-
Ναι αλλά παραείναι προσωπικές για να τις δημοσιεύσω
άλλωστε τώρα έχουμε καινούργιο υλικό προς φωτογράφιση
@τασος : με το γραφικό χαρακτήρα που έχεις θα έχει ενδιαφέρον
εδιτ: билл ante portas
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
με επισκίασε ο αμαλιαδέοςποιόν είπες αμαλιαδαίο ωρέ;
@ fog ευχαριστώ.
η πορτογαλέζα καλή είναι......
-
ασχετος ρωταει:τραβατε ασπρομαυρη την φωτο ή την μετατρέπετε μετα ;
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
με επισκίασε ο αμαλιαδέος
ποιόν είπες αμαλιαδαίο ωρέ;
η πορτογαλέζα καλή είναι......
σε έπιασε δέος έ
βλέπεις καναν άλλο εδω γύρωόντως...
@билл кирилића
εγώ αρχικά επειδή δεν ήξερα τράβαγα ασπρόμαυρο, αλλά τα παιδιά και κυρίως ο θάνος με έκραξαν, γιατί όπως εύστοχα παρατήρησαν оnce you go black you never go back
δλδ απ το έγχρωμο μπορείς να κάνεις ασπρόμαυρο αλλά το ανάποδο δε γίνεται, οπότε σε περιορίζει το τράβηγμα σε ασπρόμαυρο
-
εγώ αρχικά επειδή δεν ήξερα τράβαγα ασπρόμαυρο, αλλά τα παιδιά και κυρίως ο θάνος με έκραξαν, γιατί όπως εύστοχα παρατήρησαν оnce you go black you never go back
δλδ απ το έγχρωμο μπορείς να κάνεις ασπρόμαυρο αλλά το ανάποδο δε γίνεται, οπότε σε περιορίζει το τράβηγμα σε ασπρόμαυρο
Σωστα.
-
-
-
@ pjathan Ωραίες, καθαρές γραμμές στη σύνθεση. Πολύ καλή.
Τα ανοιχτά κάδρα με φοβίζουν ακόμα, αλλά αν κάτι μου τραβήξει την προσοχή το ξεχνάω και πατάω το κουμπάκι. Στην παρακάτω φωτογραφία, σήμερα το πρωί, μου τράβηξε την προσοχή το παιχνίδισμα του ήλιου στο νερό. Δεν ήμουν σίγουρη αν θα βγει όπως φαίνονταν αλλά τελικά βγήκε.
Μόλις έμαθα πως οι κόμπακτ συνήθως φτάνουν μέχρι 8, στο πιο κλειστό τους διάφραγμα, γιατί λόγω μεγέθους αισθητήρα, το βάθος πεδίου είναι υπεραρκετό σε αυτή την τιμή.
-
-
-
-
Γιώργο όμορφη εικόνα! Προσωπικά πάντα δίσταζα να τοποθετήσω ανθρώπινη φιγούρα σε ανοικτό κάδρο. είναι πολύ εύκολο να χαθεί...ή τουλάχιστον είναι πολυ εύκολο να το κάνω εγώ Προσωπικά θα την προτιμούσα αν έβαζες το μηχανάκι κάπου λιγότερο κεντραρισμένα, τώρα λίγο σου...κλέβει τη δόξα!
fog
Πολύ όμορφη! Το παιχνίδισμα που λες την κάνει πολύ όμορφη!
Να ποστάρω μια 'παρόμοια':
(κάθε φορά που την κοιτάζω, σκέφτομαι πόσο πολύ θέλω να αγοράσω έναν ultra wide) -
Τάσο εξαιρετικές και οι τρεις!!!
Το α/μ τους πηγαίνει γάντι
-
-
τάσε μας βγήκες κρυφό ταλέντοη φάτσα του τυπά είναι για τρελά γέλια
Φίλε, απίστευτος, που να το έβλεπες live, και τρελές ατάκες πέταγε
@thymios, η φωτό στο βυθισμένο μώλο όνειρο! -
Αυτή εδώ κατά τη γνώμη μου είναι super. Το αιώνιο παιχνίδι του φλερτ, χωρίς ηλικία και χωρίς φτιαξίματα.
Μου αρέσει το παιχνίδισμα των γραμμών σκιάς, οι κατευθύνσεις του βλέμματος των πρωταγωνιστών και γενικά το κάδρο και η σύνθεση.@ thymios Πολύ όμορφη.
Αυτό με το wide μέχρι πρόσφατα δεν το σκεφτόμουν, όμως άρχισα να το σκέφτομαι. Έτσι άρπαξα τη δυνατότητα της lx3 να δέχεται αξεσουάρ και αποφάσισα πάνω στον ήδη ανοιχτό 24άρη, να βάλω κάτι πιο wide και να παίξω με αυτό. Η λύση της panasonic, με καλά οπτικά, πάει γύρω στα 100-150 ευρώ και κατεβάζει την εστιακή στα 18mm. No name όμως λύσεις την κατεβάζουν κοντά στα 11-12mm και σε τιμή εντελώς κατάλληλη για τα ...γούστα μου. Βέβαια φαντάζομαι η ποιότητα δε θα είναι η καλύτερη, αλλά για μένα που θέλω να 'παίξω' με wide κάδρα, χωρίς να έχω την απαίτηση του απόλυτου οπτικού, θα είναι μια χαρά. Μιλάμε για το αστρονομικό ποσό των 20-30 ευρώ και ήδη το περιμένω από το ebay.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Αυτή εδώ κατά τη γνώμη μου είναι super. Το αιώνιο παιχνίδι του φλερτ, χωρίς ηλικία και χωρίς φτιαξίματα.
Μου αρέσει το παιχνίδισμα των γραμμών σκιάς, οι κατευθύνσεις του βλέμματος των πρωταγωνιστών και γενικά το κάδρο και η σύνθεση.Δεν το πήρα χαμπάρι ότι ο τύπος κοζάριζε
τάσος και παπαράτσι λοιπόν
-
Μου αρέσει το παιχνίδισμα των γραμμών σκιάς, οι κατευθύνσεις του βλέμματος των πρωταγωνιστών και γενικά το κάδρο και η σύνθεση.Δεν το πήρα χαμπάρι ότι ο τύπος κοζάριζε
τάσος και παπαράτσι λοιπόν
Πόσα λίγα βλέπεις σε μια φωτογραφία
Και σε πληροφορώ τα μεγάλα παιχνίδια παίζονται στις μεγάλες ηλικίες -
τι να πάρει χαμπάρει αυτός...μήπως ξέρει απ' αυτά??
(αυτός χτυπάει κατευθείαν στο ψητό)
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...