-
-
Ελπίζω πάντως να έχει άδικο το C&D και να μην έχει KERS. Κάτι σε 750+ άλογα από τον V12 θα ήταν πολύ προτιμότερο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ελπίζω πάντως να έχει άδικο το C&D και να μην έχει KERS. Κάτι σε 750+ άλογα από τον V12 θα ήταν πολύ προτιμότερο!για την 3αρα μιλας ωρε ματια;
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λένε πως θα είναι μία από τα ίδια όπως όλες οι πρόσφατες BMWλογικά θα έχει σχεδιαστικά στοιχεία από τη νέα 5άρα, ειδικά στα πίσω φώτα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ελπίζω πάντως να έχει άδικο το C&D και να μην έχει KERS. Κάτι σε 750+ άλογα από τον V12 θα ήταν πολύ προτιμότερο!
για την 3αρα μιλας ωρε ματια;
Όχι ρε Δημήτρη. Εγώ εστιάσα στο σημαντικό κομμάτι της σελίδας...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
για την 3αρα μιλας ωρε ματια;
Όχι ρε Δημήτρη. Εγώ εστιάσα στο σημαντικό κομμάτι της σελίδας...
-
H νέα 3άρα 'πέταξε' το βαρύ καμουφλάζ και την έπιασαν οι παπαράτσι
Ομορφούλα φαίνεται να είναι, αλλά φαίνεται να είναι λιγότερο σπορ από τη Ε90...5αρίζει λίγο, ε?
-
Φαινεται να κρατάει τις γραμμές στο προφίλ της τωρινής με κάτι από μπροστά και πισω από 5άρα!
Μια χαρά είναι όμως! Αισθητικά η 3άρα δεν χρειάζεται και πολλά για να πουλήσει! -
Εντάξει...θα είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ νομίζω:
Αυτά τα τετράγωνα angel eyes με τις έντονες γωνίες στα φώτα...είναι ΟΛΑ τα λεφτά!
-
Nικο, τελικες διαστασεις ξερουμε?
-
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά θα είναι λίγο μεγαλύτερη από την Ε90.
-
Λένε ότι αυτό είναι αρκετά κοντά στη πραγματικότητα (και τα εμπρός φώτα το επιβεβαιώνουν):
-
Αααα...και λένε ότι τυχαία έπιασαν το παραπάνω mule το οποίο είναι σε FEP καθώς υποτίθεται ότι θα έμπαινε σε FEP το καλοκαίρι.
-
Μεγάλωσε η πίσω πόρτα, χαμήλωσε η κουπαστή, δε ξέρω, όμως κάτι έγινε και το πίσω παραθυρο δείχνει μεγαλύτερο και λιγότερο σπορ.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μεγάλωσε η πίσω πόρτα, χαμήλωσε η κουπαστή, δε ξέρω, όμως κάτι έγινε και το πίσω παραθυρο δείχνει μεγαλύτερο και λιγότερο σπορ.Αυτό που έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα...ότι δηλαδή φαίνεται πως θα βγει λιγότερο 'σπορ' και θα θέλει m-pack για να δείξει.
Θα είναι κάτι μεταξύ F10 νομίζω και Ε90.
-
Όντως έτσι δείχνει να είναι. Αναμενόμενο εδώ που τα λέμε...Ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο ευρύχωρος. Η Ε90 είναι για μένα από τα πιο όμορφα σεντάν και καταφέρνει να μη δείχνει την ηλικία της, αλλά το Α4 είναι ήδη 17 εκ. μεγαλύτερο, η C-Class 6εκ. και αν πιάσουμε τα 'χαμηλότερα' μοντέλα τύπου Ινσίνια, Μοντέο κτλ οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες.
Ωστόσο δε μου αρέσει το νέο 'στρογγυλεμένο' στυλ της φίρμας. Λιγότερες ακμές και πιο εύπεπτα, λιγότερα δυναμικά σχέδια...Κατά τη γνώμη μου η προηγούμενη 5άρα ήταν μοναδική και η τωρινή αρκετά...μετριοπαθής.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Όντως έτσι δείχνει να είναι. Αναμενόμενο εδώ που τα λέμε...Ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο ευρύχωρος. Η Ε90 είναι για μένα από τα πιο όμορφα σεντάν και καταφέρνει να μη δείχνει την ηλικία της, αλλά το Α4 είναι ήδη 17 εκ. μεγαλύτερο, η C-Class 6εκ. και αν πιάσουμε τα 'χαμηλότερα' μοντέλα τύπου Ινσίνια, Μοντέο κτλ οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες.Ωστόσο δε μου αρέσει το νέο 'στρογγυλεμένο' στυλ της φίρμας. Λιγότερες ακμές και πιο εύπεπτα, λιγότερα δυναμικά σχέδια...Κατά τη γνώμη μου η προηγούμενη 5άρα ήταν μοναδική και η τωρινή αρκετά...μετριοπαθής.
+1000
-
φαινεται να εχει κατω απο 4,6μ μηκος
οντως η γωνια Hofmeister kink φαινεται να ειναι πιο ψηλα και χανει σε επιθετικοτητα.
βλεπω να ειναι ελαχιστα ᾽᾽βαρυ᾽᾽το μπροστινο μερος ενω το πισω παραμενει λιτο...αυτο δεν μου αρεσει ουτε στις τωρινες 5αρες
τα πισω φωτα αν ειναι ετσι ειναι απλα απαραδεκτα...ιδια σχεδιαστικη γραμμη βασικη.....λιγο πιο βαρυ μπροστα και τα πισω φωτα σε σχημα L
απο μπροστα κατι σε Ε89.... -
Κι άλλες φώτο:
Σ'αυτή τη φώτο φαίνονται πολλές λεπτομέρειες του εμπρός μέρους:
Φαίνεται να έχουν παρόμοιο σχέδιο με της Χ1, αλλά πιο λεπτά και πιο μυτερά στις άκρες.
Στο πίσω μέρος παραμένει το φούσκωμα στα φτερά, λιγότερο έντονο από της Ε90 και από το πλάι to bloodline 'τρέχει' ως συνήθως μέχρι το εμπρός φτερό. Τα πίσω φώτα θα είναι σε σχήμα L με LED. To hofmeister kink έχει 'κατέβει' λίγο και κάνει μια πιο έντονη καμπύλη από της Ε90 στο τελείωμά του και ο πίσω προφυλακτήρας έχει ανακλαστήρες στις άκρες όπως στην F10 (που δε μου αρέσουν).
Είναι ένα evolution της Ε90, με στοιχεία της F10.
BMW 3-Series 2012 - F30/F32