπόνησο. Στο Ελλαφονήσι νομίζω 'περνάς' κολυμπόντας (δεν έχω πάει).
Άντε μια που πήρα φόρα και μια από κυπαρισσία.
-
-
Καλώς σας ξαναβρήκα!
Ιάσονα, αν και γενικά δεν είμαι φίλος του υψηλού κοντράστ και θεωρώ δύσκολο τεχνικά να είναι επιτυχές το αποτέλεσμα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία γράφει ωραία με την αντανάκλαση του ηλίου. Μπράβο!
ddl449, τη φωτογραφία από το καράβι τη βρίσκω την καλύτερη του σετ, πολύ έξυπνο κάδρο και όμορφα χρώματα.
Προσωπικά, έχω εκατοντάδες φωτογραφίες από φύση, αεροπλάνα κι άλλα διάφορα που περιμένουν να γίνουν jpegs απο RAW (με την ανάλογη 'περιποίηση' βέβαια ) αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου. Τις άφησα κι έχει δημιουργηθεί μεγάλη ουρά. Ελπίζω από Σεπτέμβριο, μαζί με τη φιλοδοξία για ένα μικρό φωτο-μπλογκ. Θα δούμε.
-
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...