-
Ομορφιές, με το καλό
Η δερματίνη που βάζει η bmw στον άσο και την τριάρα είναι πολύ καλή ποιοτικά, προσωπικά δυσκολεύτηκα να καταλάβω ότι δεν είναι γνήσιο δέρμα. Έχει και το πλεονέκτημα ότι καθαρίζεται πανεύκολα και δεν λερώνει όπως το ύφασμα αλλά θα βγάζει περισσότερη ζέστη. Οπτικά αξίζει πάντως, ειδικά σε γκρι ανοιχτό ή σε μπεζ που έχω δει. -
να ειστε καλά παιδια, ευχαριστω
για τη μαυρη δερματινη αγχωνομαι μηπως να τη βγάλω;
Μαζί με το πισω υποβραχιονιο που παει μαζί υποχρεωτικά απο 540 μου το αφηνει 400 ευρώ -
Μπράβο, μπράβο!!!
Με το καλό να τη παραλάβεις
Και όταν παραλάβεις, θέλουμε φωτό!!
Κράτα λεφτά αργότερα για κανένα προγραμματάκι
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
να ειστε καλά παιδια, ευχαριστω
για τη μαυρη δερματινη αγχωνομαι μηπως να τη βγάλω;
Μαζί με το πισω υποβραχιονιο που παει μαζί υποχρεωτικά απο 540 μου το αφηνει 400 ευρώΒγάλε δερματίνη και βάλε σπορ καθίσματα, υφασμάτινα!
Θα σκάσεις, στο λέω...
-
216 Servotronic 210,08 €
320 Διαγραφή αναγραφής μοντέλου 0,00 €
497 Κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω 75,63 €
521 Αισθητήρες βροχής και αυτόματος έλεγχος φώτων οδήγησης 109,24 €
502 Σύστημα καθαρισμού προβολέων 226,89 €
522 Φώτα Xenon για μεσαία και μεγάλη σκάλα προβολέων 596,64 €
507 PDC Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω 411,76 €
320 Διαγραφή αναγραφής μοντέλου 0,00 €
544 Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος 235,29 €
575 2 x 12V πρίζα συμπληρωματικά 8,40 €
6S2 Ενδείξεις ταμπλό στα Ελληνικά 0,00 €
6WA Διευρυμένος πίνακας οργάνων 142,86 €
7NW BMW Service Inclusive 5έτη / 60.000km 0,00 €
8ΑΕ Εγχειρίδιο κατόχου και βιβλίο Service στα Ελληνικά 0,00 €
8SC Εσωτ. κωδικός για ενεργοποίηση Teleservice 0,00 €
KCSW Συνθετικό Δέρμα Black | Black 327,73 €
να εδώ τα λεει όλα τα εξτρα! Οι τιμες ειναι χωρις ΦΠΑ -
ενας αλλος φιλος μου που πήρε μια 316 προ 10 ετων και εχει το ιδιο ανθρακι ύφασμα της καινουργιας, εχει τωρα πολλες σταμπες.
θα το κανω δημοψηφισμα για τη δερματίνη! -
παντως το σκεφτομαι συνεχεια μηπως αυριο το πρωι αφαιρεσω τη δερματίνη και βάλω σπορ καθισματα. Περίπου τα ιδια χρηματα είναι
-
Εγώ ψηφιζω σπορ καθίσματα. Η δερμάτινη είναι κακή ιδέα γενικοτερα όχι μονο για Ελλάδα
Sent from Corsair's brick
-
Μεταξύ μπεζ και μαύρης δερματίνης χαλαρά μπεζ. Μεταξύ μπεζ δερματίνης και sport καθισμάτων, με τα μπούνια τα sport καθίσματα. Έχουν εξαιρετική πλευρική στήριξη με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πλαινά και ρυθμίζονται και κατά τον κάθετο άξονα, μπορείς πχ να σηκώσεις λίγο το εμπρός μέρος του καθίσματος και να το χαμηλώσεις εκεί που κάθεσαι. Δεν θα το μετανιώσεις.
Σε forester με γνήσιο δέρμα το καλοκαίρι έψαχνα σκιά να το παρκάρω γιατί δεν μπορούσα να κάτσω μετά από 2-3 ώρες στον ήλιο (και είχα και φιμέ). -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
παντως το σκεφτομαι συνεχεια μηπως αυριο το πρωι αφαιρεσω τη δερματίνη και βάλω σπορ καθισματα. Περίπου τα ιδια χρηματα είναινα το κανεις.Η δερματινη μετα απο χρονια θα ειναι σκατα,το υφασμα με στοιχειωδη προσοχη θα ειναι καινουριο.Καλοκαιρι με σορτσακι ιδρωνεις πανω στη δερματινη,ασε που οταν μπαινεις μεσα μετα απο παρκαρισμα σε ηλιο υποφερεις.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
παντως το σκεφτομαι συνεχεια μηπως αυριο το πρωι αφαιρεσω τη δερματίνη και βάλω σπορ καθισματα. Περίπου τα ιδια χρηματα είναιΤο ξέρω ότι είναι το ίδιο...γιαυτό στο έγραψα από την αρχή.
