-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Ασε που θα γλιτώσω και τις αδειες του καλοκαιριου, που εξαιτίας των απουσιων γίνονται τσαπατσουλιεςΕγώ απ την άλλη θα προβληματιζόμουν να παραγγείλω αμάξι προ διακοπών, γιατί όλοι είναι κουρασμένοι κι έχουν το μυαλό τους στις διακοπές...
Γρίφος η φάση... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ασε που θα γλιτώσω και τις αδειες του καλοκαιριου, που εξαιτίας των απουσιων γίνονται τσαπατσουλιες
Εγώ απ την άλλη θα προβληματιζόμουν να παραγγείλω αμάξι προ διακοπών, γιατί όλοι είναι κουρασμένοι κι έχουν το μυαλό τους στις διακοπές...
Γρίφος η φάση...Εγώ δεν παραγγέλνω πότε Σεπτέμβρη... Έχουν ακόμη το μυαλό τους στις διακοπές. Πράγματι, γρίφος!
-
και εγω οταν επιστρεφω απο διακοπες σερνομαι για καμια 15αρια μερες. Οκτωμβρη και μετα παω πετωντας.κενταω.
-
Kαλά, εννοείται αυτό, παλι καλά που το ανέφερες.
Εγώ 2-3 φορές που την έκανα την μαλακία, την πλήρωσα ακριβά -
Και μετα τις διακοπές είναι risky γιατί ακόμα δεν έχουν μπει στο κλιμα της δουλειάς. Τα μυαλά ειναι αλλου...
Sent from Corsair's brick
-
Και κατά τον Οκτώβρη σκέφτεσαι τις διακοπές των Χριστουγέννων...
-
Ακομα και δω βυσμα ρε πστ...
Ευτυχως που ο αδερφος του κουμπαρου βγαζει τις υπηρεσιες στο Μοναχο και εχωσε τα καλυτερα μαστορια για την 320d μου.
Δεν ειναι να τ αφηνεις αυτα στην τυχη .
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ακομα και δω βυσμα ρε πστ...Ευτυχως που ο αδερφος του κουμπαρου βγαζει τις υπηρεσιες στο Μοναχο και εχωσε τα καλυτερα μαστορια για την 320d μου.
τον είδα με κάτι κοπέλες να ξαπλώνουν πάνω στα δέρματα σου
-
Με τα φορτωματα ξεφορτωματα σε νταλίκες και καράβια τι γίνεται; Το ρίσκο είναι μεγαλο κι εκεί...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ακομα και δω βυσμα ρε πστ...
Ευτυχως που ο αδερφος του κουμπαρου βγαζει τις υπηρεσιες στο Μοναχο και εχωσε τα καλυτερα μαστορια για την 320d μου.
τον είδα με κάτι κοπέλες να ξαπλώνουν πάνω στα δέρματα σου
Eυτυχως που τα πηρα σε Opal white.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με τα φορτωματα ξεφορτωματα σε νταλίκες και καράβια τι γίνεται; Το ρίσκο είναι μεγαλο κι εκεί...Sent from Corsair's brick
+1
Και επισης μεχρι να εκτελωνιστουν μπορει να σου κανει ζημια ο ηλιος.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Με τα φορτωματα ξεφορτωματα σε νταλίκες και καράβια τι γίνεται; Το ρίσκο είναι μεγαλο κι εκεί...
+1
Σε τρεις μήνες μπορεί να έχει κλείσει η bmw ,με την κρίση κλπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
+1
Σε τρεις μήνες μπορεί να έχει κλείσει η bmw ,με την κρίση κλπ
με τσαντάκι του σπορτ μπιλι.
-
Αμάν αυτό το προβλημα με τα σκουριασμένα καθίσματα και το ταμπλώ!
http://www.bmwfans.gr/forum/showthread. ... 653&page=6
http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... 92&page=15
το φτιάξανε μετά ή παραμένει και στο μοντέλο που θα αγοράσω
εδώ ενα συνφορουμίτης που έχει αγοράσει τη λευκή 116D λέει ότι δεν εχει σκουριά -
Εξαρτάται ποτε φτιάχτηκε το ανταλλακτικό.
-
Νομίζω φτιάχτηκε από το my2013
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
εκεί στο ξένο site έχουν να γράψουν από τον Μάρτιο του 2013, οπότε ελπίζω να έχει φτιαχθεί
-
Αγόρασα τελικά τα 17αρια ζαντολαστιχα που υπήρχαν στις αγγελίες. Τώρα για να τα βάλω στη θεση των σιδερενιων όταν έλθει το αυτοκινητο θα χρειαστώ αλλα μπουλονια; Αυτά τα μπουλονια ασφαλείας γιατί φαίνεται στη διαμόρφωση ότι είναι στάνταρ ακόμα και στις σιδερενιες ζάντες;
-
Kανονικά ναι, οι σιδερένιες έχουν άλλα μπουλόνια.
-
Προφανώς και δε χρειάζεσαι άλλα μπουλόνια...
BMW 3-Series 2012 - F30/F32