-
Γιατί επαναλαμβάνεται η λέξη 'drift' σ' αυτό το τόπιξ?
-
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
2440 το αυτοματο κανει, του κοσμου τα λεφτα! επίσης σηκώνει τη ροπή όταν θα γινει το τσιπαρισμα στα 177 άλογα;
Drift με το αυτοματο θα μπορεί να κάνει; εχει μικρότερες εκπομπές ρύπων το αυτοματο ή περισσότερες;
στη μεταπώληση μετα από 3τια θα πιάσει τίποτε; ή όλα τα εξτρα χαμένα θα πάνε; γιατι μεχρι τωρα κανα τριχίλιαρο στοίχισαν τα εξτρα μετα την εκπτωση, χωρις να βάζω μεσα τα 17αρια ζαντολάστιχα, που τελικα αν μου πάρει αυτός που μου τα πούλησε τα 16αρια λάστιχα, θα μου στοιχίσουν 420 ευρωΑυτό είναι το αυτόματο: http://en.wikipedia.org/wiki/ZF_8HP_transmission
Δες σε ποια άλλα αυτοκίνητα μπαίνει.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Όμως:- το αυτόματο σηκώνει τη ροπή όταν θα γινει το τσιπαρισμα στα 177 άλογα;
- Drift με το αυτοματο θα μπορεί να κάνει;
- εχει μικρότερες εκπομπές ρύπων το αυτοματο ή περισσότερες;
- δεν θα έχεις κανένα θέμα!
- δεν θα είναι το ίδιο με το χειροκίνητο γιατί ο εγκέφαλος του αυτόματου ανιχνευει τη διαφορά ελκτικής πρόσφυσης και της διαφοράς βάρους και ροπής στο διαμήκη άξονα και κόβει την ισχύ!
- δε ξέρω αλλά δεν είναι λόγος να προτιμήσεις ένα από τα δύο!
-
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
εμ δεν ξερεις τι σου γινεται
εμ δεν καταλαβαινεις τι κανεις
εμ ρωτας οτι να ναι (για να μην το πω πιο χοντρα)
-
τελικά με πεισατε ακομη μια φορα. Αλλο που δεν ηθελα δηλαδή...
πήρα και το αυτοματο από 2422 μου το αφησε 1350. Συνολο θα μου στοιχίσει το αυτοκινητο 30150 ευρώ. Αμα μου στειλει τη διορθωση θα σας γράψω όλα τα εξτρα που εβαλα που δυστυχώς στοιχισαν 5 με 6 χιλιαρικα, κλαψ
Μια απορια έχω, όταν το βάλουμε στην χειροκινητη αλλαγή, αλλάζει ταχύτητα όταν πιάσει τον κόφτη; Παρόλο που το εχουμε στην χειροκινητη επιλογή;
Παντως μου ειπε και αυτός ότι το αυτοματο εχει μεγάλη διαφορά στην μεταπωλητικη αξία και μεγάλη ζήτηση, γιατί δεν κυκλοφοράνε και πολλά! https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Όμως:
- το αυτόματο σηκώνει τη ροπή όταν θα γινει το τσιπαρισμα στα 177 άλογα;
- δεν θα είναι το ίδιο με το χειροκίνητο γιατί ο εγκέφαλος του αυτόματου ανιχνευει τη διαφορά ελκτικής πρόσφυσης και της διαφοράς βάρους και ροπής στο διαμήκη άξονα και κόβει την ισχύ!
εχει εκπομπες ρυπων 137 από 134 με το αυτοματο
όμως εάν δεν κανει drift με το αυτοματο, τοτε θα το ακυρωσω! -
εγγεφαλικο ο ποπολαρος
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
εγγεφαλικο ο ποπολαροςρε μπρο, ο τυπος εχει φραγκα στην ακρη και δεν ξερει τι να τα κανει....
δλδ δεν υπαρχει αυτο το πραγμα...
ηλπιζα σε αυτο το φορουμ χρονο με το χρονο να ανεβαινει το επιπεδο.... ματαια.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Όμως:
- το αυτόματο σηκώνει τη ροπή όταν θα γινει το τσιπαρισμα στα 177 άλογα;
εχει εκπομπες ρυπων 137 από 134 με το αυτοματο
όμως εάν δεν κανει drift με το αυτοματο, τοτε θα το ακυρωσω!καλε μου ανθρωπε αφου δεν εχεις ιδεα πρωτα απο ολα ΤΙ ΕΙΝΑΙ το Drift. τι καθεσαι και λες;;;
το αυτοματο θα το βαλεις για την ανεση μετακινησης σου και και τιποτε παραπανω.
ξεκολλα και ξοδεψε τα χρηματα σου συνετά.
-
παντως ο αντιπρόσωπος είναι σιγουρος ότι όταν βαλεις το αυτόματο στη θεση sport κανει drift. Μαλιστα πουλαει και ένα αυτοματο μεταχειρισμενο με πολλά εξτρα, ελπίζω να το εχει δει και να μη μου το λεει ετσι
-
αφου ειναι σιγουρος ο αντιπροσωπος εγω μπορω πλεον να κοιμαμαι ησυχος....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ
-
@ antonn Αδερφέ σε χαίρομαι πραγματικά και ελπίζω και εύχομαι για την Ελλάδα να ξανάρθουν κάποια στιγμή οι εποχές που οι Έλληνες θα χουν τέτοιο καημό μες στο μυαλό τους
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Αδερφέ σε χαίρομαι πραγματικά και ελπίζω και εύχομαι για την Ελλάδα να ξανάρθουν κάποια στιγμή οι εποχές που οι Έλληνες θα χουν τέτοιο καημό μες στο μυαλό τουςκαθε μερα γεννιέται τουλαχιστον ενα θυμα.
No worries.
-
καλα μετα την κατακραυγη, θα ακυρωσω το αυτοματο, γιατι φοβάμαι αναποδα τιμονια δεν κανει.
Ενας φιλος που το δοκιμασε (με σπορ ρυθμιση μάλιστα) του αναβανε τα ηλεκτρονικά και τον επαναφερανε στην ταξη. Παρόλο που τα ειχε βάλει εκτος -
Ξαναρωτνάω: γιατί επαναλαμβάνονται οι λέξεις 'drift' και 'ανάποδα τιμόνια' σ' αυτό το τόπιξ?
-
2o εγγεφαλικο
-
θες να ξανακοιτάξεις το αυτοκινητάκι με τις μπαταρίες που θα αγόραζε στον ανιψιό της προικοθήρας ?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
καλα μετα την κατακραυγη, θα ακυρωσω το αυτοματο, γιατι φοβάμαι αναποδα τιμονια δεν κανει.
Ενας φιλος που το δοκιμασε (με σπορ ρυθμιση μάλιστα) του αναβανε τα ηλεκτρονικά και τον επαναφερανε στην ταξη. Παρόλο που τα ειχε βάλει εκτοςτι εννοείς ανάποδα? να κοιτάει η στεφάνι από την άλλη μεριά ?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Ενας φιλος που το δοκιμασε (με σπορ ρυθμιση μάλιστα) του αναβανε τα ηλεκτρονικά και τον επαναφερανε στην ταξη. Παρόλο που τα ειχε βάλει εκτοςελα, πες μας οτι μας κανεις πλακα.
σε παρακαλω.
απο καπου περιμενω να εμφανιστει ο φερεντινος ή ο σεφερλης και να μας πει : ΤΖΑ σας την εσκασα
BMW 3-Series 2012 - F30/F32