-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καμία, αλλά λένε ότι θα προσπαθήσει να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα.Καλά αν τους ρωτήσεις και για την Χ6 το ίδιο θα σου πούνε...
-
ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντά:
Στις 14/10 το launch.
-
Σύγκριση Ε90 με F30:
-
vagελίστικη σχεδιαστική εξέλιξη
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
vagελίστικη σχεδιαστική εξέλιξηΓατάκια είναι και οι Βαγγέληδες! Ο πρώτος διδάξας είναι η Porsche!
-
Μέχρι την Ε46 ήταν όλα καλά! Ξεχώριζαν οι γενιές. Απο την επόμενη και μετά έχασα εκδόσεις και facelifts! Οι διαφορές στα φώτα και όλες τις βρίσκω απλά ωραίες χωρίς να ξέρω ποια προηγηθηκε ποιας κλπ!!!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
vagελίστικη σχεδιαστική εξέλιξηΠεριμένετε βρε να πέσει το καμουφλάζ.
-
ρε παιδιά μια χαρά θα είναι η νέα 3άρα...το θεμα ειναι ποιος θα μπορει να την αγορασει στα δυσκολα χρονια που ερχονται.. θα ονειρο για πολλους οπως ηταν η 316 αρχες της δεκαετιας των 90s (καταξίωση τρομάρα μας )
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
:hmmm: ρε παιδιά μια χαρά θα είναι η νέα 3άρα...το θεμα ειναι ποιος θα μπορει να την αγορασει στα δυσκολα χρονια που ερχονται.. θα ονειρο για πολλους οπως ηταν η 316 αρχες της δεκαετιας των 90s (καταξίωση τρομάρα μας )Όνειρο θα είναι και η 316i F30 που θα ξεκινάει περίπου εκεί που ξεκινάει η 118i F20.
-
Έφτασε η ώρα, επίσημη παρουσίαση τη Παρασκευή μέσω live streaming στο facebook:
http://www.facebook.com/BMWGroup?sk=app_251023654929514
Λογικά μέχρι τη Παρασκευή όλο και κάτι θα διαρρεύσει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
vagελίστικη σχεδιαστική εξέλιξη
Γατάκια είναι και οι Βαγγέληδες! Ο πρώτος διδάξας είναι η Porsche!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γατάκια είναι και οι Βαγγέληδες! Ο πρώτος διδάξας είναι η Porsche!
Καλόοοοοοοοοοοο
-
Σχεδιαστής 911 πρέπει να είναι η πιο ξεκούραστη δουλειά στον κόσμο!
-
Ειμαι απο κινητο αλλα καπου διερευσε το εσωτερικο....
Αν ειναι ετσι οπως το ειδα τοτε ειναι απλα γελοιο...
Sent from my iPhone 5
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σύγκριση Ε90 με F30:Ευτυχώς που έχουν το καμουφλάζ και μπορούμε να ξεχωρίσουμε το νέο μοντέλο.
-
Οχι ρε συ...μια χαρα ειναι:
Τσεκαρετε εδω: http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=596749
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Στο ταμπλω μπροστα απο τον συνοδηγο προς το πλαι....εκεινο εκει ειναι κουβερτα που το σκεπαζει για να μην το δουμε;
Sent from my iPhone2G
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Στο ταμπλω μπροστα απο τον συνοδηγο προς το πλαι....εκεινο εκει ειναι κουβερτα που το σκεπαζει για να μην το δουμε;Sent from my iPhone2G
Δεν έχω καταλάβει...νομίζω πως όχι, είναι σχέδιο του ταμπλό που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Είναι πιο όμορφο από της Ε90 και διαφορετικό από της F20.
Αυτό με το αλουμίνιο θα είναι
-
Αυτή είναι?
BMW 3-Series 2012 - F30/F32