-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Μα ο σκοπός του forum δεν είναι να πεις κάτι σημαντικό, αλλά να αντικρούσεις αυτό που λέει ο άλλος και να αυτοθαυμαστείς.Το σοβαρεύετε επικίνδυνα φίλτατε...
(Νάτος ο πληθυντικός πάλι...)
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Alba μη μου στείλεις αγγελία, πλάκα κάνω ...
Ρϊχτου!
Χωρίς πλάκα, το συγκεκριμένο ταμπλώ με ξύλο ή χωρίς, μου άρεσε...
Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξω θέμα με κλασσικά ταμπλώ, ή και κάποιος άλλος αν έχει τον απαιτούμενο χρόνο ή τη διάθεση...
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξω θέμα με κλασσικά ταμπλώ, ή και κάποιος άλλος αν έχει τον απαιτούμενο χρόνο ή τη διάθεση...viewtopic.php?f=16&t=28070
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το πιπίνι ποιος θα το πληρώσει εννοείς, που θέλει μια Β24 το χρόνο για να το συντηρήσεις...
Το πιπίνι θα αισθάνεται ολοκληρωμένο εσαεί ρε Αλεξ.Αφού θα έχει εμένα.
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξω θέμα με κλασσικά ταμπλώ, ή και κάποιος άλλος αν έχει τον απαιτούμενο χρόνο ή τη διάθεση...
viewtopic.php?f=16&t=28070
Merci, το θέμα ήταν θαμένο δώ και πολύ καιρό και δεν το είχα δει.
-
ΑΝ είχα φτάσει κάποτε κοντά σε μια απόφαση για να πάρω οτιδήποτε άλλο εκτός των ρημαδιών και μη που κατασκευάστηκαν κατά τη δεκαετία του '60 στην Γηραιά Αλβιώνα... θα ήθελα πολύ μια 2πορτη Fulvia.
Ακόμη και αν το πίσω της μέρος μου φέρνει στο μυαλό ταλαντούχο φοιτητή που εκπονεί την πτυχιακή του εργασία, κάνει πραγματικά μια αριστουργηματική δουλειά, αλλά στον τελευταίο μήνα (Μάιος γαρ, μήνας της άνοιξης και του έρωτα) αυτός ερωτεύεται νεαρή όμορφη καλλωνή και αποφασίζει να το ρίξει λίγο έξω...
Τα φορτώνει στον κόκκορα και με πασαλείματα λοιπόν προσπαθεί να τελειώσει άρων άρων την πτυχιακή του για να την παραδώσει στον καθηγητή...Η Giulia είναι άλλο πράγμα. Παλαιότερα την θεωρούσα 'κουτί' και δεν καταλάβαινα πως μπορούσε να θεωρηθεί όμορφο ένα 'τετράγωνο' αυτοκίνητο.
Αργότερα, παρατηρώντας την, συνειδητοποίησα πως λίγα αυτοκίνητα έχουν τις δικές της καμπύλες σε όλο το μήκος του αμαξώματος
Μόνο μια μονοφάναρη θα μπορούσε να ήταν μέσα στις επιλογές μου, που σίγουρα θα την προτιμούσα από ένα 105 Junior, αλλά και πάλι νομίζω πως μια καλή Fulvia θα κέρδιζε στα σημεία μια θέση στη καρδιά και στο γκαράζ μου -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ακόμη και αν το πίσω της μέρος μου φέρνει στο μυαλό ταλαντούχο φοιτητή που εκπονεί την πτυχιακή του εργασία, κάνει πραγματικά μια αριστουργηματική δουλειά, αλλά στον τελευταίο μήνα (Μάιος γαρ, μήνας της άνοιξης και του έρωτα) αυτός ερωτεύεται νεαρή όμορφη καλλωνή και αποφασίζει να το ρίξει λίγο έξω...
Τα φορτώνει στον κόκκορα και με πασαλείματα λοιπόν προσπαθεί να τελειώσει άρων άρων την πτυχιακή του για να την παραδώσει στον καθηγητή...Κοίτα σενάριο απο το πίσω μέρος μιας Fulvia...καλά μας ψήνουν οι ιταλόφιλοι τόσα χρόνια περι τέχνης στα αυτοκίνητά τους...
-
-
-
-
-
πολύ ωραία εικόνα
-
Φιλος, χομπιστας φωτογραφος.
-
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
εγω μιζερος ρε καημενε? εγω??? εγω που σ εβγαλα απ την μιζερια του αλφαρομεο κλαμπ, και σ εβαλα σ αλλους κυκλους με γυαλιστερα σενταν, μπυρες, κι ωραιες παρουσιες να σε σερβιρουν???
τσ τσ τσ τι αχαριστια.....Απ το Alfa Romeo club με έδιωξαν ρε,δε μ'εβγαλες εσύ,γιατί παραήμουν original και τους χαλούσα τη σούπα.Δεκτόν για τα γυαλιστερά σεντάν και τις μπύρες,αλλά χρωστάς τις ωραίες παρουσίες.Το πρόβλημα είναι ότι όποτε σε βγάζουμε έξω,θέλεις και δεύτερο brownies για να συνέλθεις και να μη γράφεις ότι σου κατέβει την επομένη.
Και μίζερος είσαι και κακομοίρης,αφού δεν αφήνεις τον μικρό μας Διγέτιο να πραγματοποιήσει τ'όνειρό του.
Εξάλλου μη ξεχνάς:ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΑΩΝ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.Διγέτιε,φτάνει το ξεκατίνιασμα ή θέλεις κι άλλο?
ήταν ωραία που συμμετείχε μεταξύ άλλων ενεργά -και με ζουμερά ποστ- και ο Μονοφάρος...
όντως όμως: προ κρίσης... και x 24
-
δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι, απλα ο φιλος μου κανει μονο Live εμφανισεις πλεον.
Κατα τα αλλα, με τον καπαπη τα γνωστα . . .
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... A&dur=3329 -
....και για να μην ξεχνιομαστε
Ιταλικός Εμφύλιος 1963-1977 (Alfa VS Lancia)