Κάνε την αλλαγή αύριο το πρωί!
Θα μας θυμηθείς!
-
Άντε καλοτάξιδο!!!
-
+1 για τα ζμπορ καθίσματα.
-
Πολύ καλή επιλογή αυτοκινήτου! Κι εγώ κατά της δερματίνης στην Ελλάδα πάντως.
-
θα ακολουθησω τις οδηγιες σας. Ουσιαστικα εσεις μου διαμορφωσατε το αυτοκινητο με τόσο γουστο οπότε θα σας εμπιστευτώ. Θα παρω και τις γνησιες 17αρες της σπορλινε από το φίλο
όταν το Σεπτεμβρη παραλάβω με το καλό θα ανεβάσω φωτο -
Τον αισθητήρα φώτων επειδή ξεχνάς τα φώτα ανοιχτά όταν οδηγείς????? Τελευταία φορά που έλεγξα πάντως τα φώτα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ανοιχτά μόνιμα, μέρα νύχτα!! Χώρια που δεν πληρώνεις και ΔΕΗ
-
Μεγειααααααα,καλως να ερθει..Μια χαρα τα εξτρα,αψογη και η τιμη..Ακομη μια ψηφος για τα Σπορ καθισματα
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
μολις το παραγγειλα! απο τον Κωνσταντινου Χαλκιδα με τα παραπάνω ακριβως εξτρα εκτος των ζαντών που θα βαλω μολις ελθει. Επιπλεον εβαλα και μια μπρίζα 12V στο πορτ μπαγκαζ 11 ευρω.
Άρα εβαλα αυτά που σας ειπα: μαυρη δερματινη, αισθητηρες βροχης και φωτων, διευρυμενος πινακας πινακας οργανων, φωτα ξενον και πλυση αυτων, cruise control, συστημα παρκαρίσματος για πισω, servotronic
ζάντες θα τις βαλω μόλις έλθει
αρχική τιμή: 32.843,36 και τελικά μου το αφήνει 27.400
εδωσα προκαταβολή 9000
Σας ευχαριστω παρα πολύ για τις πολύτιμες πληροφοριες σας!
Τωρα για τα σπορ καθισματα λεω να γλιτώσω τίποτε, γιατι βάλε βάλε φτάνω ψηλα, καλουτσικα καθισματα εχει ετσι και αλλιως
Τώρα για τη δερματινη, ο φίλος με το Χ3 δε ζεσταίνεται το καλοκαίρι, μου λεει είναι πιο δροσερή από το γνήσιο εργοστασιακο δερμα του OPEL VECTRA που εχει ταυτοχρονα. Όμως αυτουνού ειναι μπεζ ενώ εμένα θα ειναι μαυρη. Έχετε εμπειρια προσωπικη από τη δερματινη της BMW; Γιατι υπολογίζω πολύ τη γνώμη σας. Και οι αντιπροσωποι που ρωτησα όταν επαιρνα προσφορες που ειπαν ολοι καλά λογια και μου ειπαν ότι το υφασμα κανει σταμπες. Ιδιαιτερα όταν αργοτερα θα εχω οικογενεια με παιδιαΦίλε έχεις παιδιά?
Αν έχεις η δερματίνη είναι μονοδρομος
Δε λερώνει ποτέ και δεν ποτίζει με εμμετό και διάφορες τροφές μέσα στο αμάξιΝίκο τι του λες του ανθρώπου ρεεεεεεεε..... αμα γίνει η στραβή με τα μωρά δε θα ξε μυρίσει ποτέ
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ομορφιές, με το καλό
Η δερματίνη που βάζει η bmw στον άσο και την τριάρα είναι πολύ καλή ποιοτικά, προσωπικά δυσκολεύτηκα να καταλάβω ότι δεν είναι γνήσιο δέρμα. Έχει και το πλεονέκτημα ότι καθαρίζεται πανεύκολα και δεν λερώνει όπως το ύφασμα αλλά θα βγάζει περισσότερη ζέστη. Οπτικά αξίζει πάντως, ειδικά σε γκρι ανοιχτό ή σε μπεζ που έχω δει.Παιδιά σωστός ο φίλος
Να απαντούνε όσοι ξέρουν από γνήσια δερματίνη της BMW.
δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες μάρκες (που τα βάζουν στην ελλάδα)
Σε άλλες μάρκες δε μου άρεσε... και όντως μετά από μερικά χρόνια ήταν χάλια
Εγω το έχω 5 χρόνια και ειναι μια χαρά σε μπεζ -
Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις, αλλά ένας αποσπώμενος καρμπον κοτσαδόρος δεν θα ήταν άσχημη ιδέα
BMW 3-Series 2012 - F30/F32