-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Κυνηγώ την πρωτοτυπία στις φωτογραφίες μου.Δεν το πετυχαίνω βέβαια αλλά προτιμώ να το επιδιώκω έστω και με αποτυχία.Και ποιός δεν το θέλει αυτό
Με τον καιρό θέλω να δοκιμάσω και γω διάφορα είδη, μα δε βιάζομαι. Εξάλλου (προς το παρόν) τα ανοιχτά διαφράγματα με έχουν κερδίσει ολοκληρωτικά(Και από ότι έχω διαβάσει/ακούσει, είναι ένα στάδιο που το περνάνε τα περισσότερα άτομα που ξεκινούν με τη φωτογραφία οπότε δεν ανησυχώ )
-
Μιά αγαπημένη μου -
λογικό να ναι αγαπημένη σου!! είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ! ! !
Άρωμα άλλης εποχής...
-
Η σακούλα του τζάμπο που είναι;
(Γκαμάτη είναι ) -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Η σακούλα του τζάμπο που είναι;
(Γκαμάτη είναι )Ακριβώς!!! Κι έλεγα τι μου θύμιζε...(οφφ τόπικ-κορυφαία διαφήμιση)
-
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Αθήνα, Κολωνός δίπλα σε ένα εγκαταλελειμένο σινεμά [ΠΛΑΤΩΝ]. Η γιαγιά μάλιστα με είδε και με κοίταγε καλά καλά αλλά εγώ ακάθεκτος! Επεξεργασία στο LR.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Άρα λοιπόν απαιτείται και η κατάλληλη τοποθέτηση σε σχέση με το background! Στη δική σου φωτό που παραθέτεις, αυτό δε θα μπορούσε να γίνει, αφού το background είναι...συνεχόμενο!Σε μια δική μου ωστόσο, αυτό ήταν πιο εύκολο, μια και το θέμα απέχει απ το background περίπου 4-5μΈχεις δίκιο και αυτό εννοούσα ότι οι 'δικές μας' μηχανές το βγάζουν υπό συνθήκες.
Στις full frame όμως μηχανές τα πράγματα αλλάζουν, είναι άλλες οι δυνατότητες σε σχέση με το βάθος πεδίου. Η μετάβαση είναι πιο ομαλή και με τον κατάλληλο φακό, ακόμα και σε πιο ανοιχτά κάδρα το αποτέλεσμα πολύ πιο αναβαθμισμένο, πχ.
Φυσικά περιγράφω τι θα μου άρεσε και όχι τι έχω δυνατότητα να πάρω@** balo** Πολύ όμορφη πραγματικά
-
@ rx8 klp παραδόξως καλή και με ενδιαφέρουσα επεξεργασία. (νάσαι καλό παιδί να σε αφήνει να βγάζεις καμμιά φωτο )
@** pjathan** Πολύ ωραίο κάδρο και σύνθεση. Και η κίνηση του νερού που σημείωσε ο Ολλανδός όντως όμορφη λεπτομέρεια.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Αθήνα, Κολωνός δίπλα σε ένα εγκαταλελειμένο σινεμά [ΠΛΑΤΩΝ]. Η γιαγιά μάλιστα με είδε και με κοίταγε καλά καλά αλλά εγώ ακάθεκτος! Επεξεργασία στο LR.αυτό μου θύμισε ένα περιστατικό στην ορεινή Κορινθία, αρχές άνοιξης
Βλέπω έναν παππού τσοπάνη από μακριά. Κλασική φιγούρα, τεράστιο μουστάκι, δυστυχώς δίχως τραγιάσκα, καρώ πουκάμισο κοκκινωπό, γκλίτσα φυσικά αυτοσχέδια...Σταματάω με το αυτοκίνητο
-Γειά σου μπάρμπα, πώς πάμε
-Γειά σου αγόρι μου! Εδώ..Όλα καλά! (χαμογελαστός του κερατά)
-Να σε βγάλω μια φωτογραφία παππού, έτσι με τη γκλίτσα;
(σηκώνει τη γκλίτσα στον αέρα)
-Φεύγα το Χ%$^^# , την Π$%^& σου που θα με βγάλεις φωτογραφία κωλόπαιδο -
-
-
με επισκίασε ο αμαλιαδέος
αν και αυτή με το ζωγράφο πιστεύω είναι απ τις τοπ μου
-
-
-
πού να θυμάμαι τώρα ποιά είναι αυτή...γυναίκες χιλιάδες πέρασαν απ τη ζωή σου
-
κρύβε λόγια, και οι ολλανδοί έχουν αυτιά
-
-
Και μεταφραστή στον Γκούγκλη επίσης!
κάτσε γιατί κα΄που είδα το Βασίλη
Πόσταρε μια στα γρήγορα για ξεκάρφωμα!
-
Αμα γράφω οφ τόπικ αλλα τα ανεβάζω σε φωτογραφία θα είμαι ον τοπικ η οφ τοπικ;
-
Διαβαζω και κυριλλικά
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...